yerli deniz akvaryumu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok teşekkür ederim.Serkan bey mercan derin su balığı olduğundan yakalaması sorun,lidaki güzel dururdu ama daha nasip olmadı.Volkan bey inşallah birgün yolunuz düşerde misafirim olursunuz. Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı birebir görerek söylemenizi bende çok isterdim .Saygılar.
Görende dinamitle balık avladığımızı,trolle deniz dibini mahfettiğimizi sanacak.Soframızda yediğimiz balığın katillerini yakalamayıda unutmayın ki faili mechul olmasın.Aklıma takıldı ,doğadan yakalanmış balık beslemiyeceksek bu balıklar nereden gelecek .Bütün akvaryum canlılarının başlangıcı f 0 dır yani labaratuvar ortamında üretilmezler.Saygılar.
Akvaryumculardan aldığımız balıkların 100 de 99 u akvaryumlarda doğmuş balıklar. Mutlaka onların sonuda denizlere yada göllere dayanıyordur. Ama gidip te sabah egenin sularında yüzen çipura yavrusunu akşam akvaryuma tıkmak biraz farklı Tarık Bey...
Selamlar.Muhammed bey iskorpit güzel bir balık ancak çok hareketsiz olması zamanla sizi sıkabilir ,bence tek onu beslemek yerine karma öneririm.Hasan ali bey edrekene nedir bilmiyorum.Papaz balıklarının gurup halinde yaşadığını bildiğim için 8 ad yakaladım.Öneri ve tavsiyelerinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.