yerli deniz akvaryumu
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2008 10:03
Akvaryum iyice şenlenmiş galiba.Belgesel gibi olmuş.En son neler eklediniz göstermemişsiniz.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2008 10:15
[QUOTE=HOCA]Zaten akvariste akıllı diyenin aklından şüphe ederim. Kalkan' dan yakaladığım ahtapotu, 2 gün otel odasında kovada yaşattım, 14 saat otobüste ayağımın altında kova ile pilli motor kullanarak getirdim ve akvaryuma koydum. Hangi akıllı böyle birşeyle uğraşır.
Hocam, ahtapotun son durumu nedir?
Tabii keyfi bambaşkaydı.
[/QUOTE]Hocam, ahtapotun son durumu nedir?
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 13:50
arkadaşlar merhaba.deniz canlılarında.büyüme ve üreme cokmu zor.benim tatlı su malawi türü balıklarım var.büyümeleri ve üremelerini kısa zamanda yaşamak ayrı bir zevk.ama denizinde tadı farklıdır muhakkak.deniz canlılarını sizleri çeken neydi*
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 17:07
Selamlar,işlerin durumu malum, koşuşturmadan uzun süredir fırsat bulamıyordum birkaç fotoğraf daha göndermek istedim umarım beyenirsiniz.Rıdvan bey mercan derin su balığı olduğuiçin yakalaması imkansız gibi bişey, olsaydı harika olurdu.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 13:17
Herkeze selamlar,yeni konuğumuz sarı kulak kefal yavruları, ortalık biraz daha şenlendi.Sizlerle paylaşmak istedim,sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 15:26
Tek kelime ile mükemmel ellerinize sağlık gerçekten yerli deniz akvaryumlarınında diger deniz akvaryumları kadar görsel güzellikte olabileceginin en güzel örneğini sergilemişsiniz tebrikler...