ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Nisan 2013 20:35
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Serkan Özgün
Doğum Tarihi:
31 Mayıs 1981
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Serkan Özgün
130*40*60 (312lt)
130*40*60 (312lt)
SON 10 MESAJI
Jack Dempsey
[QUOTE=Travis]Yüzde doksan eş tutmuşlar.Bendeki çiftlerden bir tanesi dişi 6-7 cm iken yumurta dökmüştü, diğer çiftteki ise 10 cm civarındayken...Akvaryuma büyükçe bir güveç koy.Bu sayede rahatça yavru edinebilirsin. [/QUOTE]
Yavruluk için akvaryumlarım var küçük ikisini ona alsam sıkıntı olurmu peki
[QUOTE=Travis]Yüzde doksan eş tutmuşlar.Bendeki çiftlerden bir tanesi dişi 6-7 cm iken yumurta dökmüştü, diğer çiftteki ise 10 cm civarındayken...Akvaryuma büyükçe bir güveç koy.Bu sayede rahatça yavru edinebilirsin. [/QUOTE]
Yavruluk için akvaryumlarım var küçük ikisini ona alsam sıkıntı olurmu peki
Jack Dempsey
[QUOTE=Umut Katipoğlu]Ben ağız ağıza girmiş 2 dişi yada 2 erkek olarak tahmin ediyorum. Çünkü her ikisininde renkleri ve bantları aynı görüntüde... Ayrıca dekorasyon konusunda tank epeyce zayıf gibi, biraz daha dekorasyon eklenmeli diye düşünüyorum.[/QUOTE]
3 taneydiler 2 tanesi sonradan beraber gezmeye başladılar ve diğerini yanlarına almadılar saldırdılar bende tanktan onu çıkardım ama bi kaç gün sonra da bu şekilde karşılaştım fakat bu aralar böyle bişey yapmıyolar hatta ayrı gezmeye başladılar. Tank konusunda evet dekorasyon zayıf işlerim bu aralar yoğun fırsatım olup düzenleyemedim en kısa zamanda dekorasyon olayına yönelicem.
[QUOTE=Umut Katipoğlu]Ben ağız ağıza girmiş 2 dişi yada 2 erkek olarak tahmin ediyorum. Çünkü her ikisininde renkleri ve bantları aynı görüntüde... Ayrıca dekorasyon konusunda tank epeyce zayıf gibi, biraz daha dekorasyon eklenmeli diye düşünüyorum.[/QUOTE]
3 taneydiler 2 tanesi sonradan beraber gezmeye başladılar ve diğerini yanlarına almadılar saldırdılar bende tanktan onu çıkardım ama bi kaç gün sonra da bu şekilde karşılaştım fakat bu aralar böyle bişey yapmıyolar hatta ayrı gezmeye başladılar. Tank konusunda evet dekorasyon zayıf işlerim bu aralar yoğun fırsatım olup düzenleyemedim en kısa zamanda dekorasyon olayına yönelicem.
Jack Dempsey
[QUOTE=Travis]Çiftler de bu tür hareketler yapıyorlar.Yumurtlamadan önce bu tür harketler yapıyorlar.Bir de solungaçlarını kabartarak yanyana yüzerler.Eğer bir çiftse ve boyları 10 cm ye yakınsa bir hafta on güne yumurta dökerler. [/QUOTE]
Aynen solungaçlarını kabartıp yanyana yüzüyolardı bu hareketlerinden önce hatta akvaryumun bi köşesini esir aldılar 2 si kimseyi yaklaştırmadı kumları kazıyıp yer yaptılar kendilerine.
[QUOTE=Travis]Çiftler de bu tür hareketler yapıyorlar.Yumurtlamadan önce bu tür harketler yapıyorlar.Bir de solungaçlarını kabartarak yanyana yüzerler.Eğer bir çiftse ve boyları 10 cm ye yakınsa bir hafta on güne yumurta dökerler. [/QUOTE]
Aynen solungaçlarını kabartıp yanyana yüzüyolardı bu hareketlerinden önce hatta akvaryumun bi köşesini esir aldılar 2 si kimseyi yaklaştırmadı kumları kazıyıp yer yaptılar kendilerine.
Jack Dempsey
Merhaba arkadaşlar resimlerde de görüldüğü gibi elimde 2 adet Jack Dempsey var ve bu akşam sanki birbirlerine giriyomuş gibi geldi 1 dişi 1 erkek olarak aldım. Bunlar hakkında yorum yaparsanız sevinirim kavgamı ediyolar yoksa bu şekilde yaparlar mı.?

Merhaba arkadaşlar resimlerde de görüldüğü gibi elimde 2 adet Jack Dempsey var ve bu akşam sanki birbirlerine giriyomuş gibi geldi 1 dişi 1 erkek olarak aldım. Bunlar hakkında yorum yaparsanız sevinirim kavgamı ediyolar yoksa bu şekilde yaparlar mı.?

Mücevher
Arkadaşlar akvaryumumda 3 adet mücevher balığı mevcut. 2 si kırmızı oldu ve karınları şişti bugün gördüğümde biri taşın üzerinde sanırım yumurta bırakıyodu ama diğeri de arkasından o yumurtaları yemeye başladı ama baktım ki yumurtaları yiyeninde karnı şişmeye başladı ben durumu çözemedim daha önce mücevher beslememiştim ilk defa besliyorum yumurtlayan mücevheri yavruluk için aldığım akvaryuma koydum tek başına diğeri de ana akvaryumda kaldı yumurtaları yiyen. Bu konuda ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim sizin değerli yorumlarınız gerekli benim için. Eğer ana akvaryumda kalsın derseniz ikiside ona göre mavi prensesimi yavruluğa alıcam çünkü oda yavrulamak üzere.
Arkadaşlar akvaryumumda 3 adet mücevher balığı mevcut. 2 si kırmızı oldu ve karınları şişti bugün gördüğümde biri taşın üzerinde sanırım yumurta bırakıyodu ama diğeri de arkasından o yumurtaları yemeye başladı ama baktım ki yumurtaları yiyeninde karnı şişmeye başladı ben durumu çözemedim daha önce mücevher beslememiştim ilk defa besliyorum yumurtlayan mücevheri yavruluk için aldığım akvaryuma koydum tek başına diğeri de ana akvaryumda kaldı yumurtaları yiyen. Bu konuda ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim sizin değerli yorumlarınız gerekli benim için. Eğer ana akvaryumda kalsın derseniz ikiside ona göre mavi prensesimi yavruluğa alıcam çünkü oda yavrulamak üzere.
Yeni Astronot Tankım
Hayırlı olsun. Bakalım bende akvaryumumu büyüttüm 312lt. ye Astronot beslemek istiyorum ama bakalım bi düzenleyim akvaryumu sonra karar verecem
Hayırlı olsun. Bakalım bende akvaryumumu büyüttüm 312lt. ye Astronot beslemek istiyorum ama bakalım bi düzenleyim akvaryumu sonra karar verecem
Asabi Mavi Prensesim
[QUOTE=mustafa_0172] Akvaryumunuzda aşırı erkek var ve sanırım yeterince saklanma alanı mevcut değil.Elinizdeki fazla erkeği çıkarıp sadece baskın olan erkeği bırakın.Akvaryuma 1 erkeğe 5 dişi ekleyin sorun kalmayacaktır.Tabiki saklanmak için de uygun kaya eklemelisiniz.[/QUOTE]
2 mp 3 sp 2 de imparator var sarı prenseslerden birini ölen mavi dişiyle beraber aldım oda dişi şuan için ona bişey yapmadılar. 1 adet saklanma yeri mevcut ama oranında hakimi mai prensesim bu durumda başka bir saklanma yeri daha ayarlamam gerekli. Bunların içinden imparatorları çıkarmam gerekiyormu
[QUOTE=Onur Yıldız]Serkan Bey Merhaba ,
Kaç litrelik bir tankta balıkları beslemektesiniz acaba ?
Eğer hacim yeterli düzeyde ise saklanma alanı oluşturmalısınız , onun dışında dişi sayısını arttıramakta fayda var. Tek dişi ilave etmeniz tekrar ölüme sebebiyet verecektir. Akvaryumcunun verdiği balık dişiyse eğer ( pek sanmıyorum ) , üremeye hazır olmadığı için erkek tarafından hırpalanmış. Erkekse , baskınlık mücadelesinden dolayı bu olayın yaşanması normal.
[/QUOTE]
Şuanlık 85 lt akvaryumum var elimde bi kaç güne kadar yükseltecem.
[QUOTE=mustafa_0172] Akvaryumunuzda aşırı erkek var ve sanırım yeterince saklanma alanı mevcut değil.Elinizdeki fazla erkeği çıkarıp sadece baskın olan erkeği bırakın.Akvaryuma 1 erkeğe 5 dişi ekleyin sorun kalmayacaktır.Tabiki saklanmak için de uygun kaya eklemelisiniz.[/QUOTE]
2 mp 3 sp 2 de imparator var sarı prenseslerden birini ölen mavi dişiyle beraber aldım oda dişi şuan için ona bişey yapmadılar. 1 adet saklanma yeri mevcut ama oranında hakimi mai prensesim bu durumda başka bir saklanma yeri daha ayarlamam gerekli. Bunların içinden imparatorları çıkarmam gerekiyormu
[QUOTE=Onur Yıldız]Serkan Bey Merhaba ,
Kaç litrelik bir tankta balıkları beslemektesiniz acaba ?
Eğer hacim yeterli düzeyde ise saklanma alanı oluşturmalısınız , onun dışında dişi sayısını arttıramakta fayda var. Tek dişi ilave etmeniz tekrar ölüme sebebiyet verecektir. Akvaryumcunun verdiği balık dişiyse eğer ( pek sanmıyorum ) , üremeye hazır olmadığı için erkek tarafından hırpalanmış. Erkekse , baskınlık mücadelesinden dolayı bu olayın yaşanması normal.
[/QUOTE]
Şuanlık 85 lt akvaryumum var elimde bi kaç güne kadar yükseltecem.
Asabi Mavi Prensesim
Merhaba arkadaşlar hemen hemen 5-6 aydır ciklet beslemekteyim yavru iken aldım balıklarımı elimdeki mavi prensesim erkek çıktı. Dün balıkçıdan dişi prenses aldım ona eş olarak fakat sabah baktım dişi ters yüzmeye başlamış erkek olanda ona durmadan saldırdıyodu ve 1-2 saat sonrada dişi öldü. Peki ben ne yapmalıyım erkeğe eş almak istiyorum bu olayla karşılaştım tekrardan eş alsam ona aynı durum meydana gelirmi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..VHugo 2012-07-10 15:06:22
Merhaba arkadaşlar hemen hemen 5-6 aydır ciklet beslemekteyim yavru iken aldım balıklarımı elimdeki mavi prensesim erkek çıktı. Dün balıkçıdan dişi prenses aldım ona eş olarak fakat sabah baktım dişi ters yüzmeye başlamış erkek olanda ona durmadan saldırdıyodu ve 1-2 saat sonrada dişi öldü. Peki ben ne yapmalıyım erkeğe eş almak istiyorum bu olayla karşılaştım tekrardan eş alsam ona aynı durum meydana gelirmi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..
Yeni Akvaryumum
[QUOTE=madrugada] Akvaryumunuzun litresini, diğer özelliklerini, canlılarınızın adedini, dişi erkek oranını ve boylarını yazarsanız daha iyi yardım alırsınız diye düşünüyorum. Saygılar..[/QUOTE]
Ölçtüm 75*35*45 sanırım fazla tür beslenemez gibi geliyor. Ne yapmam gerekli bu konuda hangilerini beslemeliyim. Balıklarım yeni şuan cinsiyetlerini bilemiyorum.
[QUOTE=madrugada] Akvaryumunuzun litresini, diğer özelliklerini, canlılarınızın adedini, dişi erkek oranını ve boylarını yazarsanız daha iyi yardım alırsınız diye düşünüyorum. Saygılar..[/QUOTE]
Ölçtüm 75*35*45 sanırım fazla tür beslenemez gibi geliyor. Ne yapmam gerekli bu konuda hangilerini beslemeliyim. Balıklarım yeni şuan cinsiyetlerini bilemiyorum.
Yeni Akvaryumum
Arkadaşlar akvaryumumda sarı prenses mavi prenses ve son olarak calico imparator ve pengasus aldım. Fakat mavi prensesler sanırım agresif balıklar olduğunu söylediler forumdanda takip ettiğim kadarıyla öyleler. ve diğerlerini akvaryumumda çok kovalıyolar özellikle bugün aldığım pengasusu çok kovalıyolar sizce mavi prensesleri akvaryumdan çıkarmalımıyım yoksa bi zararları olurmu.
Arkadaşlar akvaryumumda sarı prenses mavi prenses ve son olarak calico imparator ve pengasus aldım. Fakat mavi prensesler sanırım agresif balıklar olduğunu söylediler forumdanda takip ettiğim kadarıyla öyleler. ve diğerlerini akvaryumumda çok kovalıyolar özellikle bugün aldığım pengasusu çok kovalıyolar sizce mavi prensesleri akvaryumdan çıkarmalımıyım yoksa bi zararları olurmu.
SON MESAJLAR
- Yan Dönen Teleskop Teleskop balığı, 18:40
Yeni Üye Forumu - Killifish Serüvenim Defne Kayaa, 18:38
Yeni Üye Forumu - Teleskop Akvaryumu! Hatsunepuffer, 18:21
Sazansıgiller - Yan Sump Mu Dış Filtre Mi? ercane, 17:56
Filtreleme Seçenekleri - Bitki Kararması Hakkında, Klesvikss, 17:28
Yeni Üye Forumu - Epistylis Cyber_Scout, 16:29
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x40x40 Bitkili Akvaryum Akvarist1923, 16:20
Akvaryum Tanıtımı - L 144 Vatoz Yavru Besleme Cyber_Scout, 16:17
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes EmiirKaan, 16:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yem Planı Kaangzkr, 15:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Axolotl İçin Bilgi mericer4577, 12:43
Yeni Üye Forumu - Shallow Blackwater 😎 AtlasPoyraz, 12:34
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum İçin Taban Ve Aydınlatma Seçimi mericer4577, 12:22
Bitki Akvaryumları Genel - Melek Balığı Eş Tutma GhostKoi, 11:44
Yeni Üye Forumu - Camdaki Beyaz Minik Solucanımsı Şeyler sina cen, 11:25
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi Jeveux, 11:22
Akvaryum Tanıtımı - Betta Su Değişimi Sonrası Hızlı Hareket AtlasPoyraz, 10:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! SaRCoPhiLiuS, 09:19
Labirentliler - Dişi Endlerin Yan Kısmındaki Kırmızı Leke Orhan76, 09:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes seferkaratas, 09:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Su Düzenleyici Kullanımı? rupee, 00:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Fanustan Akvaryuma harpet, 00:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Sump Çıkış Aparatı thelostjedi, 23:40
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Lepistes İçin Bilgi Rica Ediyorum koraykbl, 23:08
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Kakadu Hakkında Öneri borasrml, 22:00
Güney Amerikan Cichlidleri - Peacock Bass Öneri koraykbl, 21:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Zemine Moss Ekimi Ehtiyar, 21:43
Bitki Türleri ve Bakımı - Fluval Fx4 Vs Aquael Ultramax 2000 Dış Filtre kuman, 20:12
Yeni Üye Forumu - Discus Hastalık Kena, 19:41
Discus - Ölen Balık Ve Renk Kaybı egemenc, 19:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Cuba- Bölgesel Sararma Sorunu; AquaBurak, 19:36
Bitki Akvaryumları Genel - Sunset Gurami Benek Arif19, 19:35
Yeni Üye Forumu - Cambarellus Diminutus Cyber_Scout, 19:35
Akvaryum Tanıtımı - Fluval 407 Yorumlarınız neomeo, 19:28
Filtreleme Seçenekleri - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus fishhyy, 17:55
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 17:34
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 16:15
Akvaryum Tanıtımı - Eskişehirde Akvaryum İmalatı? Omer_MG, 16:10
Malzemeler ve Yemler Forumu - 60x40x40 Bitkili Akvaryum secreteriat, 14:52
Akvaryum Tanıtımı - 3d Baskı Şelale Aparatı darkaura, 14:39
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryem Adlı Firma Güvenilir Mi? gyazici, 14:24
Yeni Üye Forumu - Alt Yapraklar Çürüyor Aguamentist, 14:19
Bitki Akvaryumları Genel - Anubias Cenneti (mütevazı) (204 Litre Goldfish) Goldfish2000, 14:17
Akvaryum Tanıtımı - 75lt Tank İçin Isıtıcı Önerisi rupee, 13:03
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Ekstremofil Bir Ciklette Eko-morfolojik Değişimler Orhan76, 13:00
Makaleler ve Tercümeler - Bloodymary Islah Gerektirir Mi ? İnci Kefali, 12:21
Omurgasızlar - L144 Tül Kuyruk Mavi Göz Üreme Süresi scorpion26, 10:44
Kedi Balıkları Forumu - Albino Full White Platinum Guppy Kuyruk Erimesi egemenc, 06:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Prenses Cinsiyet Yardımı? Amatör balıkçı, 02:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus harpet, 02:06
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- E Blue Acara BirolKenar 18:22
- Bitki Çeşitleri emreemin 18:18
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 18:18
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 18:18
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 18:18
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 18:18
- Damızlık Cüce Vatoz YavuzHan 17:31
- Damızlık L144 -- Lda 16 Tül Takım Alınacak YavuzHan 17:31
- Orionled Nano Spot Led aquanil 17:02
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 16:40
- 4 Cm Üzeri Tül Vatoz Arıyorum Theguardian 16:25
- Kalın Bant Duboisi Maswa Yavru &ramshorn Salyangoz yns325 16:17
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 16:17
- Red Root Floater (phyllanthus Fluitans) Su Üstü İsmail Karakaş 16:06
- Akvaryum İndirimli Fiyat docere 15:55
- Mavi Elma Salyangozu Brdk64 15:51
- Pigme Corydoras Brdk64 15:51
- Akvaryum Hazır Set Acil 5000 Tl tamerakturk 15:23
- 125*50*50 Mobilyalı Akvaryum. batuhanbayram 15:20
- Yavru Pleco voltran 14:11
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 14:06
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 14:04
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:56
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 13:56
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:56
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 12:52
- Periuvan Altum Melek Kaliteli Renk Kturan06 12:52
- Tetra Fresh Delica Daphnia Ve Brineshrimps gyazici 12:36
- Aquel Fzn Pro 400 FurkanTezcan 12:31
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:27
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 12:27
- Tavşan Salyangoz _rammstein_ 12:04
- Sarı Ateş Karides _rammstein_ 12:04
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 12:04
- Corydoras Sterbai nikon_ 12:04
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 12:04
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 11:52
- Hopar 100 Cm 4x39 Armatür yucelgurler 11:36
- Apistogramma Macmasteri Red Soulder Ibrahimkahraman 11:28
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:26
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:26
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:26
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:26
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:26
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 11:26
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 11:21
- Su Piresi 200 - 300 Adet 80 Tl CevdetSERBEST 11:21
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 11:21
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:13
- L144,lda16, Süperred Çift Ve Yavrular rebelde 11:03
KULLANICILAR
- 142 Online Kullanıcı, 76 Üye
Online Kullanıcılar
Makkaya,
Hidro Dinamik,
Akvarist1923,
kopruluonur,
Balikcidede,
Lordwastenger,
kambortam,
Hoper,
MiSoSiKiaN,
nadas06,
emin ziya,
platinium,
tezcanh,
rupee,
sina cen,
osmandbnl,
Akrattin,
kntm,
Jeveux,
scorpion26,
a.gumrah,
Orhan76,
hasancn,
H.Ocal,
Furcifer,
ihunal,
Burak PEKDEMİR,
Maryanna,
sdurmaz1965,
Mithrandirr,
Koksal Gurkan,
EKAR,
senol74,
Cyber_Scout,
altankanat,
JujuSeri,
Mikail Erdoğan,
tunaytaskinsu,
H.polat,
-RBG-,
yns325,
yasincen43,
fikret43,
MUTEHUMAN,
koagulant,
ssener,
Tortuga7,
Kaan Frt,
Kemalk41,
Abdulsamet mert,
erdalakçay,
DemAktas,
huckleberryfinn,
deatless22,
Uriel,
paxal,
AKHOBİ,
reano,
Mahir arslan,
Yas400,
Hoppala,
Goldfish2000,
aXarayli,
Kadir0306,
Klesvikss,
apisto29,
harpet,
ahmetfiratozkaya,
mericer4577,
Ortataş66,
Theguardian,
EUREKA,
Mstfylmz89,
kdrackgz,
egijfz,
mrah,
ciways,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.