ÖZELLİKLER
![](/Forum/avatars/127850.jpg)
Kullanıcı Adı:
Marcoo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Mayıs 2012 12:26
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ulas keskin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ulas keskin
SON 10 MESAJI
Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Merhaba arkadaşlar sanırım sorumu yazabilecegim yer burası yanlışsa düzeltebilirm
120 Lt lik bir akvaryumum var boş duruyor zebra beslemeye karar verdim kolay üredikleri için sizce bu akvaryuma bir çift zebra alırsam rahatça yaşarlarmı ve üreyebilirlermi ? üremelerini isteme sebebim satmak değil sadece görsellik cogalırsa zaten cevremdekilere ücretsiz veririm
Birde eski bir dış filtrem vardı cok ses çıkarıyor onu kullanamıyacagım akvaryumun bulundugu odada cok ses yaratabiliyor , yeni bir İç filtre kullansam zebralara yeterli olur mu ? ( boru yardımıyla havada vererek )
3. sorum da akvaryumcudan direk çift tutmuş zebra bulma şansımız vardır değil mi ?
Marcoo 2012-05-28 14:49:20
Merhaba arkadaşlar sanırım sorumu yazabilecegim yer burası yanlışsa düzeltebilirm
120 Lt lik bir akvaryumum var boş duruyor zebra beslemeye karar verdim kolay üredikleri için sizce bu akvaryuma bir çift zebra alırsam rahatça yaşarlarmı ve üreyebilirlermi ? üremelerini isteme sebebim satmak değil sadece görsellik cogalırsa zaten cevremdekilere ücretsiz veririm
Birde eski bir dış filtrem vardı cok ses çıkarıyor onu kullanamıyacagım akvaryumun bulundugu odada cok ses yaratabiliyor , yeni bir İç filtre kullansam zebralara yeterli olur mu ? ( boru yardımıyla havada vererek )
3. sorum da akvaryumcudan direk çift tutmuş zebra bulma şansımız vardır değil mi ?
balonlarim :)
Benimde siyah molly lerim bir türlü büyümedi ben artemia veremedim sanırım bununda etkisi var ama 1 bucuk aylık oldular cok ufak gelişimler var karında büyüme ve arka yüzgecinin genişlemesi gibi ama gerekeni yapıyormuşsun büyüyeceklerdir saglıklı balıklar :)
Benimde siyah molly lerim bir türlü büyümedi ben artemia veremedim sanırım bununda etkisi var ama 1 bucuk aylık oldular cok ufak gelişimler var karında büyüme ve arka yüzgecinin genişlemesi gibi ama gerekeni yapıyormuşsun büyüyeceklerdir saglıklı balıklar :)
Lepistes Üretimi
Fazlasıyla eksik var bence öncelikle o balıkları cıkarmalısın cünkü vatozlar cok büyük geldi bana yavrulara tehlike oluşturabilir vatozlar gizemli hayvanlar :) bazı arkadaslar vatozların yavru yemediginden emin ama bana cok büyük geldiler , ve japonla lepistes beslenemeyecegini düşünüyorum , bunun dışında su seviyeni çok düşük tutmuşsun daha cok yer var su eklemelisin akvaryumu bitkilendirmelisin canlı bitki olursa daha iyi olur ne kadar çok olursa o kadar cok rahat üremelerini sağlarsın , birde aldığın zaman cok fazla alma lepistes ufak olduklarına bakma fazlasıyla doğurgandırlar bitkilendirme yaparsan kendileri çoğalır ve 1 erkek 3 dişi oranlaması yaparak almalısın
Fazlasıyla eksik var bence öncelikle o balıkları cıkarmalısın cünkü vatozlar cok büyük geldi bana yavrulara tehlike oluşturabilir vatozlar gizemli hayvanlar :) bazı arkadaslar vatozların yavru yemediginden emin ama bana cok büyük geldiler , ve japonla lepistes beslenemeyecegini düşünüyorum , bunun dışında su seviyeni çok düşük tutmuşsun daha cok yer var su eklemelisin akvaryumu bitkilendirmelisin canlı bitki olursa daha iyi olur ne kadar çok olursa o kadar cok rahat üremelerini sağlarsın , birde aldığın zaman cok fazla alma lepistes ufak olduklarına bakma fazlasıyla doğurgandırlar bitkilendirme yaparsan kendileri çoğalır ve 1 erkek 3 dişi oranlaması yaparak almalısın
Siyah Moli yavrularin bakimi hakkinda..
İyi bir önlem almışsın ama bence meleği ayırmalısın akvaryumdan , bu arada tavsiyem arada akvaryumu kontrol et doğum uzun sürebiliyor ben ilk önce 8 yavru saymıştım sonra 14 sonrada 20 :)
İyi bir önlem almışsın ama bence meleği ayırmalısın akvaryumdan , bu arada tavsiyem arada akvaryumu kontrol et doğum uzun sürebiliyor ben ilk önce 8 yavru saymıştım sonra 14 sonrada 20 :)
120 Lt lik canlı doğuran tavsiyeleri
Yani güvenebilecegim bir yer bulabilirsem lepisteste alırım daha renkli olmaları renkte katıyor akvaryuma fakat yavrulukta doğum yaptırmakta istemiyorum bitkilendirip doğal ortam yapıcam fakat öyle olsa bile genede yiyeceklerini düşünüyorum :) bu arada öncelikle şu filtre sorununu halletmem lazım en acilinden daha sonra senden istanbulda bir akvaryumcu tavsiyesi isteyebilirim :)
Arkadaşlar iç filtreyle ilgili tavsiye bekliyorum hala.. sadece bir arkadaş 1 tane şelale filtre 1 tanede düşük debili iç filtre koyarsın iyi olur bende böyle bakıyorum dedi
Yani güvenebilecegim bir yer bulabilirsem lepisteste alırım daha renkli olmaları renkte katıyor akvaryuma fakat yavrulukta doğum yaptırmakta istemiyorum bitkilendirip doğal ortam yapıcam fakat öyle olsa bile genede yiyeceklerini düşünüyorum :) bu arada öncelikle şu filtre sorununu halletmem lazım en acilinden daha sonra senden istanbulda bir akvaryumcu tavsiyesi isteyebilirim :)
Arkadaşlar iç filtreyle ilgili tavsiye bekliyorum hala.. sadece bir arkadaş 1 tane şelale filtre 1 tanede düşük debili iç filtre koyarsın iyi olur bende böyle bakıyorum dedi
Siyah Moli yavrularin bakimi hakkinda..
Merhaba ben kendi deneyimimi aktarayım 30 lt de 4 yetişkin molly besliyordum siyah mollyim aldıktan 3 gün sonra doğum yaptı biraz plastik bitki vardı akvaryumda ve forumdaki tavsiyeler açısından yavruluga almadım ve yetişkinler yavruları yemedi sadece ilk gün yavrular saklandı sürekli ama 2. gün rahatça yemleniyorlardı hatta 4. ve 5. günde yavrular yetişkinleri kovalamaya başladı :) fakat sana yavruları akvaryuma bırak diyemem cünkü yavru yeme olayı balıklarda bireyden bireye değişiyor sanırım , yem olarak ben pul yemi iyice ezip vermiştim yetişkinlerle birlikte yemişlerdi ama çoğu tavsiye yavru yemi vermek veya artemia ile beslemek doğru olanda bu aslında :)
Merhaba ben kendi deneyimimi aktarayım 30 lt de 4 yetişkin molly besliyordum siyah mollyim aldıktan 3 gün sonra doğum yaptı biraz plastik bitki vardı akvaryumda ve forumdaki tavsiyeler açısından yavruluga almadım ve yetişkinler yavruları yemedi sadece ilk gün yavrular saklandı sürekli ama 2. gün rahatça yemleniyorlardı hatta 4. ve 5. günde yavrular yetişkinleri kovalamaya başladı :) fakat sana yavruları akvaryuma bırak diyemem cünkü yavru yeme olayı balıklarda bireyden bireye değişiyor sanırım , yem olarak ben pul yemi iyice ezip vermiştim yetişkinlerle birlikte yemişlerdi ama çoğu tavsiye yavru yemi vermek veya artemia ile beslemek doğru olanda bu aslında :)
Lepistesleride seviyorum eskiden çok besledim ve ürettim ama son 2 yılda 2 kez girişimim oldu 2 sindede hastalandılar biraz soğudum birde yavrularının cok ufak olmasıda etken oldu benim için , fakat siyah molly yavrularının büyük doğması bana çok büyük bir avantaj gibi geldi yavruluga felan gerek kalmadan büyüyorlar :) birde molly lerin lepisteslerden daha dayanıklı oldugunu düşünüyorum ama lepisteste koyabilirim belki en azından 1 erkek 3 dişi :)
Lepistesleride seviyorum eskiden çok besledim ve ürettim ama son 2 yılda 2 kez girişimim oldu 2 sindede hastalandılar biraz soğudum birde yavrularının cok ufak olmasıda etken oldu benim için , fakat siyah molly yavrularının büyük doğması bana çok büyük bir avantaj gibi geldi yavruluga felan gerek kalmadan büyüyorlar :) birde molly lerin lepisteslerden daha dayanıklı oldugunu düşünüyorum ama lepisteste koyabilirim belki en azından 1 erkek 3 dişi :)
Merhaba arkadaşlar 120 ltlik bir akvaryumum var su an boş duruyor onla ilgili tavsiyeler isteyecegim en önemli sorunum filtre
4 yıllık bir dış filtrem vardı 4 yıldır kullanılmamıştı denedim ve çok ses çıkardıgını gördüm ve akvaryumun olduğu odada yatan biri olduğu için dış filtre kullanamayacağımı düşünmeye başladım 120 lt ye uygun bir iç filtre tavsiyesi olan var mı ? veya uygun fiyata sessiz bir dış filtreye de hayır demem ama uygun olmalı :)
Birde şu an 30 lt de molly besliyorum ve yavrulara pek agresif davranmadıkları için ( özellikle siyah mollyler cok barışcıl ) gene molly beslemeyi düşünüyorum sadece 8 dişi siyah molly 3 erkek siyah molly gibi birşey bile düşünüyorum :) tabi bu düşüncem 120 lt için , eger bunu gerçekleştirirsem 30 lt yide yavrular için kullanıcam
Son olarak Canlı bitki için tavsiye istiyorum ucuz a bulabilecegimi bir yer , istanbulda ( ilan kısmında biraz baktım fakat buradan direkt bir tavsiyenin daha saglıklı oldugunu düşünüyorum )
Merhaba arkadaşlar 120 ltlik bir akvaryumum var su an boş duruyor onla ilgili tavsiyeler isteyecegim en önemli sorunum filtre
4 yıllık bir dış filtrem vardı 4 yıldır kullanılmamıştı denedim ve çok ses çıkardıgını gördüm ve akvaryumun olduğu odada yatan biri olduğu için dış filtre kullanamayacağımı düşünmeye başladım 120 lt ye uygun bir iç filtre tavsiyesi olan var mı ? veya uygun fiyata sessiz bir dış filtreye de hayır demem ama uygun olmalı :)
Birde şu an 30 lt de molly besliyorum ve yavrulara pek agresif davranmadıkları için ( özellikle siyah mollyler cok barışcıl ) gene molly beslemeyi düşünüyorum sadece 8 dişi siyah molly 3 erkek siyah molly gibi birşey bile düşünüyorum :) tabi bu düşüncem 120 lt için , eger bunu gerçekleştirirsem 30 lt yide yavrular için kullanıcam
Son olarak Canlı bitki için tavsiye istiyorum ucuz a bulabilecegimi bir yer , istanbulda ( ilan kısmında biraz baktım fakat buradan direkt bir tavsiyenin daha saglıklı oldugunu düşünüyorum )
yavru lepistes ne yer?
Yetişkin lepisteslere verdiğiniz pul yemi minimum seviyeye kadar ufaltıp verebilirsiniz elinizden geldigince ufaltın yiyebildiklerini göreceksiniz , yemlerken takip edin cok fazla vermeyin zaten az yiyebiliyorlar ilk zamanlar , şahsi fikrim :)
Yetişkin lepisteslere verdiğiniz pul yemi minimum seviyeye kadar ufaltıp verebilirsiniz elinizden geldigince ufaltın yiyebildiklerini göreceksiniz , yemlerken takip edin cok fazla vermeyin zaten az yiyebiliyorlar ilk zamanlar , şahsi fikrim :)
Molly lerim su üzerinde ?
Teşekkür ederim dostum yani zaten hareketlerinde ve görünüşlerinde bir problem yoktu ama sürekli yem istemeleri dikkatimi çekmişti haklısın :)
Evet iç filtrem aynı zamanda havada veriyor şelale tipi :)
Teşekkür ederim dostum yani zaten hareketlerinde ve görünüşlerinde bir problem yoktu ama sürekli yem istemeleri dikkatimi çekmişti haklısın :)
Evet iç filtrem aynı zamanda havada veriyor şelale tipi :)
SON MESAJLAR
- Leopard Gecko, Yaşam Alanı, Taban Malzemesi repindov, 21:10
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Dişi Betaya Karma Tankta Bakılır Mı ? hho41, 21:06
Labirentliler - Japon Balıkları Dipte Saklanıyor hho41, 21:04
Yeni Üye Forumu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 20:59
Akvaryum Tanıtımı - Uzun Aradan Sonra Ufak Geri Dönüş oguzozt, 20:40
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryumum Canlanıyor neomeo, 20:29
Yeni Üye Forumu - Üremesi İstenmeyen Zebra Cichlid Nasıl Bakılmalı? Frkn, 20:26
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Akvaryumumda Lepisteslerim Ölüyor Episode13, 20:18
Yeni Üye Forumu - 5-10w Isıtıcı 15-20 Litre Akvaryuma Yeter Mi ? NightWist, 20:02
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Yunus Çikletim Neden Çiftlesmiyor? feyyazfedai, 19:50
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 60x40xx40 Cm Low Tech ReisF, 18:45
Yeni Üye Forumu - Kıymeti Pek De Bilinmeyen Bir Tür 1Balikci, 18:09
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Mini Parvula Sasarma Sıkıntısı nurbay, 18:05
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryuma Balık Ekleme mitii, 17:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dario Dario (kırmızı Badis) Sorusu Orhan76, 17:11
Diğer Tatlı Su Canlıları - Chat Gpt'nin Önerdiği Ev Yapımı Yem Ehtiyar, 17:09
Malzemeler ve Yemler Forumu - Co2 Regülatör Tıklama Sesi Sancar.Galip, 17:06
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Hobide Yeni Olana Bilgi Destek Canahsha, 17:05
Yeni Üye Forumu - Yavru Balığa Zarar Verirler Mi? Orhan76, 16:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Channa Limbata Orhan76, 16:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıklarım Sağlıklı Mı ? Canahsha, 16:42
Yeni Üye Forumu - Reeflowers Natural Aquasand Beyaz Kum Hakkında... 1Balikci, 16:41
Malzemeler ve Yemler Forumu - 60*40*30 70 Lt Low Tech Yeni Kurulum kubilaykoparan, 16:37
Bitki Akvaryumları Genel - Yosunlardan Nasıl Kurtulurum ogurcay, 16:35
Yeni Üye Forumu - Kara Su-2 HunnicKhan, 16:29
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Suyu Aguamentist, 16:27
Yeni Üye Forumu - The Last onur_0606, 16:21
Akvaryum Tanıtımı - Sumplı Akvaryumda Kafa Motoru Tercihi Orhan76, 16:15
Yeni Üye Forumu - Lepistese Uygun Ve Suyu Pisletmeyen Yemler Aguamentist, 16:13
Canlı Doğuranlar - Yeni Akvaryum Kuruyorum Tavsiye Lazım Orhan76, 15:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 55lt- Akvaryum Su Değişimi Sıklığı Orhan76, 15:02
Yeni Üye Forumu - Özel Tür Bitkiler Quersian, 14:20
Akvaryum Tanıtımı - Çorba Akvaryumu :) Hüdai, 14:07
Akvaryum Tanıtımı - Lamp Eye Killifish Hakkında Bilgi Almak İstiyorum Metinmert Yiğit, 13:59
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme Mahir06, 13:47
Taban ve Gübreleme - Karides Ne Yer scorpion26, 13:47
Tropheus - Dutch Sitil Canahsha, 12:58
Akvaryum Tanıtımı - Pomza Kumu Walstad Metodu İçin Zemine Uygulanır Mı Orhan76, 11:29
Yeni Üye Forumu - 60lt Akvaryum İçin Sadece İç Pipo Filitre Yeterlmi Orhan76, 10:41
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum neomeo, 10:31
Yeni Üye Forumu - Mobilyalı Buhar Camlı Akvaryuma Oto Yem Makinesi valarmorghulis12, 10:29
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Orhan76, 09:06
Deniz Akvaryumları Genel - Lespistesim Hamilemi Orhan76, 08:39
Canlı Doğuranlar - Sessiz Filtre Önerisi Hoppala, 05:21
Yeni Üye Forumu - 50 Lt Bitkili, Karides Ve Tetrali Akvaryum knn38, 01:06
Akvaryum Tanıtımı - Fungus Mu? Erdogannp, 01:01
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta - Dropsy ahmetfiratozkaya, 00:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Krib Çifti Yumurta Döktü, Ne Yapmam Gerekiyor? ali, 23:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Teleskop Balığımdaki Hastalık Japon & Beta, 22:57
Yeni Üye Forumu - Japon Balıkları İçin Boş Zemin Olur Mu Japon & Beta, 22:43
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 21:10
- Mikro Kurt ,beyaz Kurt, Daphnia Moina Köroglu.88 21:06
- Damizlik Corydoras Gold Laser Köroglu.88 21:06
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 21:06
- Manacapuru Red Back Xsilver Çaprazı Damızlık Melek simario 20:51
- Karışık Bitki Kumu Ve Red Tuxedo Koi Lepistes ozgurnez 20:29
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 20:18
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 20:17
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 20:17
- Beta SmallCandyThing 20:17
- 3e9d Kiraz Barb yunusadam 20:01
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 20:00
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 20:00
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 19:45
- Co2 Difüzör 2 Adet Dark65 19:45
- 35 Küp Akvaryum, Aquael Şelale Filtre Fzn-2 Bysam 18:55
- Eheim 2273 Pro4+ Dış Filtre Ve Eheim Air200 Hava M Bysam 18:55
- Astronot Black Koi Ve Dişi Beta piranhabull 18:19
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 18:14
- Çeşitli Bitkiler buraktanatar 18:02
- Takaslık Bitkiler- İstanbul Geneli buraktanatar 18:02
- Fethiyeden Bloody Mary , Helena Ve Moss Arıyorum ufukdemirturk 17:52
- Super Red Pleco Damızlık Altı Çiftler Ve Yavrular Tuby 17:47
- 50 100 Arası 2 3 Aylık Yavrular Ferdiktk 17:30
- Beta Takas Ferdiktk 17:30
- Mdf Antrasit Dolaplı Full Ultra Clear Akvaryum TayfunSylkn 17:13
- Creaqua Lake Dolaplı Full Ultra Clear Akvaryumlar TayfunSylkn 17:13
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 17:06
- 120 Cm Power Led Armatür (42 Watt Royal Blue) blenny 17:03
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 17:03
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 16:49
- 2 Adet Akvaryum Ve Bitkiler muratyarici 16:48
- Çeşitli Malzemeler, Takasa Açık Tropman 16:37
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 16:31
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 16:31
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 16:31
- Afrika Cichlidleri devito 16:16
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 16:16
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 16:08
- Katil Salyangoz jezey 16:08
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 16:08
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 16:08
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 16:08
- Ryunkin, Orando, Ranchu EKAR 15:21
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 15:07
- Otocinclus Affinis/otocat Arıyorum R0h1rr1m 14:38
- Red Tail Fil Kulak Lepistes Damızlık Altı EyupAsik3452 14:32
- Hemianthus Micra EyupAsik3452 14:32
- Ramshorn, Physa Ve Karides Cessas 14:32
- Bitki+ Red Tail Lepistes+melek+gurami+vatoz umutuyar 14:11
KULLANICILAR
- 180 Online Kullanıcı, 98 Üye
Online Kullanıcılar
ReisF,
mosistn,
Episode13,
EKAR,
twinsoul,
onur_0606,
darkaura,
Quaan,
MiSoSiKiaN,
Oğuz.K,
Abdurrahimk,
Koyuncu57,
IINZAR,
sirhill,
ykpadgzl,
Thefishmannn,
Azizdurdenn,
ZET,
ALEM,
neomeo,
Enes canakci,
CevdetSERBEST,
Hoppala,
Kaan59,
Hakantttt,
Butz,
aykome,
BurakA,
Mustafasağdıç18,
ahmetmehdiguzel,
feyyazfedai,
MertSoyumert,
Dervishm,
hasancn,
vagus,
şansal,
okan169,
ceko7,
Blackheath,
Orhan76,
Mirza Adar,
yigoben,
recep3410,
egemenozbeyli,
aytekk,
Umt61,
Ferdiktk,
Emrekuru59,
oguzozt,
Jeveux,
ersin1981,
serkorti,
emirkagan,
Amati340,
yildiztech,
surreal,
Hidro Dinamik,
vahitender,
Ali6878,
SemaNur2912,
BalıkciHasan,
GkhaNLioN,
greenbottleblue,
valarmorghulis12,
Emerse,
erdalakçay,
neanderthal,
karidesrehberi,
DestinyLife,
Sercangul,
HunnicKhan,
Taha Yanık,
ozgurnez,
rido6464,
artgy,
Carnivoreyum,
🇹🇷Mufasa,
zekigonlum,
Dark65,
GuccugPirens,
Sadik153,
debamin,
idiopatik,
Nafizcans,
Frkn,
HarunYILDIRIM,
Ardaaa..,
batuhankamaciii,
Ehtiyar,
M0nty,
Tranb,
Enes_dgn557,
MuTLu,
THR.A,
Avoure,
soyturgay,
Hazkgn,
Ahmetkngr,
ArifhbsAquatics,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.