ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Bettalar Arası Agresiflik İçin Çözüm İnci Kefali, 18:28
Labirentliler - Yeni Kurulum Samnastrp, 18:13
Yeni Üye Forumu - Bebekler, Turuncular Ve Diğerleri Busra1753, 17:41
Akvaryum Tanıtımı - 08-11 Ekim 2025 11. Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı Cyber_Scout, 17:40
Akvaryum Dünyasından Haberler - Bitkili Karma Tank ogurcay, 16:53
Akvaryum Tanıtımı - Anubias Canlı Bitki Bakımı Hakkında Destek ogurcay, 16:49
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Akvaryumumda Düzen Sorunu fishhyy, 16:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye ulutasatilla, 16:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Severum Tankı Ve Tank Arkadaşları tsp7, 16:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filitrenin Modifikasyonu ahmetfiratozkaya, 15:37
Filtre ve Sump Yapımı - Karidesler Hep Saklanıyor Tayyareci, 15:25
Yeni Üye Forumu - Bitki Sararmasi yemrekozenn, 15:14
Bitki Akvaryumları Genel - Cüce Vatoz Yavruları Ve Lepistesler koraykbl, 13:33
Kedi Balıkları Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı Akvarist Batuhan, 13:31
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 86*45*60 Akvaryum Yeni Türe Geçiş. tsp7, 13:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Susun Dış Filtre Memo45, 12:50
Filtre ve Sump Yapımı - Farklı Türler Balık Tavsiyesi Hk. fma3280, 12:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 40*40*40 Low Tech dimbeleth, 12:14
Akvaryum Tanıtımı - Channa Limbata Hacim Hk. Ayberk1634, 11:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 25küp Sumplu Karides Tankı buraksengul, 09:56
Yeni Üye Forumu - JBL Cristal Profi İçin Yeni Contalı Kapak aqua08, 09:28
JBL, Dophin, Resun - Altın Gurami Çifti Ve Arkadaşları Busra1753, 00:33
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Kurulumu Endlerci, 23:18
Yeni Üye Forumu - Hangi Tür Beslemeliyim İsmail_96965, 22:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl İle İlgili Genel Kurulum Ve Sorularım giyotyn, 22:45
Yeni Üye Forumu - Yeni Aldığım Spectrum Led zedd, 22:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vatoz Türü TurX, 22:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum dimbeleth, 21:32
Akvaryum Tanıtımı - 6 Mm Cam Yeter Mi koraykbl, 21:31
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Channa Asiatica Sorularım AmatorChannaci, 21:12
Labirentliler - Elma Salyangoz Yumurtalari Cyber_Scout, 21:08
Diğer Tatlı Su Canlıları - Geophagus Günlüğü yasinbalak, 20:09
Güney Amerikan Cichlidleri - Bettamın Formu Hakkında belmont, 19:59
Yeni Üye Forumu - Kurulum Aşamasında Ki Beta Akvaryumum Zuzu2446, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x40x40 Akvaryum İçin Dış Filtre Önerisi aran, 16:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Canlı Doğuran Ve Yavru Akvaryumum Endlerci, 16:36
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Endler Ve Kiraz Karides Akvaryumu Endlerci, 16:30
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İçin Artık Sadece Pipo Yeterli Olurmu ceyh, 15:52
Akvaryum Tanıtımı - Cihihiros B Serisi Jakado33, 15:32
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 80x45x40 Lowtech Tanıtım LedZeppelin, 15:13
Akvaryum Tanıtımı - Discuslarım Hakkında Bilgi kuman, 13:41
Discus - Yeni Kurduğum Betta Tankı MasterChiefHakan, 12:57
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Tür Ve Dikkat Etmem Gerekenler. tsp7, 11:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Dar Yerlere Giriyor Cyber_Scout, 11:27
Labirentliler - Tanganyika : Amatör Dokunuş scorpion26, 10:01
Akvaryum Tanıtımı - 50 X 50 X 50 Cm Akvaryum İçin Filtre Öneri? aqua08, 08:29
Filtreleme Seçenekleri - Canlı Doğuranlar Hakkında IgorVladimir, 23:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 10 Ppi Süngerde Anubias Büyür Mü AmatorChannaci, 23:45
Bitki Türleri ve Bakımı - Microfex Cyber_Scout, 23:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 23:04
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Dmzlk Cüce Vatoz Çift, Neon Ve Ember, Red Tuxedo Aquarist101 18:16
- 40cm İthal Akvaryum Ve Malzemeler Takasa Açık Aquarist101 18:16
- 70x40x25cm Akvaryum Hobiyi Bırakıyorum livadi 17:19
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 16:55
- 2 Li İçten Sumplu Akvaryum Set ozkan.06 16:30
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 15:44
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 15:44
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 15:44
- Tiger Enler heybetmahir 15:44
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 15:38
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 15:12
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 14:22
- Balıkesir Su Piresi Kültürü ternapi 14:04
- Medaka+pire+bitki Set ternapi 14:04
- Lepistes,aymoly,plati,vatoz,mickey Mouse Plati EKAR 13:50
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 13:50
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 13:44
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:44
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 13:44
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 13:40
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 13:39
- Chihiros B80 Akvaryum Led Aydınlatma Thunderbird 13:31
- 60x60x45 Arkadan Sumplı Ultra Clear vel1d 13:17
- Black Galaxy Fishbone (s Ve Ss Kalite) iEmre 12:53
- Sunsun Led Nano Aydınlatma iEmre 12:53
- Mini Pelia Moss iEmre 12:53
- Pangasus Showboy 2 Adet - Tür Değişikliğini Nedeni MUSTAFAEKR 12:47
- Bitki Çeşitleri emreemin 12:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 12:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 12:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 12:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 12:40
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:25
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 12:07
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 12:07
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 12:06
- 18 Aylık Sağlıklı Axlotl ibmsony 11:53
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 11:52
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 11:46
- Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Sarı & Ramshorn scorpion26 11:46
- Leleupi & Brichardi scorpion26 11:46
- 2 Erkek Saulosi Emirk 11:26
- Mangrow Ve Yati Emirk 11:26
- Gold Laser Corydoras Emirk 11:26
- Taeniacara Candidi Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 11:24
- Seachem De Nitrate - Dış Filtre Malzemesi asliaral 11:13
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:02
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:02
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:02
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:02
KULLANICILAR
- 126 Online Kullanıcı, 69 Üye
Online Kullanıcılar
Bataron,
Öğretmen Ali,
drderya,
ka2n,
Emirrztrk,
Mahir06,
ercane,
kopruluonur,
ciways,
Kizmaz,
tyfnnfyt,
sina cen,
Koksal Gurkan,
MiSoSiKiaN,
EKAR,
Cyber_Scout,
BaharB,
BenN7434,
echeveria,
Tuby,
K0L0Ni,
otolkurt,
ozelturlepistes,
TurX,
yakamoz-ga,
Miller,
FrkMbuna,
ulutasatilla,
QUARESMEDA,
Oquanus,
scorpion26,
dimbeleth,
bgavare,
DenizUlucutsoy,
Optimum,
AbdullahKurcaduz,
urzais,
osmandbnl,
MustafaKaraBaba,
MuratOzdemir,
platinium,
Ankaraa06,
MCY4,
Tata,
hasan_tr_01,
Jakado33,
PufferKingdom,
Hamdi kayacan,
AtlasPoyraz,
Ozgur34,
aran,
fikret43,
leon_ur,
Anselmo458,
Rafayel,
Serengeti,
night_clubs,
Serdariekrem,
egedin,
Ehtiyar,
Xelpid,
Amati340,
tunahanislek,
Uriel,
barsbingul,
ufukkisikk,
livadi,
Balikcidede,
Alpay232,
Tetraci,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.