ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Neocaridina Reloaded (vahşiye Dönüş) merutay, 19:22
Akvaryum Tanıtımı - Mavi Karides Ve Rili Mavi Karides merutay, 19:06
Omurgasızlar - Balıklarım İçin Yem Yorum Ve Öneri İstiyorum Hasanbey0101, 18:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Blackwater Akvaryum kabaktadi, 18:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Strafor Deneyimim UEK, 18:09
Arka Fon Yapımı - Eheim 2213 İçin Co2 Reaktör Önerisi yyiImaz, 17:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Metal Blue Grass Lepistes Türünü Arıyorum. mertt1925, 17:39
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Üst Kapağı Jakop64, 17:22
Yeni Üye Forumu - Hamile Molilerim Sürekli Dipte Duruyor Ahmetkngr, 17:11
Yeni Üye Forumu - Yeni Filtre Alacağım Dış Filtre Belası Yordu Beni Ahmetkngr, 17:07
Yeni Üye Forumu - Seachem Purigen Kullanımı Emreytr, 16:59
Filtreleme Seçenekleri - Balığımın Hastalığına Teşhis Koyamıyorum fishhyy, 14:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Yüzeyinde Oluşan Jölemsi Şey sahinsahiner, 14:37
Bitki Akvaryumları Genel - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus ThanatoZek, 14:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Zemin Sıralaması Hidro Dinamik, 13:53
Taban ve Gübreleme - Sarı Prenses Orhan76, 12:53
Yeni Üye Forumu - Vahşi Beta Yavrularının Yemlenmesi İnci Kefali, 12:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin scorpion26, 12:22
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Karnı İçe Göçmüş Cikletler valarmorghulis12, 12:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Javafernler Neden Kararıyor bendeniztayfun, 11:32
Bitki Türleri ve Bakımı - Arkadaşlar 600 Lt Lik Akvaryumun Su Sızdırıyor mutlubaba, 11:26
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Lt. Bitkili Akvaryuma Işıklandırma Tavsiyesi ocinik59, 11:23
Yeni Üye Forumu - Bir Garip Yosun Sorunu aranjman, 07:33
Yosun - Hamile Kılıçkuyruk ? CihanEfruz, 02:16
Yeni Üye Forumu - Caridina Akvaryumu UEK, 01:17
Akvaryum Tanıtımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 01:14
Akvaryum Tanıtımı - Kılıçkuyruk Hamile Freya, 01:11
Yeni Üye Forumu - Crystalpro - Flora Multi Micro Elements User4848, 01:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Camında Çizik User4848, 01:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120 Litre Akvaryum Tür Önerisi Taha Yanık, 00:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sade Tasarım DarkDoodad, 00:28
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hava Kompresörü Tavsiyesi GhostKoi, 00:08
Malzemeler ve Yemler Forumu - Lepistes Yavru Saklanma Alanı Nickim10Harf, 00:02
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumda Betta Beslemek İstiyorum. fishhyy, 23:40
Yeni Üye Forumu - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt fishhyy, 23:35
Akvaryum Tanıtımı - Killifish Serüvenim Rafayel, 23:12
Yeni Üye Forumu - Bitki Işığı Hk. yemrekozenn, 23:10
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tül Vatoz Akvaryumu Hakkında Hidro Dinamik, 22:16
Yeni Üye Forumu - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 21:20
Akvaryum Tanıtımı - Uzun Aradan Sonra Bitkili Akvaryum AHLİ59, 20:27
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Tür Canlılar Koymalıyım? Taha Yanık, 19:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 3 Dişili Betta Akvaryumu Taha Yanık, 19:45
Labirentliler - Medaka Japanese Rice Fish Oryzias Latipes Ege medeka, 19:12
Yeni Üye Forumu - Medaka Japanese Rice Fish Üretimi Ege medeka, 19:10
Yeni Üye Forumu - Moss Ağaç Kaya Özyurt, 19:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Medaka Japanese Rice Fish Pirinç Balığı Ege medeka, 19:07
Yeni Üye Forumu - My Tank AquaBurak, 18:54
Akvaryum Tanıtımı - Medeka Balığı Kargosu Hakkında GhostKoi, 17:19
Yeni Üye Forumu - 200x50x50 Tatlısu Akvaryumum bendeniztayfun, 17:02
Akvaryum Tanıtımı - Zebraların Cinsiyetlerini Söyleyebilir Misiniz? bendeniztayfun, 15:11
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Yetişkin Ve Yavru Vatozlar (tül Ve Kısa Kuyruk) yildiray71 18:05
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:38
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 17:38
- Elma Salyangoz koray85 17:10
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 16:53
- Ücretsiz 6 7 Aylık Bricardi emrahdm 16:31
- Ful Black Lepistes Erkekler beypazarlı 16:25
- 6000tl - Özel İmalat - Full Kurulu Takas Vasfi 16:24
- Karides Türleri egehamit 16:20
- Cüce Vatoz egehamit 16:20
- Lda16 Düz Erkek Vatoz Aranıyor egehamit 16:20
- Galaxy,sivrisinek Rasbora,ember Tetra,pangio Kuhli livadi 16:18
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 16:18
- Balıklar Komple Satılık metsi 15:41
- Aquaclear 30 & Newa Cobra (yüzey Emişli Filtre) blenny 15:19
- Mangrov Kökü blenny 15:19
- Ivanacara Bimaculata Ve Dicrosus Filamentosus apistoapisto 15:00
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 14:47
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 14:47
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 14:46
- Guramiler, Melekler, Cüce Vatozlar, Franatus, Vb. palankesli 14:27
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:04
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:04
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:04
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:04
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:04
- Kaliteli L144 Tül Mavi Göz Yavruları DenizOlsam 13:46
- Tülden Çıkma L144 Düz Kuyruk Yavruları DenizOlsam 13:45
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 13:26
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 13:26
- Bubble Magus Protein Skimmer GokKurt 13:23
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 12:20
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:20
- Akvaryum Ahşap Set İmalati alpercakir16 11:52
- Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 11:26
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 11:17
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 11:17
- Yetişkin 6 Adet Silver Rasbora asiaminor 11:14
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 11:14
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 11:14
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 11:07
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 11:07
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 11:07
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 10:53
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 10:53
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 10:53
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 10:53
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 10:53
- Kurulu Köşegen Akvaryum kadir34 10:41
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:33
KULLANICILAR
- 99 Online Kullanıcı, 54 Üye
Online Kullanıcılar
otantikakvaryum,
Cucevatozcu,
alparslanarslan,
-RBG-,
Balikcidede,
Hasanbey0101,
hamand,
yavuzsezgin,
beyazgul,
osmandbnl,
BenN7434,
bünyamin,
Murat27,
Wolkan,
mrah,
UEK,
Valkyrja,
FatihSen,
mimar55,
ersin1,
cagatay kesici,
EKAR,
ahmetfiratozkaya,
kdrackgz,
ScarX,
Öğretmen Ali,
AlperenCan,
urzais,
MiSoSiKiaN,
Akax,
Gastropoda,
BetalarveMelek,
Lofta,
emrsavas,
Goldfish2000,
sabir,
ersin1981,
mipx71,
MustafaŞ,
xellence07,
WsopLog,
Recoba10,
yusufflower,
SerkanAkın,
seran06,
Sunborn,
HaydarGul,
Player82,
ngokkaya,
Alperozdemir07,
Emreytr,
DenizOlsam,
erosennin,
AtlasPoyraz,
eackgzz,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.