ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
MertSoyumert
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2055
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
15 dakika önce
Toplam Mesaj:
2981 [0.63 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
54 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
Mert Soyumert
[URL]https://www.facebook.com/profile.php?id=61568681198381&mibextid=ZbWKwL[/URL]
SON 10 MESAJI
Seachem De Nitrate Ölçüsü
[QUOTE=asliaral]
Teşekkürler.
Ben de çok 10 yıla yakın bir süre önce Eheim Lav ile kullanmıştım. Ama bir türlü ölçüyü hatırlayamadım. O zaman sanıyorum 250 ml'den aşağı koymak doğru olmaz gibi.
Acaba yıkayarak tekrar tekrar kullandınız mı? [/QUOTE]
Filtrede yer varsa canlı yüküne bağlı olarak 250 ml de-nitrat'ı başka bir biyolojik malzeme ile desteklerdim ben olsam. En kötü biyolojik sünger koyardım.
Kullanılıp bekleyip kurumuş ürün tekrar kullanılabilir mi bilmiyorum, ama faal çalışan biyolojik filtre malzemelerinin ömrü bildiğim kadarıyla sınırsız.
[QUOTE=asliaral]
Teşekkürler.
Ben de çok 10 yıla yakın bir süre önce Eheim Lav ile kullanmıştım. Ama bir türlü ölçüyü hatırlayamadım. O zaman sanıyorum 250 ml'den aşağı koymak doğru olmaz gibi.
Acaba yıkayarak tekrar tekrar kullandınız mı? [/QUOTE]
Filtrede yer varsa canlı yüküne bağlı olarak 250 ml de-nitrat'ı başka bir biyolojik malzeme ile desteklerdim ben olsam. En kötü biyolojik sünger koyardım.
Kullanılıp bekleyip kurumuş ürün tekrar kullanılabilir mi bilmiyorum, ama faal çalışan biyolojik filtre malzemelerinin ömrü bildiğim kadarıyla sınırsız.
Safkan Velifera
[URL]https://youtube.com/shorts/jEiIEkCVPgY?si=kOEgtcnjbQWyVORD[/URL]
Videodaki balığı kandan çıkarmaya karar verdim.
Güzel, sağlıklı bir balık olmasına karşın beklediğim boya gelmemesi, yelken büyümesinin beklediğim gibi olmaması gibi sebeplerle tankımdan çıkartacağım.
Boyu 6.5 cm civarı (tam ölçmedim), 7 aylık civarı bir balık. Bir miktar daha büyüyebilir, yelken biraz daha gelişebilir ancak üç aşağı beş yukarı böyle kalır. İsteyen olursa Ankara'daki evimden vereceğim.
[URL]https://youtube.com/shorts/jEiIEkCVPgY?si=kOEgtcnjbQWyVORD[/URL]
Videodaki balığı kandan çıkarmaya karar verdim.
Güzel, sağlıklı bir balık olmasına karşın beklediğim boya gelmemesi, yelken büyümesinin beklediğim gibi olmaması gibi sebeplerle tankımdan çıkartacağım.
Boyu 6.5 cm civarı (tam ölçmedim), 7 aylık civarı bir balık. Bir miktar daha büyüyebilir, yelken biraz daha gelişebilir ancak üç aşağı beş yukarı böyle kalır. İsteyen olursa Ankara'daki evimden vereceğim.
[QUOTE=asliaral]
Merhaba. Teşekkür ederim. Elimde önceden kalmış bir ürün var. O yüzden konuyu bu ürünle sınırladım.
Sitesinde yazan belirttiğim gibi, her zaman birebir doğru olmuyor. Yani kullanıcı deneyimi öne çıkıyor.
Siz bizzat kullandıysanız, ölçü ve sonuçla ilgili deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.[/QUOTE]
250 litre civarı su alan tankımda 250 ml kullandım, nitratı azaltmadı ama amonyak/nitrit hiç görmedim. Ama biyolojik malzeme olarak sadece bu ürün yoktu, 250 ml kadar Eheim substrat pro ürünü de vardı. Birlikte iyi iş çıkardılar diyebilirim.
[QUOTE=asliaral]
Merhaba. Teşekkür ederim. Elimde önceden kalmış bir ürün var. O yüzden konuyu bu ürünle sınırladım.
Sitesinde yazan belirttiğim gibi, her zaman birebir doğru olmuyor. Yani kullanıcı deneyimi öne çıkıyor.
Siz bizzat kullandıysanız, ölçü ve sonuçla ilgili deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.[/QUOTE]
250 litre civarı su alan tankımda 250 ml kullandım, nitratı azaltmadı ama amonyak/nitrit hiç görmedim. Ama biyolojik malzeme olarak sadece bu ürün yoktu, 250 ml kadar Eheim substrat pro ürünü de vardı. Birlikte iyi iş çıkardılar diyebilirim.
Merhaba, bu ürün saatte 100 galondan (378 litre) fazla akış hızında sadece oksijenli bakteri tutabiliyor, yani ürünün özelliği kalmıyor, sıradan bir biyolojik filtre malzemesine dönüşüyor. Saatte en fazla 50 galon (189 litre) akışta nitratı tüketen bakterileri tutabiliyor. Yüksek akış hızına koyacaksanız Seachem Matrix öneriliyor.
Sitesinde 500 ml de-nitrate 100-200 litreye uygundur yazıyor. Tabi canlı yükü, mevcut nitrat, yemleme düzeni, balığın yem yerken akvaryumu kirletmesi gibi etkenler de önemli.
[EDIT]MertSoyumert,2025-11-12 11:16:01[/EDIT]
Merhaba, bu ürün saatte 100 galondan (378 litre) fazla akış hızında sadece oksijenli bakteri tutabiliyor, yani ürünün özelliği kalmıyor, sıradan bir biyolojik filtre malzemesine dönüşüyor. Saatte en fazla 50 galon (189 litre) akışta nitratı tüketen bakterileri tutabiliyor. Yüksek akış hızına koyacaksanız Seachem Matrix öneriliyor.
Sitesinde 500 ml de-nitrate 100-200 litreye uygundur yazıyor. Tabi canlı yükü, mevcut nitrat, yemleme düzeni, balığın yem yerken akvaryumu kirletmesi gibi etkenler de önemli.
[EDIT]MertSoyumert,2025-11-12 11:16:01[/EDIT]
Albino Velifera
[QUOTE=Ramazan Güleç ]
Kesinlikle durum aynı söylediğiniz gibi Mert Hocam Albino yavrusu büyümemek için elinden geleni yapıyor sanki 🙂 çok tuhaf ama durum bu, teşekkür ederim sizin dişinin yavruları 2 aylık oldular 🧿 formları çok iyi gidiyor. [/QUOTE]
Bunun nedenini ben de anlamıyorum. Diğer kardeşleri 6-7 cm iken albino yavrular 2.5 cm'de kalmıştı. Yem yediklerinden emindim. Zaten sonra da tanka hastalık girince ölmüşlerdi.
Belki de kendilerine özel bir albino tankında stresten uzak, rahatça daha fazla yem yiyebilecekleri bir ortam lazım, ki hobici ortamında zor bir iş bu.
[QUOTE=Ramazan Güleç ]
Kesinlikle durum aynı söylediğiniz gibi Mert Hocam Albino yavrusu büyümemek için elinden geleni yapıyor sanki 🙂 çok tuhaf ama durum bu, teşekkür ederim sizin dişinin yavruları 2 aylık oldular 🧿 formları çok iyi gidiyor. [/QUOTE]
Bunun nedenini ben de anlamıyorum. Diğer kardeşleri 6-7 cm iken albino yavrular 2.5 cm'de kalmıştı. Yem yediklerinden emindim. Zaten sonra da tanka hastalık girince ölmüşlerdi.
Belki de kendilerine özel bir albino tankında stresten uzak, rahatça daha fazla yem yiyebilecekleri bir ortam lazım, ki hobici ortamında zor bir iş bu.
Safkan Velifera
[URL]https://youtube.com/shorts/oQY5Iuc6K0U?si=vXEV9ohKnMnR-N-l[/URL]
Yeni nesil büyümeye devam ediyor. Muhtemelen şimdilik yeni damızlığım bu balık olacak.
Videodaki balık önceki posttaki fotoğraftaki balığın kardeşi, ama daha geç ergenliğe girdiği için daha büyük oldu. Renkleri henüz gelmedi, kuyruk renklenmedi. Bu da daha büyüyecek demek oluyor.
Henüz ergenliğe girmemiş erkek olduğunu düşündüğüm birkaç iri balık var, onlar yazın uyguladığım titiz bakımda doğdu. O balıklardan daha iyileri çıkacak diye düşünüyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/041120251913141.jpg[/IMG]
Yelken desenleri henüz oluşmadı, yelken hızla büyümeye devam ediyor demek bu. Gördüğüm kadarıyla yelkendeki desenler oluşunca yelken büyümeye devam etse de büyüme yavaşlıyor. Aynı şey vücut için de geçerli, beyaz/açık mavi inci benekler balık ergenliğe girince gidiyor, yetişkinliğe ulaşınca yeşil/mavimsi olarak geri geliyor. Bu renk ve siyah nokta desenler oluşunca tıpkı yelkendeki gibi vücudun büyümesi yavaşlıyor. [EDIT]MertSoyumert,2025-11-04 22:15:05[/EDIT]
[URL]https://youtube.com/shorts/oQY5Iuc6K0U?si=vXEV9ohKnMnR-N-l[/URL]
Yeni nesil büyümeye devam ediyor. Muhtemelen şimdilik yeni damızlığım bu balık olacak.
Videodaki balık önceki posttaki fotoğraftaki balığın kardeşi, ama daha geç ergenliğe girdiği için daha büyük oldu. Renkleri henüz gelmedi, kuyruk renklenmedi. Bu da daha büyüyecek demek oluyor.
Henüz ergenliğe girmemiş erkek olduğunu düşündüğüm birkaç iri balık var, onlar yazın uyguladığım titiz bakımda doğdu. O balıklardan daha iyileri çıkacak diye düşünüyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/041120251913141.jpg[/IMG]
Yelken desenleri henüz oluşmadı, yelken hızla büyümeye devam ediyor demek bu. Gördüğüm kadarıyla yelkendeki desenler oluşunca yelken büyümeye devam etse de büyüme yavaşlıyor. Aynı şey vücut için de geçerli, beyaz/açık mavi inci benekler balık ergenliğe girince gidiyor, yetişkinliğe ulaşınca yeşil/mavimsi olarak geri geliyor. Bu renk ve siyah nokta desenler oluşunca tıpkı yelkendeki gibi vücudun büyümesi yavaşlıyor. [EDIT]MertSoyumert,2025-11-04 22:15:05[/EDIT]
Safkan Velifera
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/171020252247151.jpg[/IMG]
Balıklar büyüyor, şimdilik 3 erkek var tankta. Üstteki balık en umut vaadeden balık, 6.5 cm civarı ve büyümeye devam ediyor. Babası kadar olursa iyi kabul edeceğim.
Bu balık dışında aynı nesildem daha erken ergenliğe giren bir balık ve yeni ergenliğe giren alt nesilden bir balık var. Daha erken gireni elden çıkartacağım, fena gelişmese de diğer erkek kadar büyümeyecek.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/171020252249201.jpg[/IMG]
Vücut formu da iri değil.
Balıkların bir hale gelmesi için önümde hala birkaç ay var.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/171020252247151.jpg[/IMG]
Balıklar büyüyor, şimdilik 3 erkek var tankta. Üstteki balık en umut vaadeden balık, 6.5 cm civarı ve büyümeye devam ediyor. Babası kadar olursa iyi kabul edeceğim.
Bu balık dışında aynı nesildem daha erken ergenliğe giren bir balık ve yeni ergenliğe giren alt nesilden bir balık var. Daha erken gireni elden çıkartacağım, fena gelişmese de diğer erkek kadar büyümeyecek.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/171020252249201.jpg[/IMG]
Vücut formu da iri değil.
Balıkların bir hale gelmesi için önümde hala birkaç ay var.
Albino Velifera
Ramazan bey, damızlık rotasyonu için çok uygun adaylar bulmuşsunuz, güle güle büyütün.
Albino yavru büyütmek zor olabiliyor, umarım bu zorluğu aşarsınız.
Ramazan bey, damızlık rotasyonu için çok uygun adaylar bulmuşsunuz, güle güle büyütün.
Albino yavru büyütmek zor olabiliyor, umarım bu zorluğu aşarsınız.
Hep Aynı Yemi Vermek Doğru Mu ?
Ben de bu konudaki naçizane fikirlerimi ve deneyimlerimi yazmak isterim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/091020251051491.jpg[/IMG]
JBL'in kendi sitesinde kutu açıldıktan sonra 4 ay kullanın yazıyor.
Yem hava, nem ve ışık ile kutu açılınca temas ettiğinde vitaminler ve yağlar bozulmaya başlıyor.
Başka bir konuda yağların bozulmaya başladığını yazınca balığımın kilolu olmasını istemem gibi bir cevap geldiği için yazmak isterim ki buradaki yağ margarin değil, diyette olması gereken yararlı yağlar. Balık bu yağları enerji olarak kullanır, yağ asidi bazı vitaminleri kullanılır hale getirir. Hangi vitamin diye sormayın, ezberimde değil.
Hal böyle olunca kullandığım ve çok satmadığından emin olduğum Omega One, New Life Spectrum gibi yemleri açık halde almıyorum, rotasyonu çok olmadığı için ne zaman açıldığı ile ilgili riske girmek istemem. Bazı petshoplar açık kovanın kapağını yarım kapatıyor, yem bütün gün ışık alıyor, akvaryumlardan dolayı nemli ortamdan fazladan nem alıyor. Bu yüzden açık yem her zaman risktir diye düşünüyorum, balığa doğrudan zarar vermese de eksik beslenme oluyor. Zaten kutunun ne zaman açıldığını çoğu yer yazmıyor.
Şu an şöyle bir uygulamam var; aldığım yemi üçe bölüp kilitli poşetlerde buzdolabına koyuyorum. Böylece ilk kiliti poşet bitmeden diğerini açmıyorum. Bu sayede hava ile temasını minimuma indirmeye çalışıyorum ve serin yerde besinler daha iyi korunuyor.
Ben de bu konudaki naçizane fikirlerimi ve deneyimlerimi yazmak isterim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/091020251051491.jpg[/IMG]
JBL'in kendi sitesinde kutu açıldıktan sonra 4 ay kullanın yazıyor.
Yem hava, nem ve ışık ile kutu açılınca temas ettiğinde vitaminler ve yağlar bozulmaya başlıyor.
Başka bir konuda yağların bozulmaya başladığını yazınca balığımın kilolu olmasını istemem gibi bir cevap geldiği için yazmak isterim ki buradaki yağ margarin değil, diyette olması gereken yararlı yağlar. Balık bu yağları enerji olarak kullanır, yağ asidi bazı vitaminleri kullanılır hale getirir. Hangi vitamin diye sormayın, ezberimde değil.
Hal böyle olunca kullandığım ve çok satmadığından emin olduğum Omega One, New Life Spectrum gibi yemleri açık halde almıyorum, rotasyonu çok olmadığı için ne zaman açıldığı ile ilgili riske girmek istemem. Bazı petshoplar açık kovanın kapağını yarım kapatıyor, yem bütün gün ışık alıyor, akvaryumlardan dolayı nemli ortamdan fazladan nem alıyor. Bu yüzden açık yem her zaman risktir diye düşünüyorum, balığa doğrudan zarar vermese de eksik beslenme oluyor. Zaten kutunun ne zaman açıldığını çoğu yer yazmıyor.
Şu an şöyle bir uygulamam var; aldığım yemi üçe bölüp kilitli poşetlerde buzdolabına koyuyorum. Böylece ilk kiliti poşet bitmeden diğerini açmıyorum. Bu sayede hava ile temasını minimuma indirmeye çalışıyorum ve serin yerde besinler daha iyi korunuyor.
Safkan Velifera
[QUOTE=AtaDemircii]Yok yav benimki daha başlangıç, çok uzun yolum var. Sen çok yaklaştın artık başarmaya[/QUOTE]
Ben de erkek balığı alt nesilden seçeceğim gibi çünkü onlar doğduğundan itibaren iyi bakım gördü, şu anki en büyük 2 batın ilk 2-3 aylarını kalabalıkta az su değişimi ve düzensiz beslenme ile geçirdi. Alt batınlar feci olacak.
[QUOTE=AtaDemircii]Yok yav benimki daha başlangıç, çok uzun yolum var. Sen çok yaklaştın artık başarmaya[/QUOTE]
Ben de erkek balığı alt nesilden seçeceğim gibi çünkü onlar doğduğundan itibaren iyi bakım gördü, şu anki en büyük 2 batın ilk 2-3 aylarını kalabalıkta az su değişimi ve düzensiz beslenme ile geçirdi. Alt batınlar feci olacak.
SON MESAJLAR
- Red Head Tapajos Yavru Alma Hakkında neomeo, 16:53
Güney Amerikan Cichlidleri - Hangi Türü Besleyebilirim keremygt, 16:46
Yeni Üye Forumu - Multi Tankım - 0dan Tanganyika İnci Kefali, 16:26
Akvaryum Tanıtımı - Catappa Yaprağı Yerine Kullanılabilecek Yapraklar pitsem, 16:25
Labirentliler - Kasakalawe Yem Çeşitliliği dimbeleth, 16:16
Tropheus - Gübre Kullanımı Hakkında Raytingen, 16:08
Taban ve Gübreleme - Ramirezi Bakımı Zor Mu bendeniztayfun, 15:50
Güney Amerikan Cichlidleri - Betta Persephone Cyber_Scout, 15:40
Labirentliler Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Goldfish2000, 15:31
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Fluvalc2 Vs Aquael Pro-400 ufukberk, 15:25
Filtreleme Seçenekleri - Fıskiyede Pislik Birikiyor Goldfish2000, 15:23
Filtreleme Seçenekleri - Ciklet Balıklarında Kayaları Konumlandırma dimbeleth, 15:16
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hangi Türü Koymalıyım AtlasPoyraz, 15:08
Yeni Üye Forumu - Genel Olarak Lepistes Ölümleri Hakkında Cyber_Scout, 14:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Akvaryum AtlasPoyraz, 14:38
Yeni Üye Forumu - Tanganyika : Amatör Dokunuş 1Balikci, 14:36
Akvaryum Tanıtımı - Malzemelerimi Kuramadım Akvaristdoktor, 14:12
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Dizaynı serkan345, 13:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Yapmak İstiyorum Kazaritachi, 13:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Seyyar Sump Orhan76, 13:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumu Dışardan Isıtmak? Cyber_Scout, 12:19
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Türkiye Lepistes Derneği Petzoo Eurasia İstanbul ahmetkalafat, 12:15
Akvaryum Dünyasından Haberler - Türkiye Lepistes Evi ahmetkalafat, 12:08
Akvaryum Dünyasından Haberler - Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz Maiestas, 10:35
Akvaryum Tanıtımı - Isıtıcı Öneri Mithrandirr, 09:48
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Beta Balığında Kuyruk Kısması Ve Renk Solması Cyber_Scout, 09:31
Yeni Üye Forumu - Caridina Karides Tanki Kurulum Rehberi Dedoktif, 09:02
Omurgasızlar - Axolotl İçin Ph Değeri Hakkında Democan, 02:33
Yeni Üye Forumu - Tür Önerisi Cyber_Scout, 01:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Yapımı neomeo, 22:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Mıknatısla Artemia Ayırma BLGHN, 22:24
Malzemeler ve Yemler Forumu - Adi Salyangoz? ternapi, 21:45
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Su Duzenleyicisi AtlasPoyraz, 21:41
Yeni Üye Forumu - Yeni Betta Balığım Ve Akvaryum Hakkında. Kazaritachi, 21:33
Yeni Üye Forumu - Anubias Nasıl Dikilmeli AtlasPoyraz, 20:23
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sobo Sf 550f Mi Sobo Askı Filtre Mi Sunsun 803 Mü KaanE, 20:20
Yeni Üye Forumu - 80 Cm Japon Balığı Akvaryumu İçin Filtre Seçimi AtlasPoyraz, 20:14
Yeni Üye Forumu - Seachem De Nitrate Ölçüsü KaanE, 19:59
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Bir Macera Discus Akvaryumu AtlasPoyraz, 19:31
Akvaryum Tanıtımı - Yeniden Yeni AliEren, 18:15
Akvaryum Tanıtımı - Anubias Cenneti (mütevazı) (204 Litre Goldfish) Goldfish2000, 17:13
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Lepistes Bana Göre Herşey Normal Ama? lepistes5994, 17:09
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Bu Birkileri Aldım Adları Neler serkan345, 16:53
Bitki Türleri ve Bakımı - Betta Akvaryumu İçin Siyah Su Bozajuniors, 16:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Adım Adım Malawi (balıklar Eklendi) K0L0Ni, 16:09
Akvaryum Tanıtımı - Vatoz Akvaryumuna Dış Filtre Olurmu koraykbl, 14:43
Kedi Balıkları Forumu - Yem Önerisi Cyber_Scout, 14:41
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yosunlanma ₩€€₩, 14:39
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Balığı Ehtiyar, 14:35
Üye Portfolyo - Balıklarım Kayboldu ugursahin.golden, 13:52
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Orionled D Serisi Rgbw 60cm Işık paxal 16:49
- Ücretsiz 3 Adet Crossocheilus Siamensis (sae) mcdoglos 16:34
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi dark blue 16:20
- Sehpa Aranıyor EnesDe 14:25
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 14:03
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 13:50
- Aquael Ultra Filter 900 Yem Çeşitleri Driftwood Uriel 13:46
- Jbl Artemio Fluid Arıyorum Uriel 13:46
- 60x40x40 Mobilyalı Akvaryum Arıyorum zekigonlum 13:20
- Takaslık Ginepig zekigonlum 13:20
- Neolamprologus Multifasciatus Sercan Ç. 13:10
- Bitki Çeşitleri emreemin 12:56
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 12:56
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 12:56
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 12:56
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 12:56
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 12:36
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 12:36
- Betta Çiftleri, Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai nikon_ 12:36
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 12:25
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 12:25
- Beta SmallCandyThing 12:25
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 12:11
- Geophagus Arıyorum MurathanM 12:11
- Ramshorn Salyangoz yns325 12:06
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 12:06
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 12:01
- Needle Leaf Java Fern egedin 12:01
- Dişi Ramirezi (german Blue) TurX 11:47
- Mangrow Kökü TurX 11:47
- Cabomba Caroliniana Veya Cabomba Aquatica TurX 11:47
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 11:40
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 11:40
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 11:30
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 11:30
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 11:30
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 11:24
- Tetra Ht 100 Isıtıcı 750 Tl Özgür7 11:24
- Özel Tür Endler(red Scarlet) YunusEmin210 11:09
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 11:01
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 10:44
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 10:44
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 10:44
- Kusursuz Anubiaslar/yeni,özel Türler ballantines 10:44
- Akvaryum Hazır Set İndirim tamerakturk 10:18
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 10:14
- N. Tretocephalus Tembwe - Oph. Whitecap Moba Hiko 10:14
- Chihiros Stand Vivid & Wrgb Hiko 10:14
- L56, L76, L66, L15 Damızlık Takımlar, Yavru Pleco voltran 09:54
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 08:54
KULLANICILAR
- 146 Online Kullanıcı, 79 Üye
Online Kullanıcılar
beary,
osmandbnl,
Mahir06,
Koksal Gurkan,
Dotkor,
Neothauma,
Dedoktif,
mrah,
Standart Moss,
ilgazugurluer,
Yigiiit_can,
Josemaries,
serdarasci,
reprise,
Umt61,
ilkerozdemir68,
TemporizeR,
polaris,
sina cen,
NatHeo,
Muhammedcay,
Orhan76,
MCY4,
karidesrehberi,
egedin,
Sahinn,
urzais,
yokte,
EKAR,
ka2n,
pitsem,
AC-72,
Keyif,
jacksoap,
fikret43,
Cyber_Scout,
1Balikci,
muzaffer_81,
emrepablo11,
Mikail Erdoğan,
egijfz,
MasterChiefHakan,
Kuduoglu,
Maiestas,
AtlasPoyraz,
msrt,
Ehtiyar,
Goldfish2000,
Whitesnakesss,
Mehmet.80,
musatürk,
112medic,
MrtPekgoz,
Batu61k,
Democan,
ackapiyiaraskarg,
Arch.Hüseyin,
scorpion26,
ThunderstrucK,
İnci Kefali,
emin ziya,
koagulant,
serkancilek,
Aguamentist,
TurX,
Anselmo458,
cichlaocellaris,
Umutagbey,
humeysa,
Rafayel,
Samoo,
istanbullu61,
MiSoSiKiaN,
Başak u,
FurkanTezcan,
Baxi,
Attess,
Kazaritachi,
TuRKeR,
Müptela,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.