ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hvostr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
16
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 12 Dakika önce
Toplam Mesaj:
24 [3.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
24 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Halil Efe Kurkmaz
Doğum Tarihi:
26 Mart 2011
İl:
Mugla
Meslek:
Yok
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Halil Efe Kurkmaz 100x45x35 50x35x32

SON 10 MESAJI

📌 Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü
Yıllar önce yazılmış bir makale ancak işimi çok gördü teşekkürler bjkalley.[:)))]
Karides Akvaryumu Hakkında Sorularım Ve Kurulumum
Evet, farkettiğim kadarıyla bunlar üstten düşen yaşlı/eriyen yapraklar, bunları toplamanız iyi olur çünkü çürüyen bitki yaprakları akvaryumda uzun süre kalırsa amonyak patlamasına neden olabilir ve mossların ışığını keserek alt kısımların sararmasına yol açar. Elinizde uzun bir cımbız varsa tek tek toplayabilirsiniz diğer kolay yol ise akvaryuma su değişimi yaparken hortumu Mossa yavaşça yerleştirip yaprakları suyla beraber çekebilirsiniz ancak Mossa zarar vermemeye dikkat ediniz. Keyifli Hobiler dilerim.[:)]
Karides Akvaryumu Hakkında Sorularım Ve Kurulumum
Şimdiden çok güzel olmuş ellerinize sağlık. [^_^]
Akvaryum Köşe Çatlağı
Merhabalar, yapabilirseniz içerideki silikonu yenileyin düzgün bir şekilde ve çatlayıp çatlamayacağı belli değil tavsiyem camı değiştirin.
En Küçük Cory: Hastatuslarım
Güzel olmuş ve Cüce Corylerin ülkemizde nadir bulunması da üzücü ben daha hiç görmedim. Keyifli Hobiler.
Pigme Çöpçü Yumurta Bakımı.
Merhabalar,bu durumu önceden yaşamış biri olarak Sorunu çözmek için yumurtaları ana tanktan tamamen bağımsız, ayrı küçük bir kaba (saklama kabı veya ufak bir akvaryum vb.) almalısınız. İçine suyu açık mavi yapacak kadar metilen mavisi damlatın ve hafifçe çalışan bir hava taşı ekleyin sizdeki ne kadar güçlü çalışıyor bilmiyorum. Su devridaimi olmadığı için ilaç görevini yapar ve Beyazlaşan yani mantarlaşan yumurtaları da cımbızla hemen toplayıp atın ki sağlam olanlara bulaşmasın. Çünkü bende yaşadım ve çok baş ağrıtır. Keyifli hobiler dilerim [:)]
37 Litrelik Siyah Neon Tetra Akvaryumum
Elinize Sağlık hocam çok güzel olmuş Maşallah. [^_^] [:nazar:]
35 Lt Ye Neon Tetra Olur Mu?
Açıkcası tank güzel olmuş ama 12 Neon Tetra çok fazla ayrıca yosun yiyici olarak Kiraz Karides ve Hayalet Karides ama eğer büyük isterseniz Amano Karides tercih edebilirsiniz. Bitki olarak ise Tilki Kuyruğu ve Elodea öneririm İyi Hobiler Dilerim [:iyi:]
Anubias Çiçek
Öncelikle merhabalar. Anubias asla kolay kolay çiçek açmaz çoğunlukla suyun dışında açar eğer suyun içinde açtıysa su oldukça temiz ve bitkinin sağlam olduğu anlamınada gelebilir. Ancak suyun içinde daha fazla çiçek açmakta zorlanır ve zordur. Hayırlı Hobiler dilerim[:nazar:]
200 Lt Çok Hızlı Yosun Oluşumu
Merhabalar hocam akvaryum direk güneş ışığı alan bir yerde ise onu direk almayan bir yere koyabilirsiniz, ve temizlik için jilet bııçağını 45 derece açıyla tutarak kazıyabilirsiniz ancak köşelere çok dikkat etmelisiniz. Ayrıca ışığı günde kaç saat açık tutuyorsunuz[:?]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 22 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.