Mbunalarım....( yeni fotolar s. 3 te )
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 22:44
[QUOTE=yakup aydın] Maşallah Volkan kardeş darısı bizimde başımıza ama kütahyaya bü türler belki 10 sene sonra gelir belkide gelmez :)
[/QUOTE]
Yakup bey değerli yorumunuz için teşekkür ederim .Yakın illerden balık temin edebilirsiniz.
[QUOTE=diablo3520] Kanka hayırlı olsun...Politleri biraz boylandır bence daha boyları çok küçük...Bu yüzden az yavru veriyorlar...Yavrularına şiddetle artemia vermeni öneriyorum...Sağlıklı balıklar...Saygılar...[/QUOTE]
Sağolasın kardeşim.Politleri zaten kendime ayırdım ve damızlık boya gelesiye kadar erkek ve dişi ayırıcam boylanmaları açısından.Artemia çok sevdiğim birinden gelecek işimi görecek kadar .Düzeneği kurmak lazım...
Sağlıklı balıklar....
Saygılar...
[QUOTE=Emin_Paşa]Lions,lar mükemmel gerçekden, o balığın kıymetini bil Volkan..[/QUOTE]
Değerli yorumların için teşekkür ederim Emin abi.Ama elimden çıkarttım onları
Yakup bey değerli yorumunuz için teşekkür ederim .Yakın illerden balık temin edebilirsiniz.
[QUOTE=diablo3520] Kanka hayırlı olsun...Politleri biraz boylandır bence daha boyları çok küçük...Bu yüzden az yavru veriyorlar...Yavrularına şiddetle artemia vermeni öneriyorum...Sağlıklı balıklar...Saygılar...[/QUOTE]
Sağolasın kardeşim.Politleri zaten kendime ayırdım ve damızlık boya gelesiye kadar erkek ve dişi ayırıcam boylanmaları açısından.Artemia çok sevdiğim birinden gelecek işimi görecek kadar .Düzeneği kurmak lazım...
Sağlıklı balıklar....
Saygılar...
[QUOTE=Emin_Paşa]Lions,lar mükemmel gerçekden, o balığın kıymetini bil Volkan..[/QUOTE]
Değerli yorumların için teşekkür ederim Emin abi.Ama elimden çıkarttım onları
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 23:24
Maşallah Allah nazardan saklasın, hepsi birbirinden güzeller,iyi günlerde beslemek ve yavrularına bolca kavuşmak nasip olsun inşallah,
Sağlıklı balıklar,
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 23:33
Sağolun Uğur bey.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah...
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 01:27
Dün akşam üstü yeni balıklarım Afra Jalo Reef'lerim geldi .Buradan gösterdiği ilgiden dolayı ( Emin_Paşa ) Emin abiye teşekkür etmek istedim.Bu arada Polit dişimden 22 yavru almış bulunmaktayım.Dün de bir polit dişim daha yumurta tuttu ve yeni yavrular yolda diyebilirim En kısa zamanda yeni fotolarla karşınızdayım...
Saygılar...
RoTT 2010-01-17 14:55:18
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2010 19:04
Bugün itibarı ile Neon Spot dişim yumurta tutmuş bulunuyor...