ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kabasakal34
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
42
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Ağustos 2025 22:09
Toplam Mesaj:
59 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Cem
Doğum Tarihi:
17 Nisan 1992
İl:
Istanbul
Meslek:
Beden eğitimi öğretmeni, antrenör
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Hepimiz daha az kullanılan yolda yürürüz.
SON 10 MESAJI
Red Dragon Halfmoon Yavrusu Kod Adı: Azim :)
[QUOTE=Serkanjb]
hedef 200 yavru [:O][/QUOTE]
Listeye adımı yazdırıyorum şimdiden o zaman [:)] [:)][:)]
maşallah gün geçtikçe formu daha da güzelleşiyor [3)]
[QUOTE=Serkanjb]
hedef 200 yavru [:O][/QUOTE]
Listeye adımı yazdırıyorum şimdiden o zaman [:)] [:)][:)]
maşallah gün geçtikçe formu daha da güzelleşiyor [3)]
F0 Betta Rubra Günlüğü
[QUOTE=Arifhb]
Teşekkür ederim dostlar sağolsun.😁
Biliyordum iyi atlayıcı olduklarını elimden geldiğince kapadım ama malum vahşi tür olunca daha ürkek oluyorlar.[/QUOTE]
bende vahşi betta düşünüyordum sizin konunuzunda etkisi büyük tabi, bizde kedi de var kalp krizinden giderler herhalde [^_^]
[QUOTE=Arifhb]
Teşekkür ederim dostlar sağolsun.😁
Biliyordum iyi atlayıcı olduklarını elimden geldiğince kapadım ama malum vahşi tür olunca daha ürkek oluyorlar.[/QUOTE]
bende vahşi betta düşünüyordum sizin konunuzunda etkisi büyük tabi, bizde kedi de var kalp krizinden giderler herhalde [^_^]
F0 Betta Rubra Günlüğü
Bi hevesle güncellemeyi merak edip başlığa girdim, gece gece üzdü. Başınız sağolsun :(
Cidden oradan nasıl çıkabildiler hayret edici...
Bi hevesle güncellemeyi merak edip başlığa girdim, gece gece üzdü. Başınız sağolsun :(
Cidden oradan nasıl çıkabildiler hayret edici...
F0 Betta Rubra Günlüğü
Maşallah çok güzel bir kurulum olmuş [:nazar:]
Banada birkaç fikir verdiniz yakın zaman için. Umarım kazasız sıkıntısız devam eder hobiniz[:)]
Maşallah çok güzel bir kurulum olmuş [:nazar:]
Banada birkaç fikir verdiniz yakın zaman için. Umarım kazasız sıkıntısız devam eder hobiniz[:)]
Betta Akvaryum Kurulum Yardım
[QUOTE=FurkanKöse59]
Akvaryumu,Emre Uslu abimizden yaptırabilirsiniz fiyatları uygun,ilanı var inceleyebilirsiniz.Proflorada aquabasis kum var kaç kilo bilmiyorum.Tabana,bir nevi gübre olan ve besleyici özelliğe sahip Aquabasis plusı koyun. Aquabasis plus ince ve hafif bir toprak. Bunun uzerine sineklik koymaniz gerekir. Aksi takdirde ileride bitki sokumu/ekimi sırasında sorun yaşarsınız. En üste de istediğiniz kumu kullanabilirsiniz.Aquabasis plus gübre görevi yapan besleyici bir toprak olduğu için eğer misket gübre kullanacaksanız ilk kurulumda misket gübreye gerek yok.Filtre olarak sunsun hw-603b dış filtre alın musluğunu kısarsınız,çok dalgalanma yapmaz.Ben hazır akvaryum almaktansa yaptırmaktan yöneyim en azından cam kalınlığını falan siz seçersiniz aynı şekilde akvaryumun ebatlarınıda,silikon renginide siz seçersiniz,bence hazır akvaryum almak daha pahalı ve ebat olsun,cam kalınlığı olsun,silikon rengi olsun siz seçemiyorsunuz.Tabi karar sizin keyifli hobiler.[/QUOTE]
İnceledim ilanını fakat bana çok uzak oradan gidip getirmeside dert, ben Tuzla tarafındayım. Başka alternatiflere bakıyorum.
Aguabasis 3 kilo. Bende o konuları okuyordum. Tabana lav kırığı üzerine aquabasis + sineklik, en üste de ya direk hagen kum yada bütçe kalırsa jbl manado eklemeyi düşünüyorum.
Sunsun'un fiyatı görünce bir kötü oldum elimdekini satmasaymışım keşke dedim :)))
Teşekkürler, okuyup bazı şeyleri şekillendirmeye çalışıyorum. Ona göre adım atmak doğru tercih açısından da önemli ekstra masraf çıkarmaz başıma.
[QUOTE=FurkanKöse59]
Akvaryumu,Emre Uslu abimizden yaptırabilirsiniz fiyatları uygun,ilanı var inceleyebilirsiniz.Proflorada aquabasis kum var kaç kilo bilmiyorum.Tabana,bir nevi gübre olan ve besleyici özelliğe sahip Aquabasis plusı koyun. Aquabasis plus ince ve hafif bir toprak. Bunun uzerine sineklik koymaniz gerekir. Aksi takdirde ileride bitki sokumu/ekimi sırasında sorun yaşarsınız. En üste de istediğiniz kumu kullanabilirsiniz.Aquabasis plus gübre görevi yapan besleyici bir toprak olduğu için eğer misket gübre kullanacaksanız ilk kurulumda misket gübreye gerek yok.Filtre olarak sunsun hw-603b dış filtre alın musluğunu kısarsınız,çok dalgalanma yapmaz.Ben hazır akvaryum almaktansa yaptırmaktan yöneyim en azından cam kalınlığını falan siz seçersiniz aynı şekilde akvaryumun ebatlarınıda,silikon renginide siz seçersiniz,bence hazır akvaryum almak daha pahalı ve ebat olsun,cam kalınlığı olsun,silikon rengi olsun siz seçemiyorsunuz.Tabi karar sizin keyifli hobiler.[/QUOTE]
İnceledim ilanını fakat bana çok uzak oradan gidip getirmeside dert, ben Tuzla tarafındayım. Başka alternatiflere bakıyorum.
Aguabasis 3 kilo. Bende o konuları okuyordum. Tabana lav kırığı üzerine aquabasis + sineklik, en üste de ya direk hagen kum yada bütçe kalırsa jbl manado eklemeyi düşünüyorum.
Sunsun'un fiyatı görünce bir kötü oldum elimdekini satmasaymışım keşke dedim :)))
Teşekkürler, okuyup bazı şeyleri şekillendirmeye çalışıyorum. Ona göre adım atmak doğru tercih açısından da önemli ekstra masraf çıkarmaz başıma.
[QUOTE=FurkanKöse59]Merhaba,bence akvaryumu kendiniz yaptırın bettalar,genelde sığ sularda yaşarlar.60×40×30,50×30×30,60×30×30,60×30×25 gibi akvaryum yaptırmak daha mantıklı.Istıcı ve çok hafif suda dalgalanma yapan bir filtre almanız mantıklı olur.Kum olarak dere kumu yada silis kullanın çınar,ceviz,meşe gibi yapraklardan akvaryuma koyun,aynı şekilde kökte kullanın,betta türü olarak vahşi form betta almanızı tavsiye ederim 1 çift olarak.Forumda satanlar var keyifli hobiler.[/QUOTE]
proflora için yorumunuz nedir, bitkiler için olumlu etkisi olucagı kaanatindeyim. işte birkaç yerden fiyat aldım hazır almak ile yaptırmak arasında fark yok üstüne yaptırma daha pahalı tutuyor[:)))]
filtre için marka model öneriniz var mıdır?
[QUOTE=FurkanKöse59]Merhaba,bence akvaryumu kendiniz yaptırın bettalar,genelde sığ sularda yaşarlar.60×40×30,50×30×30,60×30×30,60×30×25 gibi akvaryum yaptırmak daha mantıklı.Istıcı ve çok hafif suda dalgalanma yapan bir filtre almanız mantıklı olur.Kum olarak dere kumu yada silis kullanın çınar,ceviz,meşe gibi yapraklardan akvaryuma koyun,aynı şekilde kökte kullanın,betta türü olarak vahşi form betta almanızı tavsiye ederim 1 çift olarak.Forumda satanlar var keyifli hobiler.[/QUOTE]
proflora için yorumunuz nedir, bitkiler için olumlu etkisi olucagı kaanatindeyim. işte birkaç yerden fiyat aldım hazır almak ile yaptırmak arasında fark yok üstüne yaptırma daha pahalı tutuyor[:)))]
filtre için marka model öneriniz var mıdır?
[QUOTE=scusamalizia]Merhabalar kurulumunuz şimdiden hayırlı olsun.Atakanpetshoptan bende dun sipariş verdim.Bitki alisverisimi ordan yapiyorum sürekli.Catappa yapragı düşünmuyorsaniz yati yada mangrove kökü düsünebilirsiniz.Betaların sevdigi bitki türleri salvia pistia,su mercimegi,anubias.Kolay bitki türlerinden saz tilki kuyrugu eladoa zeytin cabomba [:3]bitkisi bakabilirsiniz
Hareketli suları sevmezler birde.Şelale yada pipo filtre olabilir.Bol saklanma alanida çok önemli tabi[:)][/QUOTE]
Teşekkür ederim, kökleri bende not etmişim ama arasında seçim yapamadım çünkü nasıl bir ortam hazırlamak istediğime karar veremedim henüz:) bitkileri inceliyorum güzel bir ortam hazırlıyabilirim umarım.
Şelale yada pipo filtre için öneride alabilir miyim? :)
[QUOTE=scusamalizia]Merhabalar kurulumunuz şimdiden hayırlı olsun.Atakanpetshoptan bende dun sipariş verdim.Bitki alisverisimi ordan yapiyorum sürekli.Catappa yapragı düşünmuyorsaniz yati yada mangrove kökü düsünebilirsiniz.Betaların sevdigi bitki türleri salvia pistia,su mercimegi,anubias.Kolay bitki türlerinden saz tilki kuyrugu eladoa zeytin cabomba [:3]bitkisi bakabilirsiniz
Hareketli suları sevmezler birde.Şelale yada pipo filtre olabilir.Bol saklanma alanida çok önemli tabi[:)][/QUOTE]
Teşekkür ederim, kökleri bende not etmişim ama arasında seçim yapamadım çünkü nasıl bir ortam hazırlamak istediğime karar veremedim henüz:) bitkileri inceliyorum güzel bir ortam hazırlıyabilirim umarım.
Şelale yada pipo filtre için öneride alabilir miyim? :)
[QUOTE=Samoo]Ömc3likle ısıtıcınız olmalı ilk olarqk
Daha sonra catappa yaprağı hem suyun dengesini sağlar hem balığınızın stresini azaltır bitki olarak co2 siz bie çok bitki mevcut bakmak istersenşz atakanpetshoptan canlı bitki bölümünden bakabilirsinşz orada bakımı kolay ve vs diye yazıyır açıklama kısmın da canlı yemleir severler ama parazit olma durumu olabilir dondurulmuş yem verebilirsiniz (kan kurudu) vs
Görsellik açısından yati kökü va kullanabşlirsinşz bence ışığınız yeterli
Akvaryum konusuna gelince ikinci el öneririm fiyat olaeak daha uygun bence yoksa da kendiniz yaptırabilirsiniz bence iyi hobiler dilerim
[/QUOTE]
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet ısıtıcıyı atlamışım sipariş verdim. Tetra ht100 ısıtıcı aldım.
Catappa yaprağını görsel olarak pek beğenmiyorum aslında. Olmazsa olmaz mıdır? Keyfi midir veyahut alternatif ne kullanılabilir.
Bitki çeşidi açısından da atakanpetshopun sitesi tercihim olucak. Sizin önerebilceginiz böyle bir kurulumda tercih edeceğiniz bitkiler neler olurdu?
İkinci el biraz bakındım ama bu ölçülerde bişey bulamadım.
Işık konusunda bende yeteceğini düşünüyorum, yaptığım akvaryum 40 lt idi hemen hemen. Akvaryumda ki hesaplamalara göre o aydınlatmayı yapmıştım. Fazlasıyla yeter sanırım :)
Güzel dilekleriniz için teşekkürler sizlerede iyi hobiler dilerim
[QUOTE=Samoo]Ömc3likle ısıtıcınız olmalı ilk olarqk
Daha sonra catappa yaprağı hem suyun dengesini sağlar hem balığınızın stresini azaltır bitki olarak co2 siz bie çok bitki mevcut bakmak istersenşz atakanpetshoptan canlı bitki bölümünden bakabilirsinşz orada bakımı kolay ve vs diye yazıyır açıklama kısmın da canlı yemleir severler ama parazit olma durumu olabilir dondurulmuş yem verebilirsiniz (kan kurudu) vs
Görsellik açısından yati kökü va kullanabşlirsinşz bence ışığınız yeterli
Akvaryum konusuna gelince ikinci el öneririm fiyat olaeak daha uygun bence yoksa da kendiniz yaptırabilirsiniz bence iyi hobiler dilerim
[/QUOTE]
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet ısıtıcıyı atlamışım sipariş verdim. Tetra ht100 ısıtıcı aldım.
Catappa yaprağını görsel olarak pek beğenmiyorum aslında. Olmazsa olmaz mıdır? Keyfi midir veyahut alternatif ne kullanılabilir.
Bitki çeşidi açısından da atakanpetshopun sitesi tercihim olucak. Sizin önerebilceginiz böyle bir kurulumda tercih edeceğiniz bitkiler neler olurdu?
İkinci el biraz bakındım ama bu ölçülerde bişey bulamadım.
Işık konusunda bende yeteceğini düşünüyorum, yaptığım akvaryum 40 lt idi hemen hemen. Akvaryumda ki hesaplamalara göre o aydınlatmayı yapmıştım. Fazlasıyla yeter sanırım :)
Güzel dilekleriniz için teşekkürler sizlerede iyi hobiler dilerim
Arkadaşlar selamlar,
Beta akvaryumu kurma niyetindeyim. Elimde bir akvaryum vardı da ufak bi kaza sonrası çöp oldu malesef. Bu kurulum için kullanacagım elimde, JBL proflorastart var.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/100820200209121.jpg[/IMG]
Akvaryumu yeniden temin etme ile yaptırma arasında kararsızım. Yağmur akvaryumu 59x31x40 ile 52x25x37 arasında kaldım. Yada aynı ölçülerde extraclear camdan mı yaptırsam bilmiyorum. Elimde çöpe giden akvaryumun çıtaları var.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/100820200210381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/100820200211171.jpg[/IMG]
Ek olarak elimde daha önce dıy olarak yaptığım ışıklandırma mevcut. Çöpe giden akvaryumun aydınlatma sistemine göre uygulamıştım. Bu kurmayı planladığım akvaryumda kullanmayı düşünüyorum. Yeterli geleceğini düşünüyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/090820200332211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/090820200332221.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/090820200332231.jpg[/IMG]
Başka önereceğiniz ekipman tavsiyelerine açığım.
Bu boyutlarda akvaryum için bitki önerisi bekliyorum.
Beta türü konusunda da önerilerinize talibim.
Herkese şimdiden değerli yorumları için teşekkürlerimi sunuyorum. Keyifli hobiler[:)][EDIT]Kabasakal34,2020-08-10 02:24:00[/EDIT]
Arkadaşlar selamlar,
Beta akvaryumu kurma niyetindeyim. Elimde bir akvaryum vardı da ufak bi kaza sonrası çöp oldu malesef. Bu kurulum için kullanacagım elimde, JBL proflorastart var.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/100820200209121.jpg[/IMG]
Akvaryumu yeniden temin etme ile yaptırma arasında kararsızım. Yağmur akvaryumu 59x31x40 ile 52x25x37 arasında kaldım. Yada aynı ölçülerde extraclear camdan mı yaptırsam bilmiyorum. Elimde çöpe giden akvaryumun çıtaları var.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/100820200210381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/100820200211171.jpg[/IMG]
Ek olarak elimde daha önce dıy olarak yaptığım ışıklandırma mevcut. Çöpe giden akvaryumun aydınlatma sistemine göre uygulamıştım. Bu kurmayı planladığım akvaryumda kullanmayı düşünüyorum. Yeterli geleceğini düşünüyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/090820200332211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/090820200332221.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213558/090820200332231.jpg[/IMG]
Başka önereceğiniz ekipman tavsiyelerine açığım.
Bu boyutlarda akvaryum için bitki önerisi bekliyorum.
Beta türü konusunda da önerilerinize talibim.
Herkese şimdiden değerli yorumları için teşekkürlerimi sunuyorum. Keyifli hobiler[:)][EDIT]Kabasakal34,2020-08-10 02:24:00[/EDIT]
60p Forest Aquascape
Maşallah elinize sağlık keyifle bi solukta okudum[:nazar:]
Merakla gelişmeleri takipteyim, bu süreçte umarım herşey istediğiniz gibi olur. Beklediğiniz sonuçları alırsınız[:)]
Maşallah elinize sağlık keyifle bi solukta okudum[:nazar:]
Merakla gelişmeleri takipteyim, bu süreçte umarım herşey istediğiniz gibi olur. Beklediğiniz sonuçları alırsınız[:)]
SON MESAJLAR
- Taş Minikk06, 19:18
Yeni Üye Forumu - Walstad Metodu (ternapi) ternapi, 19:15
Bitki Akvaryumları Genel - Filtre Önerisi Akvaryum2000, 19:11
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumdaki Salyangoz koraykbl, 19:02
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Keşke Olsa Dediğiniz Araçlar Var Mı? cdsjgvcsgcs, 18:42
Yeni Üye Forumu - Sae Balığı İşe Yaramıyormuş ? Tayyareci, 18:29
Yosun - Tds Ve Tuz İlişkisi İle Alakalı Bir Soru Tayyareci, 18:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bilgili Akvaryumculara İhtiyacım Var Northus, 18:01
Yeni Üye Forumu - Şelale Filtre CoryCory, 17:47
Filtreleme Seçenekleri - 50 Lt Bitkili, Karides Ve Tetrali Akvaryum knn38, 16:03
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin bendeniztayfun, 15:57
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 15:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120x40x50 Akvaryum 10mm Kayıt Kuşaklı 3000tl Nasıl Tata, 14:38
Fiyat Forumu - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 14:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Taş Ilaydaaa, 13:54
Yeni Üye Forumu - Aqua Led Mi Orion Led Mi? Orhan76, 13:34
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Lepistes Üretimi Dişi Ve Erkeği Ayırmak İsmail_96965, 12:56
Canlı Doğuranlar - Melek Balığı Solungacında Yara Cyber_Scout, 12:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Sarı Prenses Aldım Yeni 40 Adet Erdal 42, 12:14
Yeni Üye Forumu - Pipo Filtre Önerisi yilmaz17, 10:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:31
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Beta Akvaryumu Sorular Orhan76, 08:54
Labirentliler - Akvaryumumda Hangi Bitkileri Tercih Etmeliyim İnci Kefali, 07:10
Bitki Türleri ve Bakımı - Eheim Classic 300 (2215) Ses Sorunu akvaristdeli, 01:46
Filtreleme Seçenekleri - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:38
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum , Balık , Su Ve Filtre Sevkiyatı Malinua55, 22:37
Yeni Üye Forumu - Cardinal Tetraların Sudan Atlaması yyiImaz, 21:57
Amerikan Tetraları - Tropheus Biyotop Kurulumu Carpediem, 19:57
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balık, Yüzeyde Kalma Hava Kesesi Problemi Sadel, 19:57
Yeni Üye Forumu - Microfex / Dero Worms Rafayel, 16:15
Diğer Tatlı Su Canlıları - Medaka Fry+neocaridina Cyber_Scout, 15:54
Akvaryum Tanıtımı - Helena (Katil) Salyangoz Üreyecek mi? giyotyn, 15:47
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Japon Balığı İçin Yeni Başlayanlara En Uygun Set İsmail_96965, 15:13
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout, 12:53
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Filtredeki Aşırı Pislik Aguamentist, 11:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre İçerik Ve Sıralama Önerisi Orhan76, 08:59
Filtreleme Seçenekleri - Kafamdaki Ph İkilemi Orhan76, 08:43
Bitkili Akvaryum Canlıları - Beta Baligim Kendisini Kotu Mu Hissediyor Kuro, 08:06
Yeni Üye Forumu - Tetra Yemleme İsmail_96965, 02:25
Yeni Üye Forumu - Bitki Tutmuş mu ? İsmail_96965, 01:01
Bitki Türleri ve Bakımı - 3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe bendeniztayfun, 00:54
Akvaryum Tanıtımı - Bunlar Bir Çeşit Parazit Mi Ibrahim90, 23:26
Bitki Akvaryumları Genel - Cüce Channa Besleyebilir Miyim MustafaŞ, 23:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dario Dario (red Scarlet) T3kniker, 22:38
Akvaryum Tanıtımı - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 21:35
Akvaryum Tanıtımı - Öpücük Ağızlı Bolivian Ramler sametyildiz, 21:11
Güney Amerikan Cichlidleri - Psikoloğum bendeniztayfun, 18:10
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 15:43
Güney Amerikan Cichlidleri - Köpük Yapmayan Erkek Beta Cyber_Scout, 15:35
Labirentliler - Balığın Türü Nedir? Erenguven, 15:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 18:22
- Full Set Hobi Sonu Resim Yüklenmiştir harunefe 17:23
- Cristmass Moss JDEAN 17:20
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 16:49
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 16:49
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 16:49
- Hb White Lepistes omererbas 16:28
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 16:28
- Sıfır İç Filtre Ler Gursoyhasan 15:59
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:49
- Yavru Kribensisler Koksal Gurkan 15:49
- 100+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 15:49
- İsta 3in1 Co2 Difüzör Yedek Seramik osmandbnl 15:21
- Özel Tür Japon Blue Lepistes osmandbnl 15:21
- Özel Tür Lepistesler Yellow Tuxedo Half Black Snow İ.sedef 15:11
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 14:03
- Akvaryum 30*30 metsi 14:03
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 13:36
- Mobilyalı İthal Akvaryum 80 Cm X50 FrkMbuna 13:31
- Cüce Vatoz - Saulosi Coral Red FrkMbuna 13:31
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 13:24
- Hazır Kurulu Akvaryum BywenzeL 13:24
- Kriza Gold Yavru emree06 13:21
- Duboisi Maswa emree06 13:21
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:02
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 13:02
- Discus, Oranda, Melek, Cüce Vatoz F13K 13:02
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:52
- Microfex Kültürü sefailgaz 12:47
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 12:47
- Turuncu Sakura fth0507 12:22
- 4 Adet Kribensis fth0507 12:22
- Bitki Çeşitleri emreemin 11:49
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 11:49
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 11:49
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 11:49
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 11:49
- Aquaclear 30 Şelale Filtre blenny 11:49
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 11:49
- Eheim 2213 blenny 11:49
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:45
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:45
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:45
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:45
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 11:43
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 11:43
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 11:43
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 11:18
- 7x39 Watt Armatür Bora Bey 11:18
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 11:06
KULLANICILAR
- 90 Online Kullanıcı, 49 Üye
Online Kullanıcılar
Kerem Sabri,
DenizOlsam,
mr.eliguzel,
Samnastrp,
kon4224,
Umt61,
Mateach,
BaldGuy,
Mehmet Yavuz,
ZET,
asiaminor,
ugurkeskin,
Michaelcrina,
Diplomi_mypn,
osmandbnl,
Cyber_Scout,
sina cen,
ulutasatilla,
umut353535,
EKAR,
cdsjgvcsgcs,
feritakan,
FrankZane,
kopruluonur,
Akax,
Amati340,
Tekin28,
Emre karabas,
onuribrahim,
JujuSeri,
BoranPara,
Theguardian,
artgy,
karidesrehberi,
Sevolay,
omererbas,
AmatorCichlidci,
Cucevatozcu,
karavanaemre,
TurX,
HaydarGul,
gokhankum,
kutayguclu,
Tayyareci,
leon_ur,
bearse22,
Omer04,
Balikcidede,
otolkurt,
AtlasPoyraz,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.