160 Lt'ye Canlı Yükü Fazla Mı ?
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2017 12:32
Merhabalar, 160 LT akvaryumda bu cinsleri beslemek istiyorum. Canlı yükü fazla olur mu ?
4 Melek
6 Neon
4 Lepistes
1 Beta
2 Çöpçü
2 Cüce Vatoz
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
4 Melek
6 Neon
4 Lepistes
1 Beta
2 Çöpçü
2 Cüce Vatoz
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2017 12:38
[QUOTE=OwLL]Merhabalar, 160 LT akvaryumda bu cinsleri beslemek istiyorum. Canlı yükü fazla olur mu ?
4 Melek
6 Neon
4 Lepistes
1 Beta
2 Çöpçü
2 Cüce Vatoz
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
Bence fazla olmaz, biraz bitki falan da olursa iyi olur.
[EDIT]sinanistanbul,2017-03-13 12:40:09[/EDIT]
4 Melek
6 Neon
4 Lepistes
1 Beta
2 Çöpçü
2 Cüce Vatoz
Bence fazla olmaz, biraz bitki falan da olursa iyi olur.
[EDIT]sinanistanbul,2017-03-13 12:40:09[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2017 12:39
Melek ve beta yerine Molly - Platy falan almanız daha hoş durabilir. Melek ve beta akvaryumunuzda bulunduğu sürece lepisteslerden yavru alamazsınız. [:)]
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2017 12:45
[QUOTE=OwLL]Merhabalar, 160 LT akvaryumda bu cinsleri beslemek istiyorum. Canlı yükü fazla olur mu ?
4 Melek
6 Neon
4 Lepistes
1 Beta
2 Çöpçü
2 Cüce Vatoz
Herşeyden 160lt de 2 adet melek anca su götürür.Bencede ya melek ve betadan vazgeçmenizi yada sadece melek (2 adet) bulundurmanızı tavsiye ederim.[EDIT]msyryn2907,2017-03-13 12:45:52[/EDIT]
4 Melek
6 Neon
4 Lepistes
1 Beta
2 Çöpçü
2 Cüce Vatoz
Herşeyden 160lt de 2 adet melek anca su götürür.Bencede ya melek ve betadan vazgeçmenizi yada sadece melek (2 adet) bulundurmanızı tavsiye ederim.[EDIT]msyryn2907,2017-03-13 12:45:52[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2017 13:17
[QUOTE=OwLL]Yavru almak gibi bir düşüncem yok. Melek sayısını 2'ye düşürebilirim. Beta çok mu sorun çıkartır diyorsunuz ?[/QUOTE]
Yavru alsanızda almasanızda Meleklerle betta ve canlı doğuran türleri o hacimde çok zor.Hatta daha büyük hacimde bilek melekler diğerlerini hırpalayacaktır.Sürekli kayıp yaşatacaktır.Sayıyı 2 ye düşürmekten kastım tankınızda sadece 2 adet melek bulunması.diğer canlılar olmayacak yani
Yavru alsanızda almasanızda Meleklerle betta ve canlı doğuran türleri o hacimde çok zor.Hatta daha büyük hacimde bilek melekler diğerlerini hırpalayacaktır.Sürekli kayıp yaşatacaktır.Sayıyı 2 ye düşürmekten kastım tankınızda sadece 2 adet melek bulunması.diğer canlılar olmayacak yani
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2017 22:04
[QUOTE=denizim20]Melek ve beta yerine Molly - Platy falan almanız daha hoş durabilir. Melek ve beta akvaryumunuzda bulunduğu sürece lepisteslerden yavru alamazsınız. [:)][/QUOTE]
Ben bu foruma üye olmadan neden akvaryum aldım bilmiyorum.Keşke yazılanları okuyup alsaydım.Cumartesi aldığımız lepisteslerden 2 tanesi hamileymiş ve bugün doğuma yetişemedim.Son bebek lepistesi beta gözüme baka baka yedi.Üzüleyim mi yoksa doğanın dengesine sevineyim mi bilemedim :)
Bilgilendirme için teşekkürler
Ben bu foruma üye olmadan neden akvaryum aldım bilmiyorum.Keşke yazılanları okuyup alsaydım.Cumartesi aldığımız lepisteslerden 2 tanesi hamileymiş ve bugün doğuma yetişemedim.Son bebek lepistesi beta gözüme baka baka yedi.Üzüleyim mi yoksa doğanın dengesine sevineyim mi bilemedim :)
Bilgilendirme için teşekkürler
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2017 22:16
[QUOTE=emreksk]
Bilgilendirme için teşekkürler[/QUOTE]
Doğa dengesi demek mantıklı ama lepistesin doğasında Beta yok [:)))]
Bilgilendirme için teşekkürler[/QUOTE]
Doğa dengesi demek mantıklı ama lepistesin doğasında Beta yok [:)))]
Beğenenler: [T]195346,emreksk[/T]
Teşekkür Edenler: [T]195346,emreksk[/T]
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2017 16:33
Eğer balıkların hepsi şu anda sizde ise betayı naçizane min 15lt bir yere koyarsanız sorun hallolur.
Melekler şu anda çok büyük değil ise lepisteslere alışırlar zaten 160 lt az bir şey değil.
Tabi daha bir şey almadıysanız hiç melek almayın çöpçüde 5-6 tane alın beta 160 lt lepistesleri 1-2 hafta yetişemeden kovalar sonra bırakır(bende öyle olmuştu).
Melekler şu anda çok büyük değil ise lepisteslere alışırlar zaten 160 lt az bir şey değil.
Tabi daha bir şey almadıysanız hiç melek almayın çöpçüde 5-6 tane alın beta 160 lt lepistesleri 1-2 hafta yetişemeden kovalar sonra bırakır(bende öyle olmuştu).