Takashi Amano akvaryumları (İnanılmaz)
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2007 01:16
Vallahi adam çok iyi işler çıkarmış.Özellikle bitkilerine bayıldım.Maşallah tıpkı anavatanları gibi...
Ya ben bu abiyi bizim eve de çağırıp benim akvaryuma da taktik verir mi acaba?
Saygılar ,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2007 07:02
Süper görüntüler.Resimlerin akvaryum görüntüleri oluğuna inanasım gelmiyor
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2007 16:38
Anadolu yakasında birçok akvaryumcuyu ve Eminönü'nü gezdim. Bunlar kadar olmasada bunlara yakın sadece 2 adet akvaryum gördüm. Bu iki akvaryumda Maltepe'de bir akvaryumcudaydı. 15 dakika gözümü kırpmadan seyretmiştim. Paylaşım için teşekkürler. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2007 18:01
Bitkili tanka geçmemdeki en büyük etken bu resimlerdi.
Emeğiniz için size de teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2007 22:38
Belkide akvaryum sahibi olmanın temel nedenleri arasında bu görüntüler yatıyor, yaratıcılığın sergilenebildiği bir hobi bence yaratıcılığın sonu yok demek bu olsa gerek........
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2007 16:19
Okan bey tebrikler ve paylaşımınız için teşekkür ederim. Böyle bir akvaryumum olmasını isterdim belki zamanı gelince yapmaya çalışırım. Süper akvaryumlar
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 01:19
Bildiğim kadarıyla Takashi Amano yaptığı bu akvaryumlara bir ekosistem düzenlemiş;hiç bir yem,filtre işlemi olmaksızın akvaryumları tasarlamış balıklara bulundukarı doğayı akvaryumda sağlamış.Aç kalırlarsada doğada iken nasıl besleniyorlarsa o şekilde akvaryumlarda besleniyorlar bitkileride koymasının amacı buymuş.Yine bazı kitaplardan edindiği bilgilere göre Takashi Amano çok uzun bir süre bir bitki üzerinde çalışarak bu bitkinin kapalı ortamda oksijeni sağlamasını üretmiş, verilen resimlerden bazılarında üstü tamamen kapalıdır kapalı ortamdaki oksijeni işte Takashi Amano nun ürettiği bitki sağlıyormuş.berkos 2007-06-14 01:23:10
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2007 12:02
Okan Hocam öncelikle ellerine ve sabrına sağlık diyorum Amano'nun akvaryumlarını gördükçe bizim tanklarımızın içi su dolu 4 cam arası bir dünya olduğunu düşünüyorum. Daha fazla uğraşıp daha güzel işler çıkartabilmek için şevk verdiği gerçeğinin yanında birde not eklemek isterim. Takashi Amano'nun neden chiclid akvaryumu kurmadığını soran arkadaşlarımız olmuş. Bildiğim kadarıyla kendisi sadece bitki düzenleme konusunda çalışıyor. Hem akvaryumlar için hemde bonzai,ikebana gibi yerel düzenleme sanatları üzerinde çalışma yapmış nadide bir insandır. goktugy 2007-06-14 12:02:44
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2007 03:43
[QUOTE=castrole]Bu adamın tekniğine bayılıyorum.Doğadakinden daha doğal akvaryumlar yapıyor. [/QUOTE]
Doğadakinden daha doğal yapamaz çünkü zaten doğadaki doğal olandır.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2007 03:53
Bence forumda Takashi Amano'nun yaptığı akvaryumların resimlerini koymak yasak olsun.Cichlid'den soğudum valla.Şaka bir yana tek kelime ile "mükemmel" !
Okan Bey sizede bize bu görsel şöleni yaşattığınız için teşekkür ediyorum.
Saygılar.
Okan Bey sizede bize bu görsel şöleni yaşattığınız için teşekkür ediyorum.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2007 15:24
Gerçekten öyleler... Tabii sizin sabrınızda... Taş olsa çatlardı, siz çatlamadan 106 fotoğrafı yerleştirmişsiniz siteye... Amanoyu olduğu kadar sizi de tebrik ederim...
Saygılar,