ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Cengizek053
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
38
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Aralık 2019 23:25
Toplam Mesaj:
27 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
cengiz
Doğum Tarihi:
09 Nisan 1980
İl:
Istanbul
Meslek:
İnşaat Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
En büyük hayalim bir öncekini geçmek ...
SON 10 MESAJI
Bitkili Discus 120/60/50h - (sump110/55/45h)
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=Bfq0u2qVUc8[/VID]
Yine yeni yeniden Discus [:3] , 10 adet 5-6cm ve 8-9cm karışık yavru aldım, 50*50*50 küpte büyüyorlar 2 aydır. Her gün su değişimi ve 3-4 defa yemleme yaparak (dana yüreği, tetra discus, kan kurdu) besleniyorlar. Kısmetse birkaç ay sonra ana tanka alacağım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195874/041220190002301.jpg[/IMG]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=Bfq0u2qVUc8[/VID]
Yine yeni yeniden Discus [:3] , 10 adet 5-6cm ve 8-9cm karışık yavru aldım, 50*50*50 küpte büyüyorlar 2 aydır. Her gün su değişimi ve 3-4 defa yemleme yaparak (dana yüreği, tetra discus, kan kurdu) besleniyorlar. Kısmetse birkaç ay sonra ana tanka alacağım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195874/041220190002301.jpg[/IMG]
[QUOTE=Ahmet0816]Masallah cok iyi buyutmuşsunuz bende bu sekılde yavruluktan buyuttum bitkiliye dondum 2ay sonra diş parazitle ugrasiyorum inş atlaticam :) içlerindende 3cift cikti :) [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199342/220220191129081.jpg[/IMG][/QUOTE]
teşekküre ederim, sizinkiler de çok harika görünüyor, tankınız epey büyük sanırım, iç tasarım etkileyici ve bitkiler sağlıklı görünüyor, epeyce emek vermişsiniz, tebrik ederim.[:nazar:]
Dış parazit için tenikur (suya mor renk veren ilaç) uygulaması iyi gelir diye biliyorum, yaptınız mı ?
[QUOTE=Ahmet0816]Masallah cok iyi buyutmuşsunuz bende bu sekılde yavruluktan buyuttum bitkiliye dondum 2ay sonra diş parazitle ugrasiyorum inş atlaticam :) içlerindende 3cift cikti :) [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199342/220220191129081.jpg[/IMG][/QUOTE]
teşekküre ederim, sizinkiler de çok harika görünüyor, tankınız epey büyük sanırım, iç tasarım etkileyici ve bitkiler sağlıklı görünüyor, epeyce emek vermişsiniz, tebrik ederim.[:nazar:]
Dış parazit için tenikur (suya mor renk veren ilaç) uygulaması iyi gelir diye biliyorum, yaptınız mı ?
[QUOTE=Hece]Bu nasıl bir güzelliktir.
İnsana herşeyi unutturuyor. Koca bir Maşallah.
Bu tankınızda su değişimini hangi düzenle yapıyorsunuz. [/QUOTE]
teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Haftada bir %40’ı su değişimi yapıyorum. Günde iki defa Tetra Discus kuru yem, haftada 1-2 gün de dondurulmuş kurt veriyorum. Sıcaklık 28° de.[:iyi:]
[QUOTE=Hece]Bu nasıl bir güzelliktir.
İnsana herşeyi unutturuyor. Koca bir Maşallah.
Bu tankınızda su değişimini hangi düzenle yapıyorsunuz. [/QUOTE]
teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Haftada bir %40’ı su değişimi yapıyorum. Günde iki defa Tetra Discus kuru yem, haftada 1-2 gün de dondurulmuş kurt veriyorum. Sıcaklık 28° de.[:iyi:]
[QUOTE=CanGurbuz]Merhabalar
Tebrikler Çok güzel bir tank oluşturmussunuz. Birçok hobicinin hayali niteliğinde emeğinize sağlık.
Benim nacizane bir sorum olucaktı, Discus tankınız samplı olduğunu okudum bende yandan samp 150.50.50 tanka sahibim akıntı cok 2000 lik kafa motoru takılı akıntı cok fazla oluyor cıkısı zayıflatmak mı iyi olur yoksa motorumu küçültmek bilemedim. Sorum Sizde dalga durumu nasıl ve balıklar nası idare ediyor.?
Teşekürler [/QUOTE]
teşekkürler , daha iyileri senin olsun inşallah, Sump konusu çok su götürür ben zamanında çok araştırma yaptım ve sumpın alt tarafta olmasının daha faydalı olduğu kanaatine vardım. Yan sump da bildiğim kadarıyla yüksek debili motor tercih edilmez zira sump kısmındaki suyu da bitirebilir veya suyun içinde fazla akıntı yapabilir. Sumpın amacı suyun temizliği , Discus bildiğim kadarıyla fazla akıntı sevmez, benim sump çıkışı su yüzeyini dalgalandıracak şekilde tasarlanmış dolayısıyla oksijen yeterli oluyor, su kalitesi de fena sayılmaz , haftada 1 çiftler karma tankta yumurta diziyor. İyi hobiler dilerim.[EDIT]Cengizek053,2019-02-21 23:08:20[/EDIT]
[QUOTE=CanGurbuz]Merhabalar
Tebrikler Çok güzel bir tank oluşturmussunuz. Birçok hobicinin hayali niteliğinde emeğinize sağlık.
Benim nacizane bir sorum olucaktı, Discus tankınız samplı olduğunu okudum bende yandan samp 150.50.50 tanka sahibim akıntı cok 2000 lik kafa motoru takılı akıntı cok fazla oluyor cıkısı zayıflatmak mı iyi olur yoksa motorumu küçültmek bilemedim. Sorum Sizde dalga durumu nasıl ve balıklar nası idare ediyor.?
Teşekürler [/QUOTE]
teşekkürler , daha iyileri senin olsun inşallah, Sump konusu çok su götürür ben zamanında çok araştırma yaptım ve sumpın alt tarafta olmasının daha faydalı olduğu kanaatine vardım. Yan sump da bildiğim kadarıyla yüksek debili motor tercih edilmez zira sump kısmındaki suyu da bitirebilir veya suyun içinde fazla akıntı yapabilir. Sumpın amacı suyun temizliği , Discus bildiğim kadarıyla fazla akıntı sevmez, benim sump çıkışı su yüzeyini dalgalandıracak şekilde tasarlanmış dolayısıyla oksijen yeterli oluyor, su kalitesi de fena sayılmaz , haftada 1 çiftler karma tankta yumurta diziyor. İyi hobiler dilerim.[EDIT]Cengizek053,2019-02-21 23:08:20[/EDIT]
200x60x60 Akvaryuma Tür Önerisi
Merhaba , akvaryum ölçüleri herkesin hayalindeki tanka ait , böyle bir yer için Discus öneririm, seyrine doyum olmaz. Diğerleri görsellik anlamında zayıf kalır. Sumplı yaparsanız filitrasyonunuz da sağlıklı olur. Keyifli hobiler dilerim.
Merhaba , akvaryum ölçüleri herkesin hayalindeki tanka ait , böyle bir yer için Discus öneririm, seyrine doyum olmaz. Diğerleri görsellik anlamında zayıf kalır. Sumplı yaparsanız filitrasyonunuz da sağlıklı olur. Keyifli hobiler dilerim.
[QUOTE=ozer1905]
Öncelikle Tebrik ederim çok güzel bir akvryum kurmuşunuz ve benim gibi yeni bir hobiciye baya faydalı bilgiler var yanlız bir kaç sorum olacaktı kum olarak ne kullanıyorsunuz formu hep okudum belki gözümde kaçmış olabilir kusura bakmayın ikincisi kullandığınız kumda bitki yetişiyor u son sorum olarak haftalık %40 temizlik demişiniz ama dip temziliği mi genel temzilik mi bu forumda baya bir şeyler okudum aslında nitrat balığın dışkısından olmadığı bitkiler için balık dışkısının yararlı olduğu olduğu onun için dip temizliği değil genel olarak akvaryumun üstünden su temizliği yapılması gerektiği gibi. bende discus hastası biri olarak sırf discus bakmak için 170.60.70 akvaryum yapım aşamasından yundan sump ile ondan dolayı bende kum ile bakmak istiyorum ondan sordum şimdiden teşekkür ederim.[:)][/QUOTE]
teşekkürler , daha iyileri senin olsun inşallah, yavrudan büyütmek için cama cam bir küp almanızı tavsiye ederim , dip çekimi kolay olması için. Büyük 1 yaşında alacaksanız kumlu bitkili olabilir, dip çekimi yapmıyorum sadece su değişimi ve cam temizliği yapıyorum. Kum elimde Tropheus akvaryumumdan kalan ve üzerine az miktar beyaz ince daneli kum ekledim 3kg ( bir kısmını atmıştım ) . 2 anubias var yaprak açtılar, 1 tane java fern e benzeyen ama adını tam bilmediğim onu kuma diktim 45 gün oldu yaprak açıyor, diğeri eski akvaryumumdan kalan Lotus bitkisi onu da kuma ektim 3 tane yaprak su yüzeyine kadar çıktı , 2 adet de misket gübre ekmiştim kum içerisine. Kum yüksekliği 1cm-5cm arasında değişiyor, bazı yerde camın üstü kapansın yeterli oldu, bazı yerde de bitkilerin gelişimi için 5cm kadar var. Sump alttan olursa daha faydalı olur , tabiki imkan dahilinde . İyi hobiler dilerim.
[QUOTE=ozer1905]
Öncelikle Tebrik ederim çok güzel bir akvryum kurmuşunuz ve benim gibi yeni bir hobiciye baya faydalı bilgiler var yanlız bir kaç sorum olacaktı kum olarak ne kullanıyorsunuz formu hep okudum belki gözümde kaçmış olabilir kusura bakmayın ikincisi kullandığınız kumda bitki yetişiyor u son sorum olarak haftalık %40 temizlik demişiniz ama dip temziliği mi genel temzilik mi bu forumda baya bir şeyler okudum aslında nitrat balığın dışkısından olmadığı bitkiler için balık dışkısının yararlı olduğu olduğu onun için dip temizliği değil genel olarak akvaryumun üstünden su temizliği yapılması gerektiği gibi. bende discus hastası biri olarak sırf discus bakmak için 170.60.70 akvaryum yapım aşamasından yundan sump ile ondan dolayı bende kum ile bakmak istiyorum ondan sordum şimdiden teşekkür ederim.[:)][/QUOTE]
teşekkürler , daha iyileri senin olsun inşallah, yavrudan büyütmek için cama cam bir küp almanızı tavsiye ederim , dip çekimi kolay olması için. Büyük 1 yaşında alacaksanız kumlu bitkili olabilir, dip çekimi yapmıyorum sadece su değişimi ve cam temizliği yapıyorum. Kum elimde Tropheus akvaryumumdan kalan ve üzerine az miktar beyaz ince daneli kum ekledim 3kg ( bir kısmını atmıştım ) . 2 anubias var yaprak açtılar, 1 tane java fern e benzeyen ama adını tam bilmediğim onu kuma diktim 45 gün oldu yaprak açıyor, diğeri eski akvaryumumdan kalan Lotus bitkisi onu da kuma ektim 3 tane yaprak su yüzeyine kadar çıktı , 2 adet de misket gübre ekmiştim kum içerisine. Kum yüksekliği 1cm-5cm arasında değişiyor, bazı yerde camın üstü kapansın yeterli oldu, bazı yerde de bitkilerin gelişimi için 5cm kadar var. Sump alttan olursa daha faydalı olur , tabiki imkan dahilinde . İyi hobiler dilerim.
[QUOTE=DOLPİN]
Bencede ya sayıyı azaltmalısınız yada tankı büyütmelisiniz. Şow tanklarının en büyük sorunu çift tutan balıklar tankın büyük bi kısmını işgal etmeleri. Keşke hepsi erkek yada dişi olsa sakin sakin takılsalar. Bu arada azaltmak konusunda yardımcı olmaya hazırım[:P][/QUOTE]
Büyütme şansım maalesef yakın zamanda gözükmüyor, herhalde sayıyı azaltma yolunu tercih edeceğim, tankta da çiftlerin arasını bozmaya çalışan dişiler gördümya artık [:lol:] resmen dövüşüyolar birbirlerini yaralama pahasına .
[QUOTE=DOLPİN]
Bencede ya sayıyı azaltmalısınız yada tankı büyütmelisiniz. Şow tanklarının en büyük sorunu çift tutan balıklar tankın büyük bi kısmını işgal etmeleri. Keşke hepsi erkek yada dişi olsa sakin sakin takılsalar. Bu arada azaltmak konusunda yardımcı olmaya hazırım[:P][/QUOTE]
Büyütme şansım maalesef yakın zamanda gözükmüyor, herhalde sayıyı azaltma yolunu tercih edeceğim, tankta da çiftlerin arasını bozmaya çalışan dişiler gördümya artık [:lol:] resmen dövüşüyolar birbirlerini yaralama pahasına .
[QUOTE=DOLPİN]Balıklarınız a çok iyi bakmışsınız elinize sağlık sadece biraz durgunlar. Cama camda da böylemiydiler?[/QUOTE]
Teşekkür ederim, önce 50x50 küpte sonra 1mt lik tankta büyüttüm, genelde pek hareketli değillerdi ama kavga çıkmaya başlamıştı son zamanlarda, şimdi de ana tankta da çiftler arasında kavga devam ediyor.[:?] 12 tane tank için fazla sanırım , çiftleri de ayırma şansım yok , satmak da istemiyorum, sayıyı azaltsam sorun çözülür mü ? hayırlısı
[QUOTE=DOLPİN]Balıklarınız a çok iyi bakmışsınız elinize sağlık sadece biraz durgunlar. Cama camda da böylemiydiler?[/QUOTE]
Teşekkür ederim, önce 50x50 küpte sonra 1mt lik tankta büyüttüm, genelde pek hareketli değillerdi ama kavga çıkmaya başlamıştı son zamanlarda, şimdi de ana tankta da çiftler arasında kavga devam ediyor.[:?] 12 tane tank için fazla sanırım , çiftleri de ayırma şansım yok , satmak da istemiyorum, sayıyı azaltsam sorun çözülür mü ? hayırlısı
[QUOTE=ademakci]Maşallah hocam tebrik ederim göze hitap eden çok güzel bir kurulum olmuş inşallah sağlıklı yavrularınıda alırsınız.🧿🧿[/QUOTE]
Teşekkür ederim, uzun ve meşakkatli bir yolculuğun sonunda bu tankı kurmayı başardık. Ailem de destek oldu , yavrudan alıp büyütmek ve şimdi seyretmek çok daha zevkli oluyor, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
[QUOTE=ademakci]Maşallah hocam tebrik ederim göze hitap eden çok güzel bir kurulum olmuş inşallah sağlıklı yavrularınıda alırsınız.🧿🧿[/QUOTE]
Teşekkür ederim, uzun ve meşakkatli bir yolculuğun sonunda bu tankı kurmayı başardık. Ailem de destek oldu , yavrudan alıp büyütmek ve şimdi seyretmek çok daha zevkli oluyor, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
SON MESAJLAR
- Yeni Beta Akvaryumu Sorular Selim1907, 00:15
Labirentliler - Afyonkarahisar İçi Wp Gurubu koraykbl, 00:10
Akvaryum Dünyasından Haberler - Akvaryumumda Hangi Bitkileri Tercih Etmeliyim Ucurucuruk, 23:35
Bitki Türleri ve Bakımı - Sarı Prenses Aldım Yeni 40 Adet Erdal 42, 23:17
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Salyangoz İsmail_96965, 22:39
Yeni Üye Forumu - Akvaryum , Balık , Su Ve Filtre Sevkiyatı Malinua55, 22:37
Makaleler ve Tercümeler - Cardinal Tetraların Sudan Atlaması yyiImaz, 21:57
Amerikan Tetraları - Tropheus Biyotop Kurulumu Carpediem, 19:57
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balık, Yüzeyde Kalma Hava Kesesi Problemi Sadel, 19:57
Yeni Üye Forumu - Melek Balığı Solungacında Yara İsmail_96965, 19:33
Hastalıklar ve İlaçlar - 120x40x50 Akvaryum 10mm Kayıt Kuşaklı 3000tl Nasıl İsmail_96965, 19:28
Fiyat Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 18:12
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Pipo Filtre Önerisi MehmetcanK, 16:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Microfex / Dero Worms Rafayel, 16:15
Diğer Tatlı Su Canlıları - Medaka Fry+neocaridina Cyber_Scout, 15:54
Akvaryum Tanıtımı - Helena (Katil) Salyangoz Üreyecek mi? giyotyn, 15:47
Cinsiyet ve Tür Belirleme - İlk Defa Balıklarımı Youtube (shorts) Ekledim arifcinar06, 15:19
Tropheus - Japon Balığı İçin Yeni Başlayanlara En Uygun Set İsmail_96965, 15:13
Yeni Üye Forumu - Aqua Led Mi Orion Led Mi? Aguamentist, 13:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout, 12:53
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Filtredeki Aşırı Pislik Aguamentist, 11:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre İçerik Ve Sıralama Önerisi Orhan76, 08:59
Filtreleme Seçenekleri - Kafamdaki Ph İkilemi Orhan76, 08:43
Bitkili Akvaryum Canlıları - Beta Baligim Kendisini Kotu Mu Hissediyor Kuro, 08:06
Yeni Üye Forumu - Tetra Yemleme İsmail_96965, 02:25
Yeni Üye Forumu - Bitki Tutmuş mu ? İsmail_96965, 01:01
Bitki Türleri ve Bakımı - 3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe bendeniztayfun, 00:54
Akvaryum Tanıtımı - Bunlar Bir Çeşit Parazit Mi Ibrahim90, 23:26
Bitki Akvaryumları Genel - Cüce Channa Besleyebilir Miyim MustafaŞ, 23:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dario Dario (red Scarlet) T3kniker, 22:38
Akvaryum Tanıtımı - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 21:35
Akvaryum Tanıtımı - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 21:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Öpücük Ağızlı Bolivian Ramler sametyildiz, 21:11
Güney Amerikan Cichlidleri - Psikoloğum bendeniztayfun, 18:10
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 15:43
Güney Amerikan Cichlidleri - Köpük Yapmayan Erkek Beta Cyber_Scout, 15:35
Labirentliler - Balığın Türü Nedir? Erenguven, 15:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Dizaynını Değiştirme hobisever1235, 14:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yapay Kuluçka - Trichogaster Leerii (inci Gurami) Cyber_Scout, 10:41
Labirentliler - Beta Columnaris? mayilmaz, 09:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Melek Yumurtaları Mantarmı Cyber_Scout, 09:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Trangenetik Tetra Yumurtaları Dolumu Cyber_Scout, 00:22
Yeni Üye Forumu - Betada Cama Sürtünme Filtreye Yapışma Kızarıklık egefr, 23:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Balıklarım Neden Suyun Üzerindeler dimbeleth, 22:22
Tropheus - 150 Litre Akvaryum İçin Balık Ve Ekipman Önerisi Erenguven, 22:07
Yeni Üye Forumu - Arka Plan Önerisi K0L0Ni, 20:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 5. Kat Akvaryum Ağırlığı Ve Taşıyıcı Sistem Konusu K0L0Ni, 20:22
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Aydınlatma Önerisi K0L0Ni, 19:43
Malzemeler ve Yemler Forumu - Çaydan Topladigim Bitki GhostKoi, 18:33
Bitki Türleri ve Bakımı - Gurami Erkeğim Çöpçülere Saldırıyor! yavuz!, 15:02
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 23:07
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 23:07
- Hb White Lepistes omererbas 22:18
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 22:18
- Phillippines İthalatı Balıklar. Aqualandakvaryum 22:05
- Nadir İki Tür Malawi Aqualandakvaryum 22:05
- L144 Safkan Damızlık Altı,ya /4 Cm V Üzeri Ankara Kibele 21:58
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 21:45
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak, Soil Rafayel 21:45
- Son 2 Adet Kök hll_aquascaping 21:29
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:29
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:29
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 21:29
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 21:05
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:05
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 19:57
- 7x39 Watt Armatür Bora Bey 19:57
- Lepistes Red Tuxado Koi Ve Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 19:12
- Cüce Vatoz mertank 19:09
- Kaçırma Efsane Bitkiler cagdas_0606 19:04
- Bitki Çeşitleri emreemin 18:43
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 18:43
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 18:43
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 18:43
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 18:43
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 18:26
- Sıfır Akvaryumlar Dış Filtre Aydınlatma GreeNWooD 18:26
- Takaslık Anubias ogurcay 17:06
- 40*40*40 Tam Takım Veya Parça Parça Akvaryum ogurcay 17:06
- Eheim Jager 300 Watt Isıtıcı ogurcay 17:06
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 16:58
- Pistia Suüstü Bitkisi maylandi 16:58
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 16:37
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 16:26
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 16:26
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 16:26
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 16:26
- Fainzilberi Lundo Genç Damızlık Adayları 1e 12 D iesiringu81 16:05
- Full Set Hobi Sonu Resim Yüklenmiştir harunefe 15:55
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 15:45
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 15:45
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 15:45
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 15:15
- Yem Tablet BUCALILAR 15:06
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 15:06
- Eheim Dış Filtre, Eheim İç Filtre Ve Kafa Motoru Gld5 14:12
- Sunsun Dış Filtre Ve Akvaryum Isıtıcısı Gld5 14:12
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 13:53
- Co2art Regülatörler Speedy 13:11
- 45x27x27h Aksan Yapımı Ultra Clear Akvaryum Speedy 13:11
KULLANICILAR
- 110 Online Kullanıcı, 60 Üye
Online Kullanıcılar
Akax,
sedaterdem,
KaridesMeraklisi,
yduman,
şansal,
oleyyy,
ayhan35,
HaydarGul,
emin ziya,
feritakan,
osmandbnl,
urzais,
Ucurucuruk,
gulec_44,
mr.eliguzel,
Bora Bey,
yavuzsezgin,
Erdal 42,
servet,
MuratOzdemir,
batuhan.ylmz,
Resul96,
Ehtiyar,
İ.sedef,
EKAR,
aktugsedat,
Mahir06,
Sahinn,
Azizdurdenn,
Tata,
sıtkı,
BaldGuy,
Hidro Dinamik,
Çapan TURGUT,
sina cen,
abunil,
u.eser,
kon4224,
Enesarslan,
TurX,
prisonbreak,
topcuoglu53,
İsmail_96965,
lojistisyen,
erkamgok,
Duman Han,
devito,
Erenguven,
AquaVita,
Rafayel,
Mobito,
azoza01,
hdjwhdhwh,
gmz05,
hll_aquascaping,
Cyber_Scout,
NotEvenBeginner,
ozksrt,
Yami,
arapaima,
LeonAqua,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.