ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Şubat 2019 11:59
Toplam Mesaj:
14 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Tolga Günaydın
Doğum Tarihi:
11 Ağustos 1979
İl:
Izmir
Meslek:
planing expert
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Tolga Günaydın
SON 10 MESAJI
İmparator Mu ?
Bende emin olamıyorum o kadar araştırdım en son formumuz da ki üstatların karar vermesini istedim umarım net bir bilgi çıkarabiliriz,mavi imparator diye aldım gerçi.
Bende emin olamıyorum o kadar araştırdım en son formumuz da ki üstatların karar vermesini istedim umarım net bir bilgi çıkarabiliriz,mavi imparator diye aldım gerçi.
İmparator Mu ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352231.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352241.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352251.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352281.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352291.jpg[/IMG]
arkadaşlarım selamlar bu balıkları yeni aldım,üstadlara sormak isterim mavi imparatormu bunlar ? [:?] teşekkürler herkese iyi hobiler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352231.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352241.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352251.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352281.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/200265/060220192352291.jpg[/IMG]
arkadaşlarım selamlar bu balıkları yeni aldım,üstadlara sormak isterim mavi imparatormu bunlar ? [:?] teşekkürler herkese iyi hobiler
Derz Dolgu Malzemesi Hakkında
Derz dolgu malzemesi balıklara zarar verir mi ? akvaryumda kafama göre değişik mağaralar yapmak istiyorum ,kayaları birbirinle iyi tutar mı eğre balıklara zararı yoksa ? ayrıca pet şişedende yapıcam ,pet şişe salınım yapar mı ? derz dolgu malzemesi salınım yapar mı ? balıklarıma birşey olmasını istemem ! saygılar
Derz dolgu malzemesi balıklara zarar verir mi ? akvaryumda kafama göre değişik mağaralar yapmak istiyorum ,kayaları birbirinle iyi tutar mı eğre balıklara zararı yoksa ? ayrıca pet şişedende yapıcam ,pet şişe salınım yapar mı ? derz dolgu malzemesi salınım yapar mı ? balıklarıma birşey olmasını istemem ! saygılar
Tetra İn 400 Plus Hakkında
[:?][:?]Tetra in 400 plus alcam birazdan,,akvaryum ölçülerim uzunluk=80cm ,yükseklik = 46 cm, genişlik = 28 cm ,, akvaryumuma uygun mu bu arkadaşlar fiyat 100 tl alcam , Debi:400tl/saat---Güç Tüketimi:7w bu filtre akvaryumuma uygun mudur üstadlar ACİL YARDIM lütfen [:?]
[:?][:?]Tetra in 400 plus alcam birazdan,,akvaryum ölçülerim uzunluk=80cm ,yükseklik = 46 cm, genişlik = 28 cm ,, akvaryumuma uygun mu bu arkadaşlar fiyat 100 tl alcam , Debi:400tl/saat---Güç Tüketimi:7w bu filtre akvaryumuma uygun mudur üstadlar ACİL YARDIM lütfen [:?]
İç Filtre Hakkında Tavsiyeniz
[QUOTE=Fatihozirkin]Eheim pick up filtreler kaliteli ve kullanim acisindan cok pratik icerisindeki sünger zamanla yipranirsa yedek olarak sadece sunger satiliyor alip değiştirebilirsiniz[/QUOTE]
sünger olarak kullanmayıp daha sonra ,filtenin içine daha sonra diğer malzemelerden koysam sıkıntı olur mu ,mesela elyaf,kömür gibi ,bu gibi iç filtreleri bozar mı onu merak ediyorum ? ayrıca araçtırmalarıma göre eheim süngeri bile tek başına 65 tl onun yerine elyaf kömür gibi malzeme alabilirim diye düşünüyorum ? yarın geliyor iç filtrem o yüzden sormak istedim
[QUOTE=Fatihozirkin]Eheim pick up filtreler kaliteli ve kullanim acisindan cok pratik icerisindeki sünger zamanla yipranirsa yedek olarak sadece sunger satiliyor alip değiştirebilirsiniz[/QUOTE]
sünger olarak kullanmayıp daha sonra ,filtenin içine daha sonra diğer malzemelerden koysam sıkıntı olur mu ,mesela elyaf,kömür gibi ,bu gibi iç filtreleri bozar mı onu merak ediyorum ? ayrıca araçtırmalarıma göre eheim süngeri bile tek başına 65 tl onun yerine elyaf kömür gibi malzeme alabilirim diye düşünüyorum ? yarın geliyor iç filtrem o yüzden sormak istedim
Tetra in 600 plus ve eheim pick up 2010 arasında kaldım fiyatlar yakın birbirine ayrıca birşey sormak istiyorum, bu iç filtrelerin içinde hazır sünger geliyor ,daha sonra bu süngerin işi bitince dış filtrede kullanılan kömür elyaf vs gibi malzemeler kullanılabilirmi bunların içine koyarak ?[:?]
Tetra in 600 plus ve eheim pick up 2010 arasında kaldım fiyatlar yakın birbirine ayrıca birşey sormak istiyorum, bu iç filtrelerin içinde hazır sünger geliyor ,daha sonra bu süngerin işi bitince dış filtrede kullanılan kömür elyaf vs gibi malzemeler kullanılabilirmi bunların içine koyarak ?[:?]
Şelale filtreler sesli oluyor ama, benim istediğim 96 litrelik akvaryumuma iç filtre en uygun olanı araştırmalarımda içfiltre olarak 3 sepetli modifikasyona açıklar var ama karar veremiyorum,bazı yorumlarda bayağı iyi iş gördükleri yazıyor; amacım en verimli olanını alıp bir daha arkama bakmamak
Şelale filtreler sesli oluyor ama, benim istediğim 96 litrelik akvaryumuma iç filtre en uygun olanı araştırmalarımda içfiltre olarak 3 sepetli modifikasyona açıklar var ama karar veremiyorum,bazı yorumlarda bayağı iyi iş gördükleri yazıyor; amacım en verimli olanını alıp bir daha arkama bakmamak
Selamlar sevgili hobici arkadaşlarım , 96 lt kapasiteli bombeli akvaryumum var,10-12 arası ciklet (iceman ve alengatus mpanga) balığım var, bu akvaryuma nasıl bir iç filtre almalıyım ,dış filtre kullanmak istemiyorum, hem mekanik hem biyolojik olarak filtrasyon yapabilen ve iç malzemelerini modifikasyon yapabilceğim iç filtre önerebilirmisiniz ? ayrıca kapasitesini neye göre almalıyım berrak bir su ve güzel filtreleme için ? elektrik tüketimide ekonomik olmalı tabi , çok araştırma yaptım sitemizide inceledim iç filtrelerle ilgili ama bir türlü karar veremedim lütfen yardımcı olun ,,, marka,model,kapasite olarak hem tartışmaya açmak istiyorum hemde yardımlarınızı bekliyorum ,,,,jbl,eheim,hydor,aquael incelemelerinde bulundum fakat sağlamlık verimlilik ve ekonomisi olarak bir türlü karar veremiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar,dış filtre kesinlikle kullanmak istemiyorum ayrıca saygılar [:?]
Selamlar sevgili hobici arkadaşlarım , 96 lt kapasiteli bombeli akvaryumum var,10-12 arası ciklet (iceman ve alengatus mpanga) balığım var, bu akvaryuma nasıl bir iç filtre almalıyım ,dış filtre kullanmak istemiyorum, hem mekanik hem biyolojik olarak filtrasyon yapabilen ve iç malzemelerini modifikasyon yapabilceğim iç filtre önerebilirmisiniz ? ayrıca kapasitesini neye göre almalıyım berrak bir su ve güzel filtreleme için ? elektrik tüketimide ekonomik olmalı tabi , çok araştırma yaptım sitemizide inceledim iç filtrelerle ilgili ama bir türlü karar veremedim lütfen yardımcı olun ,,, marka,model,kapasite olarak hem tartışmaya açmak istiyorum hemde yardımlarınızı bekliyorum ,,,,jbl,eheim,hydor,aquael incelemelerinde bulundum fakat sağlamlık verimlilik ve ekonomisi olarak bir türlü karar veremiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar,dış filtre kesinlikle kullanmak istemiyorum ayrıca saygılar [:?]
[B]selamlar sevgili hobici arkadaşlarım , [U]96 lt[/U] kapasiteli bombeli akvaryumum var,10-12 arası ciklet (iceman ve alengatus mpanga) balığım var, bu akvaryuma nasıl bir iç filtre almalıyım ,dış filtre kullanmak istemiyorum, hem mekanik hem biyolojik olarak filtrasyon yapabilen ve iç malzemelerini modifikasyon yapabilceğim iç filtre önerebilirmisiniz ? ayrıca kapasitesini neye göre almalıyım berrak bir su ve güzel filtreleme için ? elektrik tüketimide ekonomik olmalı tabi , çok araştırma yaptım sitemizide inceledim iç filtrelerle ilgili ama bir türlü karar veremedim lütfen yardımcı olun ,,, marka,model,kapasite olarak hem tartışmaya açmak istiyorum hemde yardımlarınızı bekliyorum ,,,,jbl,eheim,hydor,aquael incelemelerinde bulundum fakat sağlamlık verimlilik ve ekonomisi olarak bir türlü karar veremiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar,dış filtre kesinlikle kullanmak istemiyorum ayrıca saygılar [/B] [:?] [:?]
[B]selamlar sevgili hobici arkadaşlarım , [U]96 lt[/U] kapasiteli bombeli akvaryumum var,10-12 arası ciklet (iceman ve alengatus mpanga) balığım var, bu akvaryuma nasıl bir iç filtre almalıyım ,dış filtre kullanmak istemiyorum, hem mekanik hem biyolojik olarak filtrasyon yapabilen ve iç malzemelerini modifikasyon yapabilceğim iç filtre önerebilirmisiniz ? ayrıca kapasitesini neye göre almalıyım berrak bir su ve güzel filtreleme için ? elektrik tüketimide ekonomik olmalı tabi , çok araştırma yaptım sitemizide inceledim iç filtrelerle ilgili ama bir türlü karar veremedim lütfen yardımcı olun ,,, marka,model,kapasite olarak hem tartışmaya açmak istiyorum hemde yardımlarınızı bekliyorum ,,,,jbl,eheim,hydor,aquael incelemelerinde bulundum fakat sağlamlık verimlilik ve ekonomisi olarak bir türlü karar veremiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar,dış filtre kesinlikle kullanmak istemiyorum ayrıca saygılar [/B] [:?] [:?]
Dış Filtre Hakkında
Arkadaşlar selamlar, bir arkadaşımdan lifetech 828 dış filtre aldım ,100 litrelik akvaryumumda çalıştırcam ve ilk defa dış filtre kullancam , sormak istediğim sorular var acemiliğime verin lütfen,
1-100 litrelik akvaryuma bu lifretech 828 uyumlumudur ?
2-iç malzemelerini fiyatı en ucuz olarak nasıl alabilirim yada yapabilirim ?
3-4 sepetli dış filtre olup en altan başlayarak nasıl doldurayım ve ne ile doldurayım ?
4-dış filtre iç malzeme fiyatlarını inceledim bayağı yüksek geldi , o yüzden sizlerin deneyimlerine dayanarak mesela sünger ,kömür,elyaf, ,seramik gibi ekipmanları daha uyguna nasıl bulabilirim (örnek bir arkadaşım sünger olarak boyacı süngerlerinden kullan demişti ) ?
5-özellikle en alttan başlayarak iç malzeme sıralaması nasıl yapayım en iyi performansı ve berraklığı ve temizliği almak için ?
teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum , acemi hobici olarak [:)]
Arkadaşlar selamlar, bir arkadaşımdan lifetech 828 dış filtre aldım ,100 litrelik akvaryumumda çalıştırcam ve ilk defa dış filtre kullancam , sormak istediğim sorular var acemiliğime verin lütfen,
1-100 litrelik akvaryuma bu lifretech 828 uyumlumudur ?
2-iç malzemelerini fiyatı en ucuz olarak nasıl alabilirim yada yapabilirim ?
3-4 sepetli dış filtre olup en altan başlayarak nasıl doldurayım ve ne ile doldurayım ?
4-dış filtre iç malzeme fiyatlarını inceledim bayağı yüksek geldi , o yüzden sizlerin deneyimlerine dayanarak mesela sünger ,kömür,elyaf, ,seramik gibi ekipmanları daha uyguna nasıl bulabilirim (örnek bir arkadaşım sünger olarak boyacı süngerlerinden kullan demişti ) ?
5-özellikle en alttan başlayarak iç malzeme sıralaması nasıl yapayım en iyi performansı ve berraklığı ve temizliği almak için ?
teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum , acemi hobici olarak [:)]
SON MESAJLAR
- Bunun Cinsi Nedir MasterChief, 01:28
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Benek Ömer t, 01:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Sera Costapur Beyaz Benek Tedavisi mertsarikaya, 00:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme Larvaklm, 00:59
Diğer Tatlı Su Canlıları - Kurt Mu? Ömer t, 00:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Gerçek Taşlardan Arka Plan ahmetfiratozkaya, 00:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumumdaki Canlı Ömer t, 00:29
Hastalıklar ve İlaçlar - 35 Cm Bitkili Akvaryum KaanE, 00:23
Akvaryum Tanıtımı - Tropikal Goldfish Yem Balıklar Yemiyor GhostKoi, 23:52
Malzemeler ve Yemler Forumu - İstilacıların Peşinde GhostKoi, 23:45
Deniz Canlıları - Akvaryum Camında Beyaz Leke Sorunu Larvaklm, 23:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Akvaryumda Bu Balıklar Sıkıntı Çıkarır Mı orkunatalay, 23:29
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangozuma Ne Oldu Berkayv, 23:05
Hastalıklar ve İlaçlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Ömer t, 22:44
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Hamile Lepistesim Böylemi Kalmalı Hobilik, 22:00
Canlı Doğuranlar - Yeni Akvaryum Kurulumu ebt06, 21:35
Yeni Üye Forumu - Sumplu Pipo Filtre Muhammedbedri, 21:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yarasa Melek writer, 21:17
Fiyat Forumu - Shallow Tank Mirza Adar, 21:16
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtre Daha Uygun Akvaryum2000, 21:09
Filtreleme Seçenekleri - Hızlı Yavru Büyütmek İçin Canlı Yem Kullanımı Ömer01, 20:53
Canlı Doğuranlar - Beta Balığım İçin Öneriler OptikPr, 20:52
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum Hala Berraklaşmadı 371ack, 20:46
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Su Kaplumbağası Erensrens, 20:45
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Kurulumu Taha Yanık, 20:31
Yeni Üye Forumu - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su Aras5434, 19:35
Omurgasızlar - Hamile Lepistes Hobilik, 19:15
Canlı Doğuranlar - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi Ömer01, 18:47
Bitki Akvaryumları Genel - Planarya En Etkili Ve Güvenli Tedavi Yolunu Buldum Bettamtailung, 18:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Doğum Yakınmı BozKar, 18:39
Yeni Üye Forumu - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 18:37
Canlı Doğuranlar - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme giyotyn, 18:23
Taban ve Gübreleme - Lepisteslerim Yukarı Aşağı Hareket Ediyor Tugraksk16, 18:17
Yeni Üye Forumu - Seyyar Sump Ve Elektrik Kesintisi Göksel D, 17:43
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Masası Aguamentist, 16:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığımın Nesi Var bendeniztayfun, 16:30
Yeni Üye Forumu - Leopar Vatozun Üstünde Böyle Beyaz Noktalar Var, MasterChief, 16:26
Yeni Üye Forumu - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 15:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden onaterdoğan, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Lepıstes Akvaryumumda Bitki Sayısı Yeterlimi? MasterChief, 15:15
Yeni Üye Forumu - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 14:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi bendeniztayfun, 14:20
Yeni Üye Forumu - 180x60x60 Karma Güney Amerika HarunYILDIRIM, 13:45
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığımdaki Garip Davranışlar Julyet0, 13:41
Yeni Üye Forumu - İç Filtre ÇaĞRı, 13:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 13:10
Sazansıgiller - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri ÇaĞRı, 13:04
Omurgasızlar - Lepistesle Hamilemi 35okan, 12:50
Canlı Doğuranlar - Beta Çiftleştirme Taha Yanık, 11:30
Labirentliler - Ciklet Akvaryumu Önerisi draff10, 10:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 02:19
- Ücretsiz Çok Sayıda Ramshorn Salyangoz COBRA 02:03
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 01:39
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 01:39
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 01:38
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 01:37
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:27
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:27
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:27
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:27
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:27
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 00:40
- Katil Salyangoz jezey 00:17
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Beyaz Kurt Kültürleri jezey 00:17
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 00:17
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 00:17
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 00:17
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 23:51
- Tetra 300w Isıtıcı, Tetra Aps 50 Hava Motoru Vs. diaslayt 23:48
- Erkek Electrick Blue Araca (eba) Takas (canlı Doğr kadirik 23:32
- Ücretsiz Japon Balığı kadirik 23:32
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 23:30
- Thumbi West Mc-ob Yavrular yakaryus 23:03
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 23:00
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 22:59
- Nakliye Dahil Özel Tasarım Akvaryum swordfishhhh 22:44
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 22:43
- Ates Neon Karides omersayar 22:43
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 22:43
- Bursa İçi Ücretsiz Canlı Yem Kültürleri Rafayel 22:35
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 22:35
- Altın Kafa Melekler Tekin35 22:12
- Betta Çeşitleri Fade 22:11
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 22:01
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:01
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:01
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:01
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 21:54
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 21:54
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 21:54
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 21:54
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 21:25
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 21:25
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 21:20
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 20:54
- Speciosus Ve Caudopunctatus erdo_bg 20:21
- Lamprologus Meleagrıs erdo_bg 20:21
- Pingu Lepistes erdo_bg 20:21
- Saz Bitkisi selfish 20:05
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:22
KULLANICILAR
- 97 Online Kullanıcı, 53 Üye
Online Kullanıcılar
SezginBaltali,
soapopera,
Sariyerlee,
valarmorghulis12,
seto,
ELART,
Kayrabarlas,
yasirakbas,
beratf,
cagrisw,
alpernar,
PsyArt,
TSSB,
bandle topcusu,
farabix13,
sirhill,
Semosh35,
KaanE,
Kaan59,
Akax,
Budmo,
Hobilik,
AmatorAkvryumcu,
BarisD,
yamansengonca,
omerkykn,
Ehtiyar,
-RBG-,
mertsarikaya,
egeuchiha,
luciferbetta,
akomania,
arkan,
OptikPr,
Emregll,
Burakt122,
uzunizzet,
neontetras,
M_usta,
darkLightning0,
Ankrales,
Ömer t,
Lovelepistes,
yigithanw,
MasterChief,
ysacik,
denizim20,
Vartego,
KingMaker,
asplant,
ArifhbsAquatics,
Zorlu79,
Hidro Dinamik,
Serce,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.