ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Sezgin Topaç
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Eylül 2015 01:09
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Sezgin Topaç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Sezgin Topaç
SON 10 MESAJI
F0 TADINDA F1 İKOLA KAİSER
[QUOTE=mehmet-06] Merhaba. Balıklarınız çok güzel. F0 ı aratmıyorlar. Ben de yaklaşık iki ay önce Emre Ertekin den 50 tane büyük boy yavru aldım. Balıkların bantları ve renkleri şimdiden çok güzel. [/QUOTE]
Teşekkürler Mehmet Bey,eminim sizin koloninizde çok guzeldir.Sağlikli baliklar.
[QUOTE=mehmet-06] Merhaba. Balıklarınız çok güzel. F0 ı aratmıyorlar. Ben de yaklaşık iki ay önce Emre Ertekin den 50 tane büyük boy yavru aldım. Balıkların bantları ve renkleri şimdiden çok güzel. [/QUOTE]
Teşekkürler Mehmet Bey,eminim sizin koloninizde çok guzeldir.Sağlikli baliklar.
[QUOTE=ERMAN BASIM] Sezgin bey gerçekten balıklar F1 olmasına rağmen çok güzeller, belli ki safkan anaçlardan gelmeler. Kurulumunuz hayırlı olsun, umarım yakın zamanda hayalinizdeki akvaryumu alırsınız. Çünkü bu güzellikler en az 150cm'lik bir akvaryumu hak ediyorlar.
3D fon için bir yorum, en az 80 cmlik derinliğe sahip akvaryumlarda kullanılması ve fonun arkasındaki durağan suyun filtrasyonu da çok önemli.
Sağlıkla besleyin, kurulumunuz hayırlı olsun.. [/QUOTE]
Teşekkürler Erman Bey,
3d fon için kesinlikle size katiliyorum nerden baksaniz 20 cm'i yediği kesin,fonun arkasindaki filtrasyon dediginiz dibi çok önemli küçük bir dalga motoru kullanilmali.Ben 3d fon kullanicak arkadaslara köşe sumpı kullanmalari ve fonun arkasin köpük basarak kurulumunu yapmasini tavsiye ederim en azindan istenildiği zaman fon sökülebilir ve boylece de fonun arkasindaki nitrat birikimi derdiniz olmaz.
[QUOTE=ERMAN BASIM] Sezgin bey gerçekten balıklar F1 olmasına rağmen çok güzeller, belli ki safkan anaçlardan gelmeler. Kurulumunuz hayırlı olsun, umarım yakın zamanda hayalinizdeki akvaryumu alırsınız. Çünkü bu güzellikler en az 150cm'lik bir akvaryumu hak ediyorlar.
3D fon için bir yorum, en az 80 cmlik derinliğe sahip akvaryumlarda kullanılması ve fonun arkasındaki durağan suyun filtrasyonu da çok önemli.
Sağlıkla besleyin, kurulumunuz hayırlı olsun.. [/QUOTE]
Teşekkürler Erman Bey,
3d fon için kesinlikle size katiliyorum nerden baksaniz 20 cm'i yediği kesin,fonun arkasindaki filtrasyon dediginiz dibi çok önemli küçük bir dalga motoru kullanilmali.Ben 3d fon kullanicak arkadaslara köşe sumpı kullanmalari ve fonun arkasin köpük basarak kurulumunu yapmasini tavsiye ederim en azindan istenildiği zaman fon sökülebilir ve boylece de fonun arkasindaki nitrat birikimi derdiniz olmaz.
F0 İkola kolonim yeni fotolar syf 2
Maşallah baliklarin formlari muhteşem nazar değmesin.F1 ikola sahibi olarak F0 lari görünce özenmiyo değilim:)
Bende en sonunda mavi spreye geçtim sorunsuz herkese tavsiye ederim :) iyi hobiler.
Maşallah baliklarin formlari muhteşem nazar değmesin.F1 ikola sahibi olarak F0 lari görünce özenmiyo değilim:)
Bende en sonunda mavi spreye geçtim sorunsuz herkese tavsiye ederim :) iyi hobiler.
[QUOTE=ugurtms] Merhaba benim küçük bir sorum olacaktı .f0 yavrusu ikola aldım bende. 3d arka fonlu çift sumplu 180 54 50 akvaryumda 40 adet beslemeyi düşünüyorum ve kullanmış oldugunuz yemlere artı olarak 6 çeşit daha en kaliteli markaların yemlerini kullanıyorum .Acaba sizin gibi benimde yavrularım bu şekilde olurmu ?Püf noktaları varmı balık büyütmenin yardımcı olurmusunuz?[/QUOTE]
Hayirli olsun öncelikle umarim sağlikli damizliklariniz olur.Burda 3d fon kullanan bir sürü abilerimiz var özellikle Akvaryum World ten alinan 3d fonlari çok seviyorum çunku baliklarin doğal ortamina yakin bi göruntu sunuyor,sizinkide baliklarin tabitatina uygun ise neden en güzel renklerini sergilemesinler.
Bir de ben aydinlatmaya önem veriyorum yani akvaryumun işiklari ayni saatte kapanir ayni saatte açilir bunuda biliyosunuzdur zaman ayarlayici prizle kolayca sağlayabilirsiniz,her gün ayni saatlerde yemleme ayni saatlerde aydinlatma =daha az stres,daha baskin renkler.
İyi hobiler.
[QUOTE=ugurtms] Merhaba benim küçük bir sorum olacaktı .f0 yavrusu ikola aldım bende. 3d arka fonlu çift sumplu 180 54 50 akvaryumda 40 adet beslemeyi düşünüyorum ve kullanmış oldugunuz yemlere artı olarak 6 çeşit daha en kaliteli markaların yemlerini kullanıyorum .Acaba sizin gibi benimde yavrularım bu şekilde olurmu ?Püf noktaları varmı balık büyütmenin yardımcı olurmusunuz?[/QUOTE]
Hayirli olsun öncelikle umarim sağlikli damizliklariniz olur.Burda 3d fon kullanan bir sürü abilerimiz var özellikle Akvaryum World ten alinan 3d fonlari çok seviyorum çunku baliklarin doğal ortamina yakin bi göruntu sunuyor,sizinkide baliklarin tabitatina uygun ise neden en güzel renklerini sergilemesinler.
Bir de ben aydinlatmaya önem veriyorum yani akvaryumun işiklari ayni saatte kapanir ayni saatte açilir bunuda biliyosunuzdur zaman ayarlayici prizle kolayca sağlayabilirsiniz,her gün ayni saatlerde yemleme ayni saatlerde aydinlatma =daha az stres,daha baskin renkler.
İyi hobiler.
[QUOTE=nordix0606] Maşallah. Bende ikola kaiser yavru büyütüyorum. Suan 4 cm civarindalar. Yanlarındada duboisi var. Toplamda 38 adet. 350 lt akvaryumda besliyorum. İnşallah seninkisi gibi güzel balık olur. İyi hobiler.[/QUOTE]
Kaliteli en az 6 çesit yem ve düzenli su değişimiyle form tutmucak trop yoktur.Bunlarida yapiyosunuzdur zaten :)Umarim istediginiz gibi olur.İyi hobiler.
[QUOTE=nordix0606] Maşallah. Bende ikola kaiser yavru büyütüyorum. Suan 4 cm civarindalar. Yanlarındada duboisi var. Toplamda 38 adet. 350 lt akvaryumda besliyorum. İnşallah seninkisi gibi güzel balık olur. İyi hobiler.[/QUOTE]
Kaliteli en az 6 çesit yem ve düzenli su değişimiyle form tutmucak trop yoktur.Bunlarida yapiyosunuzdur zaten :)Umarim istediginiz gibi olur.İyi hobiler.
[QUOTE=ugurcelen] Maşallah çok formdalar,ancak akvaryum kapasitesi yetersiz kalır tankı büyütmenizi tavsiye ederim kolay gelsin.[/QUOTE]
Teşekkürler güzel yorumunuz için.Hayalim hep 150*60*60 sumpli bi akvaryum olmuştur,Allah nasip ederse en kisa zamanda geçmeyi düşünüyorum.Sezgin Topaç 2014-09-18 01:12:14
[QUOTE=ugurcelen] Maşallah çok formdalar,ancak akvaryum kapasitesi yetersiz kalır tankı büyütmenizi tavsiye ederim kolay gelsin.[/QUOTE]
Teşekkürler güzel yorumunuz için.Hayalim hep 150*60*60 sumpli bi akvaryum olmuştur,Allah nasip ederse en kisa zamanda geçmeyi düşünüyorum.
Fotoğraf:

Boyut (cm):100*40*50(h)
Kapasite (litre):200 litre
Canlılar:2 Erkek 9 Dişi F1 İkola Kaiser.Balıklar Emre Ertekin'in tek ağız yavrularıdır.Koloni 2 erkek 9 dişi olacak şekilde seçilerek sayı azaltılmıştır.Dişiler yumurta alıp atmaya başladı ama daha yavru almak nasip olmadı inşallah en kısa zamanda yavrularla geri dönerim
Malzemeler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Su değişiminde kaya tuzu ve aquatan.
Fotoğraf:
Canlılar:2 Erkek 9 Dişi F1 İkola Kaiser.Balıklar Emre Ertekin'in tek ağız yavrularıdır.Koloni 2 erkek 9 dişi olacak şekilde seçilerek sayı azaltılmıştır.Dişiler yumurta alıp atmaya başladı ama daha yavru almak nasip olmadı inşallah en kısa zamanda yavrularla geri dönerim

Malzemeler:
Diş Filtre:Dolphin C1300
Diş Filtre Malzemeleri: Eheim Substrat Pro,Eheim Bio Mech Pro,Prodac No Nıtrates,Jbl Elyaf,Biyolojik Sünger.
Sobo WP-300M dalga motoru
Eheim Jager 100W ısıtıcı
15 kg kalsiyum karbonatlı kum
2 tane otomatik yemleme makinesi(1 tanesi granül 1 tanesi pul yem veriyor)
Modül Kayalar: Modül kayalar için Akvaryum World ten Alparslan abime ilgisi ve yönlendirmesi için buradan teşekkür ediyorum sağ olsun bıkmadan ilgilendi.Rock 2 ve Rock 5 modelleri kullanılmıştır.
Akvaryum Bakımı:Her hafta %40 su değişimi ve dip çekimi
Kullanılan Yemler:9 çeşit yem kullanılmaktadır.
Kullanılan Yemler:9 çeşit yem kullanılmaktadır.
Granül yemler:
Tropical Spirulina Super Forte
Dainichi Veggie Fx
Dainichi Veggie Deluxe
Dainichi Color Fx
Pul yemler:
Sera Flora
Tetra Pro Vegetable
Tetra Phyll
Tropical Spirulina Super Forte
Tablet yem:
Tropical Vege Tabin A
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Su değişiminde kaya tuzu ve aquatan.
İlangilerim büyüdü!!Yeni fotoğraflar

[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/147788/IMG_42

08.JPG[/IMG]
İlangilerim kendini göstermeye başladı

Teşekkürler.Arka dizaynı şekerli su ile yapıştırdım,basın suya şekeri şerbet kıvamında cama ve fona sürün sonra kredi kartıyla boşlukları alabilirsiniz.
Teşekkürler.Arka dizaynı şekerli su ile yapıştırdım,basın suya şekeri şerbet kıvamında cama ve fona sürün sonra kredi kartıyla boşlukları alabilirsiniz.

Fotoğraf:

Canlılar:11 tane F0 yavrusu İlangi Yellow.Akvaryum hacmi küçük olduğu için 1 Erkek 5-6 Dişi düşünüyorum oda şansıma:)
Malzemeler:Dolphin C1300 diş filtre(Prodac seramik,Eheim substrat,Prodac No Nıtrates,biyolojik sünger,Prodac elyaf),Sobo WP-200M dalga motoru,Eheim Jager 100W ısıtıcı,18 kg Gnays Kaya,25 kg kalsiyum karbonatlı kum,2 tane otomatik yemleme makinesi(1 tanesi granür 1 tanesi pul yem veriyor günde 6 kere yemleme yapıyor.)
Kullanılan Yemler:tropical spirulina super forte,sera flora,tetra phyll,tetra pro vegetable(yem çeşitim az en kısa zamanda takviye yapılacak.)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya tuzu ve su değişiminde Sera su düzenleyici.
Sezgin Topaç 2014-01-19 19:20:25

Canlılar:11 tane F0 yavrusu İlangi Yellow.Akvaryum hacmi küçük olduğu için 1 Erkek 5-6 Dişi düşünüyorum oda şansıma:)
Malzemeler:Dolphin C1300 diş filtre(Prodac seramik,Eheim substrat,Prodac No Nıtrates,biyolojik sünger,Prodac elyaf),Sobo WP-200M dalga motoru,Eheim Jager 100W ısıtıcı,18 kg Gnays Kaya,25 kg kalsiyum karbonatlı kum,2 tane otomatik yemleme makinesi(1 tanesi granür 1 tanesi pul yem veriyor günde 6 kere yemleme yapıyor.)
Kullanılan Yemler:tropical spirulina super forte,sera flora,tetra phyll,tetra pro vegetable(yem çeşitim az en kısa zamanda takviye yapılacak.)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya tuzu ve su değişiminde Sera su düzenleyici.
SON MESAJLAR
- Akvaryum Kurulumu Mehmet345467, 10:24
Yeni Üye Forumu - Red Tail Cat Fish Canlı Yem valarmorghulis12, 10:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lanet Yosun Sorunu.. Bettacifaho, 10:07
Yeni Üye Forumu - Mayalı Co2 Difüzörden Gaz Çıkmıyor Berkay45, 09:58
Akvaryum Bilimi - 330 Litre Akvaryuma Balık Önerisi Orhan76, 09:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aqua Soil Yeter Mi? Bvarisli, 09:13
Bitki Akvaryumları Genel - Üç Günlük Akvaryum Hakkında Sorular neomeo, 09:02
Yeni Üye Forumu - Kırmızı Ciklet Türleri Orhan76, 08:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus İlk Deneyimim Artılar Eksiler Nedir ? neomeo, 08:49
Yeni Üye Forumu - 80 Litre Akvaryuma Ekipman Seçimi Orhan76, 08:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Çakıl Taşı Ve Armatür Bvarisli, 08:31
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bitkili Tankda Led Kullanımı Aguamentist, 07:38
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Üzerinde Yağ Birikmesi Aguamentist, 07:36
Labirentliler - Uzun Süre Kullanılmayan Akvaryum Temizlik Aguamentist, 07:33
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Beyaz Tüyler Ve Camda Lekeler Aguamentist, 07:29
Yosun - Başka Bir Akvaryumdan Balık Ekleme Aguamentist, 07:25
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Camında Bilinmeyen Canlılar xellence07, 03:14
Hastalıklar ve İlaçlar - Discusum Biraz Keyifsiz! xellence07, 03:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığımda Potansiyel Hemorrhagic Septicemia xellence07, 03:09
Yeni Üye Forumu - Salyangozun Bıraktığı Seyler Nedir? xellence07, 03:06
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu Kuracağım Bu Kaya Fazla Mı Büyük xellence07, 03:05
Yeni Üye Forumu - Karides Ve Lepistes Yavruları ArjenB, 02:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ro Su Ve Remineralize ArifhbsAquatics, 01:00
Bitki Akvaryumları Genel - F0 Betta Mandor (tr’de İlk) - Biyotop Vol-2 ArifhbsAquatics, 00:41
Labirentliler Tanıtımı - Jbl E1501 Bitkili Akvaryum Filtre Dizilimi LeventYorganci, 00:21
Bitki Akvaryumları Genel - Filtre Seçimi neomeo, 23:35
Filtreleme Seçenekleri - Fazla Bakteri Eklemek Sorun Olur Mu? baranalkasi, 23:31
Yeni Üye Forumu - 🎧 Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? HaydarGul, 23:25
Forum ve Site Hakkında - Bitki İçin Gübre Tavsiyesi Laterthanbefore, 23:09
Bitki Akvaryumları Genel - Uzun Süre Kullanılmayan Akvaryum Temizliği Arda122, 22:46
Yeni Üye Forumu - Discuslarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum Selcen&Ergün, 22:39
Discus - Bıktım Bu Akvaryumdan MCY4, 21:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon’um Yumurtlarmı ahmetfiratozkaya, 21:55
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta İçin Bitkisel Ve Etçil Yem Tataaa4325, 21:39
Yeni Üye Forumu - Oda Sıcaklığı Sorunu Montesque, 21:39
Yeni Üye Forumu - Pirannha Natteri Ve Astronot Halil12345, 21:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Ozgur1734, 20:47
Yeni Üye Forumu - 60p Tiny World Scape TayfunSylkn, 19:35
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Karides Akvaryumu Erkay0, 19:29
Akvaryum Tanıtımı - Betta Köpük Cherryk, 18:29
Yeni Üye Forumu - Yeni Başladım. Ne Nasıl Yapılır Fikir Gibi Fikir. NightWist, 17:48
Yeni Üye Forumu - Astronot Balığı İçin Yem Önerisi Tataaa4325, 17:17
Güney Amerikan Cichlidleri - Panda Çöpcü Cinsiyet Ayrımı İçin.. Fotoğraf Ekli. TCERKEĞİ, 16:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Isıtıcı Halil12345, 16:30
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Basit Bitkili Lepistes Akvaryumu Su Değerleri Hak. Hahahatii, 16:27
Bitkili Akvaryum Canlıları - Low Tech Güzelliği Mehmet Özdoğan, 16:10
Akvaryum Tanıtımı - Balıklarım Da Dikenimsi Kırmızı Yaralar Yayılıyor. Orhan76, 16:00
Yeni Üye Forumu - Crs Karides Ozmos Su Olmadan Bakmak Ve Üretmek Ayberk1634, 15:38
Omurgasızlar - Guianacara Geayi (haydut Cichlid) HaydarGul, 15:30
Güney Amerikan Cichlidleri - Yeni Akvaryuma Balık Önerisi burakturna, 14:14
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:04
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 09:56
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 09:56
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 09:55
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 09:50
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 09:50
- Karides , Salyangoz . gyunda 09:50
- Ful Red Lepistes Cucevatozcu 09:35
- Siyah Cüce Vatoz Cucevatozcu 09:35
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 09:35
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:28
- 120.50.47h Full Set Akvaryum erhan2204 09:25
- Karışık Tetra Türleri erhan2204 09:25
- Mikro Kurt ,beyaz Kurt, Daphnia Moina, Microfex Köroglu.88 09:07
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 09:07
- F0 Micro.kiriza Lept Speckleback Moba Senbacanaklar 08:52
- Hagen Kum - Dekor - Karides_vatoz Yuvası osmandbnl 08:39
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 08:39
- Blyxa Japonica - Su Mercimeği osmandbnl 08:39
- Japon Blue Blue Tail Lepistes- Son 3 Çift osmandbnl 08:39
- Bio Sünger Brdk64 08:09
- Damızlık Mavi Ve Altın Elma Salyangozu Brdk64 08:09
- Orando, Ranchu EKAR 08:07
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 08:07
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 08:03
- Led Driver 36-48w ilh4n 08:03
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 08:03
- Grindal Kurt Kültürü sefailgaz 07:44
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 07:29
- Afrika Cichlidleri devito 07:03
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 07:03
- 90 Cm Genişliğinde Ahşap Üretim Seti incaia 05:53
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 05:52
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 05:52
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 05:52
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 05:52
- Pingu Lepistes G_can 05:22
- Baskın Erkek Mavi Prenses NSRTNT 04:39
- 1 Adet Yavruluk Ve Bitki Mos Yetiştirme Akvaryumu VsfAkn 01:55
- Akvaryum Malzemeleri Eheim 2211-2213 Kabasakal22 01:36
- Karides Karşılığı Takas 2 Adet Corydoras Serpae 01:29
- Taiwan - Galaxy - Deep- Scr nomercy 01:03
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 00:15
- Armatürk Aydınlatma 50 Santim Bora Bey 00:15
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 00:02
- Sera Baktopur Dırect КРЖ 23:30
- Fiyat Düştü ! Akvaryuma Dair Her Şey ataberk28 22:55
- Orjinal Hagen Kullanılmamış Kum fakcay06 22:54
- Malawi Erkekler AlisBaba 21:34
- Tam Damızlık Forntaza Ve Yunus pumacan06 21:01
KULLANICILAR
- 129 Online Kullanıcı, 71 Üye
Online Kullanıcılar
ciways,
nevpak145,
capodicapii,
Giray ATASEVEN,
oktay42,
akansu9,
Fulbuster,
lojistisyen,
BlackkEaglee,
Umt61,
Endo,
darkaura,
macagil,
Mikail Erdoğan,
Sogan,
reprise,
muhengin26,
osmandbnl,
alix,
idiopatik,
yusuf0616,
sirhill,
otolkurt,
cpu1803,
yns325,
valarmorghulis12,
sorceres,
KralAdam,
Mehmet345467,
1Balikci,
ThunderstrucK,
abunil,
Mahir06,
Cfile,
Jeveux,
ubaltepe,
ylmzemirr,
MiSoSiKiaN,
Orhan76,
-RBG-,
muratyarici,
MehmetKaan,
benjamin06,
haydarerdal,
Batuhan Tosun,
TayfunSylkn,
iesiringu81,
erden1976,
KaanE,
egehamit,
Ahmett455,
Formicasmind,
hasancn,
eczGrylls,
refikonuroral,
ArifhbsAquatics,
selahattinfidan,
wolsec,
Rafayel,
gkhn1903,
twinsoul,
Berkay45,
koraykbl,
Emregll,
Bettacifaho,
aranjman,
rouvax,
Hidro Dinamik,
ThanatoZek,
Ahmtkr,
Sisyphos,
debamin,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.