ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Ada 45p & Ada 45f - Bitkili Bilinmezlik Gunlugu CoryCory, 19:11
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Isıtıcı Samnastrp, 19:06
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Sıfırdan Co2 Sistem Önerisi Cyber_Scout, 18:30
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Temizlik Kazaritachi, 18:03
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz Goldfish2000, 17:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bunlar Yumurta Mı? mesuteroglu, 17:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Piresi Hakkında Bilinen Ve Unutulan Bilgiler ceyhun5858, 16:28
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İçerisindeki Canlılar Nedir Kuzey 01, 15:21
Akvaryum Tanıtımı - Pigme Çöpcü Yumurtası Acemi balıkcı28, 14:41
Kedi Balıkları Forumu - Çöken Grindal Kurt Kültürünün Hayata Dönmesi eackgzz, 14:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Yeni Kurulum Hightech ahmetbenli, 13:59
Bitki Akvaryumları Genel - 10 Yıl Sonra Dönüş K0L0Ni, 13:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Baligimin Kuyruk Erimesi Wark00, 13:55
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - İlk Tecrübem RedJohn, 13:26
Deniz Akvaryumları Yeni Başlayanlar Forumu - Discus Hastalik neomeo, 13:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Aquael Platinium Heater Nasıl? neomeo, 13:08
Yeni Üye Forumu - Poecilia Sphenops (siyah Moli - Black Molly) Sorusu 0nurr, 13:00
Canlı Doğuranlar - Betta Karides RedJohn, 12:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığı İle Ne Yaşar? İnci Kefali, 12:56
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin 0nurr, 12:42
Yeni Üye Forumu - Bare Bottom Minimalist Tarzı Yapan Var Mı Kazaritachi, 12:27
Yeni Üye Forumu - Balıklar Yeme Karşı İsteksiz koraykbl, 11:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🎧 Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? KaanE, 11:29
Forum ve Site Hakkında - Beta Balığım Yan Dönüyor xiaovbn, 11:15
Yeni Üye Forumu - Sajica Yavru Bakımı K0L0Ni, 10:29
Yeni Üye Forumu - Sarı Prenses Akvaryum K0L0Ni, 09:51
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Spum Pipo Filtre Efe Tek, 09:27
Yeni Üye Forumu - Sump Çıkısı Şelale Aparatı Yapımı. nailsanver, 08:05
Filtre ve Sump Yapımı - **paludaryumun Gizli Bahçesi** Cyber_Scout, 08:01
Akvaryum Tanıtımı - Sehpa Hakkında Fikir KaanE, 03:10
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Mesutok Vefat Etmiş bayramses, 02:06
İstanbullu Akvaristler - L144 Vatoz osmansen22, 00:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hediye Apistogramma Musab Ali Coşkun, 00:34
Akvaryum Dünyasından Haberler - Kök Ekilir Mi ? baron70, 23:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tropheus İçin Bu Yemler Uygun Mu Qtahya, 23:41
Tropheus - Damıtılmış Su İle Caridina Bakmak Cyber_Scout, 23:03
Omurgasızlar - 100l Karma Akvaryum Amatör balıkçı, 23:01
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Bir Macera Discus Akvaryumu nailsanver, 21:51
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Led Yapımı Poyraz1616, 21:47
Yeni Üye Forumu - Beta Yum. Sürprizli Ve Mutlu Başlayıp Hüzünlü Son Neothauma, 21:16
Labirentliler - Mks Akvaryum Hakkında TurX, 21:03
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Kilickuyruk Baligindaki Bu Sey Ne? Jemaisvu, 20:29
Hastalıklar ve İlaçlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin KaanE, 19:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 200lt Zebra Akvaryumu Yeni Evinde KaanE, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - Betta Persephone Cyber_Scout, 17:41
Labirentliler Tanıtımı - Cımbız İle Nokta Atışı Bitki Dikimi Kazaritachi, 17:00
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta Balığın Da İştahsızlık Neden Olur? fishhyy, 16:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Cinsiyet yemrekozenn, 15:55
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 54 Litre Canlı Önerisi fishhyy, 15:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumum İyi Mi KaanE, 14:34
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Yetişkin 1e3d Melek sametyildiz 19:24
- Christmas Moss sametyildiz 19:24
- Yellow Tiger King Kobra Lepistes Arıyorum dark blue 18:44
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 18:39
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 18:39
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 18:35
- Multifasciatus Dişi Aranıyor Huzeyfe.ylc 18:05
- Lepistes Yavruları mesuteroglu 17:48
- İzmir İçi Velifera mesuteroglu 17:48
- Afrika Cichlidleri devito 17:16
- Nano Akvaryum 36x22x20 LEGEND59 17:11
- Hongsloi Süper Red Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 16:20
- Grindal Kültür AtlasPoyraz 16:20
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 16:00
- Najas Guadalupensis (lepistes Otu) Brdk64 16:00
- Mavi Elma Salyangozu Brdk64 16:00
- 90x40x40 Mobilyalı Akvaryum KahramanTaban 15:45
- Eheim 2217 Dış Filtre KahramanTaban 15:45
- Legrand Marka Prizli Vago Klemensli Elektrik Hattı ootkn 15:15
- Tasarım Değişikliği Sebebi İle Satılık Bolbitis joko29 14:57
- Yüksek Popülasyon Genç Canlı Yemler Bursa tamerk 14:53
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 14:53
- Geophagus Arıyorum MurathanM 14:53
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 14:27
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 14:14
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 14:14
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 14:14
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 13:56
- N. Tretocephalus Tembwe - Oph. Whitecap Moba Hiko 13:56
- Chihiros Stand Vivid & Wrgb Hiko 13:56
- Neocaridina Kiraz Karides Uguzel 13:36
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 13:35
- 5-6 Cm Cüce Vatoz SinanBulut 12:55
- Creaqua Lake Dolaplı Akvaryum Tüm Set TayfunSylkn 12:48
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 12:37
- Kusursuz Anubiaslar/yeni,özel Türler ballantines 12:37
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 12:22
- Leleupi scorpion26 12:22
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn & Java Moss scorpion26 12:22
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:06
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 12:06
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:06
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:06
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:06
- Armatür kanarya27 11:50
- Armatür kanarya27 11:50
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:04
- Damızlık Çift Iceman - Aysmen Melih Arslan 10:52
- Bakımı Kolay Zeytin Bitkisi Metinmert Yiğit 10:20
- Özel Tür Lepistesler Kampanya Da FULL RED MEHMET 10:04
KULLANICILAR
- 127 Online Kullanıcı, 69 Üye
Online Kullanıcılar
Gökhan1907,
musses00,
erimgorgulu,
alihandroali,
Parliament,
metalhead,
rolll,
Balikcidede,
hisarcıklı,
MiSoSiKiaN,
ezzalisi,
OKIRATLI,
Sütçü,
ugural06,
KahramanTaban,
eackgzz,
Raytingen,
dark blue,
osmandbnl,
Almeca,
Cyber_Scout,
erdalakçay,
EKAR,
ziglog,
Ahmetsaribuga,
scorpion26,
onurkurklu,
GreeNWooD,
sina cen,
ardaagnaday,
mrah,
K0L0Ni,
egecinar,
GOLDFISH,
kabaktadi,
AtlasPoyraz,
oktaydemir,
Goldfish2000,
akvaryum12,
ZoDiRiK,
Furcifer,
Assamite,
GhostKoi,
Kena,
Amatör balıkçı,
Taha⚡,
Diplomi_tikr,
xBULUTx,
Sezer10,
mitii,
Dotkor,
kemore,
faysall,
hasancn,
TayfunSylkn,
abunil,
sametyildiz,
mehmetbt,
Serengeti,
thejaponcu,
Malawi34,
Samnastrp,
ternapi,
ballantines,
buraktanatar,
sefo,
MertSoyumert,
Prssy,
Jotunheim,
bora881,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.

