ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Akvaryum Muhammed demir, 21:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lespites Ve Transgenetik Tetra Hasan öncü, 21:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Kurulumum WOLCADY, 21:07
Akvaryum Tanıtımı - Acaba Bu Adi Salyangoz Yumurtası Mı? Melih Bozkurt, 20:56
Yeni Üye Forumu - Parça Tavsiye. CoryCory, 20:55
Filtreleme Seçenekleri - 80l Akvaryum İçin Hangi Canlılar? AmatorBetaci, 20:32
Yeni Üye Forumu - Akavryum Sump Emis Yeri. tsp7, 20:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Mikro Walstad Kurulumu CoryCory, 20:17
Akvaryum Tanıtımı - Balığımı Kaybetmek İstemiyorum mrah, 20:17
Yeni Üye Forumu - Akvaryumumun Zeminini Değiştirmek Vlademirol, 20:11
Bitki Akvaryumları Genel - Siyah Molide Beyazlasma Mithat Emre Pehl, 20:10
Yeni Üye Forumu - Silis Kumda Bitki Buyurmu birbetasever, 19:09
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Vatozum Üstünde Beyaz Benekler Var AmatorBetaci, 18:51
Kedi Balıkları Forumu - Crs Karides Ozmos Su Olmadan Bakmak Ve Üretmek mmemati, 18:27
Omurgasızlar - Bu Hobiye Yeni Başladım Lepistesci Emir, 18:13
Yeni Üye Forumu - Bloody Mary Karideslerimi Blue Dream İle Kırma AmatorBetaci, 18:12
Omurgasızlar - Lepistes Hamileligi AmatorBetaci, 18:09
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Hangi Tür? BETA.4, 17:54
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Low Tech Akvaryumum yemrekozenn, 17:48
Akvaryum Tanıtımı - Geliyorum Denen Felaket Geldi. darkaura, 17:28
Akvaryum Bilimi - Karides Akvaryumu Hakkında Sorularım Ve Kurulumum AmatorBetaci, 17:24
Omurgasızlar - Ofis Ortamı Bitkili Akvaryum Orhan76, 17:16
Akvaryum Tanıtımı - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 16:53
Akvaryum Tanıtımı - Adı Salyangoz Mu Gizem Gül, 16:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bilmediğim Alg Problemi Clskn16, 16:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Chihiros Aydınlatma Performans Meryemmm, 16:02
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin KaanE, 15:52
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Salyangoz Ne İse Yarar TemporizeR, 14:34
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Vatozuma Ne Verebilirim Hobicimelek, 14:13
Kedi Balıkları Tanıtımı - Kaplumbağaları mutlu etmek için ne yapmak lazım? Eda58, 13:59
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Karides Ölümleri Neden Oluyor? Vlademirol, 13:22
Yeni Üye Forumu - Chihiros Wrgb Iı İçin Bilgi İstiyorum Clskn16, 12:53
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Reeflowers All İnclusive Yanına Gübre Hidro Dinamik, 11:46
Taban ve Gübreleme - Akvaryumum Hakkında Genel Değerlendirme pekert, 11:18
Yeni Üye Forumu - Yapıştırıcı AtlasPoyraz, 10:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Bulanıklığı Orhan76, 09:38
Yeni Üye Forumu - Neolamprologus Multifasciatus caga71, 09:24
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Japon Balıkları Nasıl Bir Ortam İster KaanE, 09:05
Yeni Üye Forumu - 50lt Plastik Küvet 229tl KaanE, 08:53
Malzemeler ve Yemler Forumu - Balığımdaki Renk Değişimleri Ve Beyazlık? Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Su Test Kiti 6 İn 1 X 100 Adet 388tl giyotyn, 01:55
Akvaryum Bilimi - Gül Bitkilerinde Dallarda Kararma Erime CoryCory, 01:43
Bitki Türleri ve Bakımı - İstanbul Avrupa Karides İçin Öneri Satıcı Alphird, 00:51
Omurgasızlar - Beta Balığına Ne Kadar Sera Flora Vermeliyim Eminator, 00:26
Labirentliler - Transgenetik Tetra Yemleri Hakkinda Emirkankabadayi, 00:12
Yeni Üye Forumu - Beta Balığımda Mantar Olabilir Mi AmatorBetaci, 00:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Tankta Yemlemeye Gerek Var Mı? MasterChief, 23:59
Omurgasızlar - Akvaryum Salınım hunterx, 23:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Beraklaştırma Eminator, 23:55
Yeni Üye Forumu - Lepistes Hamile MaviMelek, 23:47
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Afrika Cichlidleri devito 21:40
- Fluval 207- Temiz akaplan6607 21:35
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 21:32
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:32
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:32
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 21:32
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 19:51
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorn CevdetSERBEST 19:51
- Melanotaenia Praecox OKIRATLI 18:53
- Komando Cory + Sterbai Cory OKIRATLI 18:53
- Sıfır Isıtıcılar Ve Tetra Filtreler. OKIRATLI 18:53
- Güncel Severum, Geophagus, Guianacara Owroewefi djally 18:38
- Anubias Nana Petite, Ember Tetra Corydoras Pygmeus rouvax 18:36
- Ultra Clear 90cm, Eheim 2075, Firefly Led, Co2 rouvax 18:36
- 2.67 Tüp Furcifer 18:27
- Havasız Artemia Çıkarma Kabı EUREKA 18:12
- Hayalinizdeki Dekor, Aparatlar Ve Daha Fazlası... EUREKA 18:09
- Genc Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 18:01
- Eheim 2217 Dış Filtre Ve Media Set kovarinko 18:00
- Akvaryumlar , Ekipman , Bitkiler... kovarinko 18:00
- Channa Stewartii rseven 17:50
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 17:33
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:33
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:33
- 1 Adet Blackten Gelme Dişi Gold Ramirezi 250tl yamansengonca 16:50
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:25
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:25
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 15:39
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 15:39
- 120 60 50h Akvaryum Ve Malzemeleri Hüdai 15:27
- Biyolojik Sünger 25cmx30 Cm 5 Cm Kalınlık ootkn 15:14
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 15:14
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:17
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:17
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:17
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:17
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:17
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 13:59
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 13:59
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 13:54
- Frodo Stone 8 Kiloya Yakın osmang 13:43
- Oranda Büyük Boy osmang 13:43
- Takaslı Melek Balığı Ve Takım Platiy Ve Yavrusu ademiz 13:42
- Canlı Yem Çeşitleri.. Köroglu.88 13:29
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 13:29
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 13:24
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:01
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 13:01
- Cüce Vatoz, Oranda, Melek F13K 13:01
- Creaqua 45° 40x30x25h Crystal Full Ultra Clear Rod orimohito 12:56
KULLANICILAR
- 151 Online Kullanıcı, 82 Üye
Online Kullanıcılar
CoryCory,
Busra1753,
UEK,
Ankaragucu,
ahmetfiratozkaya,
ArjenB,
mrhllunl,
tsp7,
EmreTRk,
philopator,
pichamsi,
asmcn,
SBoztepe,
BETA.4,
kaanbey55,
Mikail Erdoğan,
AquaRüzgar,
Azizdurdenn,
birol2003,
Liga,
Melih Bozkurt,
MiSoSiKiaN,
Serkangunbal,
frag,
e_atila,
Koksal Gurkan,
Ehtiyar,
Neodim33,
mmemati,
sıtkı,
epidosin,
kmlhyt,
ahmetarslan35,
Hüdai,
asiaminor,
Butz,
cyhn84,
ozan_1903,
ufukdemirturk,
Tesseract,
Foae,
Umt61,
Muhammed demir,
mrah,
Kemalk41,
Öğretmen Ali,
osmank.,
mertozgun,
denizgunlu,
kerbob39,
kenjori,
Laetacara,
Furkan2020,
erdemusta,
epilal,
ihsan1207,
berkyilmaz,
vedat79,
HüseyinUysal,
czafer58,
Taha Yanık,
valarmorghulis12,
mustafaeraslan,
Byknss97,
Hakancaglar8638,
Tortuga4,
featmuco,
Mstizm,
Özgür Sözen,
erdo_bg,
Mert92,
AtlasPoyraz,
Ersan34,
Vlademirol,
joko29,
EUREKA,
cüneyt78,
Hoppala,
Emregll,
osmanylc,
darkelf,
Cagdash,
Riblja Corba,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.