Mbunalarım....( yeni fotolar s. 3 te )
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2009 20:02
[QUOTE=RoTT]Tür olrak Hara,Masion reef,Fainberzi bunlardan birilerini düşünüyorum.Fakat maison reefi in baya sert olduğu konusunda düşünceler var.Bu balık hakkında tecrübeleri olan arkaaşlarda cevap almak isterim...
[/QUOTE] 600 litre akvaryumda 10 adet 3-4 cm maison reef var 6-8 cm red dorsallara kafa tutuyorlar büyük hacimde ve tek tür beslemek en uygun olanı.
[/QUOTE] 600 litre akvaryumda 10 adet 3-4 cm maison reef var 6-8 cm red dorsallara kafa tutuyorlar büyük hacimde ve tek tür beslemek en uygun olanı.
Saygılar iyi bayramlar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2009 23:15
Belki akvaryumu büyütme şansım var 150*50*65 ölçülerinde olacak .O zaman herşey benim istediğim gibi olur..
cüneydÇevrim Dışı
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2009 23:43
Olursa çok güzel olur gerçi böyle de güzel ama ne kadar hacim büyürse balıklar o kadar rahat ediyor.Herşey gönlünüzce olsun...
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2009 01:55
[QUOTE=cüneyd]Olursa çok güzel olur gerçi böyle de güzel ama ne kadar hacim büyürse balıklar o kadar rahat ediyor.Herşey gönlünüzce olsun...[/QUOTE]
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Bu isteğim olursa istediğim balıklarıda koyarım herhalde ...
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Bu isteğim olursa istediğim balıklarıda koyarım herhalde ...
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2009 11:51
[QUOTE=RoTT]
Çok teşekkür ediyorum İlgilerine karşın.Bugün bir dişim daha tüpçük çıkardı ve akşama doğru ağzının dolmasını ümit ediyorum
Evet arkadaşlar ve dişi politimin ağzı çakılı..
[/QUOTE]
Bugün ağzı dolu olan politimin ağzının boş olduğunu farkettim .İlk alışı olduğu için acemiliğine veriyorum...
Evet arkadaşlar ve dişi politimin ağzı çakılı..
[/QUOTE]
Bugün ağzı dolu olan politimin ağzının boş olduğunu farkettim .İlk alışı olduğu için acemiliğine veriyorum...
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2009 19:03
Serhan bey bu kayalar izmirde granit kaya olarak geçiyor,kimi yerde ise fosil kaya olaraktan biliniyor.Genelde taş marketlerde ( dekoratif taş satan yerler ) veya peyzajlarda bulunuyor.Size yakın olaraktan istanbuldan temin edebilirsiniz !!!
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 18:18
Maşallah Volkan kardeş darısı bizimde başımıza ama kütahyaya bü türler belki 10 sene sonra gelir belkide gelmez :)
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 19:52
Kanka hayırlı olsun...Politleri biraz boylandır bence daha boyları çok küçük...Bu yüzden az yavru veriyorlar...Yavrularına şiddetle artemia vermeni öneriyorum...Sağlıklı balıklar...Saygılar...