yunusumda problem
Günaydın Arkadaslar,bu sabah kalktıgımda herzaman kı gıbi akvaryumun ışıklarını açtım ve bır problem varmı diye balıklarımı ıncelemeye aldım ve yunusum da neyazık kı bır problem oldugunu farkettım.Gerçi yem yemesınde bır problem yok, erkek yunusumlada bır haftadır devam ettırdıklerı kurlasmalarını sabahın erken saatlerınde de devam ettırıyorlardı,yanı endıse edılecek acıl bır durumu yok gibi;tabi erken teshiş ve mudahele herzaman yerınde olacaktır.Problem dişi yunusumun agız kısmında pamugumsu yada derı parcası gibi 3mm kadar bir seyın sarktıgını farketmem.Seranın hastalıklarla ılgılı kıtapcıgını karıstırdım ve mantar teshısı koydum ama tam olarak emın degılım.Yunus besleyen arkadaslardan eger bu tarz bır problemle karsılasmıslarsa bana yardımcı olmalarını rıca edıyorum.Eger ki mantarsa elımde mikrofish diye bir mantar ilaci var ,tavsıye edermısınız.
Şu an gitmem gerekıyor.Tekrar dan dömnecegım;Teşekkur ederım;
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bir ihtimal daha var göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Bence agız kısmında pamugumsu yada derı parcası gibi sallanan şey kavga sonucu oluşmuş olabilir.
Saygılar.