ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cikletsever27
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
34
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
08 Şubat 2017 18:49
Toplam Mesaj:
47 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Can Çelik
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Gaziantep
Meslek:
Bilgisayar
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
100-30-50 Malawi akvaryum.
Can Çelik
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/193343/220120171914311.jpg[/IMG]
SON 10 MESAJI
Yeni Akvaryum Dekorasyonuma Yorum Bekliyorum...
[QUOTE=ferdialpagu]Merhaba,
yorumum hoşunuza gitmeyecek de olsa hem balıkların doğal ve nizami görüntüsünden uzak hem de görsel olarak çok göz yorucu ve aşırı abartı bir tasarım olmuş. Akvaryumun 1 metre üzerinde farklı akvaryum resimleri, sağ-solda taş görselleri... Balık olsam 2 gramlık aklımı kaybederdim herhalde.. En çok ona acıdım. Rengarenk taşlar, akvaryum arkasında kablolardan hegemonya.. vesaire vesaire... Daha doğal ve estetik kaygılarla iş yapar ve örnek kurulumlardan ilham alırsanız daha güzel işler çıkarabilirsiniz..
Özgür irademle beğenmediğimi söyleyeceğim.. Balıkların en azından doğal hayatına saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Rengarenk taşlar ve yapay süslemelerle oynayabileceğimiz oyuncak değil onlar.[/QUOTE]
Taşlar çok dikkatiniz çekmiş demek ki :) Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Taşlar silis kum ile değiştirildi :) .
[QUOTE=ferdialpagu]Merhaba,
yorumum hoşunuza gitmeyecek de olsa hem balıkların doğal ve nizami görüntüsünden uzak hem de görsel olarak çok göz yorucu ve aşırı abartı bir tasarım olmuş. Akvaryumun 1 metre üzerinde farklı akvaryum resimleri, sağ-solda taş görselleri... Balık olsam 2 gramlık aklımı kaybederdim herhalde.. En çok ona acıdım. Rengarenk taşlar, akvaryum arkasında kablolardan hegemonya.. vesaire vesaire... Daha doğal ve estetik kaygılarla iş yapar ve örnek kurulumlardan ilham alırsanız daha güzel işler çıkarabilirsiniz..
Özgür irademle beğenmediğimi söyleyeceğim.. Balıkların en azından doğal hayatına saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Rengarenk taşlar ve yapay süslemelerle oynayabileceğimiz oyuncak değil onlar.[/QUOTE]
Taşlar çok dikkatiniz çekmiş demek ki :) Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Taşlar silis kum ile değiştirildi :) .
Zebra Cikletin Yaralı
[QUOTE=kerimkoz]İlgilendiğiniz teşekkürler. ama bir sorumda daha var . büyük akvaryumum da şuan 3 zebra ciklet var 2 si çift ve 20 30 tane yavruları var. 1 tane küçük dişi ise saklanıyor onuda ayırmam gerekirmi ?[/QUOTE]
takiplerseniz eğer her hangi bir kovalama bulunmuyorsa aralarında ayırmanıza gerek yok fakat bulunuyorsa onu da diğer akvaryumunuza almanızda fayda var efendim..
[QUOTE=kerimkoz]İlgilendiğiniz teşekkürler. ama bir sorumda daha var . büyük akvaryumum da şuan 3 zebra ciklet var 2 si çift ve 20 30 tane yavruları var. 1 tane küçük dişi ise saklanıyor onuda ayırmam gerekirmi ?[/QUOTE]
takiplerseniz eğer her hangi bir kovalama bulunmuyorsa aralarında ayırmanıza gerek yok fakat bulunuyorsa onu da diğer akvaryumunuza almanızda fayda var efendim..
Zebra Cikletin Yaralı
[QUOTE=kerimkoz]Kıpırdamadan köşede bekliyo.
[/QUOTE]
Kendine gelmeye çalışıyor bir kaç saat içinde rahatlığı farkedecektir 1 2 gün yem yemezse çok atmayın yerse verin azar azar sık öğünlerle.
[QUOTE=kerimkoz]Kıpırdamadan köşede bekliyo.
[/QUOTE]
Kendine gelmeye çalışıyor bir kaç saat içinde rahatlığı farkedecektir 1 2 gün yem yemezse çok atmayın yerse verin azar azar sık öğünlerle.
Zebra Cikletin Yaralı
[QUOTE=kerimkoz]Teşekkürler . ama tamamen bitkin ve halsiz duruyor bir sıkıntı çıkarmı ?[/QUOTE]
Canlılar öyledir. Sağlam bir kavgadan çıktığınızı düşünün :) .
Bir kaç gün etkisinde kalacaksınız.
Balığımız da öyle bir kaç gün etkisinde kalıp düzelecektir.
Yem yiyor mu?
[QUOTE=kerimkoz]Teşekkürler . ama tamamen bitkin ve halsiz duruyor bir sıkıntı çıkarmı ?[/QUOTE]
Canlılar öyledir. Sağlam bir kavgadan çıktığınızı düşünün :) .
Bir kaç gün etkisinde kalacaksınız.
Balığımız da öyle bir kaç gün etkisinde kalıp düzelecektir.
Yem yiyor mu?
Zebra Cikletin Yaralı
En doğrusunu yapmışsın tebrik ederim ısıyı fazla yükseltmeden 28 en fazla 30 derecede kalsın kısa zamanda iyileşecektir.
En doğrusunu yapmışsın tebrik ederim ısıyı fazla yükseltmeden 28 en fazla 30 derecede kalsın kısa zamanda iyileşecektir.
Atman At 3335 Dış Filtre 400 Lt
150 LT akvaryumumda kullanmaya başlayacağım. Güzel midir önerir misiniz elyaf ve karbon var içinde seramik dağıtacağım birazda içine nasıl olur
++
150 LT akvaryumumda kullanmaya başlayacağım. Güzel midir önerir misiniz elyaf ve karbon var içinde seramik dağıtacağım birazda içine nasıl olur
++
Ciklet Kolonime Kaya Tavsiyesi [:nazar:]
[QUOTE=Kromatit]150 litrede 12 büyük balık var. Hacim az bir de kaya koyarsanız yüzmeye hiç yer kalmaz. 300 litreye çıkmanız ve dış filtre almanız daha iyi olur.
Kum için de akvaryumun uzunluk ve genişliğini ölçüp istediğiniz kum kalınlığı ile çarpıp 1000'e bölün ve 1,4 ile çarpın. Mesela taban 100 cm 50 cm ve siz 5 cm kum istiyorsunuz. 100x50x5/1000x1,4=35 kg gibi.[/QUOTE]
Şuan daha büyük yerleştirecek yerim alanım YoK kısacası fakat balıklarım gayet rahat bende düşündüm Kaya koymayacağını çokta sevmezlermiş Zaten silis kum kullanacağım bu konu da
Yorumlarınız için teşekkür ederim [:iyi:][:nazar:][:)][:)]
[QUOTE=Kromatit]150 litrede 12 büyük balık var. Hacim az bir de kaya koyarsanız yüzmeye hiç yer kalmaz. 300 litreye çıkmanız ve dış filtre almanız daha iyi olur.
Kum için de akvaryumun uzunluk ve genişliğini ölçüp istediğiniz kum kalınlığı ile çarpıp 1000'e bölün ve 1,4 ile çarpın. Mesela taban 100 cm 50 cm ve siz 5 cm kum istiyorsunuz. 100x50x5/1000x1,4=35 kg gibi.[/QUOTE]
Şuan daha büyük yerleştirecek yerim alanım YoK kısacası fakat balıklarım gayet rahat bende düşündüm Kaya koymayacağını çokta sevmezlermiş Zaten silis kum kullanacağım bu konu da
Yorumlarınız için teşekkür ederim [:iyi:][:nazar:][:)][:)]
Ciklet Kolonisi Hakkında
[QUOTE=BiotopeDogan]
Merhaba,
Biraz eski bir konu ama anlatılan bilgiler sizler için yararlı olacağını düşündüğüm için paylaşıyorum.
http://www.akvaryum.com/Forum/yunuslarla_ilgili_hersey_k125821.asp?PN=1[/QUOTE]
Teşekkür ederim uğur bey 🙂[:)][:)]
[QUOTE=BiotopeDogan]
Merhaba,
Biraz eski bir konu ama anlatılan bilgiler sizler için yararlı olacağını düşündüğüm için paylaşıyorum.
http://www.akvaryum.com/Forum/yunuslarla_ilgili_hersey_k125821.asp?PN=1[/QUOTE]
Teşekkür ederim uğur bey 🙂[:)][:)]
Maswalarım Büyümüyor?
[QUOTE=BiotopeDogan]
Can bey,
Tank da beslenen Balık sayısı,
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157881/240120171922121.jpg[/IMG]
Bunların içerisindeki Farklı göle ait balıkların neden aynı tankda besleniyor ? Sorusunda atladığım için özür dilerim.
Litre = 150 bunuda ekleyelim.
Gelelim açılan konu başlığına, Maswalarım neden büyümüyor ?
Cevap : Yazdığım tüm yazıların içerisinde Bu Litre de beslediğiniz için. Mesajını verdiğimi görüyorum.
Can çelik: Arkadaş biliyor zaten.
Arkadaşın bildiği şey ;
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157881/240120171927361.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
Ben size haksızsınız yanlışsınız demedim zaten , sanki biraz sinirli bir üslupla yazdığınızı düşündüm gönlü istemiş öyle büyütüyor. Bizde tankı büyütmek istemiyorsa başka çözümler sunmalıyız diye kastettim. :)
[QUOTE=BiotopeDogan]
Can bey,
Tank da beslenen Balık sayısı,
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157881/240120171922121.jpg[/IMG]
Bunların içerisindeki Farklı göle ait balıkların neden aynı tankda besleniyor ? Sorusunda atladığım için özür dilerim.
Litre = 150 bunuda ekleyelim.
Gelelim açılan konu başlığına, Maswalarım neden büyümüyor ?
Cevap : Yazdığım tüm yazıların içerisinde Bu Litre de beslediğiniz için. Mesajını verdiğimi görüyorum.
Can çelik: Arkadaş biliyor zaten.
Arkadaşın bildiği şey ;
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157881/240120171927361.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
Ben size haksızsınız yanlışsınız demedim zaten , sanki biraz sinirli bir üslupla yazdığınızı düşündüm gönlü istemiş öyle büyütüyor. Bizde tankı büyütmek istemiyorsa başka çözümler sunmalıyız diye kastettim. :)
Maswalarım Büyümüyor?
[QUOTE=BiotopeDogan]
1, Olarak Ben sizin kardeşiniz değilim.
2,"Ben beslenilmesi gerektiğini veya başka bir şeyi savunmuyorum" Demeniz üzerine ;
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157881/240120171650131.jpg[/IMG]
6 mesaj öncesinde yazdığınız Yazıya takiben bunu tekrar okumanızı rica ediyorum ki kendiniz ile çelişiyorsunuz.
3, Bu forum örnek teşkil amaçlı çoğu hobi sever tarafından ziyaret edilen bir forumdur. Ama hayatta doğru olan bazı şeyler vardır ki bunları ne yaparsak yapalım önüne geçemeyiz. Siz etrafınızdan BİR kişinin Bu ölçülerde[K] ( 100,30,40 ) [/K] Tropheus Duboisi Maswa beslediğini ve bu Maswaların [K]11-13 Cm[/K] boyuta geldiğini[K] İDDİA [/K]ediyorsunuz.
Buraya kadar her şey normal ( Sizin için ) . Ama unuttuğunuz bir şey var. Forumu kullanan ve bu hobiye yeni başlamış bir sürü Akvarist var ve bu Akvaristler konulara bakarak örnek teşkil edip kendilerine Akvaryum kurarak balık bakmak istiyorlar.Sizin bahsettiğiniz İddia yı Maalesef bu forumda kanıtlayacak ne bir konu var ne de kişiler.Özellikle Tropheus konusunda bu ölçülerde balık beslenmemesi gerektiğinin üstünü vurgulamamın nedeni de budur.
Ha bu yazdığıma da ister cevap verin ister vermeyin. Doğru olanı ilettiğim için benim içim rahat.
[/QUOTE]
Sayın uğur Beslediği tankta 4 tropheus o kadar sıkıntı çıkarmaz görende 8 9 tane besliyor sanar.
Sayın Tuna senden yardım istiyor beslenir mi beslenmez mi değil.
Kısacası arkadaş neden büyümediklerini soruyor siz bastıra bastıra o lt de o olmaz şu olmaz. Arkadaş biliyor zaten o konu da bir şey yok öneri olarak tankı büyütmeyi önerirsiniz olay kapanır yakışıyor mu böyle tartışma...
Sayın Tuna sana önerim tankı büyütmeyi söylemiş arkadaşlar zaten.
Çok dekorasyon var ise onları biraz azalt küçük olduğu için dekorlar da sıkıntı çıkartabilir.
Tropheuslar çok çabuk büyüyen balıklar değildir . 4 5 ayda yem yediyse eğer büyümüştür gözünüz alıştığı için küçük görmüşsünüzdür bence :).
Yem yemeden 4 5 ay yaşayamayacağını da göz önünde bulundurursak az büyümüştür ama büyümüştür diyebiliriz :) .
[QUOTE=BiotopeDogan]
1, Olarak Ben sizin kardeşiniz değilim.
2,"Ben beslenilmesi gerektiğini veya başka bir şeyi savunmuyorum" Demeniz üzerine ;
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157881/240120171650131.jpg[/IMG]
6 mesaj öncesinde yazdığınız Yazıya takiben bunu tekrar okumanızı rica ediyorum ki kendiniz ile çelişiyorsunuz.
3, Bu forum örnek teşkil amaçlı çoğu hobi sever tarafından ziyaret edilen bir forumdur. Ama hayatta doğru olan bazı şeyler vardır ki bunları ne yaparsak yapalım önüne geçemeyiz. Siz etrafınızdan BİR kişinin Bu ölçülerde[K] ( 100,30,40 ) [/K] Tropheus Duboisi Maswa beslediğini ve bu Maswaların [K]11-13 Cm[/K] boyuta geldiğini[K] İDDİA [/K]ediyorsunuz.
Buraya kadar her şey normal ( Sizin için ) . Ama unuttuğunuz bir şey var. Forumu kullanan ve bu hobiye yeni başlamış bir sürü Akvarist var ve bu Akvaristler konulara bakarak örnek teşkil edip kendilerine Akvaryum kurarak balık bakmak istiyorlar.Sizin bahsettiğiniz İddia yı Maalesef bu forumda kanıtlayacak ne bir konu var ne de kişiler.Özellikle Tropheus konusunda bu ölçülerde balık beslenmemesi gerektiğinin üstünü vurgulamamın nedeni de budur.
Ha bu yazdığıma da ister cevap verin ister vermeyin. Doğru olanı ilettiğim için benim içim rahat.
[/QUOTE]
Sayın uğur Beslediği tankta 4 tropheus o kadar sıkıntı çıkarmaz görende 8 9 tane besliyor sanar.
Sayın Tuna senden yardım istiyor beslenir mi beslenmez mi değil.
Kısacası arkadaş neden büyümediklerini soruyor siz bastıra bastıra o lt de o olmaz şu olmaz. Arkadaş biliyor zaten o konu da bir şey yok öneri olarak tankı büyütmeyi önerirsiniz olay kapanır yakışıyor mu böyle tartışma...
Sayın Tuna sana önerim tankı büyütmeyi söylemiş arkadaşlar zaten.
Çok dekorasyon var ise onları biraz azalt küçük olduğu için dekorlar da sıkıntı çıkartabilir.
Tropheuslar çok çabuk büyüyen balıklar değildir . 4 5 ayda yem yediyse eğer büyümüştür gözünüz alıştığı için küçük görmüşsünüzdür bence :).
Yem yemeden 4 5 ay yaşayamayacağını da göz önünde bulundurursak az büyümüştür ama büyümüştür diyebiliriz :) .
SON MESAJLAR
- Armatür Seçimi Powerled Mi Smd Led Mi? mrah, 18:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ben Seni Değil, Hobiye Dönüş İhtimalini Sevdim İlksen Şahin, 18:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hasta Betta Samnastrp, 18:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Chatgpt Neon Tetra Yavrulama Planı Samnastrp, 18:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Anubias Kesimi K0L0Ni, 17:58
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryum Zemin Sırlaması (hatamı Yaptım ? ) fishhyy, 17:49
Taban ve Gübreleme - Filtre Sorunu Samettkeskin, 17:45
Filtre ve Sump Yapımı - Ternapi Medaka Pondları K0L0Ni, 17:36
Akvaryum Tanıtımı - Creaqua Bubblegun Difüzörü Jakado33, 16:57
Yeni Üye Forumu - 64 Litre Tür Tavsiyesi fishhyy, 15:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nano Tank Hardscape Görüşleri ByCess, 15:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Bitkilendirme Hakkında fishhyy, 15:33
Bitki Türleri ve Bakımı - Yati Kökü Hakkında ByCess, 15:31
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 80 Litre Akvaryum Tür Önerisi fishhyy, 15:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 80x45x40 Lowtech Tanıtım Sirri42, 12:34
Akvaryum Tanıtımı - Lowtech Bitkili Karidesli Akvaryum fishhyy, 11:57
Yeni Üye Forumu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 11:51
Akvaryum Tanıtımı - Flowerhorn Sol Kısmında Şişlik Orhan76, 09:59
Hastalıklar ve İlaçlar - 7 Yıl Aradan Sonra Yeniden Merhaba :) Orhan76, 09:36
Akvaryum Tanıtımı - Low Low Low Tech 96l Tankım Orhan76, 09:00
Akvaryum Tanıtımı - Melek Balığı Yavruları Ölüyor Hobbim68, 04:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Tank Neon Tetralar Hakkında Bilgi SadeceAkvarist, 00:21
Amerikan Tetraları - Low Tech Bitkili Tankım 60*40*40 oktaydemir, 22:35
Akvaryum Tanıtımı - Tetra Yumurta Alımı Cyber_Scout, 21:35
Yeni Üye Forumu - Melek Akvaryumum KaanE, 21:19
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Silah Bakım Yağı koray ulusoy, 21:12
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Küp Low Tech Zaid, 20:54
Akvaryum Tanıtımı - Atakan Petshop Güvenilir Mi? Arda_26, 20:15
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Sukhoi, 20:11
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 450lt Discus Akvaryum Kafa Motoru Ve Bitki Seçimi nejalt, 17:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kendinden Filtreli Ve Işıklı Set Akvaryum fishhyy, 16:15
Yeni Üye Forumu - Çapa Kurdu Cyber_Scout, 15:13
Yeni Üye Forumu - Ramirezi Bakımı Zor Mu bendeniztayfun, 14:59
Güney Amerikan Cichlidleri - Otocat Sağ Kalabilecek Mi? İnci Kefali, 14:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk High Tech Bitkili Deneyimi Ve Bana Önerilerin Emirhans28, 14:43
Akvaryum Tanıtımı - 60*40*40 Vlademirol, 11:58
Filtreleme Seçenekleri - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Salihszdgr, 11:34
Malzemeler ve Yemler Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:43
Akvaryum Tanıtımı - 350 Litre 135*55*50 ufukkisikk, 09:06
Akvaryum Tanıtımı - Tetra Ht 100w Isıtıcı Lambası Sürekli Yanıyor AtlasPoyraz, 08:46
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Co2 Hakkında Sorular Cyber_Scout, 00:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bks Tüp Üzerinde Hava Yazıyor Co2 Kullanılır Mı ? mrrking, 23:09
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 9 Ph Vatoz Ve Çöpçü K0L0Ni, 22:20
Yeni Üye Forumu - Alsancak Petshop'tan Canlı Alışverişi Yapan Var Mı odinein, 21:47
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Betta İle Yaşayabilecek Bir Tür fishhyy, 20:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus Balıklarım Çok Stresli Ve Ürkek Görünüyor? kuman, 20:09
Discus - Apistogramma Mı Ramirezi Mi ? AtlasPoyraz, 15:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıklarımda Geçmeyen Yara Alikevicius43, 13:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Yapay Kuluçka - Trichogaster Leerii (inci Gurami) ternapi, 13:18
Labirentliler - 10 Litre De Betta GÖKBÖRÜ🇹🇷, 13:09
Labirentliler
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 18:21
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 18:21
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 18:21
- L397 Yavru 2,5-3cm, L333 Damızlık Çift rebelde 18:19
- Yem Tablet BUCALILAR 18:13
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 18:13
- Mobilyalı İthal Akvaryum Best Fish 17:56
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 17:56
- Balıkesir Su Piresi Kültürü ternapi 17:23
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 17:02
- Sıfır Akvaryumlar Dış Filtre Aydınlatma GreeNWooD 17:02
- Eheim Dış Filtre, Eheim İç Filtre Ve Kafa Motoru Gld5 16:57
- Akvaryum Isıtıcısı Gld5 16:57
- 4 Adet Crossocheilus Siamensis (sae) -satılık mcdoglos 16:38
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 14:55
- Neocaridina Kiraz Karides Uguzel 14:55
- Çeşit Çeşit Kusursuz Akvaryum Malzemesi Samoo 14:21
- Apistogramma German Bred Triple Red Samoo 14:21
- 90 Cm Monte Carlo Takasa Uygun yusuf-konca 14:14
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 13:48
- !!!elma Salyangozunda Sezon Kampanyası!!!! GOLDFISH 13:48
- Lepistes,aymoly,plati,vatoz,mickey Mouse Plati EKAR 13:42
- Hobiciden Frontoza Moba veyselsimsek 13:10
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 12:57
- Toplu Sarı Ateş Karides gokhantiknaz 12:55
- Full Set Karides Akvaryumu gokhantiknaz 12:55
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 12:54
- Discus Ve Eş Discus F13K 12:54
- Damızlık Melek Ve Oranda F13K 12:54
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 12:34
- Eheim Professionel 4+ egedin 12:19
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 12:19
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:14
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 11:48
- Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Sarı & Ramshorn scorpion26 11:48
- Leleupi & Brichardi scorpion26 11:48
- Resun Aco-012 TahaArif 11:38
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 11:36
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 11:36
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:33
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:33
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:33
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:33
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:33
- Black Cameron (siyah Kalvus) mercedesclk 10:57
- Fainzilberi Lundo Genç Damızlık Adayları 1e 9 D iesiringu81 10:29
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 10:25
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 10:25
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak Balikcidede 10:25
- Katil Salyangoz bilkan 10:08
KULLANICILAR
- 121 Online Kullanıcı, 66 Üye
Online Kullanıcılar
hasan_tr_01,
oktaydemir,
tyfnnfyt,
Samnastrp,
Rafayel,
brkfrt,
EKAR,
BUCALILAR,
bettasever16,
osmandbnl,
bonbon,
EmrahGuloglu,
tuaregs,
isssmailak,
Metinmert Yiğit,
Balikcidede,
Burak PEKDEMİR,
Thunderbird,
ka2n,
Hidro Dinamik,
K0L0Ni,
mericer4577,
aktugsedat,
MiSoSiKiaN,
zahmet1493,
Blackheath,
belmont,
Koksal Gurkan,
Yasinmuratdag,
Justbe,
AlperTufan,
fishhyy,
feritakan,
basketbol6,
sina cen,
ternapi,
gürkanbey,
Mertcanbostan,
kaygsz50,
sefailgaz,
Öğretmen Ali,
promachines,
emin ziya,
osmantuncer,
GokturkEkinci,
dimbeleth,
İnci Kefali,
koray ulusoy,
Samoo,
Riblja Corba,
erkanmazici,
Ehtiyar,
RelaxrUD,
MCY4,
Laetacara,
UygarBey,
Bozajuniors,
FrkMbuna,
Naturality00,
Best Fish,
kilgarrah,
Osmanosman06,
blenny,
tolga,
FerhatBULCA,
mrhllunl,
urzais,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.