ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
toletmyselfgo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Temmuz 2022 03:38
Toplam Mesaj:
22 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Eren Çinpolat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Eren Çinpolat
SON 10 MESAJI
Yavrular İçin Hangi Yemi Kullanıyorsunuz?
[B]Yavru lepistesler için hangi yemi kullanıyorsunuz? Ben bunu kullanıyorum ancak çok az olduğu için hemen bitiyor, önerileriniz nelerdir?[/B]
https://www.trendyol.com/rotifish/kabuksuz-artemia-yavru-yemi-15-gr-p-35852318?boutiqueId=61&merchantId=495918
[B]Bunlar nasıl sizce?[/B]
Https://www.trendyol.com/armaturk/kabugu-soyulmus-artemia-50-gram-yavru-balik-buyutme-yemi-p-170959740?boutiqueId=590714&merchantId=145413
Https://www.trendyol.com/ahm/micron-granul-food-yavru-balik-yemi-100ml-p-2708038?boutiqueId=61&merchantId=207287
[EDIT]toletmyselfgo,2022-03-11 09:42:04[/EDIT]
[B]Yavru lepistesler için hangi yemi kullanıyorsunuz? Ben bunu kullanıyorum ancak çok az olduğu için hemen bitiyor, önerileriniz nelerdir?[/B]
https://www.trendyol.com/rotifish/kabuksuz-artemia-yavru-yemi-15-gr-p-35852318?boutiqueId=61&merchantId=495918
[B]Bunlar nasıl sizce?[/B]
Https://www.trendyol.com/armaturk/kabugu-soyulmus-artemia-50-gram-yavru-balik-buyutme-yemi-p-170959740?boutiqueId=590714&merchantId=145413
Https://www.trendyol.com/ahm/micron-granul-food-yavru-balik-yemi-100ml-p-2708038?boutiqueId=61&merchantId=207287
[EDIT]toletmyselfgo,2022-03-11 09:42:04[/EDIT]
Yavruları Asıl Akvaryumda Büyütmek
Merhaba, akvaryumum bu:
https://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=981110&PID=5927169#scrl5927169
Lepistesin birisi yavruladı, yaklaşık 5 6 yavru kaldı, onlar da bitkilerin arasında yaşıyor. Sizce ayırmadan asıl tankta büyütebilir miyim? Nelere dikkat etmem lazım?
Yavru yemi de aldım, normal yem de var, nasıl yemleme yaparsam yavrular da yemiş olur?
Merhaba, akvaryumum bu:
https://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=981110&PID=5927169#scrl5927169
Lepistesin birisi yavruladı, yaklaşık 5 6 yavru kaldı, onlar da bitkilerin arasında yaşıyor. Sizce ayırmadan asıl tankta büyütebilir miyim? Nelere dikkat etmem lazım?
Yavru yemi de aldım, normal yem de var, nasıl yemleme yaparsam yavrular da yemiş olur?
Bitkili Lepistes Akvaryumu
Elinize sağlık, güzel bir akvaryum olmuş.
Elinize sağlık, güzel bir akvaryum olmuş.
Bitkili Canlı Doğuran Akvaryumum
[QUOTE=Ashina]Akvaryumunuz çok hoş duruyor. Kumunuz ne? Co2 veya gübre kullanıyor musunuz?[/QUOTE]Kumu petshoptan aldığım için markasını türünü vs. bilmiyorum açıkçası. CO2 kullanmıyorum. Bitkiler için Reeflowers AquaPlants All İnclusive kullanıyorum. Gübre de almayı düşünüyorum.
[QUOTE=Ashina]Akvaryumunuz çok hoş duruyor. Kumunuz ne? Co2 veya gübre kullanıyor musunuz?[/QUOTE]Kumu petshoptan aldığım için markasını türünü vs. bilmiyorum açıkçası. CO2 kullanmıyorum. Bitkiler için Reeflowers AquaPlants All İnclusive kullanıyorum. Gübre de almayı düşünüyorum.
[QUOTE=whoami]Kumunuz nedir?
Akvaryumda sanırım kılıç dişisi var. Başta o olmak üzere bu kadar balığa yetersiz Hacminiz. [/QUOTE]Kumu petshoptan aldım, markasını falan bilmiyorum açıkçası. Hacim konusunda haklısınız zamanla büyütmeyi düşünüyorum.
[QUOTE=whoami]Kumunuz nedir?
Akvaryumda sanırım kılıç dişisi var. Başta o olmak üzere bu kadar balığa yetersiz Hacminiz. [/QUOTE]Kumu petshoptan aldım, markasını falan bilmiyorum açıkçası. Hacim konusunda haklısınız zamanla büyütmeyi düşünüyorum.
[QUOTE=hokia386]Maşallah :) bana biraz akıntı fazla gibi geldi ama :)[/QUOTE]Aslında en küçük motoru aldım. Daha küçüğü yoktu.
[QUOTE=hokia386]Maşallah :) bana biraz akıntı fazla gibi geldi ama :)[/QUOTE]Aslında en küçük motoru aldım. Daha küçüğü yoktu.
Ölçüler:50x30x20
Canlı Türleri:Lepistes, Moli, Çöpçü ve Vatoz
Bitki Türleri: Eledoa, Bacopa Monnieri ,Hygrophilla Ceylon Zeytin, DalHygrophilla difformis.
Tankın Yaşı: 2 hafta
Filtrasyon ve Işıklandırma: 1 adet filtre ve led ışık
Tasarım ve Dekorasyon: Bitkiler ve taş
[img]https://imgyukle.com/f/2022/02/16/ERljqQ.jpg[/img]
[img]https://imgyukle.com/f/2022/02/16/ERlNob.jpg[/img]
[img]https://imgyukle.com/f/2022/02/16/ERlX0t.jpg[/img]
[img]https://imgyukle.com/f/2022/02/16/ERlibe.jpg[/img]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=zcyzVl1pmE8[/VID][EDIT]toletmyselfgo,2022-02-16 09:27:10[/EDIT]
Ölçüler:50x30x20
Canlı Türleri:Lepistes, Moli, Çöpçü ve Vatoz
Bitki Türleri: Eledoa, Bacopa Monnieri ,Hygrophilla Ceylon Zeytin, DalHygrophilla difformis.
Tankın Yaşı: 2 hafta
Filtrasyon ve Işıklandırma: 1 adet filtre ve led ışık
Tasarım ve Dekorasyon: Bitkiler ve taş
[img]https://imgyukle.com/f/2022/02/16/ERljqQ.jpg[/img]
[img]https://imgyukle.com/f/2022/02/16/ERlNob.jpg[/img]
[img]https://imgyukle.com/f/2022/02/16/ERlX0t.jpg[/img]
[img]https://imgyukle.com/f/2022/02/16/ERlibe.jpg[/img]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=zcyzVl1pmE8[/VID][EDIT]toletmyselfgo,2022-02-16 09:27:10[/EDIT]
Lepistes Tankım İçin Takviye
[QUOTE=MertSoyumert]Merhabalar, klor, kloramin ve ağır metaller için Seachem Prime kullanıyorum, tabi fiyatlar şu an uçtuğu için en son Reeflowers Effective Conditioner ürününü aldım bunun için. Bu ikisi, özellikle Prime konsantre bir üründür, uzun süre götürür.
Bunun dışında bir filtre torbasında midye kırığı koyabilirsiniz akvaryuma, lepistesler sert suda daha iyi olur. Birkaç ay sonra salınım biteceği için torbadaki midye kırığını değiştirebilirsiniz kolayca. Oldukça da ucuz bir materyal.
Ayrıca aktarlardan ya da benzeri bir yerden kurutulmuş saf yosun alabilirsiniz, otçul ağırlıklı beslenen yetişkin lepistesleriniz için güzel bir ikram olur.
[/QUOTE]Teşekkür ederim.
ReeFlowers Effective Conditioner'İ nasıl kullanıyorsunuz? Direk akvaryuma mı döküyorsunuz? Yoksa bekleyen suya mı? Ne sıklıkla ve ne kadar kullanmak mantıklıdır?
[QUOTE=MertSoyumert]Merhabalar, klor, kloramin ve ağır metaller için Seachem Prime kullanıyorum, tabi fiyatlar şu an uçtuğu için en son Reeflowers Effective Conditioner ürününü aldım bunun için. Bu ikisi, özellikle Prime konsantre bir üründür, uzun süre götürür.
Bunun dışında bir filtre torbasında midye kırığı koyabilirsiniz akvaryuma, lepistesler sert suda daha iyi olur. Birkaç ay sonra salınım biteceği için torbadaki midye kırığını değiştirebilirsiniz kolayca. Oldukça da ucuz bir materyal.
Ayrıca aktarlardan ya da benzeri bir yerden kurutulmuş saf yosun alabilirsiniz, otçul ağırlıklı beslenen yetişkin lepistesleriniz için güzel bir ikram olur.
[/QUOTE]Teşekkür ederim.
ReeFlowers Effective Conditioner'İ nasıl kullanıyorsunuz? Direk akvaryuma mı döküyorsunuz? Yoksa bekleyen suya mı? Ne sıklıkla ve ne kadar kullanmak mantıklıdır?
Lepistes Tankım İçin Takviye
Merhabalar, lepistes akvaryumum var. Yem dışında takviye, ilaç, su düzenleyici vb. ne kullanıyorsunuz? Başka ne kullanmam iyi olur?
Merhabalar, lepistes akvaryumum var. Yem dışında takviye, ilaç, su düzenleyici vb. ne kullanıyorsunuz? Başka ne kullanmam iyi olur?
Bu Bitkilerin Bakımı Nasıl Olmalı?
[QUOTE=Rhyno]
Merhaba bitkileriniz hayırlı olsun.
Taban malzemeleri nelerdir.
Kum olarak ne kullandınız beyaz bir kum görüyorum. Bu kum bitkilerini için yeterli durmuyor şu açıdan aldığınız bazı bitkiler kök salan bitkiler.
Salınım yapan ph yükselten bir kumsa bitkileriniz etkilenebilir. Kumu net olarak göremediğim için böyle yazıyorum. Bir de kullandığınız ışık nedir? Bazı noktalarda da karanlık kısımlar kalmış.
Diğer sorduğunuz soruların cevaplarını vermeden önce size bitkiler ile ilgili bildiklerimi/tecrübelerimi aktarayım.
Öncelikle Eledoa yi kuma gömmeyin.
Gömdüğünüz kısımlar çürüyüp kopacak çünkü. Lav taşı vb bir şeye ip veya misina ile tutturabilirsiniz. Eledolar ortama alıştıktan sonra gelişim hızı gözle görülür şekilde hızlı olacaktır.
Bacopa monnieri gayet güzel bir bitkidir. Kuma gömebilirsiniz köklü bitkidir. Gelişim hızı Eledolara göre daha yavaştır bu yüzden yosun problemine daha müsait oluyorlar. Siyah sakal, saç, yeşil nokta vb.
Zeytin bitkisi bu bitkide köklü bir bitkidir kuma gömebilirsiniz.
Gelişim hızı baya hızlıdır. Kendi akvaryumumda Co2 ve ışık desteği ile iki haftada 10cmden 20-30 cm'e ulaşabiliyor.
Hygrophilla difformis (çınar) gelişim hızı yüksek bir bitkidir. Bu bitkide köklü bir bitkidir kuma gömebilirsiniz.
Diğer iki bitkiler için net bilgim yok onlar için yorum yapmayacağım fakat ikisinde düşük destekli bitkiler.
Gübre kısmına gelecek olursak.
Markalı ürün olarak size reeflowers all inclusive tavsiye edebilirim. Düşük destekli bitkiler için kompleks içerikli bir üründür.
Ek olarak e ticaret sitelerinde DIY gübre setleri satılıyor. Potasyum,ve mikro element yeterli olur. Fosfat nitrat vb diğer elementler canlı yükünden sağlanabilir. Duruma göre komple setlerden de alabilirsiniz.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim fikirleriniz için.
[QUOTE=Rhyno]
Merhaba bitkileriniz hayırlı olsun.
Taban malzemeleri nelerdir.
Kum olarak ne kullandınız beyaz bir kum görüyorum. Bu kum bitkilerini için yeterli durmuyor şu açıdan aldığınız bazı bitkiler kök salan bitkiler.
Salınım yapan ph yükselten bir kumsa bitkileriniz etkilenebilir. Kumu net olarak göremediğim için böyle yazıyorum. Bir de kullandığınız ışık nedir? Bazı noktalarda da karanlık kısımlar kalmış.
Diğer sorduğunuz soruların cevaplarını vermeden önce size bitkiler ile ilgili bildiklerimi/tecrübelerimi aktarayım.
Öncelikle Eledoa yi kuma gömmeyin.
Gömdüğünüz kısımlar çürüyüp kopacak çünkü. Lav taşı vb bir şeye ip veya misina ile tutturabilirsiniz. Eledolar ortama alıştıktan sonra gelişim hızı gözle görülür şekilde hızlı olacaktır.
Bacopa monnieri gayet güzel bir bitkidir. Kuma gömebilirsiniz köklü bitkidir. Gelişim hızı Eledolara göre daha yavaştır bu yüzden yosun problemine daha müsait oluyorlar. Siyah sakal, saç, yeşil nokta vb.
Zeytin bitkisi bu bitkide köklü bir bitkidir kuma gömebilirsiniz.
Gelişim hızı baya hızlıdır. Kendi akvaryumumda Co2 ve ışık desteği ile iki haftada 10cmden 20-30 cm'e ulaşabiliyor.
Hygrophilla difformis (çınar) gelişim hızı yüksek bir bitkidir. Bu bitkide köklü bir bitkidir kuma gömebilirsiniz.
Diğer iki bitkiler için net bilgim yok onlar için yorum yapmayacağım fakat ikisinde düşük destekli bitkiler.
Gübre kısmına gelecek olursak.
Markalı ürün olarak size reeflowers all inclusive tavsiye edebilirim. Düşük destekli bitkiler için kompleks içerikli bir üründür.
Ek olarak e ticaret sitelerinde DIY gübre setleri satılıyor. Potasyum,ve mikro element yeterli olur. Fosfat nitrat vb diğer elementler canlı yükünden sağlanabilir. Duruma göre komple setlerden de alabilirsiniz.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim fikirleriniz için.
SON MESAJLAR
- Co2 Olan Akvaryuma O2 Verilir Mi MasterChiefHakan, 06:42
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Japon Balığım Dipte Oturuyor Hoppala, 05:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Balık Kakası Ve Akvaryum Suyu 3A1E, 02:11
Yeni Üye Forumu - Lepistes Ve Japon Balığı Metafizik, 00:33
Canlı Doğuranlar - Transgenetik Yavru Dip Cekim umutuyar, 00:16
Amerikan Tetraları - Betta'nın Sorunu İle Başlayan Yeni Tank Kurulumu Abdullah929, 23:51
Yeni Üye Forumu - 10 Aylık Lepistes Doğum Yapmadı XAli, 23:37
Canlı Doğuranlar - Betta Küp Akvaryumlar Azizdurdenn, 23:33
Akvaryum Tanıtımı - Ember Tetralarda Sıralı Ölüm Ayberk1634, 23:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Doğum Rudis, 22:59
Yeni Üye Forumu - Pacu Mu Natterimi Tortuga4, 22:54
Yeni Üye Forumu - Su Üzerinde Yağlanma Tortuga4, 22:50
Yeni Üye Forumu - 40*30*30 Tür Tavsiyesi İnci Kefali, 22:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin recklesstr, 22:24
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Beta Balığı Akvaryumu Betabetabeta, 22:15
Yeni Üye Forumu - 1 Aylık Yavru Moliler Yeni Doğacak Molileri Yer Mi Abdullah demirel, 21:55
Yeni Üye Forumu - Boş Vakit Öldürme-lik Tasarım. Rafayel, 21:42
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Karides İçin Bitkiler Nereden Alabilirim? Taha10, 21:30
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Bu Canlılarla Bu Ortamda Yaşayabilir Mı? berkeyazer, 21:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavrularım Hareketsiz Ehtiyar, 20:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Aydınlatma Önerisi 🕺👍 aqua39, 20:49
Aydınlatma - Power Led Seçimi Veya Muadil Aydınlatma aqua39, 20:44
Yeni Üye Forumu - Metilen Mavisi Ve Bactofish Aynı Anda Kullanılırmı Goldfish2000, 20:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 20:33
Akvaryum Tanıtımı - Karma Tropikal Akvaryum V 2.0 mmemati, 19:23
Akvaryum Tanıtımı - Karides Akvaryumum A2626, 19:01
Akvaryum Tanıtımı - Bettanın Yüzgeçlerine Ne Oldu? Ser55, 18:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığım Taklalar Atıyor alperonal, 18:31
Yeni Üye Forumu - Dry Start Başlangıç mmemati, 18:24
Akvaryum Tanıtımı - Vieja Synspilum /ateş Kafa Vip_50, 17:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Benek Tüm Akvaryuma İlaç Hk. - Önerileriniz? xraycan, 17:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Sabit Melek Kumo, 17:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Saylangozdan Nasıl Kurtulurum baranerd, 16:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Doğuramıyan Lepistes mitii, 16:22
Canlı Doğuranlar - Filtre Berkayv, 16:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesler Ve Yavruları Mderhan, 16:00
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Plati Balıklarının Cinsiyetleri Nasıl Anlaşılır Darkflexy, 15:10
Yeni Üye Forumu - Aksolotl Harici Semender Arıyorum xixt, 15:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sunsun 603b Akvaryumuma Yeter Mi Tortuga4, 15:00
Yeni Üye Forumu - Sürekli Dipte Ve Hareketsiz bendeniztayfun, 12:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Her Gün Ölen Lepistesler bendeniztayfun, 12:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Benek Ve Metilen Banyosu neomeo, 12:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Önerisi HamzaKaya40, 11:41
Akvaryum Tanıtımı - Glofish / Transgenetic Tetra Sogan, 09:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vatoz Beyaz Benek Mi? Muhammedcay, 08:12
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Tavsiye İstiyorum celikcem, 05:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60p Bitkili Eminsalih, 03:47
Akvaryum Tanıtımı - Ista 1lt Tup Dolumu rayed, 02:36
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Japon Balığım Yan Yüzüyor KaanE, 02:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Koi Balığı Deri Soyulması ali, 01:05
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 07:23
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 07:23
- Melek , Karides , Salyangoz . gyunda 07:23
- Büyük Boy Red Head Tapajos Ve Dicrossus Arıyorum apistoman 07:20
- Ultra Clear 90x45x45 Akvaryum Ve Ekstraları apistoman 07:20
- D501 Co2 Set Kerems06 06:31
- Chihiros Soil 9 Litre Kerems06 06:31
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 06:10
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 06:10
- Eheim Ecco Pro 300 Ve Chrome Pipe Aporetti 02:04
- Black Flame Wood cagdas_0606 01:47
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 01:47
- Sarı Ates Mavi Kadife Sakura Karides Mevcut Rocky Volkan 01:43
- Akvaryum Malzemesi Rocky Volkan 01:43
- Saklama Kabında Hazır Mikro Kurt wallece 01:15
- Aquael 100 Watt Isıtıcı Bora Bey 00:41
- Led Driver 36-48w ilh4n 00:41
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 00:41
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 00:41
- Channa Golden Limbata okan169 00:31
- İki Katlı Beyaz Mobilyalı Akvaryum okan169 00:31
- Akvaryum Üst Kapak isakaynak 23:36
- Resun Aco 001 18 Wat Hava Motoru Sıfır ALP85 23:34
- Altın Kafa Melekler Tekin35 22:23
- Betta Çeşitleri Fade 21:46
- Calvus Daffodil Compressiceps Fatih Özirkin 21:16
- Thumbi West Mc Ob BerkAlbayrak 21:09
- Afrika Cichlidleri devito 21:06
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 21:06
- Saz Bitkisi selfish 21:02
- Eurostar Aquaclay Kum 7 K.g Bikti Kumu jaloreef 21:02
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 20:29
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 20:29
- 100x50x50h Cm Cama Cam Akvaryum Balikcidede 20:29
- Çok Uyguna Anubias Ve Bucephalandra TayfunSylkn 20:07
- Nano Led Armatür BywenzeL 20:00
- Albino Platin.melek - Krom Tele Sarılı Moss bonker0618 19:54
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 19:49
- Hazır Kurulu Lüks Akvaryum ozan_1903 19:49
- Sıfır Urunlar Eheim 300 Tetra Aps300 harunefe 19:41
- Aulonocara Kandeense harunefe 19:41
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 18:40
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 18:40
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 18:40
- High Tech Bitkili Akvaryum hakanmidilic 18:31
- Extra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanmidilic 18:31
- 3 Adet Akvaryum 600 cihatkaraca 18:29
- Altolamprologus Compressiceps Kagunga DenizUlucutsoy 18:25
- Eheim Isıtıcılar,sobo Armatür,sump Ve Dalga Motoru Burak PEKDEMİR 18:15
- Malawi Erkekler,protomelas Steveni Taiwan,fryeri Burak PEKDEMİR 18:15
KULLANICILAR
- 26 Online Kullanıcı, 14 Üye
Online Kullanıcılar
Akax,
barus,
reprise,
sıtkı,
cagrisw,
Budmo,
Caninenss,
PsyArt,
MehmetSerkan,
dragut_34,
che41,
oktay42,
Gökhan tekeci,
Hobilenyum,
HaydarGul,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.