ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
caga71
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]15007,2[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
289
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Haziran 2026 22:57
Toplam Mesaj:
295 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Çağatay Y
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kirikkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Neolamprologus Multifasciatus
[QUOTE=sorbiek]Emeğinize sağlık şahane bir kurulum açıkçası. Bende de 170x31x31 ölçülerinde bir akvaryum var. 2 aydır boş çalıştırıyorum. İçinde kabuklar da var. Haziranın sonuna doğru herhangi bir yerde multi veya similis ilanı görürsem almayı düşünüyorum. 2 aydır bomboş çalışıyor akvaryum.[/QUOTE]

Teşekkür ederim. İnşaat hiç bitmiyor maalesef sürekli bir harfiyat [:D] Kabuk bile taşıyorlar kumu bıraktılar artık [:D] Ölçüleriniz çok iyi. Bende multi ve ocellatus arasında kalmıştım tam istediğim gibi gold ocellatus bulamayınca multi akvaryumu yaptım [;)]
[QUOTE=yigitglu]Maşallah nazar değmesin 🧿 Balıkları nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?[/QUOTE]

Teşekküür ederim. Balıklar 5-6 yıldır bende tam hatırlamıyorum. Bursa da bir arkadaştı herhalde. Forumdan bulmuştum. Akvarycumcu değildi. [:?]
[QUOTE=fishhyy]Maşallah diyeyim nazarım değmesin, imrendim.[:nazar:]
Ben 37litrede 1 çift bakıyorum 5 aylık 2 de yavru vardı çift sürekli vuruyordu yavrulara sahiplendirmek zorunda kaldım. Keşke böyle uzunlamasına bi akvaryumum olsaydı da barış içinde balıklarımdan koloni davranışı görebilseydim :([/QUOTE]

Teşekkür ederim. Daha önce sizin ölçülerde tankta baktım 2 çift vardı. Baktım olmayacak uzun bir araştırmadan sonra tanganyika kabukçul akvaryumu olsun dedim ve bu ölçüleri yaptırdım. İmkanınız varsa emsal ölçülere geçin tavsiye ederim.[;)]
[QUOTE=ogurcay]41 kere maşallah[:nazar:]
Harika görünüyorlar...[/QUOTE]

Teşekkür ederim.[:)]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=E10psQiL1EI[/VID]

Tanktan ufak bir video eklemek istedim [:)] Güncel olarak sorunsuz ilerliyor. Tek sorun taşların altına koyduğum köpükler.(Tanka ağırlık yapmasın diye koymuştum) sürekli kazıp piyasaya çıkarıyorlar [:D] Artık gizlemek için uğraşmıyorum.[:)] İyi seyirler...[;)]
Apistogramma Macmasteri
Tebrik ederim kurulum ve balıklar çok güzel gözüküyorlar. Apisto konusunda Harun bey ile iletişimde olman ve ondan temin etmen büyük bir artı tabi ki [:)] pulları kadar yavruları olsun sağlık dilerim[:)]
Blackwater Akvaryum
[QUOTE=Canahsha]

Merhabalar, teşekkür ederim. Silis kum kullanıyorum. Söylediğiniz bitki bu kumda bakılabilir mi ?

Silis kumda biraz zor. Tüm bitkiler (köklü olanlar) silis kumda genel olarak bakılmıyor.
Blackwater Akvaryum
[:nazar:]Güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık. Arka tarafa bir dizi saz dikseniz daha da güzel olabilir diye düşündüm.[:iyi:]
İvanacara Adoketa
Maşallah çok güzeller.. Beslemek istediğim balık sıralamasında en üst sıra da olabilir. Apisto ve tanganyika tecrübelerimden sonra en üste yazmıştım. Su değerlerim uygun olduğunda mutlaka deneyeceğim [:D] Bol yavru diliyorum[:)]
[QUOTE=Frkn]Sırf şu multiler için 70.40.40 ölçülerinde bir akvaryum kurasım var. Hayırlısı bakalım.. Maşallah bu arada.[:nazar:][/QUOTE] Teşekkür ederim. bende öyle öyle başladım. Şimdide bu da mı küçük oldu diyorum [:D] Yatay biraz daha basık biraz daha büyük ve multi + smilis yada ocellatus tarzı bir biyotop başlangıcı var hayalimde. Bakalım hayırlısı.[:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.