ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Yenici58
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
111
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Nisan 2021 16:23
Toplam Mesaj:
302 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Osman karaca
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Bu hobiye yeni başladım ve günden güne araştırmaya devam ediyorum
SON 10 MESAJI
70 Litre Bitkili
[QUOTE=Taylan]Elinize sağlık fotoğraflardan mıdır anlayamadım ama su biraz bulanık gibi geldi. Bitkiden ziyade küçük bir yati kökü gibi bir eklenti yapabilirseniz çok daha güzel olacağını düşünüyorum.[/QUOTE]fotoğrafı çektiğim zaman su da bulanıklık vardı sebebi ise yeni eklediğim dış filtredir diye düşünüyorum şuan öyle bişey yok yati kökünü de düşünücem
[QUOTE=Taylan]Elinize sağlık fotoğraflardan mıdır anlayamadım ama su biraz bulanık gibi geldi. Bitkiden ziyade küçük bir yati kökü gibi bir eklenti yapabilirseniz çok daha güzel olacağını düşünüyorum.[/QUOTE]fotoğrafı çektiğim zaman su da bulanıklık vardı sebebi ise yeni eklediğim dış filtredir diye düşünüyorum şuan öyle bişey yok yati kökünü de düşünücem
70 Litre Bitkili
70 litre lik tankımı paylaşmak istedim düşünceleriniz benim için çok önemli 6 aydır geliştirmeye çalışıyorum akvaryumu eksiklerimi ne yapsam daha iyi olur arkaya nasıl bişey yapıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ölçüler:50×35×40
Canlı Türleri:2 büyük moli 12 yavrumoli, 6 lepistes, midye
Bitki Türleri:Lysimachia Nummularia, çınar, zeytin, tütün, java moss
Tankın Yaşı:6 ay
Filtrasyon ve Işıklandırma:Sunsun 603b dış filtre, 9w ampul aparatı ile 4 saat
Tasarım ve Dekorasyon:çınarlar orta kısımda arka kısma 4 adet küçük tütün ektim onlar büyüyünce ortadaki bitkileri kısaltıcam ön tarafta zeytinler yeni ekildi orta plandaki bitkilerin gövdelerinin kötü görüntüsünü saklaması için ektim Lysimachia Nummularia ları da orta ve sağ arka köşeye çoğaltma işlemiyle ekim yaptım yakın bi zamanda ön taraflara sp japan eklemeyi düşünüyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/110620201418171.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/110620201418041.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/110620201420221.jpg[/IMG]
70 litre lik tankımı paylaşmak istedim düşünceleriniz benim için çok önemli 6 aydır geliştirmeye çalışıyorum akvaryumu eksiklerimi ne yapsam daha iyi olur arkaya nasıl bişey yapıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ölçüler:50×35×40
Canlı Türleri:2 büyük moli 12 yavrumoli, 6 lepistes, midye
Bitki Türleri:Lysimachia Nummularia, çınar, zeytin, tütün, java moss
Tankın Yaşı:6 ay
Filtrasyon ve Işıklandırma:Sunsun 603b dış filtre, 9w ampul aparatı ile 4 saat
Tasarım ve Dekorasyon:çınarlar orta kısımda arka kısma 4 adet küçük tütün ektim onlar büyüyünce ortadaki bitkileri kısaltıcam ön tarafta zeytinler yeni ekildi orta plandaki bitkilerin gövdelerinin kötü görüntüsünü saklaması için ektim Lysimachia Nummularia ları da orta ve sağ arka köşeye çoğaltma işlemiyle ekim yaptım yakın bi zamanda ön taraflara sp japan eklemeyi düşünüyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/110620201418171.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/110620201418041.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/110620201420221.jpg[/IMG]
İç Filtre Den Cızırtı
[QUOTE=Yusuf Serhat Er]Herkese merhaba 2-3 hafta önce japon balığı akvaryumuma bir adet iç filtre aldım bugün süngerini temizledim ve tekrar takdığımda çok cızırtı yaptı pervane biryere sürüyor gibi ama bulamadım yardımcı olabilir isiniz sorunu ne olabilir filtre hakkında ne bilgisi vermem gerektiğini bilmiyorum sorarsanız cevap verebilirim. Teşekkürler. [/QUOTE]fotoğraf ve iç filtrenin içinde neler var
[QUOTE=Yusuf Serhat Er]Herkese merhaba 2-3 hafta önce japon balığı akvaryumuma bir adet iç filtre aldım bugün süngerini temizledim ve tekrar takdığımda çok cızırtı yaptı pervane biryere sürüyor gibi ama bulamadım yardımcı olabilir isiniz sorunu ne olabilir filtre hakkında ne bilgisi vermem gerektiğini bilmiyorum sorarsanız cevap verebilirim. Teşekkürler. [/QUOTE]fotoğraf ve iç filtrenin içinde neler var
Akvaryum İç Filtre Fazla Akıntı Yapıyor
[QUOTE=HerseydenBiraz]Merhabalar 3 tane tül kuyruk japon balığı aldım akvaryumları gayet yeterli fakat aldığım yerde çok dandik bir yem verdiler sabah ve akşam yemi tavsiye edermisiniz acil ve japonların yanına alınacak bir deniz bitkisi türü istiyorum[/QUOTE]yemin resmini atarmısınız sera goldy sera goldy gran gibi kaliteli markaların ürünleri var internette aratırsanız fazlasıyla bulursunuz bitki olarak ise japon lar çoğu bitkiyi yerler ama anubias gibi sert yapraklı bitkilere genelde bişey yapamazlar onları da yiyen japonlar da oluyo eğer onu da yerse bambu falan ekleyebilirsiniz
[QUOTE=HerseydenBiraz]Merhabalar 3 tane tül kuyruk japon balığı aldım akvaryumları gayet yeterli fakat aldığım yerde çok dandik bir yem verdiler sabah ve akşam yemi tavsiye edermisiniz acil ve japonların yanına alınacak bir deniz bitkisi türü istiyorum[/QUOTE]yemin resmini atarmısınız sera goldy sera goldy gran gibi kaliteli markaların ürünleri var internette aratırsanız fazlasıyla bulursunuz bitki olarak ise japon lar çoğu bitkiyi yerler ama anubias gibi sert yapraklı bitkilere genelde bişey yapamazlar onları da yiyen japonlar da oluyo eğer onu da yerse bambu falan ekleyebilirsiniz
Dış Filtre Nasıl Kullanırım
[QUOTE=deatless22]Elyaf sorun olmaz.
Dış filtre şöyle çalıştırılır;
Filtrenin içine şu doldurulur. Sonra hortumlar takılır ve emiş borusu akvaryuma, basış borusu akvaryumdan aşağıda bir kovaya tutulur. Basıştan birkere hava çekilir, su akmaya başlar . Filtre fişe takılır, kovayı biraz doldurur . Basış hortumu akvaryuma koyulur.[/QUOTE]teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş
[QUOTE=deatless22]Elyaf sorun olmaz.
Dış filtre şöyle çalıştırılır;
Filtrenin içine şu doldurulur. Sonra hortumlar takılır ve emiş borusu akvaryuma, basış borusu akvaryumdan aşağıda bir kovaya tutulur. Basıştan birkere hava çekilir, su akmaya başlar . Filtre fişe takılır, kovayı biraz doldurur . Basış hortumu akvaryuma koyulur.[/QUOTE]teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş
[QUOTE=deatless22]Üstten su alacak alttan suyu akvaryuma gönderecek şekilde olacak.
Üstten alta seramik- sünger-elyaf olabilir. [/QUOTE][QUOTE=deatless22]Üstten su alacak alttan suyu akvaryuma gönderecek şekilde olacak.
Üstten alta seramik- sünger-elyaf olabilir. [/QUOTE]kurulumu maalesef yaptım çok zorlandım dış filtrede çok deneyimsizim beni baya bi yordu ben alttan çektiğini sanıp şaşırmışım o yüzden elyaf ı en üste koymuşum farkettiğimde motorun yerini üste takmak için çok geçti bide hortumda hava kalma olayı falan var çok zorlukla
biraz abartı olanilir ama uğraştırdı baya o hava problemini tam halledemesem de
Yüzde 95 kadarını hallettim elyaf ın yerinin yanlış olması çok sorun olurmu
Ben dış filtre yi temizlerken hep bu hava sorunuyla karşılaşıcakmıyım veya karşılaşabileceğim sorunlara karşı ne yapmam gerektiğiyle ilgili deneyimlerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız daha rahat olurum ve çok sevinirim
[QUOTE=deatless22]Üstten su alacak alttan suyu akvaryuma gönderecek şekilde olacak.
Üstten alta seramik- sünger-elyaf olabilir. [/QUOTE][QUOTE=deatless22]Üstten su alacak alttan suyu akvaryuma gönderecek şekilde olacak.
Üstten alta seramik- sünger-elyaf olabilir. [/QUOTE]kurulumu maalesef yaptım çok zorlandım dış filtrede çok deneyimsizim beni baya bi yordu ben alttan çektiğini sanıp şaşırmışım o yüzden elyaf ı en üste koymuşum farkettiğimde motorun yerini üste takmak için çok geçti bide hortumda hava kalma olayı falan var çok zorlukla
biraz abartı olanilir ama uğraştırdı baya o hava problemini tam halledemesem de
Yüzde 95 kadarını hallettim elyaf ın yerinin yanlış olması çok sorun olurmu
Ben dış filtre yi temizlerken hep bu hava sorunuyla karşılaşıcakmıyım veya karşılaşabileceğim sorunlara karşı ne yapmam gerektiğiyle ilgili deneyimlerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız daha rahat olurum ve çok sevinirim
Önceden 70 litrelik bi akvaryumu iç filtre ve pipo yla idare ediyodum pek çok kişininin tavsiyesiyle
Sunsun hw 603b dış filtre ye geçtim ürün şimdi elimde ama dış filtre ile ilgili neredeyse hiç bir bilgim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/040620201909431.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/040620201911321.jpg[/IMG]
1-sizce emiş alttan olup yukarıdan mı suyu vermeli yoksa tam tersimi
2-süngerlerin ve elyaf ın sıralaması nasıl olmalı içerisine seramik halka ekliycem başka bişey de eklemelimiyim
Yardımcı olursanız çok sevinirim[EDIT]Yenici58,2020-06-04 21:04:30[/EDIT]
Önceden 70 litrelik bi akvaryumu iç filtre ve pipo yla idare ediyodum pek çok kişininin tavsiyesiyle
Sunsun hw 603b dış filtre ye geçtim ürün şimdi elimde ama dış filtre ile ilgili neredeyse hiç bir bilgim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/040620201909431.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/040620201911321.jpg[/IMG]
1-sizce emiş alttan olup yukarıdan mı suyu vermeli yoksa tam tersimi
2-süngerlerin ve elyaf ın sıralaması nasıl olmalı içerisine seramik halka ekliycem başka bişey de eklemelimiyim
Yardımcı olursanız çok sevinirim[EDIT]Yenici58,2020-06-04 21:04:30[/EDIT]
Beta Kuyruk Erimesi
Balığımın kuyruğu daha da kötüleşti dediklerinizi yerine getirdim bir süre yani 2 gün falan bactofish i kullandığım kovada besledim sonra dediğiniz şeyleri uyguladım filtre falan da ekledim 2 tane moli yavrumu da bitkilerin üstündeki yosunları yesinler diye ekledim sıcaklığı 7 8 gün önce 27 ye çıkardım şuanda havaların sıcaklığından dolayı akvaryum 29 derece ısıtıcı çalışmıyo durumu daha kötüye gidiyo ne yapmalıyım
Son durumu
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/180520201703511.jpg[/IMG][EDIT]Yenici58,2020-05-18 17:03:57[/EDIT]
Balığımın kuyruğu daha da kötüleşti dediklerinizi yerine getirdim bir süre yani 2 gün falan bactofish i kullandığım kovada besledim sonra dediğiniz şeyleri uyguladım filtre falan da ekledim 2 tane moli yavrumu da bitkilerin üstündeki yosunları yesinler diye ekledim sıcaklığı 7 8 gün önce 27 ye çıkardım şuanda havaların sıcaklığından dolayı akvaryum 29 derece ısıtıcı çalışmıyo durumu daha kötüye gidiyo ne yapmalıyım
Son durumu
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/218801/180520201703511.jpg[/IMG][EDIT]Yenici58,2020-05-18 17:03:57[/EDIT]
Balığım Akvaryumda Yok
[QUOTE=AkvarizmO]
Onların dişleri vardır ısırarak halleder onlar[;)] illaki tamamını biri yemiştir diye düşünmeyin benim tankta paylaşıyorlardı [x(] birazını balıklar birazını adi salyangozlar yerdi.İyi bir gözlemci olun bu andan itibaren ! Kaybettiğiniz balığınızda görülen bir semptom oluştuğu anda bir karantina tankı/kabı kullanın balığı ayırın.İzole ederseniz yayılımı azaltırsınız yada tamamen kesebilirsiniz.Ayırdığınız balığa bol hava verin.Su değişimini 3 güne %30 olacak şekilde yapın dinlendirerek.Zaten tuz ve sarımsaklı yem kullanıyormuşsunuz bu iyi[:iyi:].Birkaç su değişiminden sonra atlatacaksınız büyük ihtimalle.[/QUOTE]sarımsaklı yem falan vermiştim ama tuz nasıl gelmedi benim aklıma ya belki tuz atmayı unutmasaydım kabına çoktan düzelmişti öyle bişey başka bi balığımda görürsem gerekenleri uygulıycam ama umarım hiç birisi daha hasta olmaz olursada daha kayıp vermek istemem iyi bi şekilde bakarım
kaya tuzunu da bidaha unutmam
Çok yardımcı oldunuz teşekkürler
İyi hobiler dilerim
[QUOTE=AkvarizmO]
Onların dişleri vardır ısırarak halleder onlar[;)] illaki tamamını biri yemiştir diye düşünmeyin benim tankta paylaşıyorlardı [x(] birazını balıklar birazını adi salyangozlar yerdi.İyi bir gözlemci olun bu andan itibaren ! Kaybettiğiniz balığınızda görülen bir semptom oluştuğu anda bir karantina tankı/kabı kullanın balığı ayırın.İzole ederseniz yayılımı azaltırsınız yada tamamen kesebilirsiniz.Ayırdığınız balığa bol hava verin.Su değişimini 3 güne %30 olacak şekilde yapın dinlendirerek.Zaten tuz ve sarımsaklı yem kullanıyormuşsunuz bu iyi[:iyi:].Birkaç su değişiminden sonra atlatacaksınız büyük ihtimalle.[/QUOTE]sarımsaklı yem falan vermiştim ama tuz nasıl gelmedi benim aklıma ya belki tuz atmayı unutmasaydım kabına çoktan düzelmişti öyle bişey başka bi balığımda görürsem gerekenleri uygulıycam ama umarım hiç birisi daha hasta olmaz olursada daha kayıp vermek istemem iyi bi şekilde bakarım
kaya tuzunu da bidaha unutmam
Çok yardımcı oldunuz teşekkürler
İyi hobiler dilerim
Balığım Akvaryumda Yok
[QUOTE=AkvarizmO]Yemişlerdir ve malesef parazitten öldüyse yiyen balık veya balıklar da hasta olma ihtimalindeler.[/QUOTE]moli ve lepistes lerimin dişleri yok yemeleri sıkıntı olmaz mı salyangozlar yemiş olabilirmi eğer ki balıklar yemişse bana ne yapmamı önerirsiniz
[QUOTE=AkvarizmO]Yemişlerdir ve malesef parazitten öldüyse yiyen balık veya balıklar da hasta olma ihtimalindeler.[/QUOTE]moli ve lepistes lerimin dişleri yok yemeleri sıkıntı olmaz mı salyangozlar yemiş olabilirmi eğer ki balıklar yemişse bana ne yapmamı önerirsiniz
SON MESAJLAR
- Özel Tür Ciklelt Nelerdir Orhan76, 09:29
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum | [40x40x35] – Neon Tetra-karides burayadali, 09:23
Akvaryum Tanıtımı - Karides İle Yaşayabileyecek Balık burayadali, 09:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Low-tech Tankta Kahverengi Yosun Ve Bitki Erimesi MrAnason, 09:19
Yeni Üye Forumu - Canlı Yem Tavsiyesi MasterChiefHakan, 05:46
Canlı Doğuranlar - 70lt Akvaryumuma Filtre Arıyorum. mustafakrml, 02:41
Filtreleme Seçenekleri - Tanganyika Tankı ekimci, 02:31
Tanganyika Cichlidleri - Sobo 901f Ultra Viole 800 Lt AliAltınöz, 01:13
Filtreleme Seçenekleri - Uzun Süreli Tatilde High-tech Bakımı UEK, 01:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitki Türü Cyber_Scout, 00:57
Bitki Türleri ve Bakımı - İç Parazit Tedavisi Aybike, 00:20
Hastalıklar ve İlaçlar - 40x40x40 Bitkili Kurulum.. Dako, 00:11
Akvaryum Tanıtımı - Jungle Tarzı Akvaryum Kurulumu - 60x40x30 Kaangzkr, 23:52
Akvaryum Tanıtımı - Balık Tüberkülozu Rumiwegh, 23:23
Yeni Üye Forumu - 30x30x35 Low Tech Tank Cyber_Scout, 23:10
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Aldım Seramik Bioball Ve Karbon Gursel, 21:51
Filtreleme Seçenekleri - 10 Litre Akvaryumda Beta İle Birlikte Ne Yaşar koraykbl, 21:07
Yeni Üye Forumu - Ember Tetra, Beta, Karidesler? CoryCory, 20:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon İle Deniz Salyangozu Yaşarmı? GhostKoi, 19:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Beslenme Takvimi Hk. Hakky53, 19:21
Yeni Üye Forumu - İlk Bitkili Akvaryumum Dogan27, 17:44
Yeni Üye Forumu - Balık Önerisi Tonikross, 17:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtrenin Borusunu Takmamak Sorun Yaratır Mı? İnci Kefali, 17:33
Filtreleme Seçenekleri - Neon Tetra Ve Bitkili Akvaryum ugurbaran, 17:32
Akvaryum Tanıtımı - Orandamın Sorunu Nedir ? Ezgievrnnn, 17:20
Yeni Üye Forumu - Bitkilerin Üzerindeki Şeffaf Sümüksü Doku yyiImaz, 16:29
Yeni Üye Forumu - Süpriz Corydoras Yumurtası Amatör balıkçı, 16:15
Kedi Balıkları Forumu - Transgenik Tetra Kum Hakkinda Armn661, 16:13
Yeni Üye Forumu - Oksijen Ve Hacim Yeterli Mi? Efecan07, 15:40
Yeni Üye Forumu - 70x40x40 Bitki Akvaryumu İçin Filtre CryptoGraphic, 15:10
Malzemeler ve Yemler Forumu - Doctore'nin Balık Odası! Benmuro, 14:01
Akvaryum Tanıtımı - Tanganyika : Amatör Dokunuş darkaura, 12:41
Akvaryum Tanıtımı - 40x40x40 Akvaryum Yaptırmak ayaser, 11:48
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Java Fern'i Nasıl Sabitleyebilirim Efecan07, 11:22
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu Acemihobici33, 10:55
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 60x40x40 Hardscape ercane, 10:47
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığı Akvaryumu İçin Sağlıklı Ve Güzel Düzen merttercn, 10:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beta Karides Uyum scorpion26, 09:59
Labirentliler - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin emrekaya87, 09:28
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. emrekaya87, 09:24
Akvaryum Tanıtımı - Su Yüzeyinde Ne Kadar Hareket Olmalı MasterChiefHakan, 09:13
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumu Cyber_Scout, 02:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Akvaryumuna Hangi Rasbora? Cyber_Scout, 02:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses Dişi Mi Erkek Mi? Cyber_Scout, 01:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Elimde 120 Litre Akvaryum Var Ne Beslemeliyim Cyber_Scout, 01:26
Yeni Üye Forumu - Oranda Ara Sıra Dik Duruyor FerhatDumann, 17:36
Yeni Üye Forumu - 40/60 Litre Lepistes Akvaryumu Balık Önerisi MG, 16:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Sistemi Hakkında SaRCoPhiLiuS, 16:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 16:31
Akvaryum Dünyasından Haberler - O.amerika Krater Gölü Cikletlerinde Panmiksi Orhan76, 16:31
Makaleler ve Tercümeler
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 09:20
- Katil Saly. & Kiraz & Sarı Ateş & Ramshorn scorpion26 09:20
- Leleupi & 3 Çeşit Nadir Endler scorpion26 09:20
- Armatürk 80cm Akvaryum Aydınlatma 2080h MuratOzdemir 09:09
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 08:54
- Damızlık Corydoras Sterbai nikon_ 08:54
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 08:54
- [satılık] İthal Alman Lepistes Ve Salyangozlar musileno 08:53
- Mavi Elma Salyangozu Brdk64 08:49
- Pigme Corydoras Brdk64 08:49
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-09/03/26 osmandbnl 08:40
- Filtre, Isıtıcı, Uv Filtre, Hava Mot., Co2 Reg. Hüdai 08:28
- Hemigrammus Bleheri (kırmızı Burun Tetra) ozkan61 08:12
- Cüce Vatoz Ve L144 Tül tsp7 08:07
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 08:01
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 08:01
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:14
- Çift Balon Mücehver oguzozt 05:41
- 1 Erkek 3 Dişi Damızlık Sarı İmparator Gursel 02:55
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 00:10
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 00:10
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:09
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:09
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:09
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:09
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:09
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 23:57
- Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 23:21
- Java Moss Ve Beyaz Kurt Kültürü omersayar 23:00
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides omersayar 23:00
- Tetra, Eheim Dış Filtreler omersayar 23:00
- Golden Red mareq 22:59
- Afra Coube AlisBaba 21:50
- Genç Damızlık Altı Albino Dantum Arıyorum R0h1rr1m 21:33
- Karides , Lepistes , Vatoz , Hersey Var Cucevatozcu 21:02
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 21:02
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 20:37
- Anubias Barteri , Bucephalandra Samoo 20:37
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 20:28
- 25x25x25 Cm Full Ultra Clear 6 Mm Rodajlı Akvaryum Thunderbird 20:10
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 19:45
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 19:45
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 19:45
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 18:15
- Akvaryum 30*30 metsi 18:15
- Neocaridina Karides, Salyangoz yasiiinyldrm 17:30
- Kolay Akvaryum Bitkileri yasiiinyldrm 17:30
- Çift Parlayan Gurami Ve Endlerler İnci Kefali 17:04
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 16:32
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 16:25
KULLANICILAR
- 24 Online Kullanıcı, 13 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.