ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hunterx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
24
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 17:09
Toplam Mesaj:
28 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
20 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
isa
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

isa

SON 10 MESAJI

Akvaryum Kabarcık
Muhtemelen hava motoru tanka güçlü geliyor. Havayı en düşüğe ayarlaman lazım.
Tepe Filtre Varken Hava Motoru
[QUOTE=eemrea]Sistem aynı hocam bende de hava veriyor yandan iç filtre gibi fakat yazın sular ısınınca filtrenin havası buna yetmez dedi daha önce balık hobisiyle uğraşan bir arkadaş. Hava motoru kesinlikle al dedi. Akvaryumcu da yeter demişti öyle arada kaldım.[/QUOTE]
Ben sesten kurtulmak için ayrı hava motoru aldım ve mevcut olanı iptal ettim .senin balık sayın fazlaysa yetmeyebilir.
Tepe Filtre Varken Hava Motoru
Bende o sistem var motor hem dipteki suyu filtreye aktarıyor hem de hava veriyor. Sen deki farklı herhalde. [EDIT]hunterx,2025-04-14 18:09:47[/EDIT]
Su Aktarma Motoru
[QUOTE=Ehtiyar]Merhaba, kuvvetli bir kafa motoru almanız gerek 1500l/s veya üstü, yada eski bir iç filtrenin motor kısmını da kullanabilirsiniz. Benim motor eskiyip çalışmayınca 800l /s kafa motoru aldım. Sehpa üzerine kovayı koymadan basamıyor yukarı [:(]. Keyifli dertsiz hobiler dilerim. [/QUOTE]
Bilgi için çok teşekkür ederim. Bir araştırayım hangi model - markalar var.
Su Aktarma Motoru
Arkadaşlar merhaba,
180 LT Akvaryum için su aktarma motoru almayı düşünüyorum.
Ben 19 LT 2 tane damacana suyu dinlendirerek dönüşümlü olarak Akvaryuma döküyordum:)
2 metre yüksekliğe 2 metre hortumla su aktarımı için hangi motoru almalıyım? önerilerinizi bekliyorum ...[EDIT]hunterx,2025-04-13 23:43:38[/EDIT]
Bu Hava Motorundan Hangisi İyi?
Ben EHEIM air 400 aldım çok memnunum. Motor güçlü olduğu için 6 metrelik hortumla (10 metre de oluyor) akvaryumdan ve oturduğumuz alandan uzaklaştırdım ses sıfıra düştü .[EDIT]hunterx,2025-04-12 10:55:44[/EDIT]
Akvaryum Salınım
[QUOTE=efeunald]Abi örneğin içerisinde yumurta , veya zararlı bakteri varsa bazı kayaların kürdan kadar delikleri oluyor ben bu yüzden öyle yapıyorum kullanacağım dallarda[/QUOTE]
Kaya ya da dal, kök gözeneklerinde çok küçük kurt, böcek vs... olabilir bence de. İçimiz rahat olacaksa kaynar suya atıp biraz bekletmek daha güzel olur sanırım. Hiç de zor bir şey değil bunu yapmak. Kumu satın alıyoruz , tertemiz görünüyor hem de kaynar suya atmak falan zor iş.
Ayrıca şahsen tecrübe ettiğim bir durum var. Eğer kütük gibi bir parçayı kaynamadan tanka koyarsanız ne olur biliyor musunuz?
Pamukçuk gibi beyaz beyaz şeyler çıkmaya başlar.
Bende bu oldu , öğrendim ki kaynatmak gerekiyormuş. Sonrasında bu düzeldi pamukçuklar gitti.
Hatta o meşhur kütük benim profilimde bulunan paylaştığım akvaryumdaki kütüktür.
Bu tecrübeyi yaşamak isteyenler olursa kütüğü kaynatmadan tankına atabilir.[;)][EDIT]hunterx,2025-04-11 00:55:39[/EDIT]
Akvaryum Salınım
Kaynar suda bir süre bekletmek gerekiyor dışarıdan bir şey koymak istenildiğinde. Bu sorunun tam cevabı olmasa da yazmak istedim.
İç Parazit Tedavi Sürecini Tamamladım.
Sorunun çözümü ile ilgili olarak bayağı araştırma yapmış ve gayret göstermişsiniz. Sonuç için de ayrı olarak tebrik etmek istiyorum. Araştırma-Doğru teşhis-Doğru tedavi ve gayret...
Filtre
Tepe filtreyi tavsiye ederim. Bende 100 cm boy 35 cm en 55 cm yükseklik akvaryum var tepe filtreden çok memnunum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.