ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
kadirdemirok
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Ekim 2014 00:02
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kadir DEMİROK
Doğum Tarihi:
14 Ekim 1981
İl:
Sivas
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Kadir DEMİROK
SON 10 MESAJI
100x30x45 akvaryumum ve yeni kapağı (resim ve video)
kadirdemirok 2013-02-10 00:53:32
[QUOTE=Dr.Fisher] Elinize emeğinize sağlık. çok güzel ve sağlam duruyor kapak. fabrikasyon olsa daha güzel olamaz herhalde :) cam yeri de güzel düşünülmüş. yalnız altındaki akvaryumla pek uyumlu olmamış gibime geldi kontrast göze batıyor. kapağı ya da akvaryumu veyahut her ikisini de dc-fix le uyumlu ve daha hoş bir görünüm elde etmeniz mümkün. Sağlıklı balıklar :)
Akvaryum dan yeni görüntüler...
Buda video su.. http://youtu.be/KVah5mG5EHk
[QUOTE=Dr.Fisher] Elinize emeğinize sağlık. çok güzel ve sağlam duruyor kapak. fabrikasyon olsa daha güzel olamaz herhalde :) cam yeri de güzel düşünülmüş. yalnız altındaki akvaryumla pek uyumlu olmamış gibime geldi kontrast göze batıyor. kapağı ya da akvaryumu veyahut her ikisini de dc-fix le uyumlu ve daha hoş bir görünüm elde etmeniz mümkün. Sağlıklı balıklar :)
Videoyu da izledim de balıklarınızın formları çok güzel ve büyükler maşallah :) yavru iken mi aldınız yani o tankta mı büyüdüler yoksa damızlık mı aldınız?
Kayalarınız da güzel ve sayılarının fazla olması yavrulara saklanma imkanı sağlıyor ki epey yavrunuz var :)
Arka fonunuzu da çok beğendim ilk baktığımda 3D sandım hatta :) bence pek malzeme değiştirmenize gerek yok sadece kayalarla biraz dekorasyon yaparak daha güzel hale gelebilir dediğim gibi kapağı fixlerseniz daha hoş duracaktır. Saygılar :)
[/QUOTE]
Dediğiniz gibi kontrast farkı oluştu. ama inan o kadar şey yaptım erinmedim onu yapmaya eriniyorum :)
balıklara başlangıçta arkadaştan aldığım balıklarla başladım ama sonradan yumurtadan aldığım yavrularla devam ettim. içinde görülen 15-20 sarı prenses ve 15 kadar mpanga benim yavrular. diğerleride önceden olanlar sonradan gelenler felan.
önceki resimlerdekinden çok değişti görüntü. yeni resimlerinide attım onlarada bi göz atın. gördünüz gibi kapağı biraz yükselttim cam korumayıda kaldırdım. çok çabuk kireç tutuyo ışık düzenli olmuyordu. böle çok daha iyi. mdf normal kapaklara göre biraz ağır yaptı ama oturaklı oldu. avantajı montajda vidalamalar felaan çok kolay oluyor. yalnız kapak yapacaklara bi öneri mavi spot kullanmayın :) alg oluşumunu hızlandırdı. sakal yosunuyla uğraştım bi süre ama şükür kurtardım.
Yağmur oluğundan yapılan kapak sisitemi(açılıp kapana bilen)
Ben kablo kanalından yapmıştım led sistemli. tabi bizimki biraz amatör oldu :) http://www.akvaryum.com/Forum/akvaryum_kapagi_(resimli)_(led_ve_asansor_sistemi)_k559643.asp buda linkikadirdemirok 2012-11-21 23:09:45
Ben kablo kanalından yapmıştım led sistemli. tabi bizimki biraz amatör oldu :) http://www.akvaryum.com/Forum/akvaryum_kapagi_(resimli)_(led_ve_asansor_sistemi)_k559643.asp buda linki
chiclid ve bitki... (yeni resimler eklendi)
[QUOTE=V.Pekmezci]Hey maşallah :) bende çok beğendim akvaryumunuzu. merak ettigim icemanları kendiniz mi büyüttünüz ve ne kdr süreçte bu endama ulaştılar ? sağlıklı balıklar dilerim maşallah.[/QUOTE]
[QUOTE=JasoA]Çok güzel olmus bitkilerin isimlerini yazabilirmisin.Bulmaya çalışalım[/QUOTE]
kadirdemirok 2012-11-20 10:21:11
[QUOTE=V.Pekmezci]Hey maşallah :) bende çok beğendim akvaryumunuzu. merak ettigim icemanları kendiniz mi büyüttünüz ve ne kdr süreçte bu endama ulaştılar ? sağlıklı balıklar dilerim maşallah.[/QUOTE]
Ah ah hiç sorma kardeş en büyük boy iceman imi küçük 5-6 iken almıştım ellerimle büyütmüştüm 1,5 senede. geçen gün 8 saat elektrik gitmişti kaybettik merhumu :) heralde ihtiyarlamıştı artık ortama dayanamamış. şimdi 1 çift dişim kaldı. onalrıda başkasından getirmiştim. Allah tan 30 a yakın yavrusu var elimde onlar acımızı azalttı :)
[QUOTE=JasoA]Çok güzel olmus bitkilerin isimlerini yazabilirmisin.Bulmaya çalışalım[/QUOTE]
Anubias, amazon,saz... yalnız bulursum dev saz eklemeyi düşünüyorom bence malaviye konacak en güzel bitkilerden birisi..
Saz ve tilkili malawi (sy.2 yeni foto) - alpino24
Tebrikler güzel bir akvaryum olmuş. Amazon felanda ekleyebilirsin gerçekten hoş duruyo. her ne kadawr olmaz diyenler varsada bence bitki chidlid akvuryumunda olmalı. http://www.akvaryum.com/Forum/chiclid_ve_bitki_k625707.asp buda benim bitkili chiclid akvaryumum.kadirdemirok 2012-11-21 23:10:37
Tebrikler güzel bir akvaryum olmuş. Amazon felanda ekleyebilirsin gerçekten hoş duruyo. her ne kadawr olmaz diyenler varsada bence bitki chidlid akvuryumunda olmalı. http://www.akvaryum.com/Forum/chiclid_ve_bitki_k625707.asp buda benim bitkili chiclid akvaryumum.
[QUOTE=akdenizli33]Harika ya bende malawi akvaryumuna aynısını yapmayı düşünüyordum ama cesaret edemedim.[/QUOTE]
[QUOTE=akdenizli33]Harika ya bende malawi akvaryumuna aynısını yapmayı düşünüyordum ama cesaret edemedim.[/QUOTE]
Bence cesaret etmeye değer. Gerçekten seyrine doyum olmuyor.
100x30x45 akvaryumum ve yeni kapağı (resim ve video)
[QUOTE=JeaNLouP]Profilin içine camı takmak için kanalmı açıldı ?Birde kapak sağ sola oynamaması için yanlarda kullandığınız parçalar ne olarak geçiyor acaba ? [/QUOTE]
[QUOTE=JeaNLouP]Profilin içine camı takmak için kanalmı açıldı ?Birde kapak sağ sola oynamaması için yanlarda kullandığınız parçalar ne olarak geçiyor acaba ? [/QUOTE]
yok kanal açılmadı, kanallar zaten var. bunlar profil sineklik olarak geçiyor. google dan yapısını araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın. profilleri birbirine tutturmak için köşe takozlar buldum onlarla birleştirdim. üzerinede mdf kapak yaptım. sağa sola oynamamsı için ölesine 2 tane plastik parça bulup vidaladım bi özelliği yok yani.
[QUOTE=furrion]Akvaryumun genel görüntüsü güzel olmuş.Bu bitkilerle , balıklar kaç gündür beraberler_?[/QUOTE]
[QUOTE=furrion]Akvaryumun genel görüntüsü güzel olmuş.Bu bitkilerle , balıklar kaç gündür beraberler_?[/QUOTE]
yaklaşık 2 hafta oldu. büyük amazondan bir dal daha büyüdü sazlarda yeni filizler vermeye başladı. bu arada balıkların hiç birinin bitkileri tırtıklamadığını gözlemledim.
Chiclid Akvaryumunda Bitki
Cevap ile ilgili sorularına belki burdan yanıt alabilirsin dostum.. kendi akvaryumumdan deneyimlerim..
Cevap ile ilgili sorularına belki burdan yanıt alabilirsin dostum.. kendi akvaryumumdan deneyimlerim..
Buda akvaryumun üzerine yaptığım kapak ile ilgili resimler. önceki dekarosyonu pek önemsemeyin :)
Buda akvaryumun üzerine yaptığım kapak ile ilgili resimler. önceki dekarosyonu pek önemsemeyin :)
[QUOTE=Berkcan]O bitkilerin fazla dayancağını sanmıyorum muhtemelen köklerini yerler ve çükür. Malawi cikletleri kayalık sever.[/QUOTE]
[QUOTE=Malawi Aşığı]Uzaktan bakınca insan amazon biotopu ya da canlıdoğuran akvaryumu zanndeder herhalde bir akvaryum bu kadar mı güzelleştirilebilir şu ana kadar gördüğüm akvaryumlar içinde 2. sırada umarım bitkiler hep böyle sağlıklı kalır insan hobiden soğumaya başlasa bu fotoğrafa bakınca yeniden döner vallahi bu arada sol taraftan başlayıp akvaryumun yüzeyine çıkan bitkinin adını rica etsem[/QUOTE]
alpino24 2012-11-20 14:59:54
[QUOTE=Berkcan]O bitkilerin fazla dayancağını sanmıyorum muhtemelen köklerini yerler ve çükür. Malawi cikletleri kayalık sever.[/QUOTE]
Sadece sazlardan emin değilim. Ama amazonların ve anubiasların garantisi var.Öyleki amazonu koyduğumun 3. gününde dallardan birinin 4cm kadar uzadığını gözlemledim.
[QUOTE=Malawi Aşığı]Uzaktan bakınca insan amazon biotopu ya da canlıdoğuran akvaryumu zanndeder herhalde bir akvaryum bu kadar mı güzelleştirilebilir şu ana kadar gördüğüm akvaryumlar içinde 2. sırada umarım bitkiler hep böyle sağlıklı kalır insan hobiden soğumaya başlasa bu fotoğrafa bakınca yeniden döner vallahi bu arada sol taraftan başlayıp akvaryumun yüzeyine çıkan bitkinin adını rica etsem[/QUOTE]
Raslantı o ki o bitkinin adıda amazon :)
SON MESAJLAR
- Balığımın Gözü Koptu Cyber_Scout, 16:52
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Hangi Tür Cyber_Scout, 16:47
Bitki Türleri ve Bakımı - Silis Kum Ve Vatoz sercankocatepe, 16:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 13 Litrede Filtresiz Karides Akvaryumu Denemesi Alibicimcilci, 15:12
Yeni Üye Forumu - 60x35x35 High Bitkili Kurulum Başlangıcım ayazyilmaz3345@g, 15:05
Akvaryum Tanıtımı - 90×45×45 Bitkili Tankım Gkcn24, 14:17
Akvaryum Tanıtımı - Neocaridina Karidesler Hk. akvaristsaglam, 14:11
Diğer Tatlı Su Canlıları - Kardinal Tetra Yumurta Bırakma ogurcay, 13:54
Amerikan Tetraları - Japon Balığım Japon Balığıma Zarar Verdi Ne Yapabi Beta Necmi, 13:08
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurmakta 2. Aşama Nedir merutay, 12:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 300 Lt Akvaryum xellence07, 12:16
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurduğum Karides Akvaryumu Nasıl? merutay, 12:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Bakteri Transferi xellence07, 11:59
Tanganyika Cichlidleri - Fanustan Kurtarılan Japon ogurcay, 10:49
Sazansıgiller - 🇹🇷 23 Nisan Bayramımız Kutlu Olsun! Hsrt, 10:23
Forum ve Site Hakkında - Jad Dış Filtre Elektirik Kesintisi Su Basması Att19, 10:17
Filtreleme Seçenekleri - Dış Filtre Ses Sorunu Ve Sürekli Hava Atma Olcayyy, 03:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 90+l Canlı Doğuran Kurulumu BerkBey, 00:53
Akvaryum Tanıtımı - Arkaplan Bitki Önerisi yemrekozenn, 00:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yunus Cinsiyeti Hakkında 21Murat, 00:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Aquakind Uygulama Hakkında isacetin, 23:42
Yeni Üye Forumu - Salihscaping Natural :] 60x40x40 VeyselSinayder, 23:38
Akvaryum Tanıtımı - Betta Üretim Saltuk Tatlı, 23:29
Labirentliler - Walstad Felsefesiyle Kurulan Akvaryum Tasarlayıp H Atlganertural, 22:50
Yeni Üye Forumu - 30x20x20 akvaristsaglam, 22:15
Akvaryum Tanıtımı - Betta Renk sertacsut, 22:12
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus fishhyy, 21:16
Akvaryum Tanıtımı - Durgun Sular 🍀 Munzevi, 20:17
Akvaryum Tanıtımı - Aguamentist Youtube Video Tanıtımları Aguamentist, 19:43
Akvaryum Dünyasından Haberler - Safkan Velifera MertSoyumert, 19:28
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 Orhan76, 17:00
Akvaryum Tanıtımı - Işık Önerisi yhackup, 16:18
Yeni Üye Forumu - Deniz Anası Tank Kurulumu Ülkemizde İlki. Feanor, 15:08
Akvaryum Tanıtımı - Yerli Aktif Soil İle Frankenstad Kurulum Denemesi Munzevi, 14:53
Taban ve Gübreleme - Benzersiz Co2 Deneyi :) yhackup, 14:32
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Aquael Ultramax Dış Filtre İnceleme Srknatmn, 14:31
Filtreleme Seçenekleri - Ph Metre Ve Tds Metre Önerisi pianoƒish, 14:01
Akvaryum Bilimi - Taban yükseltme ? BASARSURMEGOZ, 12:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 11:24
Akvaryum Dünyasından Haberler - Bunlar Nedir? SaRCoPhiLiuS, 11:06
Hastalıklar ve İlaçlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Orhan76, 10:39
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bu Hangi Tür Ve Dışı Erkek Ayrımı Nasıl Oluyor SaRCoPhiLiuS, 10:23
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kararsızlık ! yigidoumit, 10:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ocean Nutrition Color Growth'u Nasıl Bilirsiniz ? SaRCoPhiLiuS, 09:56
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryumda Elodea Büyümüyor, Neden? SaRCoPhiLiuS, 09:39
Bitki Türleri ve Bakımı - Endlerium (hobihane) ENDLERIUM07, 09:38
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Balığı Beslemeliyim? SaRCoPhiLiuS, 09:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cüce Corydoras SaRCoPhiLiuS, 09:26
Kedi Balıkları Tanıtımı - Dış Filtre Önerisi TurX, 07:24
Filtreleme Seçenekleri - 60 Litre İçin Dış Filtre Fatih_hakankaan, 00:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Black Galaxy Fishbone (s Kalite) iEmre 16:53
- Pacu Pirana Balığı Rüzgar eser 16:53
- Neolamprologus Leleupi Rüzgar eser 16:53
- Mobilyalı Akvaryum Ercankurt 16:34
- Özel Moss Türleri. smithiseek 16:30
- Anaç Takım Nannacara Anamola heybetmahir 16:16
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 15:51
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 15:51
- Çok Özel Balıklar, Bitki, Yumurta.. Cyber_Scout 15:35
- Betta Albimarginata, Rubra Cyber_Scout 15:35
- Muhtelif Temiz Malzemeler ootkn 15:29
- Albino Vatoz mesagac 15:26
- Taşınıyorum Acil, Hobiye Ara ahmet22 15:00
- Meleagris mlh06 14:00
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 13:52
- Neocaridina Davidi (kiraz Karides) sakal34 13:52
- Crptocoryne Crispatula Var buraktanatar 13:43
- Bitki Armatürü buraktanatar 13:43
- Özel Tür Half Black Hb Gold Tuxedo Lepistes buraktanatar 13:43
- L144 Mavi Göz Vatozlar Kalite Beslemek İsteyenlere FULL RED MEHMET 13:38
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 13:35
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 13:35
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 13:35
- Su Piresi & Infusoria Amati340 12:51
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:51
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:51
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:51
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:51
- Karışık Karides- Lepistes Otu Ea1905 12:39
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 12:27
- Sobo Fashıon Mını Akvaryum(q-6) aquaticathearmi 12:11
- Micro. Kiriza Yavru - Chaitika F1 - Kantalamba F0 Hiko 11:50
- Takaslık Anubias ogurcay 11:32
- 120x30x30 Ultra Clear Ve Malzemeleri blenny 11:24
- Dev Saz // Anubias Hobiçiler Kazansın Kolay Bitki ozanercan34 10:47
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 10:39
- Akvaryum 30*30 metsi 10:39
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 10:31
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:03
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 09:52
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 09:52
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:47
- Melek, Betta, Sterbai, Red Cap Oranda, Vatoz Yavru nikon_ 09:47
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 09:47
- Uaru Fakir Discusu rasporasrc 09:15
- Bloody Mary Karadesler JDEAN 09:13
- Ada Solar (green) Aporetti 09:02
- Chihiros 4’lü Dozaj Pompası Ve Creaqua Regülatör Aporetti 09:02
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 09:02
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 07:33
KULLANICILAR
- 142 Online Kullanıcı, 80 Üye
Online Kullanıcılar
Makkaya,
ayazyilmaz3345@g,
Eldurmaz,
ahmet7632,
sina cen,
merutay,
kursad,
0rnn,
zigzavar,
peace41,
darkaura,
Bataron,
Cyber_Scout,
iEmre,
suleymankol88,
sertacsut,
MuratOzdemir,
kdrackgz,
osmandbnl,
urzais,
AbdurrahimVRL,
MiSoSiKiaN,
Suprabranchial,
Alpbaba,
ugurbaran,
Doruk,
dkemer,
Oquanus,
BilalM.,
Atankofnature,
sseza,
ceyhun5858,
FRONTO,
smithiseek,
TheDS,
SametTUNA,
mutama,
bidik,
rseven,
Furkan 50,
emresycn,
Tinazor,
Goldfish2000,
Alibicimcilci,
Enjoyman,
CoryCory,
akvaristsaglam,
atakan1,
oktay42,
Formicasmind,
HarunYILDIRIM,
sina00,
baleron123,
eackgzz,
Yakutlu61,
Ahmetceyhan,
mustafatelli,
EKAR,
Joec,
aupqua,
Ukocak,
Hidro Dinamik,
Bettamtailung,
yeekim,
MalawiTank,
Ahmet55,
MarkOrion,
gyunda,
alkanserhat40,
Manguday,
Altanu01,
İnci Kefali,
dantetr,
Akrattin,
FurkanTezcan,
Ruchansuzen,
blenny,
Ozzgur,
BerkBey,
esensml,
Ercankurt,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.