ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
shehyd
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Haziran 2014 22:23
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Muhammed Yeşil
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Kerem tunçeri
SON 9 MESAJI
green terror yavru bakımı
Benimkilerde yavruladı ana-babasından ayırmalı mıyım? ne yapmalıyım?
Benimkilerde yavruladı ana-babasından ayırmalı mıyım? ne yapmalıyım?
dolpıngg c1600 berraklık(180-50-60)
Dipte oluşan pislikleri dalga motoru alarak diğer tarafa ulaştırmak yada iç filtreyle halletmeye çalıştığımızda, şayet balık yumurta bırakırsa yumurtalara ve doğum olursa yavrulara zarar vermez mi? mesela dalga motoru sayesinde dış filtrenin çekiş yaptığı tarafa sürüklenmezlermi? ya da iç filtre onları içine çekmez mi?
Dipte oluşan pislikleri dalga motoru alarak diğer tarafa ulaştırmak yada iç filtreyle halletmeye çalıştığımızda, şayet balık yumurta bırakırsa yumurtalara ve doğum olursa yavrulara zarar vermez mi? mesela dalga motoru sayesinde dış filtrenin çekiş yaptığı tarafa sürüklenmezlermi? ya da iç filtre onları içine çekmez mi?
G.T. cinsiyetlerini öğrenebilirmiyim

shehyd 2013-03-17 13:04:39
Birde dişi erkek dahil kimseyi yanaştırmıyor. Şayet döllememişse ne olacak?

Teşekkür ederim. Peki minimum kayıp için neler yapmalıyım çok heyecanlandım :)
Birde dişi erkek dahil kimseyi yanaştırmıyor. Şayet döllememişse ne olacak?
Yeni Akvaryum Ve Balıklarda Yavrulama Süresi
Arkadaşlar,selam 1 çift green terrorum var. dün dişi olanda garip hareketler belirmişti ve testinin oraya kimseyi yaklaştırmıyordu aynı kepçe operatörü gibi testinin arkasını kazdı durdu. Bugün uyandığımda gördüğüm manzara testinin yakınına kimseyi yaklaştırmıyordu sağına soluna baktım bişey göremedim ama testinin üzerindeki yumurtaları görünce çok sevindim. Galiba dede oluyorum :) ne yapmama gerekiyor bir bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar
Arkadaşlar,selam 1 çift green terrorum var. dün dişi olanda garip hareketler belirmişti ve testinin oraya kimseyi yaklaştırmıyordu aynı kepçe operatörü gibi testinin arkasını kazdı durdu. Bugün uyandığımda gördüğüm manzara testinin yakınına kimseyi yaklaştırmıyordu sağına soluna baktım bişey göremedim ama testinin üzerindeki yumurtaları görünce çok sevindim. Galiba dede oluyorum :) ne yapmama gerekiyor bir bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar
G.T. cinsiyetlerini öğrenebilirmiyim

shehyd 2013-03-16 22:27:23
Arkadaşlar, evet 1e ve 1d imiş balıklarım dün dişi olanda garip hareketler belirmişti ve testinin oraya kimseyi yaklaştırmıyordu aynı kepçe operatörü gibi testinin arkasını kazdı durdu. Bugün uyandığımda gördüğüm manzara testinin yakınına kimseyi yaklaştırmıyordu sağına soluna baktım bişey göremedim ama testinin üzerindeki yumurtaları görünce çok sevindim. Galiba dede oluyorum :)

Arkadaşlar selam,
Bu GT'ler 1e 1d midir? Yaklaşık 1 yıldır bendeler, Şayet öyle ise yanlarında farklı balıklar olduğu içinmidir ya da başka bir sebepten dolayımıdır bilmiyorum hiç yavru alamadım. Şu an sadece bu ikisi ve bir macracanta var vatosları saymıyorum. Nasıl yavru alabilirim? Birde sebebini anlamadığım şekilde ikiside farklı yerlerde olmalarına rağmen titreme yapıyorlar ve sanki yıllardır aç bırakılmış gibi durmadan yerdeki kumları ağızlarına alıp alıp bırakıyorlar bunun sebebi nedir? ayrıca fotoğraflardaki gördüğünüz küpü ve kayayı durmadan kemiriyorlar. Sizlerinde tavsiyeleriniz olursa bu akvaryuma daha farklı neler yapılabilir güzelleştirmek açısından, şimdiden teşekkürler saygılar....
akvaryum boyutu 100x40x40 cm'dir.
Arkadaşlar, evet 1e ve 1d imiş balıklarım dün dişi olanda garip hareketler belirmişti ve testinin oraya kimseyi yaklaştırmıyordu aynı kepçe operatörü gibi testinin arkasını kazdı durdu. Bugün uyandığımda gördüğüm manzara testinin yakınına kimseyi yaklaştırmıyordu sağına soluna baktım bişey göremedim ama testinin üzerindeki yumurtaları görünce çok sevindim. Galiba dede oluyorum :)
İç motor ve Hava motorum cok ses cıkarıyor
[QUOTE=shark2727] [QUOTE=shehyd] [QUOTE=Malawi Aşığı]En kolayı şu bende dış filtre var ve hava motoru vardı artık odada uyunmuyordu neredeyse ben de hava motorunun fişini çektim dış filtrenin çıkış borusundan çıkan suyu cama yönlendiriyorum o sirkülasyon akvaryumuma yetiyo ilk başlarda korkmuştum ama hakikaten işe yarıyo dış filtre istemem diyosan internetten dalga motoru alabilirsin[/QUOTE]
[QUOTE=shark2727] [QUOTE=shehyd] [QUOTE=Malawi Aşığı]En kolayı şu bende dış filtre var ve hava motoru vardı artık odada uyunmuyordu neredeyse ben de hava motorunun fişini çektim dış filtrenin çıkış borusundan çıkan suyu cama yönlendiriyorum o sirkülasyon akvaryumuma yetiyo ilk başlarda korkmuştum ama hakikaten işe yarıyo dış filtre istemem diyosan internetten dalga motoru alabilirsin[/QUOTE]
Ben dediğin gibi yapmıştım, aslında sayılır, hava motoru çok ses çıkarıyor diye iç filtre aldım ve dış filtrem dediğin gibi cama yönelikti, bir gün işten geldiğimde iç filtre tıkandığından hava vermiyordu sadece dış filtrenin dediğin o sirkülasyonuyla 5 tane avuç kadar argusum hayata gözlerini yumdu.
[/QUOTE]
Başka bişeyden dolayı ölmüşlerdir bende ne hava motoru var nede iç filtre.Sadece dış filtrem suyu dalgalandırıyor 33 tane balıgım var 1 aydır hiç kayıp vermedim 
[/QUOTE]

belkide popülasyon çokluğundan yeterli olmamıştır. 15-20 cm boyutlarında 8 tane challenger 2 green terror 2 papağan 5 argus
İç motor ve Hava motorum cok ses cıkarıyor
[QUOTE=Malawi Aşığı]En kolayı şu bende dış filtre var ve hava motoru vardı artık odada uyunmuyordu neredeyse ben de hava motorunun fişini çektim dış filtrenin çıkış borusundan çıkan suyu cama yönlendiriyorum o sirkülasyon akvaryumuma yetiyo ilk başlarda korkmuştum ama hakikaten işe yarıyo dış filtre istemem diyosan internetten dalga motoru alabilirsin[/QUOTE]
[QUOTE=Malawi Aşığı]En kolayı şu bende dış filtre var ve hava motoru vardı artık odada uyunmuyordu neredeyse ben de hava motorunun fişini çektim dış filtrenin çıkış borusundan çıkan suyu cama yönlendiriyorum o sirkülasyon akvaryumuma yetiyo ilk başlarda korkmuştum ama hakikaten işe yarıyo dış filtre istemem diyosan internetten dalga motoru alabilirsin[/QUOTE]
Ben dediğin gibi yapmıştım, aslında sayılır, hava motoru çok ses çıkarıyor diye iç filtre aldım ve dış filtrem dediğin gibi cama yönelikti, bir gün işten geldiğimde iç filtre tıkandığından hava vermiyordu sadece dış filtrenin dediğin o sirkülasyonuyla 5 tane avuç kadar argusum hayata gözlerini yumdu.
Challenger beslemeye karar verdim.
Arkadaşlar yeni üye olduğumdan mütevellit yeni konu açamıyoum, bundan dolayıdır ki buraya yazma ihtiyacı hissettim, 100x50x60 tankımda 8 adet challenger köpek balığı besliyorum fakat boyları 12-15 cm arası olduğundan yetmemeye başladı düşünen olursa takas yapabilirim. ...
Arkadaşlar yeni üye olduğumdan mütevellit yeni konu açamıyoum, bundan dolayıdır ki buraya yazma ihtiyacı hissettim, 100x50x60 tankımda 8 adet challenger köpek balığı besliyorum fakat boyları 12-15 cm arası olduğundan yetmemeye başladı düşünen olursa takas yapabilirim. ...
SON MESAJLAR
- Walstad Akvaryum Orhan76, 09:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Tankta Çift Kribensis Olurmu? bendeniztayfun, 09:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İstanbul Anadolu Yakası Co2 Dolumu,fiyat Bilgisi emrbrcn, 09:09
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Erkek Mi Dışı Mi Cyber_Scout, 03:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepistes Balığımda Hastalık Veya Yaralanma İsmail_96965, 02:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitki Ne Ekebilirim Cyber_Scout, 01:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 45x45x45 Betta Akvaryumu Cyber_Scout, 01:12
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek İçin En Etkili Çözüm ? Cyber_Scout, 00:24
Yeni Üye Forumu - Türkiye, Samsun, Kürtün Çayı Biyotopu (bitmedi :d) Tustwis, 22:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Balık Önerisi Kurafindux, 22:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Üretimi Karahanlı, 22:32
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçinde Fanus: Hem Estetik Hem İşlevsel Cyber_Scout, 22:26
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yavruları Ne Zaman Ana Tanka Bırakılmalı ? 2wing, 22:22
Canlı Doğuranlar - Emreemin Güvenilir Midir ozelturlepistes, 22:05
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Kan Kurdu Eriyip Tekrar Dondurulur Mu? Cyber_Scout, 21:58
Malzemeler ve Yemler Forumu - Lepistes Yavruları Cyber_Scout, 21:54
Yeni Üye Forumu - Kabuksuz Artemiayı Çıkarmayı Deneyen Var Mı? 2wing, 21:34
Yeni Üye Forumu - Yeni Betta Yavruları Ve Tank Günlüğü NotEvenBeginner, 17:57
Akvaryum Tanıtımı - Elektrikler Gitti YigitKuzey, 17:22
Yeni Üye Forumu - Yeni Eklediğim Ateş Kafalar emreyz, 16:09
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryum Deneyimim atakanaydin, 15:32
Akvaryum Tanıtımı - Karma Tür Tetra Akvaryumu Sorunları Cyber_Scout, 15:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Dış Filtre Önerisi mutlubaba, 14:53
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Temizliği Ve Berraklığı MasterChiefHakan, 14:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Red Terorr Akvaryumu YigitKuzey, 14:05
Yeni Üye Forumu - Oscar Balığım Bu Akvaryumda Daha Ne Kadar Büyür?* Japonseven, 13:16
Akvaryum Bilimi - 🏆 En İyi Güncel Üst Seviye Filtre Malzemeleri Hoppala, 12:21
Filtreleme Seçenekleri - Karides Mesutoviç, 11:54
Omurgasızlar - Hasta Beta Balığı MasterChiefHakan, 11:37
Yeni Üye Forumu - Lepistes Kuyruğunda Delik Xelpid, 11:10
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Japonseven, 10:53
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Orhan76, 10:32
Yeni Üye Forumu - Hobide Yeniyim MasterChiefHakan, 10:26
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 10:14
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Tür Tanıtımı... hemichromis Exsul. onuribrahim, 09:30
Nadir Tür Gördüm - Büyümeyen Lepistes Yavrusu ++++, 07:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hangi Tür Bitki Ve Kök Kullanmalıyım Cyber_Scout, 02:35
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Taha Yanık, 02:26
Yeni Üye Forumu - Bu Beta Dışı Mi Erkek Mi Anlamadim Taha Yanık, 02:23
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Melek Balığı Agresiflik bendeniztayfun, 01:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bunu Nasıl Çözerim bendeniztayfun, 00:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Görsel Olarak En Güzel Moss? Aguamentist, 00:28
Bitki Türleri ve Bakımı - Kumu Kaplayan Yosun MKayra, 00:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Power Led Yaptırmak İstiyorum Jotunheim, 00:11
Aydınlatma - Akvaryumda Yabancı Canlı hoddog, 00:02
Bitkili Akvaryum Canlıları - Adi Salyamgozdan Arındırma 2wing, 22:13
Yeni Üye Forumu - 200lt Zebra Akvaryumu Yeni Evinde Hsrt, 21:55
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerim Doğum Yapacak İsmail_96965, 20:57
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryumumu Kurmak İstiyorum İsmail_96965, 20:54
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 20:47
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 09:40
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 09:34
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 09:34
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 09:15
- 100 Adet Saulosi (şehir Dışı Gönderim Vardır) FrkMbuna 09:15
- Albino Full Red Lepistes FrkMbuna 09:15
- İsta 3in1 Co2 Difüzör Yedek Seramik osmandbnl 09:10
- 2 Li İçten Sumplu Set ozkan.06 09:08
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:57
- Caridina Karidesler İndirimli Fiyat karidesrehberi 08:57
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:57
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:57
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 08:14
- Hongsloi Süper Red - Cacatuoides Triple Red German AtlasPoyraz 08:14
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:55
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:34
- Akıllı Priz Cata sefailgaz 06:34
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 06:34
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:46
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:46
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:46
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:46
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:46
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 02:25
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 02:25
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 02:06
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 02:06
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 01:42
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 01:08
- Atahualpa F1 & Cacatuoides & Candidi HarunYILDIRIM 00:47
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 00:36
- 2.67 Tüp Furcifer 23:59
- Dennerle Akvaryum Furcifer 23:59
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 23:59
- Creaqua Nano Elit Furcifer 23:59
- Katil Salyangoz bilkan 23:10
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 22:59
- Astronot Black Ve Koiler piranhabull 22:38
- Lda 16 Düz Ve Siyah Tül sirhill 22:03
- Hediye Velifera/kılıçkuyruk MertSoyumert 21:56
- Saz Bitkisi Furkann 21:42
- Un Kurdu ( Canlı Yem) Furkann 21:42
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 21:18
- Akvaryum Ürünleri Toplu Satış vedat79 19:03
- Pleksi Seyyar Sump 25x12x38cm Arıyorum Ladres 18:42
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 18:41
- Cardinal Tetra Ve Ember Tetra yagiz.sonmez 18:38
- Lepistes Red Tuxado Koi Ve Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 18:37
- Kusursuz Anubiaslar/java Fern ballantines 18:37
- Tetratec Ex 1200 Fitlre Aksamları 2 Adet =indirim= marihuan 18:21
KULLANICILAR
- 37 Online Kullanıcı, 20 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.