ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Nisan 2014 14:52
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
batıhan canbaz
Doğum Tarihi:
15 Temmuz 1984
İl:
Manisa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Yeni bettalarım
Çok teşekkür ederim balıkları 50 lt'lik tanka aldım şu an dediğiniz gibi ısıtıcıyıda halledicem ama göndermiş olduğunuz makalede filtre koymayın sadece ara ara 4-5 saniye gibi hava vermeniz yeterlidir diyor.Ama mantık olarak havanın zararı olmaz onuda halledicem çok teşekür eediyorum bilgilendirmeniz için...
Çok teşekkür ederim balıkları 50 lt'lik tanka aldım şu an dediğiniz gibi ısıtıcıyıda halledicem ama göndermiş olduğunuz makalede filtre koymayın sadece ara ara 4-5 saniye gibi hava vermeniz yeterlidir diyor.Ama mantık olarak havanın zararı olmaz onuda halledicem çok teşekür eediyorum bilgilendirmeniz için...
Yeni bettalarım
Arkadaşım 3 aydır her gün okuyorum ve ilk beslediğim balık beta değil 1 yıldır ciklet besliyorum zaten ancak bettalar hakkında da okumadığım forum kalmadı ayrıca gözlemlemem yetiyor diye düşünüyorum çünkü 3 dişi ve 1 erkek sürekli yanyana geziyor ve erkek hiç bir şey yapmıyor biliyorsun bettalar karakteristik balıklar hepsini aynı kefeye koyamayız..Yani lepisteslerle yaşayan bettalar gördüm ne kadar saçma geliyor ama oluyor.elbetteki fikirlere saygım var ancak kesin bilgi olamaz bunlar çünkü çok alternatifleri var.Doğru evet çiftleşme süreçlerinde erkekler dişilere baskı yapıyor yumurtlamak için ama söylüyorum ya 3 dişi 1 erkek yanyana iken bile erkek bir şey yapmıyor burada gariplik var öğrenmek istediğim konuda bu zaten yani ısıtıcının olup olmaması yada bitkinin olup olmaması etkenmi yumurtlamak için
Arkadaşım 3 aydır her gün okuyorum ve ilk beslediğim balık beta değil 1 yıldır ciklet besliyorum zaten ancak bettalar hakkında da okumadığım forum kalmadı ayrıca gözlemlemem yetiyor diye düşünüyorum çünkü 3 dişi ve 1 erkek sürekli yanyana geziyor ve erkek hiç bir şey yapmıyor biliyorsun bettalar karakteristik balıklar hepsini aynı kefeye koyamayız..Yani lepisteslerle yaşayan bettalar gördüm ne kadar saçma geliyor ama oluyor.elbetteki fikirlere saygım var ancak kesin bilgi olamaz bunlar çünkü çok alternatifleri var.Doğru evet çiftleşme süreçlerinde erkekler dişilere baskı yapıyor yumurtlamak için ama söylüyorum ya 3 dişi 1 erkek yanyana iken bile erkek bir şey yapmıyor burada gariplik var öğrenmek istediğim konuda bu zaten yani ısıtıcının olup olmaması yada bitkinin olup olmaması etkenmi yumurtlamak için
Yeni bettalarım
Erkek beta bir şey yapmıyor ona ama ara ara yüzüyor bi sıkıntı yok gibi yüzerken ama genelde yatar pozisyonda tankta filtre ve ısıtıcı yok şu an hepsi ciklet tankımda üremeleri için etken mi? filtre ve ısıtıcı
Erkek beta bir şey yapmıyor ona ama ara ara yüzüyor bi sıkıntı yok gibi yüzerken ama genelde yatar pozisyonda tankta filtre ve ısıtıcı yok şu an hepsi ciklet tankımda üremeleri için etken mi? filtre ve ısıtıcı
Yeni bettalarım
25 litrelik bir tankta hiç bir sıkıntı olmaz ve olmuyo şu ana kadar,bettalar çok yüzebilen balıklar değil bilirsin o yüzden cikletlet gibi koşuşturmalar olmuyor ve dişinin kaçabilecek çok alanı var bunun yanı sıra 1 haftadır tehlikeli bir durum sezmedim.Teşekkürler uyarın için..
25 litrelik bir tankta hiç bir sıkıntı olmaz ve olmuyo şu ana kadar,bettalar çok yüzebilen balıklar değil bilirsin o yüzden cikletlet gibi koşuşturmalar olmuyor ve dişinin kaçabilecek çok alanı var bunun yanı sıra 1 haftadır tehlikeli bir durum sezmedim.Teşekkürler uyarın için..
Yeni bettalarım
Yani 1 hafta olmadı daha geleli olabilir o zaman.Peki tankta yapmam gerek başka bir şeyler varmı acaba ?
Yani 1 hafta olmadı daha geleli olabilir o zaman.Peki tankta yapmam gerek başka bir şeyler varmı acaba ?
Yeni bettalarım
Merhabalar,
Yeni Yapmış olduğum yaklaşık 20-25 lt olan tankıma 1e 4d şeklinde betta balıklarımı koydum resimlerinide yükledim doğal olarak yumurta almak istiyorum tankımda aksik olan bir şeyler varmı bunları merak ediyorum yada ne yaparsam daha hızlı şekilde yavru alabilirim.Bir diğer sorum ise yine resimdeki gibi dişi bettam çoğunlukla yerde o şekilde duruyor bunun nedeni nedir bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim.....Şimdiden teşekkürler..
ACİL BAKARMISINIZ
Dostum merhaba çok geç olmuş ama balığını ayrı bir yere alıp bir tas gibi içine yarım tatlı kaşığından biraz fazla kaya tuzu erit ve içine sal yaklaşık 1,5 2 saat beklesin bu arada gözlemle eğer renginde değişme yani beyazlama gibi bir durum olursa tuz fazla gelmiştir biraz azaltarak devam et eğer bir sıkıntı yoksa hızlı bir şekilde mantarı temizlemeye başlar.Ama kesin çözüm değildir çünkü geç kalınmış.Umarım işe yarar..batı 2013-12-17 13:51:52
Dostum merhaba çok geç olmuş ama balığını ayrı bir yere alıp bir tas gibi içine yarım tatlı kaşığından biraz fazla kaya tuzu erit ve içine sal yaklaşık 1,5 2 saat beklesin bu arada gözlemle eğer renginde değişme yani beyazlama gibi bir durum olursa tuz fazla gelmiştir biraz azaltarak devam et eğer bir sıkıntı yoksa hızlı bir şekilde mantarı temizlemeye başlar.Ama kesin çözüm değildir çünkü geç kalınmış.Umarım işe yarar..
8 Saattir Elektrikler Yok
2 saatte bir bir maşrapa ile suyu karıştır maşrapayı havadan kaldırarak suyu dök oksijen olayını bu şekilde rahatlatabilirsin yada taze su ekleyerek.sıcaklık konusuna gelince o zor bir durum ama sanırım karşısına ufo tarzı bir şey koyabvilrsin
2 saatte bir bir maşrapa ile suyu karıştır maşrapayı havadan kaldırarak suyu dök oksijen olayını bu şekilde rahatlatabilirsin yada taze su ekleyerek.sıcaklık konusuna gelince o zor bir durum ama sanırım karşısına ufo tarzı bir şey koyabvilrsin
Sarı prensesim hastamı
Hayır akvaryum suyunu tamamen değiştirme,yapabiliyorsan hepsine tek tek yap ve akvaryumada 1 tatlı kaşığı kadar kaya tuzu eritip suyuna dağıt bununda etkisi olacaktır.Ayrıca mikrofish kullanmanıda tavsiye ederim umarım diğerleri kurtulur..
Hayır akvaryum suyunu tamamen değiştirme,yapabiliyorsan hepsine tek tek yap ve akvaryumada 1 tatlı kaşığı kadar kaya tuzu eritip suyuna dağıt bununda etkisi olacaktır.Ayrıca mikrofish kullanmanıda tavsiye ederim umarım diğerleri kurtulur..
Sarı prensesim hastamı
Evet sanırım göz şişmesi oluşmak üzere bende yeni yaşadım bunu ve şu şekilde atlattım.Bir tasa akvaryumundan su al ve içine dolu bir avuç kaya tuzu koy ve erit daha sonra balığını kepçeyle en fazla 10 saniye içinde kalacak şekilde tut(fazlası zarar) yoğun tuz onu biraz sersemleticek 10 snye sonra hemen akvaryumuna at bir kaç saniye balık ölmüş gibi kendini suya bırakacaktır.Sonrasında kendine gelicek ve bakterilerin büyük çoğunluğunu vücudundan atmış olacak.Ben bu şekilde kurtuldum umarım işe yarar.Sağlıklı balıklar....batı 2013-12-06 14:14:10
Evet sanırım göz şişmesi oluşmak üzere bende yeni yaşadım bunu ve şu şekilde atlattım.Bir tasa akvaryumundan su al ve içine dolu bir avuç kaya tuzu koy ve erit daha sonra balığını kepçeyle en fazla 10 saniye içinde kalacak şekilde tut(fazlası zarar) yoğun tuz onu biraz sersemleticek 10 snye sonra hemen akvaryumuna at bir kaç saniye balık ölmüş gibi kendini suya bırakacaktır.Sonrasında kendine gelicek ve bakterilerin büyük çoğunluğunu vücudundan atmış olacak.Ben bu şekilde kurtuldum umarım işe yarar.Sağlıklı balıklar....
SON MESAJLAR
- Bulanik Su MasterChief, 10:05
Yeni Üye Forumu - Ic Filtre MasterChief, 09:50
Filtreleme Seçenekleri - 4 Aydır Geçmeyen Su Bulanıklığı. neomeo, 09:44
Yeni Üye Forumu - Seachem Sıvı Gübre Haftalık Program Montesque, 08:58
Taban ve Gübreleme - Akvaryumda Pus Sorunu Ve Balık Kayıpları Ömer t, 02:20
Bitki Akvaryumları Genel - Catappa Yaprağı Pamukçuklanma Ömer t, 02:02
Akvaryum Bilimi - Baligimi Yeni Aldim Karni Sis Gibi Geliyor Kabiz M MasterChief, 02:00
Yeni Üye Forumu - Bu Lepisteslerin Hangisi Dişi Hangisi Erkek XAli, 01:20
Yeni Üye Forumu - Lepistes Renk Değişimi Gokalpp, 00:54
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitkili Akvaryum Yapımı ktoG, 00:53
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Ne Bakılır sefamolsun, 00:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Böcek Malikanesi Busra1753, 00:35
Akvaryum Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Fukushuu, 00:32
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes KaanE, 00:29
Akvaryum Tanıtımı - Su Düzenleyici Bakteri Kültürü Ve Sıvı Gübre Öneri isssmailak, 00:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kasımda Aşk Başkadır Mt_aquascaping, 00:00
Akvaryum Tanıtımı - Severum Sevdası Mnoomg, 23:09
Güney Amerikan Cichlidleri - Arka Fon Yapan Varmı MrtGn, 22:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 30* Nano Kurulum Süreci Fukushuu, 22:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Zebra Danio İle Yaşayabilen Türler Sinanfb, 22:09
Yeni Üye Forumu - Armatür Yapıyorum Ehtiyar, 21:49
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Walstad Deneme alaladee, 20:39
Yeni Üye Forumu - Minik Lepistes Akvaryumum 1Balikci, 20:15
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesler Ve Yavruları YOTHAN, 19:45
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Betalar Taha Yanık, 19:25
Yeni Üye Forumu - Yosun Sorunu Canlı Önerisi Taha Yanık, 19:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Organik Atıklara Çözüm Ayberk1634, 19:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oranda Japon Balığı Taha Yanık, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Önerilerinizi Bekliyorum (yengeç, Karides) furkandeveci, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Acil Durum Bu Beyaz Benek Mi GkhaNLioN, 18:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2 Difüzörden Çıkan Baloncuklar Ehtiyar, 18:50
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Kılıç Kuyruk Sirakaya@hmet, 18:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Severum Çift Birbirleri Anlaşmıyor Mnoomg, 18:36
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Sürekli Yüzeyde Yardım Tortuga4, 18:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Cinsi Ramazan09, 15:10
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Makrakantam Sürekli Saklanıyor ahmetfiratozkaya, 14:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Silikonunda Kabarcıklar Kazmakul12, 14:35
Yeni Üye Forumu - Plastik Akvaryum Kapağı Yapan Varmı? alperonal, 12:24
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Güne Yavru Karides Sürprizi Tcanis, 12:23
Bitki Akvaryumları Genel - Walstad Metodu (ternapi) ahmetfiratozkaya, 12:13
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Balıklar Akvaryumuma Uygun Mu MustafaŞ, 12:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İstanbul Anadolu Yakası Co2 Dolumu,fiyat Bilgisi onur55, 10:39
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Betta Mı? Lepistes Mi? YOTHAN, 10:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Veliferalar Hakkında Detaylı Bir Yazı bendeniztayfun, 09:16
Canlı Doğuranlar - Co2 Mayalı Sistem Yosun Yapar Mı bendeniztayfun, 07:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karideslerle Tecrübesi Olan Arkadaşlar Var Mı? AlperKrks, 00:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Aynı Anda Ölduler ytugcek, 23:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Çöpçü Balığım Çok Bitkin Ve Hareketsiz. Sadullah016, 22:17
Yeni Üye Forumu - Vatoz Ve Japon Balığı Bakımı Taha Yanık, 22:15
Yeni Üye Forumu - Su Marulu Hk. Mirza Adar, 21:49
Bitki Türleri ve Bakımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Katil Salyangozlar erosennin 10:21
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 09:52
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 08:39
- Afrika Cichlidleri devito 08:21
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 08:21
- Akvaryum Ve Akvaryum Malzemeleri - Güncel tosbag 07:17
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 07:07
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 07:07
- Melek , Karides , Salyangoz . gyunda 07:07
- Saklama Kabında Hazır Mikro Kurt wallece 02:15
- Erkek L144 Vatoz Arıyorum wallece 02:15
- Diminitus Cüce Kereviti wallece 02:15
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 01:43
- Ates Neon Karides omersayar 01:43
- D501 Co2 Set Kerems06 01:29
- Chihiros Soil 9 Litre Kerems06 01:29
- Resun Aco 001 18 Wat Hava Motoru Sıfır ALP85 01:27
- Sunsun 603b Dış Filtre Slymn4306 00:54
- Altın Kafa Melekler Tekin35 00:40
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 00:34
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 00:34
- Saz Bitkisi selfish 23:41
- Eheim Ecco Pro 300 Ve Chrome Pipe Aporetti 23:35
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 23:32
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 22:53
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 22:53
- Camberellus Diminitus Cüce Kerevit Balikcidede 22:53
- 100x50x50h Cm Cama Cam Akvaryum Balikcidede 22:53
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 22:41
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 22:41
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 22:37
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 22:37
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 22:37
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:17
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:17
- Dennerle Akvaryum Furcifer 22:15
- Ista Regülatör Furcifer 22:15
- 2.67 Tüp Furcifer 22:15
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 22:15
- Erkek Trifasciata Arıyorum rhn35 21:46
- Apistogramma Macmasteri Genç Damızlıklar rhn35 21:46
- Yerli Üretim İlk Ve Tek Ivanacara Adoketa Anıl ATAN 21:46
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 20:43
- Profıl Akvaryum Altlıgı Masa ootkn 20:43
- High Tech Bitkili Akvaryum hakanmidilic 20:34
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 20:23
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 20:23
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 20:23
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 20:22
- Tetra 300w Isıtıcı - Xinyou Hava Taşlı Pipo Filtre diaslayt 20:20
KULLANICILAR
- 29 Online Kullanıcı, 16 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.