Yeniden 150'50'55 bitkili (Resimli)
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2014 13:06
Fotoğraf:
Boyut (cm):150*50*55
Kapasite (litre):400
Canlılar:Betta
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
yusuf yurdagül 2014-08-10 13:06:50
Selam Arkadaşlar resimler pek net çıkmadı cep telefonu ile,birkaç gün içerisinde forumdan arkadaşlar vasıtasıyla alabileceğim bitkiler ile zenginleştirip nihai sonucu daha net görüntülerle sizlerle paylaşmak istiyorum ve lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Boyut (cm):150*50*55
Kapasite (litre):400
Canlılar:Betta
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Selam Arkadaşlar resimler pek net çıkmadı cep telefonu ile,birkaç gün içerisinde forumdan arkadaşlar vasıtasıyla alabileceğim bitkiler ile zenginleştirip nihai sonucu daha net görüntülerle sizlerle paylaşmak istiyorum ve lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2014 13:24
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 20:21
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 01:48
Bir low tech için oldukça doğal ve hoş görünüyor. Ancak resimlerde pek anlaşılmıyor, eğer anubiasları kuma gömdüyseniz çıkarmanızı tavsiye ederim. Yok taşların aralarındaki boşluklara tutturdum diyorsanız tamam. Anubias kuma gömüldüğünde kum içinde kalan kısım çürüyor ve bitki ölüyor.
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 13:24
[QUOTE=BlueFall]Bir low tech için oldukça doğal ve hoş görünüyor. Ancak resimlerde pek anlaşılmıyor, eğer anubiasları kuma gömdüyseniz çıkarmanızı tavsiye ederim. Yok taşların aralarındaki boşluklara tutturdum diyorsanız tamam. Anubias kuma gömüldüğünde kum içinde kalan kısım çürüyor ve bitki ölüyor. [/QUOTE]
Katılıyorum,rizomlu kısmın kuma girmemesi için özenle uğraştım ayrıca kök kısmına kurşun plaka yerleştirmek suretiyle gerekli ağırlığı sağlayarak ve kök kısmınında su içerisinde kalarak taşlara tutunmasını sağlamayı hedefledim.
yusuf yurdagül 2014-08-13 13:27:16
Katılıyorum,rizomlu kısmın kuma girmemesi için özenle uğraştım ayrıca kök kısmına kurşun plaka yerleştirmek suretiyle gerekli ağırlığı sağlayarak ve kök kısmınında su içerisinde kalarak taşlara tutunmasını sağlamayı hedefledim.
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 13:26
Yusuf bey,
Bildiğim kadarıyla kurşun suda salınım yapan bir maddedir ve suyunuzu zehirleyecektir. Konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 13:30
[QUOTE=emrelver]Yusuf bey,
mesajınız üzerine hemen forum arama motorundan araştırdım,dediğiniz gibi zararlı olduğunu farkettim hemen müdahale ediyorum.uyarınız için sağolun.
Oksitlenmeye başlamış bile...
Bildiğim kadarıyla kurşun suda salınım yapan bir maddedir ve suyunuzu zehirleyecektir. Konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.
[/QUOTE]mesajınız üzerine hemen forum arama motorundan araştırdım,dediğiniz gibi zararlı olduğunu farkettim hemen müdahale ediyorum.uyarınız için sağolun.
Oksitlenmeye başlamış bile...