ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Japonseven
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Ağustos 2025 21:39
Toplam Mesaj:
38 [0.27 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
31 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Yıldırım
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Yıldırım

SON 10 MESAJI

Hava Motoru Güç Azalması
[QUOTE=Cyber_Scout]Checkvalf varmı ?
Derinlik ve hortum uzunluğu hava çıkış noktasındaki zorlama körükleri yerinden çıkartır.[/QUOTE]

Yani anladığım kadarıyla daha uzun bir hortum takıp körükleri yerine takarsam(eğer çıkmış ise) sorun çözülür. Teşekkürler.
Hava Motoru Güç Azalması
[QUOTE=İsmail_96965]

Güçsüz motorlardan 2 ye bölmeye çalıştıysanız kablo darsa veya basınç farkından dolayı olabilir diye düşünüyorum ama ses çıkarması normal [/QUOTE]

Merhabalar, 2'ye bölmeye çalıştıysanız kısmını anlayamadım ama teşekkürler.
Hava Motoru Güç Azalması
[QUOTE=Cyber_Scout]Marka modelleri nedir?
İlk başta sesli sonradan sesi azalıp verimide düşüyor mu?[/QUOTE]

Evet, sesle beraber debisi de düşüyor. Marka ve modeli ise VENUSAQUA A-308 ve son aldığım ise A-208.
Hava Motoru Güç Azalması
Merhabalar, bu sene 5 tane hava motoru aldım. Hepsinin sebebi ise hava motorlarımın hepsi bir kaç gün sonra az hava vermeye ve gittikçe gücü düşmeye başladı. Borunun kiri ile bir sıkıntı olmamakla beraber hava motorunu yanlış kullandığımı da düşünmüyorum fakat siz bilirsiniz. Bana yardımcı olursanız öğrenci halimle sürekli hava motoru almaktan kurtulabilirim inşAllah
Astronot Balığı ve Oyuncak
Teşekkürler arkadaşlar, o zaman bir de videodaki gibi bir top alayım yarın.[:)))]
Astronot Balığı ve Oyuncak
Astronot balığıma oynaması için bir oyuncak vermek istiyorum. Bu kadar zeki ve hareketli hayvanların akvaryumda sadece bir oraya bir oraya gitmesi biraz canımı sıktı. Bu yüzden Astronotuma ışıklı plastik bir top aldım. Sizce akvaryuma atmalı mıyım? Atmadan önce sizin de fikirlerinizi merak ettim.
Oscar Balığıma Ne Kadarda Bir Artemia Vermeliyim?
[QUOTE=Cyber_Scout]Haftada 2 kez 1 küp iyidir.

Çözülmeden vermeyin ! Tam erimiş olmalı buzluluk kalmamalı. Hasta olur balık..[/QUOTE]

Bu arada ben günde 3 öğ,n besliyorum ve en az 1 öğün yağsız kırmızı et veriyorum. Çok proteinli olur mu? Ve benim balığıma çeşit çeşit meyve verdim ve hiç birini yemedi. Sizce bu normal mi?
[QUOTE=Cyber_Scout]Donuk mu ? Kuru mu? Resim çıkmıyor. Balık hepsini tüketiyormu?[/QUOTE]

Donuk yem, evet hepsini tüketiyor.
Bu artemia küp şeklinde veriliyor. 100gr toplamda ve 24 küp var. Yaklaşık 4gr bir küp.

[QUOTE=Cyber_Scout]Yada kendi ev yapımı yeminizi yapıp haftada 2 (verdiğiniz miktara bağlıdır) verebilirsiniz.[/QUOTE]

Haftada 2 kereyi kaç küp verirsem vereyim?
[IMG]https://www.ozelyem.com/frozen-fish-food-dondurulmus-artemia-100-gr?srsltid=AfmBOoqZ5MfSoUUQ3MBm3lwVc7ZnobmqeC9bzZUlVo0AYddSQssclRArsEU[/IMG][QUOTE=Cyber_Scout]Miktar olarak ne kadar verdiniz artemia yı? Gr.?
Büyük boy protein kaynağı gerek. Beyaz kurt gibi. Artemia maliyetli ve artemia yeme boyunu geçmiş gibi..[/QUOTE]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.