yerli deniz akvaryumu
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2009 23:35
Gerçekten çok güzel bir tank... VOLKANJXL 2009-02-18 23:52:37
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2009 11:19
Tebrik ederim abi akvaryumunuz çok güzel :)
bi gelip göremedim şunu bide tam boydan fotolarını eklesen çok güzel olur
bu arada alacağım köpeğin annesinin yada babasının fotolarını yollasan daha iyi olur orjinal olup olmadığı daha iyi anlaşılır
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2009 11:34
Fikret bey, tam boy çekemedim çünkü telefonla çektiğim için çok net çıkmıyor,yorumunuz için çok teşekür ederim görmeye beklerim.Fotoğraf çekmeye gerek kalmadı yavru gültepe deymiş ,sonra ararım.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2009 16:59
Said bey ,birgün seferihisar da yellov tang olursa emin olun kesin yakalarım .Şaka birtarafa yaşan bütün canlılar bizim denizlerimizden olduğu için tang ın ömrü fazla olmazdı heralde ,lapin şimdi bir kefal yavrusu daha yakalıdı ve afiyetle yedi ,resmen pusu atıyor ve balıkyok .Dün yakaladığım sarpalar büyük ihtimalle tang ın yaptığı işi aynen yapacak .Tafsiyeniz için ayrıca teşekkürederim. dr.tarık 2009-03-04 18:34:39
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2009 14:00
Davut bey beğendiğinize sevindim.Sarpalar yeme alışamayacağından korkuyordum ama bir sorun olmadı.İçlerinden seçip denize bırakmayı düşünüyorum ozaman dengelenir .Birazda kefal yavrularından ayırırsam akvaryumda kalan balıklar için daha rahat bir ortam oluşacak.F0 balıkla uğraşmak gerçekten zormuş.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2009 14:11
Bir İzmir li olarak sizi tebrik ediyorum aslında birazda lidaki koysanız şahane olur .Ama o lapin sizde olduğu sürece daha çok balığınızı yer.SAYGILAR.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2009 15:45
Meriç bey çok teşekkür ederim.Lidaki yakalayamadım . Nasipse bu yaz dahada seçici olmaya çalışacam.Lapine gelince ,bir biotop tur gidiyordum enazından 1ad avcı olsun istedim. Küçük balıklara gizlenecek yer olsun diye çok sayıda kayada ilave ettim .Şimdi avcının işi baya zorlaştı . dr.tarık 2009-03-10 15:46:28
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2009 23:48
İzmir 'in neresinde ikamet ediyorsunuz bir gün yolum düşerse akvaryumunuzu yakından görmeyi çok isterim çok ilgimi çekti.SAYGILARIMLA
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2009 00:04
Tarık Bey bu tür bir akvaryum kurmak isteyenler için tavsiyeleriniz neler ? Balıkları ve canlıları yakalarken nasıl bir yol izliyorsunuz?
Ellerinize sağlık harika gidiyor.
Saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2009 09:17
Gerçekten çok güzel ve sıradışı.... Tebrikler.