week and food Tatil yemi
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 00:35
Merhaba arkadaşlar 6 gün evde yokum akvaryumum 250lt
6 adet 3-4-5 cm demasoni
9 adet sp
2 adet vazot
var
![](http://www.akvaryum.org/Forum/dosyalar/89278/1_5_2010_0_31_10_1.jpg)
Prodac week and food aldım acaba bu ürün balıklarıma zarar verirmi
demasoniler bitkisel besleniyo bir sorun olursa diye korkuyorum,bu yemi daha önce kullanan varmı
Ürün Özellikleri
Prodac Week End Food;
Tüm tropikal süs balıkları için haftasonları veya tatil boyunca balıklarınızın besinsel ihtiyaçlarının karşılanabileceği özel yemdir.
* Balıklarınızın büyüme ve gelişmesini hızlandırır.
* Yüksek oranda protein ve gerekli mineralleri içerir.
Yemin Kullanımı;
9 - 10 adet balık için, 100 litre akvaryum suyu için1 tablet kullanılması tavsiye edilmektedir. Bu miktaren fazla 4 - 5 gün için geçerlidir.
* 9 - 10 adetten fazla balık için 2 tablet kullanılması,
* Yemleme sırasında akvaryum suyu sıcaklık dercesi 25 C olması,
* Week End Food kullanıldıktan sonra akvaryum suyunun % 10'u değiştirilmesi tavsiye edilmektedir.
Yemin İçeriği;
Kalsiyum sülfat, tubifex su kurtları, sivrisinek lavrası, karides salamurası, su piresi.
Yemin Analizi;
% 0,03 işlenmemiş protein, % 0,09 işlenmemiş yağ, % 0,3 işlenmemiş lif, % 79,0 kül, % 16,0 nem.
6 adet 3-4-5 cm demasoni
9 adet sp
2 adet vazot
var
![](http://www.akvaryum.org/Forum/dosyalar/89278/1_5_2010_0_31_10_1.jpg)
Prodac week and food aldım acaba bu ürün balıklarıma zarar verirmi
demasoniler bitkisel besleniyo bir sorun olursa diye korkuyorum,bu yemi daha önce kullanan varmı
Ürün Özellikleri
Prodac Week End Food;
Tüm tropikal süs balıkları için haftasonları veya tatil boyunca balıklarınızın besinsel ihtiyaçlarının karşılanabileceği özel yemdir.
* Balıklarınızın büyüme ve gelişmesini hızlandırır.
* Yüksek oranda protein ve gerekli mineralleri içerir.
Yemin Kullanımı;
9 - 10 adet balık için, 100 litre akvaryum suyu için1 tablet kullanılması tavsiye edilmektedir. Bu miktaren fazla 4 - 5 gün için geçerlidir.
* 9 - 10 adetten fazla balık için 2 tablet kullanılması,
* Yemleme sırasında akvaryum suyu sıcaklık dercesi 25 C olması,
* Week End Food kullanıldıktan sonra akvaryum suyunun % 10'u değiştirilmesi tavsiye edilmektedir.
Yemin İçeriği;
Kalsiyum sülfat, tubifex su kurtları, sivrisinek lavrası, karides salamurası, su piresi.
Yemin Analizi;
% 0,03 işlenmemiş protein, % 0,09 işlenmemiş yağ, % 0,3 işlenmemiş lif, % 79,0 kül, % 16,0 nem.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 11:48
Tamamen protein içerikli bir yem.Demasonilerinizi bloat edebilir.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 13:10
Sp de 3 te 2 otçuldur demo da zaten otçuldur.Yem makinesi alırsanız bence otçul yemleme yaparak sorunu cözersiniz.Karışık yem önermiyorum cok yanlış bir şeydir.nexfox 2010-05-02 13:12:18