salyangozlardan kurtulamıyorum
Arkadaşlar bu sorun şu anda bendede var ben dün kumu alıp akvaryumu camcama yaptım kumu ne ile ilaçlıyorsunuz ben dün kovalara alıp içine tuz ve biraz çamaşır suyu koydum bu konuda tecrübeli arkadaşlar ilaç ne koyayım içine şimdiden
teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sayın Arkadaşlar,
-Genel-de aynı konu ile ilgili bilgiler - yorumlar yer almaktadır.
Yararlanmanız dileği ile...
RobiNSoN
Arkadaşım konu hakkında bende açmak istemiyorum ama cevap almam halinde ihtiyaçda yok sadece tecrübeli arkadaşlardan bilgi istemiştim konuma cevap bekleyecem gelmez ise yeni konu düşünüyorum
teşekkürler
Ben şahsen macrakanta aldım bi arkadaşın tavsiyesiyle gerçekten çok etkili bi çözüm hiç bi balığa zararı yok ama cikletler ona zarar verebilirmi bilmiyorum ben denemek için 1 tane aldım baktım gayet başarılı 2.sine gerek bile duymadım yalnız dip yemini fazla kullanmamalısınız
Faruk bey benim akvaryumumda canlı doğuran ağırlıklı birsürüde yavru var macrakantanın hiç bi zararı yok emin olabilirsiniz zaten çok mahçup balıklar çok seveceksiniz salyangozları yemeselerde ben genede beslerim çok hoş balıklar :) buda çöpçügillerden familya aynı sanırım ama işlevler farklı
Akvaryumum en az 1 hafta kurmayacağım her gün su değişimi ve karıştırıyorum, çamaşır suyunu ilkinde kullandım ama tuza devam ediyorum, makaranta da alacağım tankı kurunca bütün malzemeleri sıcak suyla temizledim dış filitre dahil tekrar kurunca bakacağım ama yinede fikirlere açığım yorum yazan arkadaşlara teşekkürler