ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emreksk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
120
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Saat 57 Dakika önce
Toplam Mesaj:
151 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
33 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Sencer
Doğum Tarihi:
08 Ağustos 1979
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre Sencer

SON 10 MESAJI

Yeni Akvaryum Alacağım
Size tavsiyem lütfen aceleci olmayın,kazıklayan çok oluyor.Evde birsürü malzeme birikti bu sebepten.Forumda yazılanları okuyup bilgilenip alışveriş yapın...
Electric Blue Acara İle Yaşayan/yaşayamayan Türler
Forumun içine daldıkça ne kadar farklı balık cinslerinin olduğunu anlıyorum.Şahane bir türmüş gerçekten...
Akvaryum Hakkında Bütün Sorularım
Hortumla çok rahat çekebileceğinizi düşünüyorum
Blackwater Denemem
[QUOTE=Gurit]

Yeterli saklanma alanı (yaprak, bitki vs.) olursa sorun olmuyor. Karidesler çok taban alanına inmeseler de bitkilerin, köklerin, yaprakların üzerinde arasında geziniyor. Gece ışıklar kapandığında ise her yerdeler. Yani popülasyon az olursa sorun olmuyor sanırım. Yanlarından geçip gidiyorlar. Tabi çok yaklaşmadan. Ama benim gözlemim şöyle bi sorun olabilir; eğer beyaz benek vs. genel bir hastalık söz konusu olduğunda tanka ilaç uygulamak gerekirse (spoteks gibi) bu ilaçtan karidesler zarar görebilir. Yakalamak da hiç kolay değil dekorlara zarar vermeden. [/QUOTE]

Allah korusun hocam,sağlıklı balıkların olsun [:nazar:]
Apistogramma Cacatuoides Tankı
Forumda yazılan bilgilere istinaden 1 çift için en az 60 litre bitkili uygun görülüyor,sağlıklı büyüsünler inşallah [:nazar:]
Blackwater Denemem
[QUOTE=Gurit]
Teşekkür ederim yorum için. Doğrudur şu an döngüde sorun yok ama 1 neon bile ekleyemem artık. Haftalık düzenli 1/3 su değişimi yapıyorum. Sağlıkları yerinde :)[/QUOTE]

Kakadular benim bir sonraki hedef balığım olduğu için konunuza daha bir ilgiliyim.Barışçıl türlerle gayet sağlıklı bakılabiliyormuş.Karideslerle araları nasıl ve sürekli saklanma halindeler mi yoksa ortalıkta geziniyorlar mi ?
60p Tiny World Scape
İlgiyle takip ediyorum,maşallah
Blackwater Denemem
Elinize sağlık hocam,kakadularin maşallahı var.Canlı yükünü araştırdınız mı ? 40 litre civarı tankınızın hacmi
Haycan Akvaryum Ve Petshop Kuruluyor (fotoğraflı)
Hayırlı olsun,allah utandırmasın
Yeni Kurduğum Akvaryumla Alakalı Sorunlar
Sadece 2 melek balığı için tavsiye edilen hacim 150litre.
Bence tanktaki plastik süsleri çıkartıp melekleri iade edin.Tank kurulumu ve döngüsü ile alakalı forumda yazılanları okumanızı öneririm

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.