Mbunalarım....( yeni fotolar s. 3 te )
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 13:25
Çok teşekkür ediyorum İlgilerine karşın.Bugün bir dişim daha tüpçük çıkardı ve akşama doğru ağzının dolmasını ümit ediyorum
Evet arkadaşlar ve dişi politimin ağzı çakılı..
RoTT 2009-11-26 14:15:30
Evet arkadaşlar ve dişi politimin ağzı çakılı..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 16:03
Sağolun Serkan bey.Polit erkeğinin rengi adeta beni büyülüyor ve dişilere kur esnasına o rengin ne kadar parlak olduğuna şahit olmalısınız !!!
RoTT 2009-11-26 16:03:56
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 16:14
Yavrularınız hayırlı olsun sağlıkla büyütün bol yavrular bu arada balıklarınız harika gözüküyor sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 16:15
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Yüksel bey.Darısı sizlerin başına
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 16:43
Polit erkeğim 7 cm civarı dişileri ise 4-5-5,5 cm civarında.Yanlarında ise Afra Lion's Covelar var.Resimlerde gördüğünüz gibi...Bende hara almayı düşünüyorum ozaman belli olur anca bir problem yaratırmı ...
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 16:49
Volkan balık akvaryum dekor hepsi tek kelime ile mükemmell. Devamını dilerim umarım afra da alırsın istediğin akvaryum canlılarını tamamlarsın.
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 17:16
Harayı şiddetle öneririm.Fakat erkekler arasında inanılmaz kavgalar yaşanıyor.Ağız ağıza kenetlenip 2 dakika boyunca birbirlerinin dudaklarını ısırdıklarına şahit oldum.
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 22:11
[QUOTE=blueaort]Volkan balık akvaryum dekor hepsi tek kelime ile mükemmell. Devamını dilerim umarım afra da alırsın istediğin akvaryum canlılarını tamamlarsın.[/QUOTE]
Sağolasın Mehmet abi.Hara almayı düşünüyorum onuda aldım mı keyfime diyecek yok
Sağolasın Mehmet abi.Hara almayı düşünüyorum onuda aldım mı keyfime diyecek yok
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 22:15
[QUOTE=ozan fırat]Harayı şiddetle öneririm.Fakat erkekler arasında inanılmaz kavgalar yaşanıyor.Ağız ağıza kenetlenip 2 dakika boyunca birbirlerinin dudaklarını ısırdıklarına şahit oldum.
[/QUOTE]
Bizde tek erkek alıp dişi sayısını çok tutarız bol bol yavru basarız olmaz mı ?
Bizde tek erkek alıp dişi sayısını çok tutarız bol bol yavru basarız olmaz mı ?
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 22:16
Maaşallah balıklarınız ve akvaryumunuz çok güzel.Fakat birşey dikkatimi çekti son resminizde yem atarken çekmişsiniz yemi çok atmışsınız resimden öle gözüyor :))
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 22:26
[QUOTE=brk_tuncer]Maaşallah balıklarınız ve akvaryumunuz çok güzel.Fakat birşey dikkatimi çekti son resminizde yem atarken çekmişsiniz yemi çok atmışsınız resimden öle gözüyor :))[/QUOTE]
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.O an yemi daha yeni atmıştım o yüzden.Fazlada olmuş olabilir,hemen sonrasında dip çekimi yapıldı
RoTT 2009-11-26 22:27:05
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.O an yemi daha yeni atmıştım o yüzden.Fazlada olmuş olabilir,hemen sonrasında dip çekimi yapıldı