Mpanga, Saulosi ve Mbamba Baylarım
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2009 19:18
Arkadaşlar yavruların yanına ve akvaryuma salyangoz ve midye koyacam aceba önereceğiniz salyangoz türü varmı? Zebra snail nasıl aceba hassas mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2009 19:31
Ben midye koydum gayet faydalı tavsiye ederim...
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 23:22
Arkadaşlar bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.(Bol sağlıklı yavrular nasip etsin.) Fahrettin 2009-08-05 23:52:57
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 23:32
Amin kandiliniz mubarek olsun
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2009 18:37
Tebrik ederim fahrettin.Mbamba bay gerçektende harika bir balık.Benim 3 erkeğimin 2'si devamlı renkliler.Diğer renksiz erkek en baskın erkekti ama dayak yedi diğerlerinden.Rengini alan erkekler gerçekten mükemmel.Özellikle dişiyi yuvaya çekmek için kuyruğunu sallaması...İzlemeye doyum olmuyor.
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2009 19:25
Maşallah Allah nazardan saklasın hepsi çok güzeller, yeni yavrularına da en kısa sürede kavuşman sağlıkla beslemen dileğiyle,
Sağlıklı balıklar,
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2009 23:14
Yorumlar için teşşekkürler arkadaşlar. Ailemi ikna ettim en kısa zamanda yavrular için ve dişiler için 3'lü set yaptırtacağım.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 21:19
[QUOTE=Fahrettin]Arkadaşlar çok mutluyum saulosim yumurta almış.Tüpçük felan hiç göremedim nasıl olduysa almış. Fotoğrafları inşallah akşam ekleyecem. [/QUOTE]
dobberman 2009-08-10 22:26:06
Arkadaşlar Fahrettin kardeşin Saulosi dişisi yumurta aldığında, tüpçüğü farketmemesi, bugün benimde sürekli gözlemlediğim balıklardan saulosimin yumurta alması bir tesadüf mü? Acaba diyorum tüpçük çıkarmadan mı yumurta alıyor bu tür ?
birkaç tane fotograf:
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 21:31
Ben ilk yumurta olduğundan fazla önemsemedim. Diğer yumurta verişlerinde tüpçüğü gördüm ama formda gördüklerimden daha küçüktü.