ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hcan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
6 Saat 29 Dakika önce
Toplam Mesaj:
21 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakkı can özdemir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kütahya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

A

SON 10 MESAJI

L144 Tül Vatozlarda Dropsy Tedavisindeilaçkullanım
Şeffaf dışkı var ama internetten baktığımda dropsy yazıyordu şişkinlik şeffaf dışkı ve iştahsızlık var.Muhtemelen iç parazitte var.Bu ilaçlar bunlara yarar mı
Epsom ve flagyl bitti.Su değişimi iki günde bir en az yüzde 10 yapıyorum
200litre akvaryumumda sadece 6 adet l144 tül vatozum ve 20 kadar yavru var.Akvaryum yandan sumplı ve ısıtıcı yok ısı sabit 22 derece .Malesef karantina tankım yok.Balıkların hepsinde dropsy ve iç parazit var.Karınları şiş ve şeffa dışkılama mevcut.Elimde crystal pro spotex, crystal pro nitrozone ve sera bactopur var.Eğer bunlar işe yararsa Hangisini nasıl kullanmalıyım ? Tecrübeli kişiler cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/226162/110120261533431.jpg[/IMG]
Bu Canlı Nedir ?
Başka canlılara zarar vermezse sıkıntı yok dursun hydra hem yemleri tutuyor inceleme fırsatı veriyor bana da . İlaç kullanmayı düşünmüyorum teşekkür ederim
Bu Canlı Nedir ?
Teşekkür ederim görseline baktım muhtemelen hydra
Bu Canlı Nedir ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/226162/150520251958091.jpg[/IMG]

Arkadaşlar buna benzeyen kamerayla bile çekemeyeceğim kadar küçük 3-4 kadar canlı var.Sanki mercan gibi canlı uzun bir gövde ve uçlarında tel tel birkaç uzuvu yada kolu var.Tam çekemediğim ve tarif etmekte zorlandığım için bu mercana benzediğini söyleyebilirim.Bu canlı nedir ?neden oluşur ve zararı var mıdır ?
Fazla Canlı Yem
Malesef o boydaki bişir hergün 8-10 tane imkansız yiyemez.Günlük deneyerek bulabilirsiniz sayıyı fakat yiyebileceğinden 1 eksik vermenizi tavsiye ederim.Hergün değil haftada 2-3 un kurdu diğer günlerde kaliteli dip veya başka tarzdaki protein ağırlıklı yemlerle besleyin.Küçükken yaşanılan en büyük problem kemik yamulması(tahminen sıkışıyorlar kesinlikle sıkışabileceği dekor vs koymayın asla düzelmiyor yamulunca)
Su Pirelerimin Suyunda Bişey Var
Hocam pireleri ne ile besliyorsunuz
Senegal Bişiri.
Kuru yem etcil olanların hepsini kabul edecektir burada önemli olan yemin yapısı küçük olduklarında yutma noktasında zorlanıyorlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.