siyah noktalar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
aranyza yeni katyldym ve bu hobiyede birbuçuk ay önce ba?ladym düzenli olarak nitrit nitrat ve ph degerlerini ölçüyordum ve dedi?iniz gibi nitrit ve nitratim en yüksek seviyelerindeydi. iki sary prensesimi buyüzden kaybettim.siyah noktalar da bu aralykta olusmaya ba?lady ve zamanla ço?aldy.düzenli su degi?imleri ve bakteri kültürü ekleyerek nitriti<0,3 ppm altyna nitraty da 10-25 aralygyna dü?ürdüm su degerlerim su an fena degil. sormak istedigim bu benekler tedaviye gerek kalmadan geçermi . bu arada erkek oldugunu tahmin ettigim ?ekerpembem ( boy 6 cm ) bölge edinmi? ve akvaryumun efendisi benim tarzynda davrany?larda bulunmakta bölgesine digerbalyklary sokmamakta ve dy?i oldugunu dü?ündü?üm rengi birazdaha soluk ?eker pembelerime de oldukça sert biçimde saldyrmakta.dediginizgibi bu yyrtylmalar galiba buyüzden olmakta . yukarda sordugum soruya da bir yanyt alabilirsem çok sevinirim te?ekkür ederim saygylar
te?ekkür ederim.tabiki bilgilendiririm. nitrat byrazdaha dü?melimi sabah evden çykmadan ölçtügümde 10-25 aralygynda ve byrkaçgündür de bu deger sabit durumda bu sorumu da yanytlarsanyz sevinirim çok sagolun