ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
erdem62
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
15
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Aralık 2023 21:50
Toplam Mesaj:
72 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Erdem BAŞ
Doğum Tarihi:
20 Temmuz 1996
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Natteri Pirana
Leopar Vatoz
Lepistes
Komando Çöpçü
Bronz Çöpçü
Erdem BAŞ
SON 10 MESAJI
Biyolojik Sünger Ve Su Miktari
İyi günler Hamburg filtrede önceden iç filtre moturu kullaniyordum bu yüzden biyolojijik sungerde delik açmak zorunda kaldım. Şimdi tepe filtre kullanıyorum, delik açılan seviyeyi geçsem su miktarinda bir problem yasarmiyim veya kapatmak için bir tavsiyeniz varmıdır acaba? Daha fazla su eklemek istiyorum akvaryuma balıkların daha geniş yaşam alanına sahip olması için.Ama bu seferde kirli sular sungerden geçmeden motora karışabilir gibi kararsız kaldım.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238851/260820230953571.jpg[/IMG][EDIT]erdem62,2023-08-26 09:57:00[/EDIT]
İyi günler Hamburg filtrede önceden iç filtre moturu kullaniyordum bu yüzden biyolojijik sungerde delik açmak zorunda kaldım. Şimdi tepe filtre kullanıyorum, delik açılan seviyeyi geçsem su miktarinda bir problem yasarmiyim veya kapatmak için bir tavsiyeniz varmıdır acaba? Daha fazla su eklemek istiyorum akvaryuma balıkların daha geniş yaşam alanına sahip olması için.Ama bu seferde kirli sular sungerden geçmeden motora karışabilir gibi kararsız kaldım.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238851/260820230953571.jpg[/IMG][EDIT]erdem62,2023-08-26 09:57:00[/EDIT]
Oscar Eş Tutma
1 erkek 1 dişi yetişkin Oscar almak istiyorum. En az kaç cm boyda olmalı yumurta dokmeleri için? Eşi ölünce tekrar eş tutuyormu bu balıklar tecrübeli bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Yavru 10 cmlik oscarlarimi sattım yerine yetişkin almak istiyorum.[EDIT]erdem62,2023-08-19 16:22:21[/EDIT]
1 erkek 1 dişi yetişkin Oscar almak istiyorum. En az kaç cm boyda olmalı yumurta dokmeleri için? Eşi ölünce tekrar eş tutuyormu bu balıklar tecrübeli bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Yavru 10 cmlik oscarlarimi sattım yerine yetişkin almak istiyorum.[EDIT]erdem62,2023-08-19 16:22:21[/EDIT]
Bitkiler Gelişmiyor
İyi günler bende Lepistes otu ve Eledoa bitkileri mevcuttu. Eledoanın yaprakları döküldü yakında ölcek gibi bitki, lepistes otu ise olduğu gibi 2 aydır hiç gelişme yok. Beyaz renkli ledden yapılmış bir led lamba var elimde fakat işe yaramıyor gibi özelliklerini de bilmiyorum 2. el olarak almıştım. Bitkilerin bulunduğu akvaryum lepistes akvaryumu ve iç filtre kullanıyorum balıklarda sıkıntı olmuyor debisini düşürdüğüm için ama lepistes otunda ilk zamanlar (debisini düşürmediğim zamanlarda) kopma parçalanma oluyordu. Toprağa eksem bile toprakta durmuyorlardı. Bitkili akvaryumda tecrübeli akvaristlerin tavsiyesi nedir lepistes otunu geliştirmek istiyorum ama hiç gelişmiyor miktar olarakta az kaldı zaten uygun bütceli bir ışıklandırma önerirseniz sevinirim. Enlemesine 100 cm olduğu için tankım boylamasına ışığı kullanıcağım bütcem çok olmadığı için, 50 cm uzunluğunda bir ışıklandırma önerebilir misiniz? Lepistes otunu geliştirse yeterli benim için.
İyi günler bende Lepistes otu ve Eledoa bitkileri mevcuttu. Eledoanın yaprakları döküldü yakında ölcek gibi bitki, lepistes otu ise olduğu gibi 2 aydır hiç gelişme yok. Beyaz renkli ledden yapılmış bir led lamba var elimde fakat işe yaramıyor gibi özelliklerini de bilmiyorum 2. el olarak almıştım. Bitkilerin bulunduğu akvaryum lepistes akvaryumu ve iç filtre kullanıyorum balıklarda sıkıntı olmuyor debisini düşürdüğüm için ama lepistes otunda ilk zamanlar (debisini düşürmediğim zamanlarda) kopma parçalanma oluyordu. Toprağa eksem bile toprakta durmuyorlardı. Bitkili akvaryumda tecrübeli akvaristlerin tavsiyesi nedir lepistes otunu geliştirmek istiyorum ama hiç gelişmiyor miktar olarakta az kaldı zaten uygun bütceli bir ışıklandırma önerirseniz sevinirim. Enlemesine 100 cm olduğu için tankım boylamasına ışığı kullanıcağım bütcem çok olmadığı için, 50 cm uzunluğunda bir ışıklandırma önerebilir misiniz? Lepistes otunu geliştirse yeterli benim için.
Su Piresi Akvaryumu Yosun Tuttu
[QUOTE=ÇaĞRı]
Amacına ulaşmış bir üretim tankı. Güvenle pireleri süzüp verebilirsiniz balıklarınıza, keyifli hobiler . [/QUOTE]
ağa yosun parçacıkları takılırsa balık tankına da yayılmaz mı peki?
[QUOTE=ÇaĞRı]
Amacına ulaşmış bir üretim tankı. Güvenle pireleri süzüp verebilirsiniz balıklarınıza, keyifli hobiler . [/QUOTE]
ağa yosun parçacıkları takılırsa balık tankına da yayılmaz mı peki?
Su Piresi Akvaryumu Yosun Tuttu
Hediye aldığım damızlık su pirelerini sayıları artsın diye ufak akvaryuma koydum akvaryumda geçmişte lepistes otu vardı ufak tefek parçaları akvaryumda kalmıştır milimetrelik bu bitki parçaları yosun tuttu ve suyu kapladı iyice. Su piresinin sayisi arttı ama balıklarıma veremiyorum tanklarım yosun tutar diye. Bu konuda akıl verecek kimse varmıdır? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238851/040620232217471.jpg[/IMG][EDIT]erdem62,2023-06-04 22:17:51[/EDIT]
Hediye aldığım damızlık su pirelerini sayıları artsın diye ufak akvaryuma koydum akvaryumda geçmişte lepistes otu vardı ufak tefek parçaları akvaryumda kalmıştır milimetrelik bu bitki parçaları yosun tuttu ve suyu kapladı iyice. Su piresinin sayisi arttı ama balıklarıma veremiyorum tanklarım yosun tutar diye. Bu konuda akıl verecek kimse varmıdır? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238851/040620232217471.jpg[/IMG][EDIT]erdem62,2023-06-04 22:17:51[/EDIT]
Bursa İçi Kapıya Getiren Petshop Varmi
[QUOTE=bettasever16]Gökay petshopa gittim gayet uygun ve sağlam balıkları var. Sohbeti hoş güzel bir insan. Bettalarını özellikle tavsiye ederim piyasada daha ucuzu yok.
Betta marketim de yıllardır gittiğim çok temiz ve çeşit barındıran bir işletme fiyatlar piyasa ortalamasının 1 tık üstü ama çeşit bol.
Görükle tarafında patimde petshop tavsiye ederim düzgün bir esnaf balıklar ve canlılar harika. fiyatlar makul.
Nilüfer metroya 5 dk da pet bros var ellerinde güzel balıklar mevcut canlı doğuran türleri gayet güzel.
Aklıma gelmeyen 2 3 farklı petshop daha var yine aklıma gelirse eklerim. Özel olarak lokasyon belirtirseniz başka yerlerde tavsiye edebilirim.
Not: Hiçbir dükkan ile herhangi bir maddi bağlantım yoktur. [/QUOTE] betta marketim pahalı ordan balık almam valla bir kere gittim japon aldım ordan. ÇİPEt e gittim oda uygundu onunda yeri biraz ters bana
[QUOTE=bettasever16]Gökay petshopa gittim gayet uygun ve sağlam balıkları var. Sohbeti hoş güzel bir insan. Bettalarını özellikle tavsiye ederim piyasada daha ucuzu yok.
Betta marketim de yıllardır gittiğim çok temiz ve çeşit barındıran bir işletme fiyatlar piyasa ortalamasının 1 tık üstü ama çeşit bol.
Görükle tarafında patimde petshop tavsiye ederim düzgün bir esnaf balıklar ve canlılar harika. fiyatlar makul.
Nilüfer metroya 5 dk da pet bros var ellerinde güzel balıklar mevcut canlı doğuran türleri gayet güzel.
Aklıma gelmeyen 2 3 farklı petshop daha var yine aklıma gelirse eklerim. Özel olarak lokasyon belirtirseniz başka yerlerde tavsiye edebilirim.
Not: Hiçbir dükkan ile herhangi bir maddi bağlantım yoktur. [/QUOTE] betta marketim pahalı ordan balık almam valla bir kere gittim japon aldım ordan. ÇİPEt e gittim oda uygundu onunda yeri biraz ters bana
Lepistes Akvaryumunda Yetişkin Balıklar Rafya Ustu
[QUOTE=Cengizhan06]Merhabalar.Rafya kullanmaktaki amaç; Yavru ve yetişkin balıklar arasına duvar şeklinde set çekmek değil.Yavruların ihtiyaç halinde iç kısımlarına kaçabileceği,ama yetişkinlerin ulaşamayacağı alanlar oluşturmaktır.Dolayısıyla rafya yoğunluğunun az olduğu bölgelerden,fotoğraftaki gibi yetişkin balıkların girmesi çok ciddi bir durum değil.Şunuda belirtmek gerekir ki bazen yetişkin balık rafyanın gözeneklerine girip orada ölebiliyor.Dikkat etmekte fayda var.[/QUOTE]
evet dediğiniz olay bir defa başıma geldi malesef
[QUOTE=Cengizhan06]Merhabalar.Rafya kullanmaktaki amaç; Yavru ve yetişkin balıklar arasına duvar şeklinde set çekmek değil.Yavruların ihtiyaç halinde iç kısımlarına kaçabileceği,ama yetişkinlerin ulaşamayacağı alanlar oluşturmaktır.Dolayısıyla rafya yoğunluğunun az olduğu bölgelerden,fotoğraftaki gibi yetişkin balıkların girmesi çok ciddi bir durum değil.Şunuda belirtmek gerekir ki bazen yetişkin balık rafyanın gözeneklerine girip orada ölebiliyor.Dikkat etmekte fayda var.[/QUOTE]
evet dediğiniz olay bir defa başıma geldi malesef
Motor Balıkları Çekiyor ?
[QUOTE=baranaslan0]Başka türlü azaltmanın yolu yokmu
Bilmiyorumki tam motor değilde filtre çekiyor az çok baktım şimdi 500 l/s diyor maks çekime ayarı felan yok degilmi
Akşamları kapatıp sabahları açsam olurmu[/QUOTE] ben bant ile motorun hava hortumunu kapatmıştım üflemeye devam ediyordu debisi düşmüştü sende bir dene işe yarayabilir geçici önlem olarak akvaryum değiştirene kadar
[QUOTE=baranaslan0]Başka türlü azaltmanın yolu yokmu
Bilmiyorumki tam motor değilde filtre çekiyor az çok baktım şimdi 500 l/s diyor maks çekime ayarı felan yok degilmi
Akşamları kapatıp sabahları açsam olurmu[/QUOTE] ben bant ile motorun hava hortumunu kapatmıştım üflemeye devam ediyordu debisi düşmüştü sende bir dene işe yarayabilir geçici önlem olarak akvaryum değiştirene kadar
Lepistes Akvaryumunda Yetişkin Balıklar Rafya Ustu
İyi forumlar herkese. Gece işten eve yeni gelmiş bulunmaktayım saat 00.45 civarı oda karanlık iken akvaryumun lambasını açtım. Görselde ki gibi dişi balıklar rafyanin üstüne girmişti bu normalmi sizce arkadaşlar yavru balıklar bu şekilde tehliye girmezmi?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238851/180520230052111.jpg[/IMG]
Hepsi dişi sanırsam coguda hamile balıklar rafya ustundekilerin
İyi forumlar herkese. Gece işten eve yeni gelmiş bulunmaktayım saat 00.45 civarı oda karanlık iken akvaryumun lambasını açtım. Görselde ki gibi dişi balıklar rafyanin üstüne girmişti bu normalmi sizce arkadaşlar yavru balıklar bu şekilde tehliye girmezmi?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238851/180520230052111.jpg[/IMG]
Hepsi dişi sanırsam coguda hamile balıklar rafya ustundekilerin
SON MESAJLAR
- Adım Adım Malawi (balıklar Eklendi) berkaydillii, 00:17
Akvaryum Tanıtımı - 1 Aylık Akvaryum İcin Tavsiyenize İhtiyacım Var koraykbl, 00:14
Yeni Üye Forumu - Melek Değil Sanki İnek altum123, 00:09
Bitki Akvaryumları Genel - Low Tech Bitkili Akvaryumum Ehtiyar, 23:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta Albimarginata koraykbl, 23:45
Makaleler ve Tercümeler - Betta Albimarginata Cyber_Scout, 23:42
Makaleler ve Tercümeler - Betta Albimarginata Cyber_Scout, 23:28
Makaleler ve Tercümeler - Kırma Lepistes Kazaritachi, 23:20
Canlı Doğuranlar - Işık Akvaryumu chucuk, 23:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Boyutu Ve Saldırganlık Esinti10, 22:47
Yeni Üye Forumu - Betta Albimarginata Cyber_Scout, 22:45
Makaleler ve Tercümeler - Betta Akvaryumu Başlangıç Ouuz, 22:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kafa Motoruna Vana Takma baron70, 22:38
Filtreleme Seçenekleri - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Samoo, 22:36
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Lepistes ve kılıç kuyruk çiftleşirmi? GhostKoi, 22:17
Canlı Doğuranlar - Balkonda Balık Olurmu İsmail_96965, 22:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 22:01
Güney Amerikan Cichlidleri - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! İnci Kefali, 21:28
Labirentliler - Dalga Motoru Önerisi Rmznyll, 21:20
Yeni Üye Forumu - Theodoxus Salyangozlarım - Mini Nerite İnci Kefali, 21:16
Omurgasızlar Tanıtımı - Kılıç Kuyruk Kardinal Tetrayı Yermi Zozik, 21:03
Yeni Üye Forumu - 10 Lt Akvaryum Canlı Seçimi lepistes5994, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Co² Siz Yüzey Bitkisi Çim Veya Yoncaya Benzeyen Zozik, 20:55
Yeni Üye Forumu - Excel Benzerleri Ehtiyar, 20:52
Taban ve Gübreleme - Flowerhorn Mu Oscar Mı? Cyber_Scout, 20:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Erkek Kılıçkuyruk-Dişi lepistes Zozik, 20:40
Canlı Doğuranlar - Lepisteslere Yem Dışında Ne Verebilirim ? Amatör balıkçı, 20:34
Canlı Doğuranlar - Su Arıtma Cihazı Önerisi kuman, 20:25
Bitki Akvaryumları Genel - Sarı Prensesim Ağzına Yavru Aldımı Emin Değilim ozhantektas, 20:18
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Red Sea Akvaryum Ithalatı Hk. Almeca, 20:17
Yeni Üye Forumu - Moli Balıkları 50 Litrede Olur Mu? Cyber_Scout, 20:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balkonda Japon Balığı Akvaryumu KaanE, 20:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 30 Litre Betta Akvaryumum KaanE, 20:00
Akvaryum Tanıtımı - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 19:35
Akvaryum Tanıtımı - Dıscus Yaralanma İsmail_96965, 19:10
Discus - Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz Maiestas, 19:02
Akvaryum Tanıtımı - Aspet Akvaryum - İstanbul Akvaryumcu Dosyası KaanE, 18:58
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Aquamins California Black Sand 1.5 mm Hakkında İsmail_96965, 18:49
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Dış Filtre Şart Mıdır? İsmail_96965, 18:39
Yeni Üye Forumu - Sump Giriş Izgarası Cyber_Scout, 18:21
Filtre ve Sump Yapımı - Lepistes Yavrularım Sumpa Kaçmış Ehtiyar, 17:41
Canlı Doğuranlar - Genel Olarak Lepistes Ölümleri Hakkında Cyber_Scout, 17:14
Hastalıklar ve İlaçlar - Yosun Problemi Cyber_Scout, 15:39
Yosun - Kahverengi Yosunlardan Kurtulma TurX, 14:22
Yosun - Bitkili Lepistes Bana Göre Herşey Normal Ama? lepistes5994, 13:01
Akvaryum Tanıtımı - Sheyda'nın Minik Karides Dünyası:) Birminikçınar, 12:34
Akvaryum Tanıtımı - Parosphromenus Deissneri Neothauma, 12:30
Labirentliler Tanıtımı - Kuru Başlangıç Akvaryumum ahmetgunduz, 11:44
Akvaryum Tanıtımı - Axolotl İçin Ph Değeri Hakkında T3kniker, 11:01
Yeni Üye Forumu - Pengasus Köpekbalığını Nasıl Hızlı Büyütülür ? İnci Kefali, 10:55
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Fluval Dış Filtre Yedek Parçaları (bütün Seriler) erimgorgulu 23:42
- L144 - Süper Red - Siyah Tül Vatoz Takım Veya Çift erimgorgulu 23:42
- Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 23:38
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 23:26
- Katil Salyangoz stopsound 23:22
- Nadir F0 Ve F1 Tanganyika Ciklitleri DiscusTurk 23:06
- Özel Moss Türleri. smithiseek 23:00
- Kullanılmamış Kapalı Aktif Topraklar. smithiseek 23:00
- Tavşan Salyangoz Ve Amazon Hançeri _rammstein_ 22:51
- Lda 16 Longfin Erkekler. _rammstein_ 22:51
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 22:20
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 22:20
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 21:55
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:55
- Fundulopanchax Gardneri-nothobranchius Guentheri Cyber_Scout 21:46
- Nothobranchius Guentheri-fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout 21:46
- Magnezyum Nitrat Cyber_Scout 21:46
- Tubifex , Reeflowers Betta Yem Cyber_Scout 21:46
- Amazon Hançeri-cryptocoryne Crispatula Cyber_Scout 21:46
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 20:25
- Kusursuz Anubiaslar/yeni,özel Türler ballantines 20:25
- Kırmızı Kuyruklu Lepistes Aklazarar 20:19
- Japan Blue Double Tail Endler achiiles_622 20:10
- Ornatus Julie, Karides, Lepistes, Katil Saly Aquarist101 18:56
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 18:56
- Yetişkin 1e3d Melek sametyildiz 18:47
- Christmas Moss sametyildiz 18:47
- Sulawesi White Orchid Karides Arıyorum ALP85 18:34
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 17:29
- Bitki Çeşitleri emreemin 17:29
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 17:29
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 17:29
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 17:29
- Siyah Tül Kuyruk Singapur Erkek Vatozlar AreS 17:18
- Isıtıcı.kafa Motoru,hava Motoru Vs vedat79 17:00
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 16:14
- Geophagus Arıyorum MurathanM 16:14
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 16:00
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 15:58
- Fluval 57 Sumplı Mobilyalı Akvaryum muratskara 15:52
- Lepistes,aymoly,plati,vatoz,mickey Mouse Plati EKAR 15:50
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 15:50
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 15:50
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 15:50
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:37
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 15:37
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 15:37
- Legrand Marka Prizli Vago Klemensli Elektrik Hattı ootkn 15:29
- Aquaclear 30 Şelale Filtre blenny 14:47
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 14:47
KULLANICILAR
- 152 Online Kullanıcı, 85 Üye
Online Kullanıcılar
darkaura,
teksas_tombiks,
atesparcasii,
ckfishroom,
azrail93,
selçukilçi,
reano,
emrepablo11,
Umit2003,
Emerse,
chapi,
Zozik,
Hoppala,
Dotkor,
Amati340,
Goldfish2000,
Samoo,
EKAR,
Cyber_Scout,
muzaffer_81,
sina cen,
baron70,
Abu,
Alpay232,
Ouuz,
mrah,
Rgani,
olcay14,
ibrahimsarıhan,
chucuk,
IgorVladimir,
omer9,
urzais,
Zaid,
İsmail_96965,
nailsanver,
lepistes5994,
ercancoban,
TurX,
ka2n,
Laetacara,
sedaterdem,
T3kniker,
eackgzz,
MertSoyumert,
osmandbnl,
Sütçü,
Kazaritachi,
İnci Kefali,
ardaagnaday,
Hak@N,
Birhayvansever,
Naturality00,
dr_ozi,
evcilcanliyem,
Kizmaz,
İlksen Şahin,
by__cg,
Ers1905,
katarsa12,
ternapi,
farabix13,
zekigonlum,
aranjman,
Uriel,
GhostKoi,
samah,
ttolgaa,
yamansengonca,
altum123,
İbrahimY,
Burhan zb,
Alisan,
Kemalk41,
Uras59,
Hasan topuz,
blokurlu,
zimdaldil,
betta.ist,
Theguardian,
Metinmert Yiğit,
Boromir,
Delta Hoby,
Tayyareci,
AreS,
CanSek,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.