ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sonsuzgunes
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Ocak 2015 19:12
Toplam Mesaj:
98 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
abdullah güneş
Doğum Tarihi:
04 Haziran 1985
İl:
Sivas
Meslek:
textil
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

Duboisi Masva
Yunus
Frontoza Brundi
Sarıprenses
SON 10 MESAJI
Yeni akvaryum projesi başladı; 150*50*60 Akıllı kapak..
Hayırlı olsun güzel bi çalışma emeğinize sağlık baya maliyetli olmuştur bu iş size hazır olarak düşünseniz daha ii olmazmıydı birde akvaryumun tabanına direk attığınız cam akvaryum esnediğinde kırılabilir diye düşünüyorum inş bi sıkıntı olmaz.
Hayırlı olsun güzel bi çalışma emeğinize sağlık baya maliyetli olmuştur bu iş size hazır olarak düşünseniz daha ii olmazmıydı birde akvaryumun tabanına direk attığınız cam akvaryum esnediğinde kırılabilir diye düşünüyorum inş bi sıkıntı olmaz.
Burası Sivas...
[QUOTE=MuratSivasi58] [QUOTE=sonsuzgunes] [QUOTE=emre karayalçın]Merhaba arkadaşlar,balık alacak arkadaşlara bilgi olması açısından geçen haftasonu birçok balıkçıyı gezerek atlantik akvaryumdan alışveriş yaptım.Fiyatlar uygun ve memnun kaldım.Lakin Sivasta bulunan hiçbir akvaryumcuda kabuklu veya yumuşakça bulamadım.Bu konuda muzdaribim.Herkese kolay gelsin. [/QUOTE]
sonsuzgunes 2013-03-08 23:34:14
[QUOTE=MuratSivasi58] [QUOTE=sonsuzgunes] [QUOTE=emre karayalçın]Merhaba arkadaşlar,balık alacak arkadaşlara bilgi olması açısından geçen haftasonu birçok balıkçıyı gezerek atlantik akvaryumdan alışveriş yaptım.Fiyatlar uygun ve memnun kaldım.Lakin Sivasta bulunan hiçbir akvaryumcuda kabuklu veya yumuşakça bulamadım.Bu konuda muzdaribim.Herkese kolay gelsin. [/QUOTE]
Atlantik akvaryummu uygun diyorsunuz siz biraz gezin derim bence en önce kişi anlayışlı olcak sahtekar olmıcak neyse sizin görüşünüz saygı duymak lazım ama bence siz biraz gezin derim ben hem fiyat açısından hemde insanlık yönünden çok kaliteli akvaryumcular var yanlış adres orası.......
[/QUOTE]
Sonsuz Güneş arkadaşım Atlantik Akvaryuma direk olarak sahtekar ibaresinde bulunuyorsun bu çok büyük bir yanlış hitap şekli . Sen daha önceki yorumlarında yunus aldım eve gitmeden öldü diyorsun , balık o kadar yaşamayacak dayanmayacak şekilde hasta ise zaten akvaryumda kendini belli ederdi o balığı sen akvaryumda görüp almadın mı direk sana paketlenmiş halde vermedi ya o balığı illaki bakmış almışsındır veya bu şekilde bir sorun yaşamakla sivastaki akvaryumcu arkadaşların sahtekar diye hitap edilmesi bir sivaslı olarak benim özellikle zoruma gitti. Akvaryumcuyu bırak marketlerde veya alış veriş yaptığımız herhangi bir mağazada bile bu tür sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Direk o zaman tüm esnafı buradan sahtekar ilan edelim uygunmudur sizce . Ben sivas lisesinin ordakiler ve istasyon caddesindekiler hariç diğer hepsiyle görüşüyorum çaylarını içiyorum ve alış verişimide yapıyorum. Bir çoğu bazı zamanlar oluyorki dükkan kirasını elektirik parasını çıkaramıyor, Sivasta imkanlar kısıtlı bu durumda gayet hepside güzel işlerinini layıkıyla yapıyor arada sorunlar yaşanabilir bu çok doğal sonuçta canlı alışverişi yapıyoruz biz hobiciler bile akvaryumumuzda bulunan sağlıklı balık ertesi gün bir bakmışız hastalanmış veya can vermiş. İnş. benimde temennim o dirki sivastaki Akvaryumcu arkadaşlar daha büyüyüp daha güzel kaliteli hizmetlerde bulunsunlar bizlere tüm hobici arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum .
[/QUOTE]
Hocam sana katılıyorum arkadaş tavsiye etti gittim hiç bakmadım bile elden geldi çok kaliteli dedi balıklara bizde güvendik dolayısı ile ama sıkıntı değil geçmişte kaldı merak etmişsin tekrar söleyim akvaryumdan çıkarıp poşetlemiş arkadaş ben o sırada diğer akvaryumlara bakıyordum paketledikten sonra paketin içerisinde sıkıntılı idi balık söledim yok bişi olmaz dur dedi poşeti açtı ve içerisine bi sıvı sıktı ilaçmış balık düzeldi ama eve gelene kadar eve geldimki ölmüşlerdi sizce iyi balık güzel balık elden geldi bunları kesin al dese sende güvensen hiç bakmadan alsan sen yaşasan bu olayı ne düşünür ve ne tepki verirsin bak sölediklerine katılmıyorda değilim sivasta zor bu iş ama abartıyorlar ben bir hobiciyim elbette gelişmelerini isterim ama bizim burda bazıları hepsi için demiyorum bakın çok dürüst hakkaniyetli olanlar var ama bu hobiye gönül veren yeni başlayan arkileri tutmak geçirmek isteyenler de var ben sadece bunları yapmasınlar diyorum neyse sen nasıl düşünürsen benim için dert değil ben o günden sonra o dükkana ne ayak bastım nede basarım herkez özgür benim gözümde değişmez o insan neyse odur......
Yorumlarınızı bekliyorum
Evet güzel olmuş hayırlı olsu derim ama o öndeki evcikleri kaldırrsan daha ii olcaktır..
Evet güzel olmuş hayırlı olsu derim ama o öndeki evcikleri kaldırrsan daha ii olcaktır..
Saulosi Krallığı
Akvaryumunuz hayırlı olsun gayet güzel olmuş..
Akvaryumunuz hayırlı olsun gayet güzel olmuş..
Ustalar,Bilgi ve Önerilernize İhtiyacım Var.
Akvaryum fiyatı bence gayet uygun.Balık konusuna gelince değerli balık düşünüyorsanız ya trop yada frontoza hangisi size daha yakın gelirse maddi açıyı düşünürseniz eğer ben frontoza derim trop a karşı çok daha fazla dayanıklı ve gösterişli bir tür bende iki türdende var şu anda millette bi trop çılgınlığı söz konusu ama ciklletin kıralı ve siklette son nokta frontoza________
Akvaryum fiyatı bence gayet uygun.Balık konusuna gelince değerli balık düşünüyorsanız ya trop yada frontoza hangisi size daha yakın gelirse maddi açıyı düşünürseniz eğer ben frontoza derim trop a karşı çok daha fazla dayanıklı ve gösterişli bir tür bende iki türdende var şu anda millette bi trop çılgınlığı söz konusu ama ciklletin kıralı ve siklette son nokta frontoza________
Eskişehir'den yeni Tropheus tankım: 182*55*65 Balıklar eklendi syf 2
Hayırlı olsun üstadım güzel olmuş inşallah umduğundan fazlaca yavru alırsın ikola benimde sevdiğim bir türdür renklerini tam aldıklarında mükemmel olcaklardır mutlaka
Hayırlı olsun üstadım güzel olmuş inşallah umduğundan fazlaca yavru alırsın ikola benimde sevdiğim bir türdür renklerini tam aldıklarında mükemmel olcaklardır mutlaka
1 Ton Amerikan Evi(Güncelleme 16.02.2014)
Hayırlı olsun arkadaşım valla çok güzel olcağı kesin bende çok istiyorum böle bişi kurmayı ama evim müsait değil ben zor sığıyorum :D ilerde birgün büyük eve geçersem böle bişi kurcam inşallah.
Hayırlı olsun arkadaşım valla çok güzel olcağı kesin bende çok istiyorum böle bişi kurmayı ama evim müsait değil ben zor sığıyorum :D ilerde birgün büyük eve geçersem böle bişi kurcam inşallah.
Frontosa Brundi yumurta gelişim süreci ve ısı değerleri
Abi yavruların son durumu nedir.
Abi yavruların son durumu nedir.
Ticaret için tavsiye
[QUOTE=sarikaan]Tropheus a bende katılıyorum ama inanın o türle ilgili hiç bir fikrim yok ve damızlığı pahalı olacağı için alimde kalmasından üretememekten korkuyorum. Sarı prenses e gelince tamam iyi güzel de yavruları 1 2 lira[/QUOTE]
[QUOTE=sarikaan]Tropheus a bende katılıyorum ama inanın o türle ilgili hiç bir fikrim yok ve damızlığı pahalı olacağı için alimde kalmasından üretememekten korkuyorum. Sarı prenses e gelince tamam iyi güzel de yavruları 1 2 lira[/QUOTE]
Peki kardeş sence damızlığı ucuz yavrusu pahalı olan bir balık türü varmıdır herşeyde para eden şey zahmetli zor şeylerdir akvaryum balığında ise üremesi zor beslemesi zor nadir bulunan türlerdir bunlardan birisi trop çeşitleri yani para eden tangayika ama zevk için besle amerikan besle boşver para kazanmayı para kazanmak için uğraştıkça hep kaybedersin zevk için besle o kendi ürer bide bakmışsın yavaş yavaş satmaya eskiden harcadıklarını çıkartmaya başlamışsın ötesi zor baya bi tecrübe bilgi isteyen bir konu beni daha önce uyaran olmadı deme..
Öğrenci Evinde Havuz (foto+video)
Hayırlı olsun çok güzel olmuş
Hayırlı olsun çok güzel olmuş
SON MESAJLAR
- Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 08:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitki Işık Led Searlas, 08:11
Yeni Üye Forumu - Kribensislerimin Cinsiyeti Ne ? Batuhank06, 08:00
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yapay Zeka Ve Hobici Görünen Kötü Niyetliler Cyber_Scout, 01:31
Şikayet Var! - Kediler Ve Akvaryum KaanE, 01:10
Akvaryum Tanıtımı - 40 Lt Akvaryum Balık Önerisi Cyber_Scout, 00:42
Yeni Üye Forumu - Adi Salyangoz Problemi Cyber_Scout, 00:18
Hastalıklar ve İlaçlar - 90*45*45 Natural Style Cyber_Scout, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Akvaryumu Bitki Delinme Sorunu Cyber_Scout, 00:00
Bitki Akvaryumları Genel - Siyah Moli Yavrusunda Karım Şişliği Tayyareci, 23:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Soil Seçimi, Taban Kurulumu Cyber_Scout, 23:34
Taban ve Gübreleme - Albimarginata Ve Vaillanti eackgzz, 23:18
Akvaryum Tanıtımı - Evi Taşıyorum Cyber_Scout, 23:14
Akvaryum Bilimi - Balığım Karnı Yaralı Cyber_Scout, 23:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyu İçindeki Partiküller Nasıl Önlerim Nickim10Harf, 22:17
Yeni Üye Forumu - Oscar Balığı Adaptasyon Süreci Cyber_Scout, 22:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Boru Problemi merutay, 22:09
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bitkili Akvaryumu Tanıtımı KaanE, 21:56
Akvaryum Tanıtımı - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Cyber_Scout, 21:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Köksüz Bitkiler Cyber_Scout, 21:53
Bitki Akvaryumları Genel - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout, 21:49
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Suyumun Rengi Turuncu KaanE, 21:36
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Chiclid - Multi Mi Ocellatus Mu? İnci Kefali, 21:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sakal Yosunundan Nasıl Kurtulucam ? fishhyy, 20:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Aydinlatma Yeterlimi esmurates, 19:26
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Japon Balığı +30 Cm ahmetfiratozkaya, 17:44
Yeni Üye Forumu - Betta Balığım Cinsiyet Taha Yanık, 17:43
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Silis Kum,tropica Substrate İyi Bir Kombinasyonmu? İnci Kefali, 17:36
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum İçin Öneri AmatorCichlidci, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 16:43
Canlı Doğuranlar - Tuz Ve Metilen Banyosu Yeterli Olur Mu? Goldfish2000, 15:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Tropical Prodefence Yem Kullanan? scorpion26, 14:59
Malzemeler ve Yemler Forumu - 100*45*45 Leo, 14:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 14:30
Akvaryum Tanıtımı - Tam Su Değişimi Sonrası Kayıplar ErkanSs, 14:09
Yeni Üye Forumu - Melek Balığım Yumurtlama YUSUFbAşKaN, 13:27
Yeni Üye Forumu - Beta İle Kardinal Tetra Beraber Yaşar Mı fishhyy, 13:16
Diğer Tatlı Su Canlıları - Cama Kök Yapıştırma musses00, 10:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hangi Filtre tayfunyabaci, 07:40
Filtreleme Seçenekleri - 64 Litre İlk Akvaryumum AmatorCichlidci, 06:36
Akvaryum Tanıtımı - Geophagus Günlüğü MurathanM, 00:10
Güney Amerikan Cichlidleri - Camallanus Worms Hastalığı Ve Nilverm Mucizesi sametyildiz, 22:36
Hastalıklar ve İlaçlar - 20 Litre Betta Akvaryumum Tayyareci, 21:57
Akvaryum Tanıtımı - Melek Akvaryumu AmatorCichlidci, 21:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Sahte Hagen Kumu Mu Hobimus, 21:31
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Astranot Baligima Neler Almam Lazim KaanE, 21:23
Akvaryum Tanıtımı - Anubias, Salyangoz Ve Işık Ehtiyar, 20:23
Bitkili Akvaryum Canlıları - Yılanlar İçin Kullandığınız Terrarium Ortamları AmatorCichlidci, 20:12
Sürüngenler ve Amfibyumlar - 100lt Bitkili Akvaryum Yosun Sorunu tayfunyabaci, 20:01
Yeni Üye Forumu - Kayıt-kuşaklı Akvaryuma Dış Filtre iamthezeus, 18:17
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 80 X 40 X 40 Clear Camlı Akvaryum Tam Set alperemrecakir 08:22
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 07:30
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 07:26
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 07:26
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 07:26
- Bitki Çeşitleri emreemin 07:26
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 07:26
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:42
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:41
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 06:41
- 60×40×40h Akvaryum Searlas 03:18
- Mobilyalı 40*40 Akvaryum serkul2007 01:47
- Apistogramma German Bred Triple Red Samoo 01:14
- Çeşit Çeşit Kusursuz Akvaryum Malzemesi Samoo 01:14
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 01:04
- Akvaryum 30*30 metsi 01:04
- Ista Emiş Basış Seti Bysam 00:41
- Erkek Damılık Cüce Vatoz Bysam 00:41
- Powerled Armatür Bysam 00:41
- Ücretsiz Yetişkin Sae Bysam 00:41
- Garra Rufa,limnophila Sessiliflora,frogbit livadi 00:05
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 23:25
- 3-4-5 Cm Malavi Ciklet aycaketenci 23:24
- Sarı Ateş Neon Ve Mavi Melek Karides aycaketenci 23:24
- Satılık Fluval Kompak Akvaryum 57 Litre. arowanaa 23:22
- 30x30x80 Antrasit Rengi Dolap aranjman 22:50
- Ada Co2 Splitter aranjman 22:50
- Kiraz Karidesi ( Karışık Boy ) aranjman 22:50
- Resun Aco-012 TahaArif 22:24
- Takaslık 1e3d Fancy Beta. abunil 22:14
- Su Sümbülü Büyük Boy Aquarist101 21:51
- 40cm İthal Akvaryum Ve Malzemeler Takasa Açık Aquarist101 21:51
- Cristmass Moss JDEAN 21:51
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 21:42
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 20:12
- Amazon Hançerleri kerem1135 20:06
- Katil Salyangoz - 100 Tl kerem1135 20:06
- Sulawesi White Orchid Karides Arıyorum ALP85 19:16
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 18:50
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 18:50
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak Balikcidede 18:50
- Süper Red Ve Lda16 Düz Kuyruk Damızlık Balikcidede 18:50
- L 201 - 333 Erkekler muyat 18:39
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 18:16
- L397 Yavru 2,5-3cm rebelde 17:58
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 17:22
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:22
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:22
- Aquaclear 30 Şelale Filtre apistoman 17:19
- Ultra Clear 45 Derece Birleşimli 30x30x35 Akvaryum apistoman 17:19
KULLANICILAR
- 23 Online Kullanıcı, 13 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.