ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Eylül 2024 23:49
Toplam Mesaj:
14 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
omar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
HW design te4m
SON 10 MESAJI
Akvaryumu İkiye Kesmek
Arkadaşlar selam,
Elimde atıl olarak duran ve tipini beğenmediğim bir akvaryum var.
Yaklaşık boyuları 100x45x35cm gibi birşey.
Akvaryum yandan sumplı. Ben bunu Sump tarafı kalacak şekilde diğer ucundan kesip ikiye ayırsam diyorum. Aklımda bazı şeyler var fakat denemedim henüz.
Sizin tecrube ettiğiniz bir durum mudur ?
Avuç içi taşmalaların elmas kesicileri var su veya kuru kesime uygun. Bu işe girmek ne kadar akıllıca olur ?
Temsili bir resim koyuyorum:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198819/050220191758241.jpg[/IMG][EDIT]tian,2022-03-18 10:08:58[/EDIT]
Arkadaşlar selam,
Elimde atıl olarak duran ve tipini beğenmediğim bir akvaryum var.
Yaklaşık boyuları 100x45x35cm gibi birşey.
Akvaryum yandan sumplı. Ben bunu Sump tarafı kalacak şekilde diğer ucundan kesip ikiye ayırsam diyorum. Aklımda bazı şeyler var fakat denemedim henüz.
Sizin tecrube ettiğiniz bir durum mudur ?
Avuç içi taşmalaların elmas kesicileri var su veya kuru kesime uygun. Bu işe girmek ne kadar akıllıca olur ?
Temsili bir resim koyuyorum:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198819/050220191758241.jpg[/IMG][EDIT]tian,2022-03-18 10:08:58[/EDIT]
3d Arkafon Yapımı Ve Montaj İçin Fikir
Aslında montaj için bolca akvaryum silikonu kullanınca sorumun cevabini aldim... boşluklar kalmıştı ama genel olarak parça parça yerlerdi ve su girebildiği noktakara girdi.
filtrasyon iyi olunca problem olmuyor
tahmin ettiğiniz gibi bir pislik sözkonusu değil yosunsa bizim türün en sevdiği yemek zaten [:D]
Aslında montaj için bolca akvaryum silikonu kullanınca sorumun cevabini aldim... boşluklar kalmıştı ama genel olarak parça parça yerlerdi ve su girebildiği noktakara girdi.
filtrasyon iyi olunca problem olmuyor
tahmin ettiğiniz gibi bir pislik sözkonusu değil yosunsa bizim türün en sevdiği yemek zaten [:D]
3d Arkafon Yapımı Ve Montaj İçin Fikir
Bitti dediğim noktada son bir iki kat ( tatmin olana kadar) renklendirme yapmıştır.
Fugapool renklendirirken de bauhausda ufak su bazlı renklendirici boyalardan almıştım. 7-12tl falandı diye hatırlıyorum. Markası Permolit Permokolor olsa gerek.
Güzel bir hobi. Şimdiki akvaryumumuzda 3D dekor yok fakat bu iş çok zevkli. Bir defa yapınca insan devam etmek istiyor.
Akvaryumdaki tek cüce vatozum ufak ufak katmanları kazımıştı bu arada ek bilgi olarak onu da söyleyeyim [:)))]
Bitti dediğim noktada son bir iki kat ( tatmin olana kadar) renklendirme yapmıştır.
Fugapool renklendirirken de bauhausda ufak su bazlı renklendirici boyalardan almıştım. 7-12tl falandı diye hatırlıyorum. Markası Permolit Permokolor olsa gerek.
Güzel bir hobi. Şimdiki akvaryumumuzda 3D dekor yok fakat bu iş çok zevkli. Bir defa yapınca insan devam etmek istiyor.
Akvaryumdaki tek cüce vatozum ufak ufak katmanları kazımıştı bu arada ek bilgi olarak onu da söyleyeyim [:)))]
Tuhaf Bir Beyaz
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198819/121120182146451.jpg[/IMG]
akvaryum camı ve ışıklardan iyi bir resim çekemedim malesef ben de çektiğim fotoyu siyah beyaz yaptım kuyruktaki serit belli oluyor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198819/121120182146451.jpg[/IMG]
akvaryum camı ve ışıklardan iyi bir resim çekemedim malesef ben de çektiğim fotoyu siyah beyaz yaptım kuyruktaki serit belli oluyor
Tuhaf Bir Beyaz
Arkadaşlar selamun aleykum elimde 18 adet ikola yavrum var 4-6cm kadar oldular.
İştahları yerinde keyiflerinde bir sıkıntı yok yalnız içlerinden bazılarında üst yüzgeçte zedelenme gibi bir durum söz konusu.
Daha önce kavga eden duboisilerimde gözlemlediğim gibi sırt yüzgeçleri açık renkte ve en uç kısımları zedelenmiş gibi.
İçlerinden yalnızca birtanesinde de kuyruk etrafını tam tur saran saki bantmış gibi beyaz bir şerit oluştu kuyruk dibinden kopacakmış yada sonradan monte edilmiş gibi duruyor. [:/]
Acaba bu bir hastalık mı bilemedim ilk defa böyle bişey gördüm yorumlarınızı alabilir miyim? Metilen mavisi+kaya tuzu kullanmayı planlıyorum. Şuana akvaryumumda kadar hiçbir ilaç kullanmadım.
Arkadaşlar selamun aleykum elimde 18 adet ikola yavrum var 4-6cm kadar oldular.
İştahları yerinde keyiflerinde bir sıkıntı yok yalnız içlerinden bazılarında üst yüzgeçte zedelenme gibi bir durum söz konusu.
Daha önce kavga eden duboisilerimde gözlemlediğim gibi sırt yüzgeçleri açık renkte ve en uç kısımları zedelenmiş gibi.
İçlerinden yalnızca birtanesinde de kuyruk etrafını tam tur saran saki bantmış gibi beyaz bir şerit oluştu kuyruk dibinden kopacakmış yada sonradan monte edilmiş gibi duruyor. [:/]
Acaba bu bir hastalık mı bilemedim ilk defa böyle bişey gördüm yorumlarınızı alabilir miyim? Metilen mavisi+kaya tuzu kullanmayı planlıyorum. Şuana akvaryumumda kadar hiçbir ilaç kullanmadım.
Bitkilerin Dibine Kurşun Bağlamak
arkadaşlar selamun aleykum elimde 18 adet ikola yavrum var 4-6cm kadar oldular iştahları yerinde keyiflerinde bir sıkıntı yok yalnız içlerinden bazılarında üst yüzgeçte zedelenme gibibir durum söz konusu daha önce kavga eden duboisilerde gözlemlediğim gibi yalnızca birtanesinde de kuruk etrafında saki bantmış gibi beyaz bir band oluştu kuyruk dibinden kopacakmış gibi duruyor :( acaba bir hastalık mı bilemedim. Erime falan yok ilk defa böyle bişey gördüm yorumlarınızı alabilir miyim?
arkadaşlar selamun aleykum elimde 18 adet ikola yavrum var 4-6cm kadar oldular iştahları yerinde keyiflerinde bir sıkıntı yok yalnız içlerinden bazılarında üst yüzgeçte zedelenme gibibir durum söz konusu daha önce kavga eden duboisilerde gözlemlediğim gibi yalnızca birtanesinde de kuruk etrafında saki bantmış gibi beyaz bir band oluştu kuyruk dibinden kopacakmış gibi duruyor :( acaba bir hastalık mı bilemedim. Erime falan yok ilk defa böyle bişey gördüm yorumlarınızı alabilir miyim?
Ic Sump Ve Arka Cam İcin Siyah Fon
Benim de yandan sumplu akvaryumum var içinin görünmemesi için arkafonla aynı renk pleksi kesip yapıştırıldı. Boya ile uğraşmaya gerek yok. Cam boyası falan kullanılabilirsin belki ama pleksiyi sikonla yapıştır içten gitsin ;)
Benim de yandan sumplu akvaryumum var içinin görünmemesi için arkafonla aynı renk pleksi kesip yapıştırıldı. Boya ile uğraşmaya gerek yok. Cam boyası falan kullanılabilirsin belki ama pleksiyi sikonla yapıştır içten gitsin ;)
Tasarım Önerinizi Bekliyorum
Balıkları akvaryumun içeride hayal ettiğimde genel görüntü gayet yerinde. Daha önce söylediğin gibi siyah kum yapmışsın [:iyi:] Sana tavsiyem (illaki yapacaksındır) arka camı çok koyu hatta siyah renkle kapatman. Böylece balıkların renkleri daha ön plana çıkacaktır. Kaya seçiminde daha sert köşe hatlarına sahip kaya bul bence.Bu hali ile de geçer not alırsın benden [;)]
Bu arada Demasoni ve msobo magunga sanki daha güzel görsellik oluşturuyorlar. [:?] prensese çok benziyorlar ayırt edemiyorum ben [:)))]
güzel bir video buldum;
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=E6uAQpu9aIc[/VID]
Balıkları akvaryumun içeride hayal ettiğimde genel görüntü gayet yerinde. Daha önce söylediğin gibi siyah kum yapmışsın [:iyi:] Sana tavsiyem (illaki yapacaksındır) arka camı çok koyu hatta siyah renkle kapatman. Böylece balıkların renkleri daha ön plana çıkacaktır. Kaya seçiminde daha sert köşe hatlarına sahip kaya bul bence.Bu hali ile de geçer not alırsın benden [;)]
Bu arada Demasoni ve msobo magunga sanki daha güzel görsellik oluşturuyorlar. [:?] prensese çok benziyorlar ayırt edemiyorum ben [:)))]
güzel bir video buldum;
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=E6uAQpu9aIc[/VID]
Akvaryum Dizayn Merkezi Sorumsuzluğu
Hayırlı olsunu seçeyim hocam :) bizim insanımız böyle malesef dükkan açarlar ticaret için sanırsın ki paraya ihtiyaçları yok doymuşlar mecburiyetten çalışıyorlar
zorlama olsa şişirme iş yapılır amma böyle rahat ve relax iş yaptıran müşteri bulamazlar.
Hee ne oldu benim çevremde birkaç arakdaşım vardı özel akvaryum düşünen benim izlenimlerim neticesinde başka akvaryumculara bakacaklar. Belki çok para kaybetmezler koymaz adamlara fakat bir bilinç oluşursa eğer ne ala. Müşteri velinimettir.
Hayırlı olsunu seçeyim hocam :) bizim insanımız böyle malesef dükkan açarlar ticaret için sanırsın ki paraya ihtiyaçları yok doymuşlar mecburiyetten çalışıyorlar
zorlama olsa şişirme iş yapılır amma böyle rahat ve relax iş yaptıran müşteri bulamazlar.
Hee ne oldu benim çevremde birkaç arakdaşım vardı özel akvaryum düşünen benim izlenimlerim neticesinde başka akvaryumculara bakacaklar. Belki çok para kaybetmezler koymaz adamlara fakat bir bilinç oluşursa eğer ne ala. Müşteri velinimettir.
Akvaryum Dizayn Merkezi Sorumsuzluğu
Arkadaşlar merhaba,
Normal şartlarda böyle bişey yapmam mamafih sizinle durumu paylaşmassam içimde kalacak.
Öncelikle mail ile fiyat teklifi alındı. Sonra kardeşimi yönlendirdim. Uygun bir fiyata ince uzun kabaca 120x28x28 ebatlarında yandan sumplı bir cam a cam boş akvaryum sipariş ettik.
Siparişi verdiğimizde hafta sonu gelmek üzereydi ve pazar günü başlayacağı bilgisini verdiler. Hay hay acele olması düzgün iş olsun dedik ve bekledik. Bekledik... ve bekledik...
Fakat arayan olmayınca kardeşim aramaya karar verdi. ( Bu arada kapora verildi. İletişim bilgilerimi verildi.) Henüz başlamadıklarını söylemişler. Yoğunlarmış. Dedim hadi biz de yoğunuz biraz daha izin verelim. Tam tarihleri şuan veremiyorum ama ben mail ile 5 Eyl. sabah saatları yazıştım. Yanlış hatırlamıyorsam kardeşim de ertesi günü gitmişti.
Gel zaman git zaman bizim 2 tonluk akvaryumu [:P] bitirdik hazır diye aramışlar.
Babam iş çıkışı ben uğrarım araç bende siz merak etmeyin dedi. Bu bahsi geçen akvaryum dizayn merkezine gidip 1 saat bekleyip bir de akvaryumun bitmediğini görmüş ve biraz söylenmiş. Keşke bitti demeseydin oğlum ona göre gelirdik. Adamlar silikonlamaya devam ediyorlarmış. Sump giriş veçıkış kısmındaki su girişi için plexi bir parçayı cam üzerinme yapıştırmışlar ama ona sıktıkları silikonla bir başka akvaryum yapılır.Kafa motoru bölmesindeki plexi parçayı delmek istemiş kırmış. Ona yapıştırıcı boca etmiş alta kadar süzülmüş. Siyah silikon kullanmış ki bize sormadı. Silikon işçiliği berbat ötesi.
Camları da zımparalamamışlar babam benim yazımda zımparaladı dedi. Akvaryum arkasına mavi fon istedik kendinden yapışkanlı mavi fon yapıştırmışar sağolsunlar.(Ben kendim daha iyi yapıştırırdım) Onu da son dakkada yapmışlar teslim etmeden önce.
Yani anlıcanız akvaryum dizayn merkezi ya çok amatör yada bize stajyer biri denk geldi.
Neyse eve geldikten sonra biraz söylendik falan yıkayalım dedim temizlensin. Cam köşeleri o kadar keskinki tek tek onları önce zımparaladım. Sonra nasıl birşey sürülmüşse camlar yağlı gibi sil babam sil yıka babam yıka zorla çıkardım. Herşey bir tarafa Sump bölesindeki camlara bişeyler yazmışlar onları da silmeden takmışlar. Elimi de sokamıyorum dar bir bölme Fesuphanallah dedirttiler yani...
İşiniz düşer mi bilmem yada forumda kendilerinin adres bilgileri var bu başlığı görürler mi bilmem. Memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum. [:kotu:][:kotu:]
Arkadaşlar merhaba,
Normal şartlarda böyle bişey yapmam mamafih sizinle durumu paylaşmassam içimde kalacak.
Öncelikle mail ile fiyat teklifi alındı. Sonra kardeşimi yönlendirdim. Uygun bir fiyata ince uzun kabaca 120x28x28 ebatlarında yandan sumplı bir cam a cam boş akvaryum sipariş ettik.
Siparişi verdiğimizde hafta sonu gelmek üzereydi ve pazar günü başlayacağı bilgisini verdiler. Hay hay acele olması düzgün iş olsun dedik ve bekledik. Bekledik... ve bekledik...
Fakat arayan olmayınca kardeşim aramaya karar verdi. ( Bu arada kapora verildi. İletişim bilgilerimi verildi.) Henüz başlamadıklarını söylemişler. Yoğunlarmış. Dedim hadi biz de yoğunuz biraz daha izin verelim. Tam tarihleri şuan veremiyorum ama ben mail ile 5 Eyl. sabah saatları yazıştım. Yanlış hatırlamıyorsam kardeşim de ertesi günü gitmişti.
Gel zaman git zaman bizim 2 tonluk akvaryumu [:P] bitirdik hazır diye aramışlar.
Babam iş çıkışı ben uğrarım araç bende siz merak etmeyin dedi. Bu bahsi geçen akvaryum dizayn merkezine gidip 1 saat bekleyip bir de akvaryumun bitmediğini görmüş ve biraz söylenmiş. Keşke bitti demeseydin oğlum ona göre gelirdik. Adamlar silikonlamaya devam ediyorlarmış. Sump giriş veçıkış kısmındaki su girişi için plexi bir parçayı cam üzerinme yapıştırmışlar ama ona sıktıkları silikonla bir başka akvaryum yapılır.Kafa motoru bölmesindeki plexi parçayı delmek istemiş kırmış. Ona yapıştırıcı boca etmiş alta kadar süzülmüş. Siyah silikon kullanmış ki bize sormadı. Silikon işçiliği berbat ötesi.
Camları da zımparalamamışlar babam benim yazımda zımparaladı dedi. Akvaryum arkasına mavi fon istedik kendinden yapışkanlı mavi fon yapıştırmışar sağolsunlar.(Ben kendim daha iyi yapıştırırdım) Onu da son dakkada yapmışlar teslim etmeden önce.
Yani anlıcanız akvaryum dizayn merkezi ya çok amatör yada bize stajyer biri denk geldi.
Neyse eve geldikten sonra biraz söylendik falan yıkayalım dedim temizlensin. Cam köşeleri o kadar keskinki tek tek onları önce zımparaladım. Sonra nasıl birşey sürülmüşse camlar yağlı gibi sil babam sil yıka babam yıka zorla çıkardım. Herşey bir tarafa Sump bölesindeki camlara bişeyler yazmışlar onları da silmeden takmışlar. Elimi de sokamıyorum dar bir bölme Fesuphanallah dedirttiler yani...
İşiniz düşer mi bilmem yada forumda kendilerinin adres bilgileri var bu başlığı görürler mi bilmem. Memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum. [:kotu:][:kotu:]
SON MESAJLAR
- Balığımın Yanağında Çok Büyük Bir Şişlik Var Ömer t, 23:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Ic Filtre ArifhbsAquatics, 23:21
Filtreleme Seçenekleri - Betta Akvaryumum İçin Görüş Almalıyım Ayberk1634, 23:08
Yeni Üye Forumu - 90 Litre Tank Dış Filtre Tavsiyesi (2024)* koray ulusoy, 23:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kütüğümdekiler Nedir ? Mirza Adar, 23:03
Yeni Üye Forumu - Japon Balıkları İçin Hangi Renk Işık Kullanmalıyım Taha Yanık, 23:00
Sazansıgiller - 11cm Senegal Bişiri-12cm Erkek Anaç Portakal Cikle xellence07, 22:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dişi Frontozam Neden Böyle Oldu Berke.., 22:15
Yeni Üye Forumu - Baliklar Asagi Bakıyor Mertkaandoruk, 22:08
Yeni Üye Forumu - Sobo Sf-550f Dis Filtre Cerceveli Akvaryuma Olurmu Talha60, 22:06
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Mertkaandoruk, 22:05
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Emreözamisos, 21:55
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 30* Nano Kurulum Süreci Mirza Adar, 21:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bulanik Su Emreözamisos, 21:48
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Bitki Önerisi yusufcn, 21:46
Yeni Üye Forumu - Mayalı Sistem Co2 İşe Yarıyormu? yusufcn, 21:42
Yeni Üye Forumu - Böcek Malikanesi Busra1753, 21:26
Akvaryum Tanıtımı - Su Küfü Ve Alg Biyofilmleri - Beyaz Pamuklanmalar bendeniztayfun, 21:18
Makaleler ve Tercümeler - 2 Frontoza Erkegım Birbirini Kovalıyor Berke.., 21:07
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Balığı Emreözamisos, 21:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesler Ve Yavruları 7stu, 20:33
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - İç Filtrem Bozuldu, Tavsiye Verir Misiniz ytugcek, 20:21
Filtreleme Seçenekleri - 4 Aydır Geçmeyen Su Bulanıklığı. bendeniztayfun, 19:17
Yeni Üye Forumu - Camda Küçük Canlılar ÇaĞRı, 18:48
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Mini Taş Yapıştırma Laterthanbefore, 18:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tetra Sahiplendirme tgrlrgn, 18:00
Canlı Doğuranlar - Severum Çift Birbirleri Anlaşmıyor Mnoomg, 17:58
Yeni Üye Forumu - Bu Balıklar Akvaryumuma Uygun Mu MustafaŞ, 16:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcı Ve Termometre Farkı Sorunu GhostKoi, 16:29
Akvaryum Bilimi - Lepistes Akvaryumum Tortuga4, 15:42
Akvaryum Tanıtımı - Sürekli Yan Yatan Kendini Okşatan Japon Balığı ahmetfiratozkaya, 15:34
Yeni Üye Forumu - Koloni Kurmak İstiyorum Hamite07, 15:10
Yeni Üye Forumu - Transgenetik Yavrular Hk Atesufuk, 14:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Kılıçkuruk Hamile Mi Kadnezar, 14:17
Yeni Üye Forumu - Catappa Yaprağı Pamukçuklanma bendeniztayfun, 13:32
Akvaryum Bilimi - Biyolojik Filtre acemibiri, 13:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dibe Çökerek Ölme Ayberk1634, 13:00
Yeni Üye Forumu - Severum Sevdası giyotyn, 12:56
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryumda Pus Sorunu Ve Balık Kayıpları abilge, 12:32
Bitki Akvaryumları Genel - Bitki Taha Yanık, 12:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Adana Da Co2 Mertekmen, 11:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Seachem Sıvı Gübre Haftalık Program Montesque, 08:58
Taban ve Gübreleme - Baligimi Yeni Aldim Karni Sis Gibi Geliyor Kabiz M MasterChief, 02:00
Yeni Üye Forumu - Bu Lepisteslerin Hangisi Dişi Hangisi Erkek XAli, 01:20
Yeni Üye Forumu - Lepistes Renk Değişimi Gokalpp, 00:54
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitkili Akvaryum Yapımı ktoG, 00:53
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Ne Bakılır sefamolsun, 00:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes KaanE, 00:29
Akvaryum Tanıtımı - Su Düzenleyici Bakteri Kültürü Ve Sıvı Gübre Öneri isssmailak, 00:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kasımda Aşk Başkadır Mt_aquascaping, 00:00
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 5 Adet Oscar horozbina 23:11
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 23:05
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 23:05
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 23:04
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 23:04
- Beta SmallCandyThing 23:04
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 22:51
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:51
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:51
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:51
- Led Driver 36-48w ilh4n 22:26
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 22:26
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 22:26
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 22:12
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 21:44
- Albino Full Red Big Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 21:44
- Salt Lake Artemia Konserve FULL RED MEHMET 21:44
- Damızlık Altı Macrostomalar sametyildiz 21:40
- Cüce Vatoz 3-6 Cm Arası mertank 21:39
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 21:36
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:36
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 21:31
- Ates Neon Karides omersayar 21:31
- 25 Kg Civarı Vitasand 3 Mm Dere Kumu DenizOlsam 21:22
- Seachem Phosguard 1000 Ml Fosfat Silikat Tutucu DenizOlsam 21:22
- Damızlık Cüce Vatozlar DenizOlsam 21:22
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 21:13
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 21:13
- Mega Dorsal Fullredler delir 21:03
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 20:40
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 20:40
- Harika Formda Moss Türleri. smithiseek 20:28
- Tetra Crusta Menü / Karides Yemi smithiseek 20:28
- Tanganyika Regani Cichlid Yavruları iakyol 20:17
- Mikro Kurt Ve Beyaz Kurt Köroglu.88 20:12
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 20:07
- Christmas Moss Furkann 20:07
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:56
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:56
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 19:48
- Bakımı Kolay Zeytin Bitkisi Uyguna Verilecektir Metinmert Yiğit 19:03
- Malawi Çiklet Redrainbow 19:00
- 50 Cm Lik Akvaryum Redrainbow 19:00
- 2 Adet Yavruluk Ve Bitki Mos Yetiştirme Akvaryumu VsfAkn 18:40
- Red Check Endler Doğasa 18:19
- Elektrik Blue Ramirazi Doğasa 18:19
- 50×50×50 Extraclear Akvaryum Doğasa 18:19
- 50×50×50 Extraclear Akvaryum Doğasa 18:19
- Eheim Isıtıcılar,sobo Armatür,sump Ve Dalga Motoru Burak PEKDEMİR 18:18
- High Tech Bitkili Akvaryum hakanmidilic 17:42
KULLANICILAR
- 213 Online Kullanıcı, 116 Üye
Online Kullanıcılar
Montesque,
Ra93,
HaydarGul,
Güntaç aytaç,
Atesufuk,
kadirbursa,
Musab Ali Coşkun,
hll_aquascaping,
Gokalpp,
erltas16,
Barış18,
budak_murat,
MiSoSiKiaN,
nurtensultan,
Busra1753,
Murat Gün,
omersayar,
isssmailak,
darkLightning0,
gipsy_fire,
blue_biber,
kdrackgz,
MrAlaattin,
Ehtiyar,
MehmetSerkan,
HBOSKURTH,
cagrisw,
kaygsz50,
mr.nyas,
Bgoodies,
KaanE,
aktugsedat,
Sputnik,
avukathasan06,
TuRKeR,
Ayberk1634,
GnyOzcan,
Corydoras.gram,
beary,
Acemi_hobici,
xellence07,
chimeric,
Hidro Dinamik,
Heinzen,
darkaura,
R0h1rr1m,
Sima,
puffity,
fth0507,
Bettacifaho,
mightymurat,
karidesrehberi,
alpernar,
vagus,
mmemati,
Akax,
xraycan,
hasancn,
omerkykn,
Lepistes..,
barsbingul,
ekmbr,
Delta Hoby,
Fukushuu,
Alperen19,
Aliko1616,
ArifhbsAquatics,
ytugcek,
fatihsahin,
goko58,
fasteagle58,
Qtahya,
Woland,
ÇaĞRı,
Payitaht,
Tortuga4,
KartonBardakCay,
yggdrasils,
Laetacara,
Kunta kinte,
Theguardian,
hasancobanoğlu,
Emre3599,
Thefishmannn,
Betabaliki,
Huzeyfe.ylc,
UrasArt,
DrBerkay,
MertSoyumert,
sselcuks,
Vlademirol,
şansal,
YagizEfe551905,
Öğretmen Ali,
ismailuguz,
sallas31@hotmail.com,
Sütçü,
serdar131977,
FerhatKaya,
Sariyerlee,
DTxLorD,
Aporetti,
cenktopoglu,
Dark65,
Kaya0606,
Barış,
yakaryus,
alperonal,
diaslayt,
mitii,
Epidermis,
Redrainbow,
Burakdasiva,
Emreözamisos,
grendel1984,
Fırat pınar,
BozKar,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.