ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
emre ertan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Eylül 2012 16:58
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
emre ertan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Antalya
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
emre ertan
SON 7 MESAJI
Hydra 30 nitrit amonyak ve ph duzenliyici filtre duydunuzmu?
Slm arkadaslar hydra 30 kullanıpta kartuşuna ihtıyaçı olanlar yosun pete gelmiş ben aldım ıstanbul yosunpet ve antalya yosunpete gelmiş ben bır tanıdık aracıyla aldım ıyı aksamlar
Slm arkadaslar hydra 30 kullanıpta kartuşuna ihtıyaçı olanlar yosun pete gelmiş ben aldım ıstanbul yosunpet ve antalya yosunpete gelmiş ben bır tanıdık aracıyla aldım ıyı aksamlar
arkadaşlar merhaba:)) hydra 30 dan bahsediyorsunuz ancak anladığım kadarı ile konuya pek vakıf değilsiniz....öncelikle hydra 30 bir filtre değil ! akvaryumun içerisinede takabilmeniz için filtreye dönüştürlmüş bir mucizevi buluş:))ben hem tatlı su akvaryumuna hemde tuzlu su akvaryumuna sahibim. hydra 30 ile tanışmam ise bir ingiliz form sitesinde bu aletle ilgili olan foruma sörf halinde iken ulaşmam ile oldu. bu alet akvaryumdaki amatör hatalarının hemem hemen tümüne kadarını ortadan kaldırıyor. nasılmı? bakın anlatayım:)) bu alet üzerindeki iki titanyum plaka ve yeni olan hydra pure teknoloji ile sudaki nitrit ve amonyağı nitrojen gazına çevirip suyun içinden çıkartıp havaya vermeye yarıyor.. yukarıda sizinde ulaştığınız şemadada bu görülüyor zaten.. akvaryumdaki nitriti bir günde en üst seviyede dahi olsa 0,05 e 24 saatte indiriyor amonyağı ise 9. gün 0,05 e indiriyor ve artık sürekli bu seviyede tutuyor...anlıyacağınız mucizevi bir alet.. suda amonyak ve nitrit olmadığı içinde canlılarınız daha sağlıklı ve daha renkli oluyor.. nitratı ise dengede tutup tolere ediyor neden sıfırlamıyora benimde takıldığım gibi takılmayın:)) çünkü ben bu aletin ithalatçısı olan antalya yosun pet ile görüştüğüm için cevaplayabilirim
sudaki canlı yaşam için azda olsa nitrata sürekli ihtiyaç var ve sıfırlandığı takdirde canlı yaşam sıkıntıya girecektir... iyi bir test aletiniz var ise önce nitrit seviyenizi ölçün ve birde 24 saat sonra bir daha ölçün... amonyağınızı ölçün ve 9 uncu günün sonunda yeniden ölçtüğünüzde sonuca hayran kalacaksınız:) nitrat ise dediğim gibi bu alet sadece nitratı dengede tutuyor tamamen sıfırlamıyor . çünkü akvaryumunuzun az seviyede nitrata ihtiyacı var:)) anlıyacağınız bu alet akvaryumunuzun emniyet sibobu ve artık ne tatlı su nede tuzlu su akvaryumunda canlılarınız nitrit ve amonyak yüzünden yok olmıyacak!! sevgiyle kalın...
arkadaşlar merhaba:)) hydra 30 dan bahsediyorsunuz ancak anladığım kadarı ile konuya pek vakıf değilsiniz....öncelikle hydra 30 bir filtre değil ! akvaryumun içerisinede takabilmeniz için filtreye dönüştürlmüş bir mucizevi buluş:))ben hem tatlı su akvaryumuna hemde tuzlu su akvaryumuna sahibim. hydra 30 ile tanışmam ise bir ingiliz form sitesinde bu aletle ilgili olan foruma sörf halinde iken ulaşmam ile oldu. bu alet akvaryumdaki amatör hatalarının hemem hemen tümüne kadarını ortadan kaldırıyor. nasılmı? bakın anlatayım:)) bu alet üzerindeki iki titanyum plaka ve yeni olan hydra pure teknoloji ile sudaki nitrit ve amonyağı nitrojen gazına çevirip suyun içinden çıkartıp havaya vermeye yarıyor.. yukarıda sizinde ulaştığınız şemadada bu görülüyor zaten.. akvaryumdaki nitriti bir günde en üst seviyede dahi olsa 0,05 e 24 saatte indiriyor amonyağı ise 9. gün 0,05 e indiriyor ve artık sürekli bu seviyede tutuyor...anlıyacağınız mucizevi bir alet.. suda amonyak ve nitrit olmadığı içinde canlılarınız daha sağlıklı ve daha renkli oluyor.. nitratı ise dengede tutup tolere ediyor neden sıfırlamıyora benimde takıldığım gibi takılmayın:)) çünkü ben bu aletin ithalatçısı olan antalya yosun pet ile görüştüğüm için cevaplayabilirim
sudaki canlı yaşam için azda olsa nitrata sürekli ihtiyaç var ve sıfırlandığı takdirde canlı yaşam sıkıntıya girecektir... iyi bir test aletiniz var ise önce nitrit seviyenizi ölçün ve birde 24 saat sonra bir daha ölçün... amonyağınızı ölçün ve 9 uncu günün sonunda yeniden ölçtüğünüzde sonuca hayran kalacaksınız:) nitrat ise dediğim gibi bu alet sadece nitratı dengede tutuyor tamamen sıfırlamıyor . çünkü akvaryumunuzun az seviyede nitrata ihtiyacı var:)) anlıyacağınız bu alet akvaryumunuzun emniyet sibobu ve artık ne tatlı su nede tuzlu su akvaryumunda canlılarınız nitrit ve amonyak yüzünden yok olmıyacak!! sevgiyle kalın...Hydra 30 nitrit amonyak ve ph duzenliyici filtre duydunuzmu?
Slm kartuşu 1 seneye yakın gidiyor fıyatı 30 TL olcagını soyuluyorlar yosun akvaryuma sordum ellerınde varmış
Slm kartuşu 1 seneye yakın gidiyor fıyatı 30 TL olcagını soyuluyorlar yosun akvaryuma sordum ellerınde varmış
Denız akvaryumda kullandıgınzda psyı cıkartabılrsınz sıkıntı yok cunku 2 aydır pssız calısıyor akvaryumu ve balıklar gayet ıyıler serdar bey
Denız akvaryumda kullandıgınzda psyı cıkartabılrsınz sıkıntı yok cunku 2 aydır pssız calısıyor akvaryumu ve balıklar gayet ıyıler serdar bey
Selam deniz akvaryumdada kullanabılırsın
Selam deniz akvaryumdada kullanabılırsın
100 lt'lik bir akvaryuma ne kadar tuz koymalıyım?
SELAM ARKADAŞLAR BEYAZ BENEK HASTALIGINA ( SLİM WHİTE SPOT VELVET AWAY DIYE BIR İLAÇ VAR BEN ALDIM KULLANDIM VE 3 GÜN TEDAVI SÜRECİ VAR SUAN BALIKLARIM SAGLIKLI NEŞELİ OLDULAR BU İLAÇI ANTALYADA YOSUN AKVARYUMDAN ALDIM VE PERSONELİ BU ILAÇ HAKKINDA YARIM SAAT AÇIKLAMA YAPTILAR (YOSUN AKVARYUM) ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERIM
Kış aylarının yaklaşması nedeniyle, özellikle su ısısındaki değişimler balıklarımızı, olumsuz yönde etkileyecek ve bilinen adı ile BEYAZ BENEK, bilimsel adı ile Ichtyophthirius multifiliis parazitlerine karşı bir mücadele başlayacaktır. Aslında beyaz beneğe neden olan tek faktör ısı değişimleri değildir. Streste balıklarımızın bu hastalığa yakalanmasına neden olan sebeplerden biridir. Bağışıklık sistemi zayıflayan balığın özellikle mukoza tabakasının zayıf düşmesi neticesi parazitler kendilerine uygun konaklama ortamını daha rahat bulurlar. Ayrıca kötü su şartları da daha çabuk üremelerine vesile olduğu için, balıklarımıza musallat olmaları daha da kolaylaşır.Parazitler 0,5-1,5 mm civarındadırlar. Genel prensipleri balığın derisini yok ederek vücut sıvısına ulaşmak ve beslenmektir. Erişkin hale gelen parazitler balığın vücudundan ayrılarak uygun bir zemin bularak bölünmeye başlarlar. Bu bölünme ikinin katları şeklinde devam eder. Suyun sıcaklığına göre sayıları birden artabilir. Bölünen yeni parazitler su içinde yüzerek balık avına çıkarlar. Yapışacak bir balık bulamazlarsa 2 gün içinde ölürler. Şemada üreme döngüsünü görmektesiniz.
Alınan tüm önlemlere rağmen eğer akvaryumda beyaz benek başgöstermiş ve balıklarımıza bulaşmışsa tedavi süreci başlatmak gerekir. Pek çok balık hastalığına oranla aslında tedavisi daha kolaydır. Erken teşhis etmek tedaviyi de kolaylaştıracaktır. Çünkü, sayıca az olan parazitler, deriye tam anlamıyla yapışmadan süreç başlatılırsa, kullanılacak ilaçlar daha güçlü bir şekilde etki edecektir. En pratik tedavi yöntemi, su ısısının kademeli olarak normalden 3-4 derece yukarı çekilmesi ve balık türleri için sakınca yoksa, kaya tuzu kullanımıdır. Tuz miktarı balığın tolore edebileceği oranda ayarlanmalıdır. Bu sırada akvaryum, günlük düzenli su değişimi ile takviye edilmelidir. Su sıcaklığı yükseldiğinde oksijen yokluğu çekildi için akvaryum iyice havalandırılmalı, gerekirse takviye ekipman kullanılmalıdır. Işıklar kapalı tutulmalıdır. Bu tedavi yöntemine genelde balıklar cevap vermektedir. Bunun dışında piyasada satılan değişik markalarda ilaçlar mevcuttur. Hangi ilacın nasıl etkin kullanılacağı ancak prospektüsünden anlaşılır. Fakat genel olarak mantık ilaç kullanımı ile birlikte, günlük dipten su çekimi ve değişimi ile takviye yapılmasını ihtiva eder. Tedavi birkaç gün sürer.
SELAM ARKADAŞLAR BEYAZ BENEK HASTALIGINA ( SLİM WHİTE SPOT VELVET AWAY DIYE BIR İLAÇ VAR BEN ALDIM KULLANDIM VE 3 GÜN TEDAVI SÜRECİ VAR SUAN BALIKLARIM SAGLIKLI NEŞELİ OLDULAR BU İLAÇI ANTALYADA YOSUN AKVARYUMDAN ALDIM VE PERSONELİ BU ILAÇ HAKKINDA YARIM SAAT AÇIKLAMA YAPTILAR (YOSUN AKVARYUM) ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERIM
Kış aylarının yaklaşması nedeniyle, özellikle su ısısındaki değişimler balıklarımızı, olumsuz yönde etkileyecek ve bilinen adı ile BEYAZ BENEK, bilimsel adı ile Ichtyophthirius multifiliis parazitlerine karşı bir mücadele başlayacaktır. Aslında beyaz beneğe neden olan tek faktör ısı değişimleri değildir. Streste balıklarımızın bu hastalığa yakalanmasına neden olan sebeplerden biridir. Bağışıklık sistemi zayıflayan balığın özellikle mukoza tabakasının zayıf düşmesi neticesi parazitler kendilerine uygun konaklama ortamını daha rahat bulurlar. Ayrıca kötü su şartları da daha çabuk üremelerine vesile olduğu için, balıklarımıza musallat olmaları daha da kolaylaşır.Parazitler 0,5-1,5 mm civarındadırlar. Genel prensipleri balığın derisini yok ederek vücut sıvısına ulaşmak ve beslenmektir. Erişkin hale gelen parazitler balığın vücudundan ayrılarak uygun bir zemin bularak bölünmeye başlarlar. Bu bölünme ikinin katları şeklinde devam eder. Suyun sıcaklığına göre sayıları birden artabilir. Bölünen yeni parazitler su içinde yüzerek balık avına çıkarlar. Yapışacak bir balık bulamazlarsa 2 gün içinde ölürler. Şemada üreme döngüsünü görmektesiniz.
Alınan tüm önlemlere rağmen eğer akvaryumda beyaz benek başgöstermiş ve balıklarımıza bulaşmışsa tedavi süreci başlatmak gerekir. Pek çok balık hastalığına oranla aslında tedavisi daha kolaydır. Erken teşhis etmek tedaviyi de kolaylaştıracaktır. Çünkü, sayıca az olan parazitler, deriye tam anlamıyla yapışmadan süreç başlatılırsa, kullanılacak ilaçlar daha güçlü bir şekilde etki edecektir. En pratik tedavi yöntemi, su ısısının kademeli olarak normalden 3-4 derece yukarı çekilmesi ve balık türleri için sakınca yoksa, kaya tuzu kullanımıdır. Tuz miktarı balığın tolore edebileceği oranda ayarlanmalıdır. Bu sırada akvaryum, günlük düzenli su değişimi ile takviye edilmelidir. Su sıcaklığı yükseldiğinde oksijen yokluğu çekildi için akvaryum iyice havalandırılmalı, gerekirse takviye ekipman kullanılmalıdır. Işıklar kapalı tutulmalıdır. Bu tedavi yöntemine genelde balıklar cevap vermektedir. Bunun dışında piyasada satılan değişik markalarda ilaçlar mevcuttur. Hangi ilacın nasıl etkin kullanılacağı ancak prospektüsünden anlaşılır. Fakat genel olarak mantık ilaç kullanımı ile birlikte, günlük dipten su çekimi ve değişimi ile takviye yapılmasını ihtiva eder. Tedavi birkaç gün sürer.

arkadaşlar merhaba.. ben bu ürünü 4 aydır kullanmaktayım ve inanın aldığım günden beri nitrit oranı diye bir şey kalmadı bende:) nitrit bir günde amonyak ise 9 günde 0.05 ve 9 uncu günden itibaren sürekli 0.05....
ben antalyadan yosun pet diye bir mağazadan aldım ve ürün konusunda bana nerdeyse bir saate yakın bilgi verdiler saolsunlar....
ayrıca onların sitesinde de bu ürünün türkçe açıklaması mevcut! tek sorun perakende satmamaları:(( . ben ürünü alırkende hatırı sayılır aracılar sokarak almıştım:)) ürün tanıtım linki www.yosunakvaryum.com.tr

SON MESAJLAR
- Sump murtdmr, 18:21
Filtre ve Sump Yapımı - Tanganyika : Amatör Dokunuş 1Balikci, 17:40
Akvaryum Tanıtımı - Hidra Mı? alp3r, 16:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin oguzozt, 16:05
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Lepistes Mustafaahira, 15:53
Yeni Üye Forumu - Akvaryumumda Hidra Mı Var? Cyber_Scout, 14:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Bitki Türü Nedir oguzsel, 12:51
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryumun Altındaki Straforda Kırık Can78, 09:57
Yeni Üye Forumu - Tüm Babalarımızın Babalar Günü Kutlu Olsun! Hoppala, 09:50
Forum ve Site Hakkında - İlk Defa Bitkili Akvaryum Kuruyorum NightWist, 00:14
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu Oozer3466, 00:03
Akvaryum Tanıtımı - 80x40x40 Nature Aquarium Tetra Sufisu, 22:18
Yeni Üye Forumu - Karides Kovası İnci Kefali, 21:10
Yeni Üye Forumu - Filtre Tercihi (fluval, Aquael) MCY4, 20:21
Filtreleme Seçenekleri - Hava Motoru Bağlantısı Hakkında Furkan2026, 16:14
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 14:10
Akvaryum Tanıtımı - Kırmızı Karinli Pirana Akvaryumcu_Doru, 12:23
Yeni Üye Forumu - Afrika Kelebek Balığı Hakkında Her Şey Ahmeddd, 12:18
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - L144 Şeffaf Dışkı akvarist10UR, 11:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Albino Gresaheki Enes Bilgili, 01:32
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası BabySoul, 01:09
Yeni Üye Forumu - Beta Balığın Kuyruğu Ne Kadar Sürede İyileşir BabySoul, 01:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Neocaridina Ve Clown Killifish nazemert, 23:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Safkan Velifera MertSoyumert, 20:08
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Sump Suyu Girişi İçin Camı Nasıl Delebilirim Kınayu, 18:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kırmızı Karinli Pirana Penci zorno, 17:48
Yeni Üye Forumu - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 pianoƒish, 17:46
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litrede Geophagus Ve Eba Olurmu? Umutoty, 16:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Cinsiyeti Ne İnci Kefali, 14:02
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Severum Balığımda Yara Var Ghuney, 13:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Yerli Üretim Amano - Adist sinor, 12:38
Akvaryum Dünyasından Haberler - Belirlenmeyen Ölüm Sebepleri EmiirKaan, 11:48
Yeni Üye Forumu - Yaprak Delinmesi altankanat, 10:28
Bitki Akvaryumları Genel - Beyaz Ve Sümüksü Dışkı ? Me0, 08:36
Canlı Doğuranlar - Karides Akvaryumuna Armatür Tavsiyeleriniz Neler ? Aguamentist, 07:54
Aydınlatma - Kayalık - Yosunlu Doğal Akvaryum Kurulumu 🪸 Gökdeniz Kale, 00:29
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum İçin Tavsiyelerinizi Bekliyorum √olkaπ, 23:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japonum Hasta ahmetfiratozkaya, 23:10
Sazansıgiller - Akvaryumda Teşhis Konulamayan Ve Çözülemeyen Sorun mrmustang, 21:28
Canlı Doğuranlar - Kuracağım Bitkili Tank İçin Öneri MehmetEgemen, 20:14
Yeni Üye Forumu - Demasoni İçin Nasıl Bir Yavruluk Almalıyım? Oozer3466, 19:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tuzlu Su Kurulumu Tortuga7, 18:45
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Hi-tech Akvaryum Tür Tavsiyesi Oozer3466, 15:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hobiye Devam Oozer3466, 13:54
Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁 Oozer3466, 13:49
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığıma Ne Oldu? Jenerator, 13:40
Labirentliler - Denizli İli, Dalaman Çayı Havzası Ve Çay Balıkları Orhan76, 13:00
Sazansıgiller - Sump Çağatay Tozak, 12:10
Yeni Üye Forumu - Sobo Sf 550f Bypass Sorunu Shortbuff, 11:13
Filtreleme Seçenekleri - Japon Balığı Hastalığı Nedir yarenaltay, 10:45
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Blackline Tetra Jumbo Boy rasporasrc 17:29
- Sarı Ateş Neon Karides (neocaridina) rasporasrc 17:29
- Antuta Çift Akvarist Hoca 16:44
- Agassizi Blue Flame - Borelli Opal yamansengonca 16:41
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 16:41
- Lepistes,karides Ve Bitki Türleri Arıyorum yamansengonca 16:41
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 15:58
- Atman 3338 Dış Filtre 3 Sepetli emree06 15:17
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 15:02
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 15:02
- Chihiros Wrgb-120cm 10th Edition Led Aydınlatma Deathgrip 14:42
- Islak Rus Artemiası Piranhabull06 13:52
- Tetra Exodon Paradoxus (bucktoothed) [f0] Piranhabull06 13:52
- Yeni Tarihli Tropical Yemler Skt 2029 Piranhabull06 13:52
- Apistogramma Agassizii Double Red Genç Damızlık Thunderbird 13:42
- Medaka Yetiştirme Seti 5'lik-10'luk ternapi 13:21
- Su Üstü Bitki Seti ternapi 13:21
- L144 Blueice Dişiler hero14 12:59
- Canlı Yem(grindal,mikrofex,mikrokurt) Kaangzkr 12:49
- Silver Black Flame Endler Lepistes Kaangzkr 12:49
- Kan Kırmızı Kiraz Karides(seleksiyon Yapıldı) Kaangzkr 12:49
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 12:45
- Bitki Çeşitleri emreemin 12:45
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 12:45
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 12:45
- L144 Mavi Göz Pala Vatoz Kanlar FULL RED MEHMET 12:12
- Dophin C1300 Dış Filtre Sıfırdan Farksız Garantili FULL RED MEHMET 12:12
- Reeflowers Pearl Whıte Sand Kum 200 Kg FULL RED MEHMET 12:12
- Sarı Prenses- Beyaz Prenses- Auratus- Şeker Pembe Malawi market 12:04
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 12:04
- Aciliyetten Ada Solar1 Green Şok Fiyata Aporetti 11:40
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 11:34
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 11:34
- Moss Teli CevdetSERBEST 11:34
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 11:08
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 11:08
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 11:02
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 10:43
- Jumbo Elma Salyangoz Altın Sarısı Coskun59 10:43
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:06
- Melek, Koi Betta, Red Cap Oranda, Tül Yavru Vatoz nikon_ 10:06
- Mikro Kurt Kültürü, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:06
- 4 Adet Festivum, 2 Adet Ramirezi Canerkartal 09:53
- Su Piresi / Yeşil Su ALTEMUR 08:46
- Bir Kova Dolusu Lepistes Otu.. ALTEMUR 08:46
- Acill Satılık L333 Grubu Arch.Hüseyin 08:44
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 08:36
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 08:36
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 08:36
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 08:23
KULLANICILAR
- 62 Online Kullanıcı, 35 Üye
Online Kullanıcılar
sina cen,
Rafayel,
ternapi,
Ehtiyar,
1Balikci,
altanilker,
flanormimar,
Bataron,
yeekim,
Thunderbird,
Sütçü,
etem,
Makkaya,
dream07,
omertahaoztop14,
bysmokin,
Öğretmen Ali,
aXarayli,
Mirel,
vskrytie_qtst,
vskrytie_vqMi,
Jeveux,
osmandbnl,
Alibicimcilci,
Mesaquarium,
Sungurr,
DarioDario,
akvarist10UR,
temur38,
TolgaÜNAL,
Phos,
Aporetti,
Ruchansuzen,
mcakir17,
Me0,
Denizhann,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.