ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Aralık 2025 21:58
Toplam Mesaj:
51 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
mehmet tuna
Doğum Tarihi:
16 Mayıs 1975
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
tuna
SON 10 MESAJI
Regülatör marka tavsiyesi..ista?jbl?
İyi akşamlar...jbl ya da istanın regülatörünü düşünüyorum, ama iki markanın da bir kaç seçeneği var.Bu iki markanın regülatörünü kullanan arkadaşlardan eksilerini ve artılarını duymak istedim..Belirtirseniz sevinirim..ama lütfen,lütfen yerli tavsiyelerinde bulunmayın çünkü bıktım!!.jbl ya da ista kullanan arkadaşlarımdan tavsiye dinlemek istiyorum..İyi akşamlar dilerim.
milou 2014-03-04 18:02:07
İyi akşamlar...jbl ya da istanın regülatörünü düşünüyorum, ama iki markanın da bir kaç seçeneği var.Bu iki markanın regülatörünü kullanan arkadaşlardan eksilerini ve artılarını duymak istedim..Belirtirseniz sevinirim..ama lütfen,lütfen yerli tavsiyelerinde bulunmayın çünkü bıktım!!.jbl ya da ista kullanan arkadaşlarımdan tavsiye dinlemek istiyorum..İyi akşamlar dilerim.
**Elodea bakımı budama işlemi.**
İyi akşamlar..elodealarınızı dalın ortasından kesip,kestiğiniz kısmıda kuma tekrar dikebilirisiniz..Böylelikle hem çoğaltmış olur hem de uzamaya devam ederler..Ben öyle yapıyorum işe yarıyor.
milou 2014-02-06 22:08:10
İyi akşamlar..elodealarınızı dalın ortasından kesip,kestiğiniz kısmıda kuma tekrar dikebilirisiniz..Böylelikle hem çoğaltmış olur hem de uzamaya devam ederler..Ben öyle yapıyorum işe yarıyor.
Cuba ve çöpçü balığı..
Merhaba..Cuba bitkim bol miktarda var, malesef sabah uyandığımda hepsi akvaryumun tepesinde oluyor..Kökleri kısa olduğu için ve çöpçülerim eşelemesinden dolayı devamlı yeniden ekmek durumunda kalıyorum..Bi pratik yolu varmıdır?Çöpçülerimi çıkartmakta istemiyorum.Cubalarım parçalar halinde olduğu için telede nasıl yerleştirebilirim onu da bilmiyorum.
milou 2014-01-21 00:26:14
Merhaba..Cuba bitkim bol miktarda var, malesef sabah uyandığımda hepsi akvaryumun tepesinde oluyor..Kökleri kısa olduğu için ve çöpçülerim eşelemesinden dolayı devamlı yeniden ekmek durumunda kalıyorum..Bi pratik yolu varmıdır?Çöpçülerimi çıkartmakta istemiyorum.Cubalarım parçalar halinde olduğu için telede nasıl yerleştirebilirim onu da bilmiyorum.
İstanbulda selenoid valf alabilceğim yerler..
[QUOTE=Bahadır AYDINLI]İstemihan bey ben buharli utu tamir eden bir yerden almistim fiyati 15 lira idi akvaryumcularda ayni malzeme 50 TL civari İstanbul u bilmiyorum ama fikir olur belki iyi akşamlar[/QUOTE]
Cevap için teşekkür ederim Bahadır bey..Peki hangi marka ve memnunmusunuz? bi kaç haftadır düşünüyorum almayı marka olarak Amisco çok öneriliyor ama işte gidip alayım desem nerde bulabilirim..Perpaya gitmeyi düşünüyorum,boşu boşuna çıkmakta istemedim.
[QUOTE=milou][QUOTE=Bahadır AYDINLI]İstemihan bey ben buharli utu tamir eden bir yerden almistim fiyati 15 lira idi akvaryumcularda ayni malzeme 50 TL civari İstanbul u bilmiyorum ama fikir olur belki iyi akşamlar[/QUOTE]
Cevap için teşekkür ederim Bahadır bey..Peki hangi marka ve memnunmusunuz? bi kaç haftadır almayı düşünüyorum .Marka olarak Amisco çok öneriliyor ama işte gidip alayım desem nerde bulabilirim..Perpaya gitmeyi düşünüyorum,boşu boşuna çıkmakta istemedim.
[/QUOTE]
[QUOTE=Bahadır AYDINLI]İstemihan bey ben buharli utu tamir eden bir yerden almistim fiyati 15 lira idi akvaryumcularda ayni malzeme 50 TL civari İstanbul u bilmiyorum ama fikir olur belki iyi akşamlar[/QUOTE]
Cevap için teşekkür ederim Bahadır bey..Peki hangi marka ve memnunmusunuz? bi kaç haftadır düşünüyorum almayı marka olarak Amisco çok öneriliyor ama işte gidip alayım desem nerde bulabilirim..Perpaya gitmeyi düşünüyorum,boşu boşuna çıkmakta istemedim.
[QUOTE=milou][QUOTE=Bahadır AYDINLI]İstemihan bey ben buharli utu tamir eden bir yerden almistim fiyati 15 lira idi akvaryumcularda ayni malzeme 50 TL civari İstanbul u bilmiyorum ama fikir olur belki iyi akşamlar[/QUOTE]
Cevap için teşekkür ederim Bahadır bey..Peki hangi marka ve memnunmusunuz? bi kaç haftadır almayı düşünüyorum .Marka olarak Amisco çok öneriliyor ama işte gidip alayım desem nerde bulabilirim..Perpaya gitmeyi düşünüyorum,boşu boşuna çıkmakta istemedim.
[/QUOTE]
İstanbulda selenoid valf alabilceğim yerler..
İyi akşamlar...İstanbulda selenoid valf satın alabilceğim yerler nereleridir? Kurtuluşta oturuyorum..Perpa da varmıdır? ya da internet üzerinde online satın alabilceğim bir site önerebilirmisiniz? İyi akşamlar dilerim.
İyi akşamlar...İstanbulda selenoid valf satın alabilceğim yerler nereleridir? Kurtuluşta oturuyorum..Perpa da varmıdır? ya da internet üzerinde online satın alabilceğim bir site önerebilirmisiniz? İyi akşamlar dilerim.
Bitki akvaryumu kurulumu sorunu
İyi günler Hakan bey..Zeminde hagenin siyah kumunu kullanıyorum..siyah kum ve yeşil bitkiler akvaryuma ayrı bi hava katıyor..Cenaze evi gibi olmuyor, içiniz rahat olsun..Tabi bu benim fikrim :)..Sizin seçiminizde çok güzel olmuş..İyi günler dilerim..
milou 2014-01-09 16:15:56
İyi günler Hakan bey..Zeminde hagenin siyah kumunu kullanıyorum..siyah kum ve yeşil bitkiler akvaryuma ayrı bi hava katıyor..Cenaze evi gibi olmuyor, içiniz rahat olsun..Tabi bu benim fikrim :)..Sizin seçiminizde çok güzel olmuş..İyi günler dilerim..
Selenoid valf nerelerde satılır..
[QUOTE=fatihsahin]Bugün ben de aldım. Amisco marka ikiyuzyirmi volt akim yokken kapali olan modelden. Regulatoru de götürdüm birkac rekor kullanıp bağladılar elli lira verdim hepsine. Baglayacaktim ama hevesim kursagimda kaldi co2 tupumu doldurtmustum arabada gelirken emniyet supabi atmış. Butun gazi boşaldı tup de bembeyaz buz oldu :( suan balkonda bosaliyor regulator de masada bana bakıyor. [/QUOTE]
Geçmiş olsun Fatih bey,umarım sorununuzu sağlıklı bi şekilde çözersiniz..Ben de tüp oldumu bi tedirginlik duymuyor diğilim..Geceleri yatmadan baya bi kontrol ediyorum..Size sormak istediğim,amisco demişsiniz..Tavsiye edermisiniz o markayı?
[QUOTE=fatihsahin]Bugün ben de aldım. Amisco marka ikiyuzyirmi volt akim yokken kapali olan modelden. Regulatoru de götürdüm birkac rekor kullanıp bağladılar elli lira verdim hepsine. Baglayacaktim ama hevesim kursagimda kaldi co2 tupumu doldurtmustum arabada gelirken emniyet supabi atmış. Butun gazi boşaldı tup de bembeyaz buz oldu :( suan balkonda bosaliyor regulator de masada bana bakıyor. [/QUOTE]
Geçmiş olsun Fatih bey,umarım sorununuzu sağlıklı bi şekilde çözersiniz..Ben de tüp oldumu bi tedirginlik duymuyor diğilim..Geceleri yatmadan baya bi kontrol ediyorum..Size sormak istediğim,amisco demişsiniz..Tavsiye edermisiniz o markayı?
[QUOTE=AMFİBİ]Merhaba.
Cevap için teşekkür ederim Mustafa bey..Son bi sorum daha olucak,bana önerebilceğiniz bir marka var mı? İyi akşamlar dilerim...
[QUOTE=AMFİBİ]Merhaba.
Yakınınızda bir sanayi sitesi varsa, PNÖMATİKÇİlerden tedarik edebilirsiniz.
[/QUOTE]Cevap için teşekkür ederim Mustafa bey..Son bi sorum daha olucak,bana önerebilceğiniz bir marka var mı? İyi akşamlar dilerim...
Merhaba..Selonoid valf arıyorum,nette ya da istanbul içi alabilceğim (italyan marka tercihim) bilen bi arkadaş var mı?
Merhaba..Selonoid valf arıyorum,nette ya da istanbul içi alabilceğim (italyan marka tercihim) bilen bi arkadaş var mı?
Sekiz Bacakli Guzelim ;) hamarat tarantulam..
Emeğinize sağlık.Harika bi rengi var,nazarsız sağlıklı bi yaşam onun olsun...Benim de bearded dragonlarım vardı.Malesef yemleri yüzünden dayanamayıp vermek zorunda kaldım...Blaptica dubai beni benden almıştı,başlarda herşey güzel gidiyordu ama kolonideki böcek sayısı artmaya başladıkça, firarlar oluyordu..En ufak gölgeye bile fırlar olmuştum :)..Sürüngenler güzel ama canlı yemden dolayı bidaha bakarmıyım bilemiyorum..Lafı uzattım, kusura bakmayın..Yeniden nazarsız sağlıcakla büyütün canlılarınızı...
Emeğinize sağlık.Harika bi rengi var,nazarsız sağlıklı bi yaşam onun olsun...Benim de bearded dragonlarım vardı.Malesef yemleri yüzünden dayanamayıp vermek zorunda kaldım...Blaptica dubai beni benden almıştı,başlarda herşey güzel gidiyordu ama kolonideki böcek sayısı artmaya başladıkça, firarlar oluyordu..En ufak gölgeye bile fırlar olmuştum :)..Sürüngenler güzel ama canlı yemden dolayı bidaha bakarmıyım bilemiyorum..Lafı uzattım, kusura bakmayın..Yeniden nazarsız sağlıcakla büyütün canlılarınızı...
SON MESAJLAR
- Fluval 407 Yorumlarınız neomeo, 21:38
Filtreleme Seçenekleri - Uyumlu Türler serkanavc, 21:36
Yeni Üye Forumu - 90*45*45 Natural Style MehmetAkif, 21:29
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Başlangıcı Danato, 20:45
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Bitkili Akvaryum harpet, 20:27
Akvaryum Tanıtımı - 60*40*40 Kaç Adet Zebra Danio harpet, 20:23
Sazansıgiller - Lepistes harpet, 20:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Karides Kurulumu Hakkında Zaid, 19:40
Omurgasızlar - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - Su Düzenleyici Kullanımı? mustafakrml, 18:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Zaid, 17:52
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Mobidic Akvaryum Mehmet Asaf, 16:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Litre Betta Akvaryumum Hsyncandd, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 13:38
Akvaryum Tanıtımı - Killifish Serüvenim teksas_tombiks, 13:14
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İçin Sıvı Gübre Önerisi Anselmo458, 13:05
Bitki Akvaryumları Genel - 75lt Tank İçin Isıtıcı Önerisi Zaid, 12:40
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - G. Amerika Biyotop Kurulumu - Guapore Nehri sametyildiz, 10:21
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Oguzca, 10:11
Yeni Üye Forumu - Tetra Aps 100 Tetra Aps 150 ost7979, 09:52
Yeni Üye Forumu - Albino Full White Platinum Guppy Kuyruk Erimesi Orhan76, 09:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Yine Yeniden Flower Horn Street Parrot, 08:55
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Co2 Sistem Kurulumu secreteriat, 00:53
Yeni Üye Forumu - Jbl Sansibar White Mı Snow Mu? enginkara, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Betamın Alt Gövde Kısmı Yan Duruyor Hsyncandd, 23:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Japonlarımdan Birinde Darbe Gibi Kırmızı İzler Var N.E.M.O, 23:46
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum CoryCory, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 23:30
Akvaryum Tanıtımı - Bluedragonribbon Ne Zmn Doğurur Ve Ribbon Hakkında Adamın dibi, 23:27
Canlı Doğuranlar - Sıfırdan Kurulum HKuzgun35, 23:23
Yeni Üye Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Amatör balıkçı, 23:23
Canlı Doğuranlar - Beta Balığı Akvaryum Bitki Önerisi peaXeee, 23:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Endler Ve Kiraz Karides Akvaryumu Endlerci, 23:12
Yeni Üye Forumu - Bitkili Canlı Doğuran Ve Yavru Akvaryumum Endlerci, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Yerli Toprak (hezer Soil Turk) İle Tank Kurulumu Tuffi, 22:34
Akvaryum Tanıtımı - 40-50l Civarında Akvaryum Balık Önerisi FerhatDumann, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtech Walstad Akvaryum FerhatDumann, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - Eheim Compact On 1000 Mehmetbrk, 21:20
Şikayet Var! - Beta Balığı Akvaryuma Geçiş JujuSeri, 19:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aldım Ama Hiç Bişey Bilmiyorum KaanE, 18:52
Yeni Üye Forumu - 3d Baskı Şelale Aparatı KaanE, 18:50
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bitkili Akvaryumda Bulanıklık(sümüksü Beyazlık) KaanE, 18:41
Bitki Akvaryumları Genel - Askı Dış Filtre KaanE, 18:28
Filtreleme Seçenekleri - Pipo Filtre Yetersiz Remziyee, 17:00
Filtreleme Seçenekleri - 35*35*35 Bitkili Akvaryum Değerlendirme CoryCory, 16:39
Yeni Üye Forumu - Uzun Bir Aradan Sonra Gelen Güncelleme mutlubaba, 16:00
Akvaryum Tanıtımı - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Cyber_Scout, 14:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Ista Aluminyum 0,5 Litre Co2 Tüp Dolumu Ömer Faruk KAÇAR, 14:53
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Kurulumu Ve Balık Ekleme Cyber_Scout, 13:57
Yeni Üye Forumu - Topluluk Grubu Akvrstmustafa, 12:59
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 24 Adet Erkek Kitumba DenizUlucutsoy 20:28
- Lepistes 5 Adet 3 Erkek 2 Dişi kasim12 19:45
- 5 Adet Hayalet Melek Balığı hakanycl 19:30
- Satılık-takas Malzeme demasonici 18:55
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 18:49
- Apistogramma Şahinöztürk 18:21
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 17:46
- Afrika Cichlidleri devito 17:42
- Amazon Hançerleri kerem1135 17:37
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 17:06
- Sunsun Hw-603b Mehari 17:06
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 16:27
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 16:27
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 16:27
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 16:14
- Corydoras Sterbai nikon_ 16:14
- Beyaz Ve Mikro Kurt Kültürleri nikon_ 16:14
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:10
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 16:10
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:10
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:10
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 16:10
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 15:30
- 30x30x30 Full Clear Akvaryum Wolkan 15:14
- 50x30x30 Sumplı Akvaryumlar Wolkan 15:14
- Blodyy Mary Wolkan 15:14
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 14:57
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 14:42
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 14:04
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 14:04
- Java Fer Türleri Balikcidede 14:04
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 14:04
- Karides Türleri karidesrehberi 13:43
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 13:43
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 13:43
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 13:43
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 13:40
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 12:36
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 12:36
- 3 Tür Java Fern egedin 12:36
- Anaç - Metal Black Lice Lepistes ALTEMUR 12:28
- Damızlık Boy Katil Salyangoz (helena) erosennin 12:13
- Mickey Mouse Plati,albino Vatoz,aymoly,lepistes EKAR 12:04
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 12:04
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 11:54
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 11:54
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 11:47
- Su Piresi 200 - 300 Adet 80 Tl CevdetSERBEST 11:47
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 11:47
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 11:20
KULLANICILAR
- 131 Online Kullanıcı, 71 Üye
Online Kullanıcılar
Hsrt,
Jeveux,
kastaniga,
Omer_MG,
Esener,
Duboisi_,
HaydarGul,
hobimmasamda,
mrah,
Koksal Gurkan,
ihunal,
ziyaaksoy,
akinsinan,
Balikcidede,
peaXeee,
DOLPİN,
suleymanonsay,
serkanavc,
tammer,
docere,
tuzlufistik,
AliEren,
NotEvenBeginner,
mightymurat,
osmandbnl,
neomeo,
Başak u,
MiSoSiKiaN,
Baris124,
kambortam,
Bozajuniors,
Josemaries,
sina cen,
TayfunSylkn,
Danato,
msurucu,
makav,
capodicapii,
Fırat murat,
TuRKeR,
darkaura,
KaanE,
şansal,
rupee,
Brdk64,
abgk16,
GalaxyAquatics,
MehmetAkif,
Ayberk1634,
devito,
Aquaescape,
Narval,
Suprabranchial,
Yusufankarali,
Kadir0306,
Joec,
zekigonlum,
ThanatoZek,
Hatsunepuffer,
sametyildiz,
Srknatmn,
Street Parrot,
mertt1925,
ootkn,
kasim12,
Xalley,
aziz.sirin,
Cazrafp,
birol2003,
Jepue,
omer03,
umutuyar,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.