ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yagmurs
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
31 Mayıs 2022 09:41
Toplam Mesaj:
13 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
yagmur
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ymr
SON 10 MESAJI
Balığım Baş Aşağı Duruyor
[QUOTE=emirhansaracc]Maalesef sadece satıp para kazanmak isteyen böyle petshoplar var.Size önerim beyaz silis kum alın çünlü Japonlar kumları ağzında çevirmek isterler birde petshop size debisi yüksek filtre verebilir,buda balıkların yorulup ölmesine sebeb olabilir siz aldanmayın size önerim şelale filtre alın [/QUOTE]
Akvaryumcunun önerisiyle debisi fazla olmayan bir iç filtre aldım. Ayrıca taşları çıkartıp siyah kumlardan aldım. En kısa sürede de ısıtıcı alacağım. Ancak bir sorum var akşam balıklar dinlensin diye filtreyi kapatsam sorun olur mu, kapatmalı mıyım?
[QUOTE=emirhansaracc]Maalesef sadece satıp para kazanmak isteyen böyle petshoplar var.Size önerim beyaz silis kum alın çünlü Japonlar kumları ağzında çevirmek isterler birde petshop size debisi yüksek filtre verebilir,buda balıkların yorulup ölmesine sebeb olabilir siz aldanmayın size önerim şelale filtre alın [/QUOTE]
Akvaryumcunun önerisiyle debisi fazla olmayan bir iç filtre aldım. Ayrıca taşları çıkartıp siyah kumlardan aldım. En kısa sürede de ısıtıcı alacağım. Ancak bir sorum var akşam balıklar dinlensin diye filtreyi kapatsam sorun olur mu, kapatmalı mıyım?
[QUOTE=emirhansaracc]Merhaba,kötü bir başlangıç olmuş ancak ortada can var keşke balıkları almadan önce en azından araştırsaydınız hiç değilse konu açmışsınız buda güzel bir başlangıç size önerim daha büyük bir akvaryuma geçmek sonra şelale filtre yada iç filtre edinmeniz sonrasında odanız çok soğuk ise ısıtıcı edinmeniz su sıcaklığı 21-22 sabitse ısıtıcı almasanız da olur herkesin durumu olmayabiliyor her hobi gibi bu hobide para ve emek gerektiriyor büyük bir akvaryum alamıyorsanız balıkların hepsini bir şekilde akvaryumcuya geri verin bu halde balıklara eziyet ediyorsunuz maalesef daha sonra daha iyi bir başlangıç yapabilirsiniz yeni akvaryum bir filtre ile [/QUOTE]
Ya aslında balıkların akvaryumunu alırken satıcı bu akvaryumun 7 balık için yeterli olduğunu söylemiş. Ki başka birinden geldiği için de sadece bana söylenilen kadarını yaptım çünkü bu tarz bir ilgiye ihtiyaç olduğunu bilmiyordum ki 8 ay boyunca hiçbir şey olmadı. Ancak bugün gidip kum, filtre ve hortum alacağım eğer gücüm yeterse de daha büyük bir akvaryum. Öneriniz için teşekkür ederim
[QUOTE=emirhansaracc]Merhaba,kötü bir başlangıç olmuş ancak ortada can var keşke balıkları almadan önce en azından araştırsaydınız hiç değilse konu açmışsınız buda güzel bir başlangıç size önerim daha büyük bir akvaryuma geçmek sonra şelale filtre yada iç filtre edinmeniz sonrasında odanız çok soğuk ise ısıtıcı edinmeniz su sıcaklığı 21-22 sabitse ısıtıcı almasanız da olur herkesin durumu olmayabiliyor her hobi gibi bu hobide para ve emek gerektiriyor büyük bir akvaryum alamıyorsanız balıkların hepsini bir şekilde akvaryumcuya geri verin bu halde balıklara eziyet ediyorsunuz maalesef daha sonra daha iyi bir başlangıç yapabilirsiniz yeni akvaryum bir filtre ile [/QUOTE]
Ya aslında balıkların akvaryumunu alırken satıcı bu akvaryumun 7 balık için yeterli olduğunu söylemiş. Ki başka birinden geldiği için de sadece bana söylenilen kadarını yaptım çünkü bu tarz bir ilgiye ihtiyaç olduğunu bilmiyordum ki 8 ay boyunca hiçbir şey olmadı. Ancak bugün gidip kum, filtre ve hortum alacağım eğer gücüm yeterse de daha büyük bir akvaryum. Öneriniz için teşekkür ederim
[QUOTE=Yorum yapmaz]Canlıya bakıyorum değil bakamıyorum.
Yapma! Ben inşaat yapmıyorum neden yapamam. Can bu can inanıyorsan öbür taraf seni bekliyor.
Yönettim dürttü.
Herkese örnek harika bir tür müş
Laf edemem
Yönettim dürttü.
Laf edemem
Yönettim dürttü.
Laf edemem
Yönettim dürttü.
Laf edemem [/QUOTE]
Düzgün bir şekilde öneride bulunursanız bakmaya çalışıyorum zaten. Bakmayacak olsam forumda işim olmazdı. Ayrıca kimse anasının karnından balık bakımını öğrenerek çıkmıyor
[QUOTE=Yorum yapmaz]Canlıya bakıyorum değil bakamıyorum.
Yapma! Ben inşaat yapmıyorum neden yapamam. Can bu can inanıyorsan öbür taraf seni bekliyor.
Yönettim dürttü.
Laf edemem
Yönettim dürttü.
Laf edemem
Yönettim dürttü.
Laf edemem
Yönettim dürttü.
Laf edemem [/QUOTE]
Düzgün bir şekilde öneride bulunursanız bakmaya çalışıyorum zaten. Bakmayacak olsam forumda işim olmazdı. Ayrıca kimse anasının karnından balık bakımını öğrenerek çıkmıyor
[QUOTE=sametyildiz]
Japon balıkları beslemiyorum lakin çok beslenen bir tür olduğu için forumdaki başlıklardan bilgi sahibiyim. Akvaryumunuz 1 japon bile beslemek için çok küçük. Attığım linki incelerseniz bir japon balığı için gerekli minimum ihtiyaçlar konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.
[URL]https://www.akvaryum.com/carassius_auratus_japon_baligi_tatlisur_7_70.asp[/URL]
Bununla beraber japon balıkları akvaryumu çok kirleten canlılar. Sizin tank hacminiz biri için bile yeterli değilken akvaryumda bir filtre dahi yok doğal olarak 4 japon için ortam oldukça vahim bir hal alıyor. Ki doğal olmayan taşlarda tercih edilmiyor, akvaryumlar daha çok doğal ortamları taklit edecek şekilde dekor edilmesi daha doğrudur. Ama şu koşullarda renkli taşlar hacim-filtre-canlı yoğunluğu gibi ölümcül bir sorun değil. Hobiye devam etmek istiyorsanız size önerim, tank boyutu, canlı yoğunluğu ve filtre sorunu acilen giderilmeli. Şu koşullarda bir balık için bile daha büyük bir tank temin etmeli ve ona uygun bir filtre kullanmalısınız. Çünkü şu halde böyle yaşadığınız durum kaçınılmaz daha kötüsü ölümle sonuçlanacaktır. Bir diğer önerim öncelikle akvaryum hobisi üzerine forumdaki başlangıç rehberlerini okumanız. Eğer sürdürebileceğinize inanıyorsanız devam edin yoksa balıklar ölmeden daha iyi bakacak birine verin.[/QUOTE]
İmkanım olduğu gibi daha büyük bir akvaryum almaya çalışacağım. Maalesef hayatım boyunca hiçbir canlıya bakmadığım için birçok şeyi internetten araştırıyorum ve ne yazık ki bu balıkları satan kişiler hiçbir açıklamada bulunmuyor. Haliyle internette birbirinden farklı yüzlerce şey oluyor. Kimi kabızlıkta dışkı olmaz derken kimi de uzun iplik şeklinde olur diyor. Bu yüzden elimden geleni yapıyorum.
Tavsiyeniz içinde teşekkür ederim
[QUOTE=Tesseract]Japonlar için tek tür kuru yem beslemesinin yanı sıra yetersiz hacim, kalabalık ortam gibi stres unsurları maalesef kabızlık yapabiliyor. Bezelyeyi tükettiyse bir süre sonra kabızlığı geçer. Ancak şartlar bu şekilde devam ederse maalesef balıklarınız mutlu bir yaşam sürmek bir yana hayatta kalmaları bile zor hale gelmiş olur.
1. önerim japonları çıkartın akvaryumunuzda bulunan taşları çıkartıp kum ekleyin. Biraz moss ve eledoa bitkisi atıp karides bakın.
2. önerim ise akvaryumu büyütün ve japonlara bakmaya devam edin.[/QUOTE]
Teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım.
[QUOTE=Yorum yapmaz]
Hediye balık nedir ya? Saksımı bu? Bana çok saçma geliyor.
Çok bilinçsiz bir insanınız lütfen canlı beslemeyin. [/QUOTE]
Lütfen susun artık. Hayatımda ilk defa bir canlıya bakıyorum haliyle hiçbir bilgim yok ama burada bir şeyler öğrenmeye ve bu iş için çabalamaya çalışıyorum. Ayrıca bu foruma da sırf bilmediğim şeyleri öğrenebileyim diye girdim. Burada adamakıllı bir soru sorarken siz gelmiş konuyla alakasız bir kısma takılıp beni sadece eleştiriyorsunuz. Karşı tarafı yargılamadan önce diğerleri gibi öneride bulunursanız ne ben şevkimi kaybederim ne o balıklar canlarını ne de siz insanlığınızı.
[QUOTE=sametyildiz]
Japon balıkları beslemiyorum lakin çok beslenen bir tür olduğu için forumdaki başlıklardan bilgi sahibiyim. Akvaryumunuz 1 japon bile beslemek için çok küçük. Attığım linki incelerseniz bir japon balığı için gerekli minimum ihtiyaçlar konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.
[URL]https://www.akvaryum.com/carassius_auratus_japon_baligi_tatlisur_7_70.asp[/URL]
Bununla beraber japon balıkları akvaryumu çok kirleten canlılar. Sizin tank hacminiz biri için bile yeterli değilken akvaryumda bir filtre dahi yok doğal olarak 4 japon için ortam oldukça vahim bir hal alıyor. Ki doğal olmayan taşlarda tercih edilmiyor, akvaryumlar daha çok doğal ortamları taklit edecek şekilde dekor edilmesi daha doğrudur. Ama şu koşullarda renkli taşlar hacim-filtre-canlı yoğunluğu gibi ölümcül bir sorun değil. Hobiye devam etmek istiyorsanız size önerim, tank boyutu, canlı yoğunluğu ve filtre sorunu acilen giderilmeli. Şu koşullarda bir balık için bile daha büyük bir tank temin etmeli ve ona uygun bir filtre kullanmalısınız. Çünkü şu halde böyle yaşadığınız durum kaçınılmaz daha kötüsü ölümle sonuçlanacaktır. Bir diğer önerim öncelikle akvaryum hobisi üzerine forumdaki başlangıç rehberlerini okumanız. Eğer sürdürebileceğinize inanıyorsanız devam edin yoksa balıklar ölmeden daha iyi bakacak birine verin.[/QUOTE]
İmkanım olduğu gibi daha büyük bir akvaryum almaya çalışacağım. Maalesef hayatım boyunca hiçbir canlıya bakmadığım için birçok şeyi internetten araştırıyorum ve ne yazık ki bu balıkları satan kişiler hiçbir açıklamada bulunmuyor. Haliyle internette birbirinden farklı yüzlerce şey oluyor. Kimi kabızlıkta dışkı olmaz derken kimi de uzun iplik şeklinde olur diyor. Bu yüzden elimden geleni yapıyorum.
Tavsiyeniz içinde teşekkür ederim
[QUOTE=Tesseract]Japonlar için tek tür kuru yem beslemesinin yanı sıra yetersiz hacim, kalabalık ortam gibi stres unsurları maalesef kabızlık yapabiliyor. Bezelyeyi tükettiyse bir süre sonra kabızlığı geçer. Ancak şartlar bu şekilde devam ederse maalesef balıklarınız mutlu bir yaşam sürmek bir yana hayatta kalmaları bile zor hale gelmiş olur.
1. önerim japonları çıkartın akvaryumunuzda bulunan taşları çıkartıp kum ekleyin. Biraz moss ve eledoa bitkisi atıp karides bakın.
2. önerim ise akvaryumu büyütün ve japonlara bakmaya devam edin.[/QUOTE]
Teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım.
[QUOTE=Yorum yapmaz]
Hediye balık nedir ya? Saksımı bu? Bana çok saçma geliyor.
Çok bilinçsiz bir insanınız lütfen canlı beslemeyin. [/QUOTE]
Lütfen susun artık. Hayatımda ilk defa bir canlıya bakıyorum haliyle hiçbir bilgim yok ama burada bir şeyler öğrenmeye ve bu iş için çabalamaya çalışıyorum. Ayrıca bu foruma da sırf bilmediğim şeyleri öğrenebileyim diye girdim. Burada adamakıllı bir soru sorarken siz gelmiş konuyla alakasız bir kısma takılıp beni sadece eleştiriyorsunuz. Karşı tarafı yargılamadan önce diğerleri gibi öneride bulunursanız ne ben şevkimi kaybederim ne o balıklar canlarını ne de siz insanlığınızı.
[QUOTE=Yorum yapmaz]40 yaşındayım 41 bile olabilir, hayatım boyunca bana canlı hediye gelmedi. Girdiğim hiç bir ortamda gördüğüm insanlar bir birlerine balık hediye etmedi.
Bu balık bana hediye geldi olayını ben anlamıyorum.
Dün iş arkadaşlarım Ziyaret yaptı, gelirlen akdamil bebek maması al dedi şakayla, ama illa alacak o 150 tl vermiş.
Bu adamlar buna sövüyor.
Ben girdiğim hiç bir ortamda birinin birisine canlı balık hediye ettiğini verdiğini görmedim.
Şu saçma diyaloğu artık bırakın ya. Kim kime canlı verir? Bişiler daha derdimde ban yemeye gerek yok. Yedeğiniz naneleri kıvırmaya çalışmayın. [/QUOTE]
Bilip bilmeden konuşmasanız keşke.. Teyzemlerin balığı var ve hediye olarak vermişler bu edenin düşüncesi tabii ki ama teyzemlerin balıkları çok küçük olduğu için bana verdiler. İlla muhalefet olmaya gerek yok
[QUOTE=Yorum yapmaz]40 yaşındayım 41 bile olabilir, hayatım boyunca bana canlı hediye gelmedi. Girdiğim hiç bir ortamda gördüğüm insanlar bir birlerine balık hediye etmedi.
Bu balık bana hediye geldi olayını ben anlamıyorum.
Dün iş arkadaşlarım Ziyaret yaptı, gelirlen akdamil bebek maması al dedi şakayla, ama illa alacak o 150 tl vermiş.
Bu adamlar buna sövüyor.
Ben girdiğim hiç bir ortamda birinin birisine canlı balık hediye ettiğini verdiğini görmedim.
Şu saçma diyaloğu artık bırakın ya. Kim kime canlı verir? Bişiler daha derdimde ban yemeye gerek yok. Yedeğiniz naneleri kıvırmaya çalışmayın. [/QUOTE]
Bilip bilmeden konuşmasanız keşke.. Teyzemlerin balığı var ve hediye olarak vermişler bu edenin düşüncesi tabii ki ama teyzemlerin balıkları çok küçük olduğu için bana verdiler. İlla muhalefet olmaya gerek yok
[QUOTE=Efe Ay]Maalesef bu akvaryum 1 Japon balığı için bile yeterli değil.
Renkli taşlar yerine doğal kumlar kullanılabilir.
4 Japon balığı için daha büyük bir akvaryum ve iyi bir filtreleme sistemi gerekir. [/QUOTE]
Peki kabızlık problemine ne yapmalıyım? Bezelye versemde hala dışkı yapamadı.
[QUOTE=Efe Ay]Maalesef bu akvaryum 1 Japon balığı için bile yeterli değil.
Renkli taşlar yerine doğal kumlar kullanılabilir.
4 Japon balığı için daha büyük bir akvaryum ve iyi bir filtreleme sistemi gerekir. [/QUOTE]
Peki kabızlık problemine ne yapmalıyım? Bezelye versemde hala dışkı yapamadı.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/233966/050220222145241.jpg[/IMG]
Akvaryum bu kadar büyüklükte içinde 4 tane japon balığım var.
[QUOTE=Efe Ay]Bildiğim kadarıyla renkli taşlar salınım yaparak balıklara zarar verebilir. [/QUOTE]
Peki onun yerine ne kullanmalıyım?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/233966/050220222145241.jpg[/IMG]
Akvaryum bu kadar büyüklükte içinde 4 tane japon balığım var.
[QUOTE=Efe Ay]Bildiğim kadarıyla renkli taşlar salınım yaparak balıklara zarar verebilir. [/QUOTE]
Peki onun yerine ne kullanmalıyım?
Aslında 4 balık için gayet yeterli diye düşünüyorum şu anda uygun değilim ama birkaç saate fotoğrafını atarım. Renkli taşlar kötü mü etkiler?
Aslında 4 balık için gayet yeterli diye düşünüyorum şu anda uygun değilim ama birkaç saate fotoğrafını atarım. Renkli taşlar kötü mü etkiler?
Yemlerinin markasını bilmiyorum bana hediye gelmişlerdi o sırada verdiler. Kapsül yemlerden. Akvaryum 6-7 ltlik ve 4 japon balığım var. Bezelye kaynadıktan sonra kabuğunu soyup elimle ezerek verdim. Hepsi de dibe çöktü zaten. Suyu da hazır su koyuyorum. Sıcaklığı oda sıcaklığı kadar
Yemlerinin markasını bilmiyorum bana hediye gelmişlerdi o sırada verdiler. Kapsül yemlerden. Akvaryum 6-7 ltlik ve 4 japon balığım var. Bezelye kaynadıktan sonra kabuğunu soyup elimle ezerek verdim. Hepsi de dibe çöktü zaten. Suyu da hazır su koyuyorum. Sıcaklığı oda sıcaklığı kadar
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/233966/050220221803541.jpg[/IMG]
Dün aksam ters yüzüyordu başka bir akvaryuma aktararak kendine gelmesini sağladım. Bugün de bezelye verdim rahatlasın diye ama dün akşamdan beri dışkı bırakmadı, karnı şiş. Şimdi de baş aşağı duruyor neredeyse cansız gibi. Diğer balıklarım da aşırı cansız normalde oradan oraya koşuştururlardı ama bugün altta hareketsiz kalıyorlar. Ne yapmalıyım?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/233966/050220221803541.jpg[/IMG]
Dün aksam ters yüzüyordu başka bir akvaryuma aktararak kendine gelmesini sağladım. Bugün de bezelye verdim rahatlasın diye ama dün akşamdan beri dışkı bırakmadı, karnı şiş. Şimdi de baş aşağı duruyor neredeyse cansız gibi. Diğer balıklarım da aşırı cansız normalde oradan oraya koşuştururlardı ama bugün altta hareketsiz kalıyorlar. Ne yapmalıyım?
SON MESAJLAR
- Aquael Ultramax1000 Malzemeleri Discus İçin Yeterli Mi? Hüdai, 06:20
Filtreleme Seçenekleri - Boş Akvaryum Kapak Kapalıyken Kokuyor ali, 06:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığımın Dışkısı Şeffaf Ve Hafif Uzun Salihaonder, 05:48
Yeni Üye Forumu - İlk Kez Karides Akvaryumu Kurdum... Cherryk, 04:17
Yeni Üye Forumu - Ro Su Ve Remineralize CoryCory, 02:48
Bitki Akvaryumları Genel - Canlı Yemlemeden Sonra Farklılıklar ahmetfiratozkaya, 02:14
Kedi Balıkları Forumu - Oranda Japon ahmetfiratozkaya, 02:05
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Taşların Altına Strafor Yerine Elyaf ahmetfiratozkaya, 01:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Balık Karnında Kızarıklık. ArjenB, 00:47
Akvaryum Bilimi - Leopar Vatoz Mu Cüce Vatoz Mu ArjenB, 00:36
Yeni Üye Forumu - Yosun Patlaması ahmetfiratozkaya, 00:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Kerevit Akvaryumuna Taş Tavsiyesi Ve Kurulumu Bert034, 00:24
Yeni Üye Forumu - Betta İçin Bitkisel Ve Etçil Yem Japon & Beta, 00:21
Yeni Üye Forumu - Arrowana Acemilik ahmetfiratozkaya, 00:16
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu Acemi İşi Tolga ozmn, 23:36
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Tankda Led Kullanımı jojoned, 23:05
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Discus Çiftimin Biri Öldü Hasantasdemir, 22:55
Yeni Üye Forumu - Kıymeti Pek De Bilinmeyen Bir Tür Frkn, 22:52
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Tetraodon Lineatus(fahaka) Hakkında Tortuga4, 22:36
Acı Su Balıkları Tanıtımı - Beta Balığım Felç Mi Oldu? ahmetfiratozkaya, 22:27
Yeni Üye Forumu - Gelin 100 L Resif Akvaryumu Kuralım. Ozgur1734, 21:46
Deniz Akvaryumları Yeni Başlayanlar Forumu - Yeni Kuracağım Akvaryum İçin Arıtma Cihazı Önerisi Montesque, 21:42
Bitki Akvaryumları Genel - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 20:39
Akvaryum Tanıtımı - Axolotl Su Düzenleyici Zararı? ahmetfiratozkaya, 20:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Turuncu Ve Kırmızı Sakura Karides Kurulumu Yardim Erkay0, 20:13
Yeni Üye Forumu - Yunus Cikletim Erkeksiz Doğum Yaptı koraykbl, 19:31
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Ciklet Alabilir Miyim? KaanE, 19:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkilerimde Erime Delinme Lompos45, 19:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Geophagus Tapajos Akvaryumum yusufflower, 18:41
Akvaryum Tanıtımı - Göz Fırlaması(popeye) Hastalığı ahmetfiratozkaya, 17:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Pipo Filtre Boruysaboru, 17:18
Yeni Üye Forumu - Bir Akvaryumda Kaç Adet Akvaryum Vatozu Olmalıdır? İsmail_194606946, 16:35
Yeni Üye Forumu - 50x40x40 Low Tech Bitkili gokhandemirci, 16:11
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerin Üzerinde Ki Kırmızı Lekeler? Yasonnn, 16:04
Yeni Üye Forumu - Discus İlk Deneyimim Artılar Eksiler Nedir ? Orhan76, 15:49
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin İskorpit, 13:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkili Akvaryum(tavsiye İstiyorum) ercane, 13:21
Akvaryum Tanıtımı - Nano Walstad ercane, 13:09
Akvaryum Tanıtımı - Kızılağaç Kozalakları Kaç Yıl Saklanabilir. Orhan76, 11:55
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu ateshh32, 11:44
Yeni Üye Forumu - L201 Cinsiyet Ayrımı Bilen Arkadaşlar Burada Mı? Orhan76, 11:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tuzlu Su Tankım 170l ArifhbsAquatics, 10:44
Akvaryum Tanıtımı - Birbirlerine Uyumlu Mu? Orhan76, 10:36
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Chili Rasbora Hangi Yemi Seçmeliyim? Orhan76, 10:21
Yeni Üye Forumu - Seachem Ammonia Alert Muadili Orhan76, 10:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum Orhan76, 09:38
Akvaryum Tanıtımı - Power Led Trafo Driver Önerisi mertmentes, 09:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Isıtıcı Önerisine İhtiyacım Var Orhan76, 09:10
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Xiaomi Smart Tank 20 Lt. Bitkili Kurulum Yücel1962, 09:07
Akvaryum Tanıtımı - İnce Lav Kırığı Üstüne Siyah Hagen Kum Tolga ozmn, 09:03
Taban ve Gübreleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Malzeme propecia 05:52
- Fluval 107 207 307 propecia 05:52
- Sera Flora Nature FULL RED MEHMET 05:16
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 05:16
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 05:16
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 05:16
- Satılık Akvaryum Yesimaqurium 05:14
- Hemianthus Micra EyupAsik3452 03:07
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 02:12
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:15
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:15
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:15
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:15
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:15
- Japon Şemsiyesi (cyperus) Çeliği ternapi 00:52
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:41
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 00:41
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 00:39
- Pelia Moss Ve Lepistes Otu Yetişen Alır 400 Tl. ARMONYS 00:35
- Taiwan - Galaxy - Deep- Scr nomercy 00:21
- Eheim 2228, Sunsun Hw-302 Dış Filtreler nevzatc 00:17
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 00:11
- Elektrik Blue Acara Eş Tutmuş Damızlık Çift Oğuz.K 23:56
- Balık Yemleme İstasyonu dark blue 23:56
- Akvaryum Malzemeleri leoberko 22:49
- Canlı Akvaryum Bitkileri leoberko 22:49
- Co2 Apt Ve Crystalpro Gübre Creaqua Armatür Herşey leoberko 22:49
- Java Moss, Christmass Moss Ve Lepistes Otu purelyfe 22:27
- Afrika Cichlidleri devito 21:54
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 21:54
- Apistogramma Macmasteri Takas Veya Satılık AtlasPoyraz 21:19
- Atman Uf-3200 Dış Filtre İçin Yedek Parça Arıyorum Hoppala 20:58
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 20:56
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 20:56
- Akvaryum Malzemeleri ArifhbsAquatics 20:42
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Tertemiz! JapoJupo 20:25
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 20:14
- 120.50.47h Full Set Akvaryum erhan2204 20:01
- 1 Aylık Sarı Prenses Ve Beyaz Prenses Yavruları tetikk 19:34
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 19:32
- Co2 Difüzör 2 Adet Dark65 19:32
- Orando, Ranchu EKAR 19:26
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 19:26
- Amazon Hançerleri kerem1135 19:10
- Katil Salyangoz jezey 19:10
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 19:10
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 19:10
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 19:10
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 19:10
- High Tech Bitkili Akvaryum hakanmidilic 18:08
KULLANICILAR
- 46 Online Kullanıcı, 25 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.