ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Soyics
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
23
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Eylül 2024 20:10
Toplam Mesaj:
72 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Mert soyiç
Doğum Tarihi:
08 Ocak 2003
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
@soyics
SON 10 MESAJI
Temizlik
[QUOTE=GhostKoi]
Anlamadım.[/QUOTE]
Basınçlı su tabancası var onunla duruladım iyice temizlensin diye. Rottest derken onu kastettiydim şu oto yıkamalarda olanlardan vardı. Alışıldık bi durum değil basınçlı tabancayla akvaryum yıkamak o yüzden güldüm. İyi duruladığımdan eminim yani.[EDIT]Soyics,2024-09-09 00:18:33[/EDIT]
[QUOTE=GhostKoi]
Anlamadım.[/QUOTE]
Basınçlı su tabancası var onunla duruladım iyice temizlensin diye. Rottest derken onu kastettiydim şu oto yıkamalarda olanlardan vardı. Alışıldık bi durum değil basınçlı tabancayla akvaryum yıkamak o yüzden güldüm. İyi duruladığımdan eminim yani.[EDIT]Soyics,2024-09-09 00:18:33[/EDIT]
Temizlik
[QUOTE=GhostKoi]Pril??? Keşke sadece sabun kullansaydınız. Deterjanlar tatlı suda en istenmeyen, kalıntı bırakan maddelerdir. Uzaklaştırmak için çok fazla durulamanız gerek.[/QUOTE]
Rottest ile duruladım hahahah. Sizce yeterli olmuş mudur
[QUOTE=GhostKoi]Pril??? Keşke sadece sabun kullansaydınız. Deterjanlar tatlı suda en istenmeyen, kalıntı bırakan maddelerdir. Uzaklaştırmak için çok fazla durulamanız gerek.[/QUOTE]
Rottest ile duruladım hahahah. Sizce yeterli olmuş mudur
Temizlik
[QUOTE=tafocan]Merhaba tüm dış filtre iç malzemelerini atın kumu kaynatıp kullanabilirsiniz ama lav kırığı yüksek sıcakta çözülcektir çok tavsiye etmem kumuda atın derim.kök ve kayalar kaynatıp kullanabilirsin.cama ilk etapta kimyasal bir şey dökmeyin.nalburdan cam kazıma aparatı alıp kuru bir şekilde kireci kazıyın son çare kimyasal dökebilirsiniz.
Dış filtre hordumlarının içlerinide temizlemeyi unutmayın.gerekirse hortumlarıda değiştirirsin.[/QUOTE]
Kumu attıktan sonra akvaryumu prille yıkayıp güzelce duruladım ve camları beyaz sirke ile iyicene sildim. Kireç lekeleri bir türlü geçmediği için jiletle biraz kazıdım. Çok yavaş ve dikkatli yaptığım için biraz sürecek gibi duruyor (Henüz bitmedi). Bu da işe yaramasaydı porçöz dökecektim de biraz uğraşırsam hallolucak gibi. Kök ve kayaları dediğiniz gibi fırçalayıp kaynatacağım. Filtre hortumları leş gibi. Temizleyemezsem değiştireceğim. Kumu ve filtre malzemelerini de değiştireceğim sadece seramik halkaları tekrar kullanmayı düşünüyorum. Gelen tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Tekrardan herhangi bir konuda yapmam gereken bir şey olduğunu düşünen varsa her türlü tavsiyeye açığım. Herkese teşekkür ederim :)))[EDIT]Soyics,2024-09-08 13:48:17[/EDIT]
[QUOTE=tafocan]Merhaba tüm dış filtre iç malzemelerini atın kumu kaynatıp kullanabilirsiniz ama lav kırığı yüksek sıcakta çözülcektir çok tavsiye etmem kumuda atın derim.kök ve kayalar kaynatıp kullanabilirsin.cama ilk etapta kimyasal bir şey dökmeyin.nalburdan cam kazıma aparatı alıp kuru bir şekilde kireci kazıyın son çare kimyasal dökebilirsiniz.
Dış filtre hordumlarının içlerinide temizlemeyi unutmayın.gerekirse hortumlarıda değiştirirsin.[/QUOTE]
Kumu attıktan sonra akvaryumu prille yıkayıp güzelce duruladım ve camları beyaz sirke ile iyicene sildim. Kireç lekeleri bir türlü geçmediği için jiletle biraz kazıdım. Çok yavaş ve dikkatli yaptığım için biraz sürecek gibi duruyor (Henüz bitmedi). Bu da işe yaramasaydı porçöz dökecektim de biraz uğraşırsam hallolucak gibi. Kök ve kayaları dediğiniz gibi fırçalayıp kaynatacağım. Filtre hortumları leş gibi. Temizleyemezsem değiştireceğim. Kumu ve filtre malzemelerini de değiştireceğim sadece seramik halkaları tekrar kullanmayı düşünüyorum. Gelen tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Tekrardan herhangi bir konuda yapmam gereken bir şey olduğunu düşünen varsa her türlü tavsiyeye açığım. Herkese teşekkür ederim :)))[EDIT]Soyics,2024-09-08 13:48:17[/EDIT]
Temizlik
[QUOTE=MertSoyumert]
Yazdığınız için içinde canlı olduğunu varsaydığım için yukarıda yazdığım şekilde yazdım. Osman beyin de benzer bir hisle yazdığını düşünüyorum. Doğal olarak da soruya değil olduğunu sandığımız şeye odaklandık. Daha açık yazmış olsaydınız gereksiz tepki almazdınız diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Konu dışına çıkıyoruz Mert bey sorduğum soru dışında lütfen yanıt vermeyin insanlar konu yanıtlandı sanıyor sonra.
[QUOTE=MertSoyumert]
Yazdığınız için içinde canlı olduğunu varsaydığım için yukarıda yazdığım şekilde yazdım. Osman beyin de benzer bir hisle yazdığını düşünüyorum. Doğal olarak da soruya değil olduğunu sandığımız şeye odaklandık. Daha açık yazmış olsaydınız gereksiz tepki almazdınız diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Konu dışına çıkıyoruz Mert bey sorduğum soru dışında lütfen yanıt vermeyin insanlar konu yanıtlandı sanıyor sonra.
Temizlik
[QUOTE=shergata]Hayvanlar yaşıyor mu ?[/QUOTE]
Şöyle söyleyeyim aldığımda anubiasım vardı seneler içinde çok fazla büyümesini sağlamıştım onu bi tanıdığımdan saklamasını istemiştim. Balık zaten yoktu. Gitmeden önce en az 150 tane karides çıkarttım içerisinden onları da çok samimi olduğum ve güvendiğim bir çocukluk arkadaşım istemişti ona verdim. Ölen tek şey mosslarım ve bambu bitkilerim. Başka bi arkadaş daha agresif bir yanıt vermiş hatta. Soruya soruyla karşılık veriyorsunuz hesap sorar gibi. Ayıp ediyorsunuz.
[QUOTE=shergata]Hayvanlar yaşıyor mu ?[/QUOTE]
Şöyle söyleyeyim aldığımda anubiasım vardı seneler içinde çok fazla büyümesini sağlamıştım onu bi tanıdığımdan saklamasını istemiştim. Balık zaten yoktu. Gitmeden önce en az 150 tane karides çıkarttım içerisinden onları da çok samimi olduğum ve güvendiğim bir çocukluk arkadaşım istemişti ona verdim. Ölen tek şey mosslarım ve bambu bitkilerim. Başka bi arkadaş daha agresif bir yanıt vermiş hatta. Soruya soruyla karşılık veriyorsunuz hesap sorar gibi. Ayıp ediyorsunuz.
Temizlik
Abiler herkese selam. Belkide size çok garip gelecek bir konu ile karşınızdayım. Bi 6 ay kadar yurt dışına eğitime gitmiştim ben yokken evdekiler akvaryuma elini bile sürmemiş heheh. Geldiğimde bitkili karides akvaryumumun suyunun neredeyse kumun üstüne kadar azaldığını ve suyun dışında kalan kök ve kayaların iğrenç beyaz bir şeyle kaplandığını gördüm. Akvaryumun camı görülmesi mümkün olmayacak kadar kireçlenmiş. Başka bir şey de olabilir bilmiyorum. Haftaya üniversite için aile evimden kendi evime çıkacağım ve akvaryumumu da götürmek istiyorum çünkü yeniden yapmayı planlıyorum fakat şuanda temizlemem gerekiyor. Fotoğrafları ve akvaryumumda neler bulunduğunu paylaşacağım tabi akvaryum akvaryum olmaktan çıkmış. Size soracağım sorular şunlar.
-Kökü iyice fırçalayıp kaynar su temizliği yaparsam tekrar kullanabilir miyim yoksa balçıklaşmış akvaryum suyu sebebiyle bir hastalık taşıyor mudur ya da kökü kurtarmak için her türlü öneriye açığım. Aynı şeyi kayalar için de sordum sayın tekrar kullanmam mümkün olur mu?
-Dış filtremin içini açınca ağır bir lağım kokusu geldi sepetlerin fotoğrafını atıyorum. En üste zeolit koymuştum ortada sünger ve elyaf vardı onları zaten çöpe atacağım ama fotoğraflarını yine de atıyorum ki bi bakın belki sağlık açısından önemli bir detay fark edeniniz olur. Ayrıca sormak istediğim bir soru da seramik halkaları tertemiz gördüm onları kaynar suda bekletip tekrar kullanabilir miyim? Yenisini alayım desem pek ucuz değil valla.(Bu arada bütün ev lağım kokuyor şuan hahah allah bilir nasıl kurtulucaz)
-Akvaryum camını nasıl temizleyebilirim? Gittiğim bi petshop sirkeyle sabunla uğraşma demişti direk tuz ruhu dök demiştii valla tuz ruhu kullanmak konusunda tedirginim camı çatlatmak istemem sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum. Sonradan aklıma gelen bir şey olursa eklerim :)
Akvaryumumda balçık ve kireç içinde lav kırığı bir zeminim var bundan komple kurtulmayı planlıyorum. Eskiden içinde bulunan karideslerden eser yok. Aynı şekilde dış filtremdeki tüm malzemelerden de kurtulup yenilerini alacağım. Bu son kısmı anlattım çünkü yanlışım varsa siz düzeltin istiyorum. Kökü ve kayaları bir kovaya aldım. Akvaryumda şuan sadece kum var. Pisliği ve durumu anlamanız için fotoğraflar ekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241329121.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241329181.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241329251.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241329401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241330161.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241330261.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241351361.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241351421.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241351531.jpg[/IMG]
Suyun ve suyun üstünde kalan kumun üstünde beyaz şeyler oluşmuş bunlar kireç midir? Mantar veya küf olmasından korkuyorum çünkü öyleyse kurtarmaya çalıştığım kök ve kayalara da bulaşmıştır diye düşünüyorum. Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum 3[EDIT]Soyics,2024-09-07 13:52:36[/EDIT]
Abiler herkese selam. Belkide size çok garip gelecek bir konu ile karşınızdayım. Bi 6 ay kadar yurt dışına eğitime gitmiştim ben yokken evdekiler akvaryuma elini bile sürmemiş heheh. Geldiğimde bitkili karides akvaryumumun suyunun neredeyse kumun üstüne kadar azaldığını ve suyun dışında kalan kök ve kayaların iğrenç beyaz bir şeyle kaplandığını gördüm. Akvaryumun camı görülmesi mümkün olmayacak kadar kireçlenmiş. Başka bir şey de olabilir bilmiyorum. Haftaya üniversite için aile evimden kendi evime çıkacağım ve akvaryumumu da götürmek istiyorum çünkü yeniden yapmayı planlıyorum fakat şuanda temizlemem gerekiyor. Fotoğrafları ve akvaryumumda neler bulunduğunu paylaşacağım tabi akvaryum akvaryum olmaktan çıkmış. Size soracağım sorular şunlar.
-Kökü iyice fırçalayıp kaynar su temizliği yaparsam tekrar kullanabilir miyim yoksa balçıklaşmış akvaryum suyu sebebiyle bir hastalık taşıyor mudur ya da kökü kurtarmak için her türlü öneriye açığım. Aynı şeyi kayalar için de sordum sayın tekrar kullanmam mümkün olur mu?
-Dış filtremin içini açınca ağır bir lağım kokusu geldi sepetlerin fotoğrafını atıyorum. En üste zeolit koymuştum ortada sünger ve elyaf vardı onları zaten çöpe atacağım ama fotoğraflarını yine de atıyorum ki bi bakın belki sağlık açısından önemli bir detay fark edeniniz olur. Ayrıca sormak istediğim bir soru da seramik halkaları tertemiz gördüm onları kaynar suda bekletip tekrar kullanabilir miyim? Yenisini alayım desem pek ucuz değil valla.(Bu arada bütün ev lağım kokuyor şuan hahah allah bilir nasıl kurtulucaz)
-Akvaryum camını nasıl temizleyebilirim? Gittiğim bi petshop sirkeyle sabunla uğraşma demişti direk tuz ruhu dök demiştii valla tuz ruhu kullanmak konusunda tedirginim camı çatlatmak istemem sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum. Sonradan aklıma gelen bir şey olursa eklerim :)
Akvaryumumda balçık ve kireç içinde lav kırığı bir zeminim var bundan komple kurtulmayı planlıyorum. Eskiden içinde bulunan karideslerden eser yok. Aynı şekilde dış filtremdeki tüm malzemelerden de kurtulup yenilerini alacağım. Bu son kısmı anlattım çünkü yanlışım varsa siz düzeltin istiyorum. Kökü ve kayaları bir kovaya aldım. Akvaryumda şuan sadece kum var. Pisliği ve durumu anlamanız için fotoğraflar ekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241329121.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241329181.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241329251.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241329401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241330161.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241330261.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241351361.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241351421.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/070920241351531.jpg[/IMG]
Suyun ve suyun üstünde kalan kumun üstünde beyaz şeyler oluşmuş bunlar kireç midir? Mantar veya küf olmasından korkuyorum çünkü öyleyse kurtarmaya çalıştığım kök ve kayalara da bulaşmıştır diye düşünüyorum. Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum 3[EDIT]Soyics,2024-09-07 13:52:36[/EDIT]
Bunlar Ne
Kökün üstünde böyle siyah şeler gördüm bunlar ne bilen var mı[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/271120211247281.jpg[/IMG]
Kökün üstünde böyle siyah şeler gördüm bunlar ne bilen var mı[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227509/271120211247281.jpg[/IMG]
Akvaryumda Kabarcık Sorunu
Süngeri yıkadıktan sonra düzelmeyebilir komple süngeri değiştirirsen iyi olur ucuz bişey
Süngeri yıkadıktan sonra düzelmeyebilir komple süngeri değiştirirsen iyi olur ucuz bişey
Balık Önerisi
180 lt civarı bitkili bi tankım var transgenetik tetra neon tetra 2 tane vatoz ve karides var 3-5 tane.Bunların yanına anlaşabilicek güzel bi tür daha eklemek istiyorum ayrıca bitkileri yemeyecek bi tür söylerseniz sevinirim önerileriniz için şimdiden teşekkürler[EDIT]Soyics,2021-11-14 22:22:25[/EDIT]
180 lt civarı bitkili bi tankım var transgenetik tetra neon tetra 2 tane vatoz ve karides var 3-5 tane.Bunların yanına anlaşabilicek güzel bi tür daha eklemek istiyorum ayrıca bitkileri yemeyecek bi tür söylerseniz sevinirim önerileriniz için şimdiden teşekkürler[EDIT]Soyics,2021-11-14 22:22:25[/EDIT]
Ista Regülatör Sorunu
Çevirip sıkabiliceğin bişeye benziyo bozuksa bantla elektrik bandı iyi tutar havayı hepsinden önce iade etmeyi dene yeni aldıysan değiştirirler büyük ihtmal[EDIT]Soyics,2021-09-03 13:51:16[/EDIT]
Çevirip sıkabiliceğin bişeye benziyo bozuksa bantla elektrik bandı iyi tutar havayı hepsinden önce iade etmeyi dene yeni aldıysan değiştirirler büyük ihtmal[EDIT]Soyics,2021-09-03 13:51:16[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Seachem Purigen Yenilemesi MurathanM, 19:08
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Yemi Selim1907, 18:53
Labirentliler - Taşınmada Oluşan Köşe Çatlak Tata, 18:31
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Ledpaketim.com Hakkında Tata, 17:53
Aydınlatma - 100 Litrelik Akvaryumda Filtre Taha Yanık, 17:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hightech Cuba Akvaryumu Yosun Sorunu CoryCory, 16:37
Akvaryum Tanıtımı - Yeniden Hightech Dönüş. kaygsz50, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - Keşfedilen 10 Milyon Yıllık 3 Ciklet Türü Orhan76, 15:45
Makaleler ve Tercümeler - Eski Tanktan Yeni Tanka Su Aktarımı. Cyber_Scout, 14:52
Hastalıklar ve İlaçlar - Molly Ve Platy Balık İçin Tavsiye Cyber_Scout, 14:41
Diğer Tatlı Su Canlıları - 150 Litre Civarındaki Bir Akvaryumda Dış Filitre GhostKoi, 12:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Bitkinin Adı Ne Kaangzkr, 12:45
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Tabanı Ön Ve Arka Alt Kısımda Islaklık Cyber_Scout, 12:11
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Japon Balığı Zuzu2446, 12:06
Yeni Üye Forumu - Tetra Akvaryum Kurulum Listesi Hakkında Agatha, 12:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yıllar Sonra Chiclid - Multi Mi Ocellatus Mu? İnci Kefali, 11:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Türü Karmaşası scorpion26, 11:01
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 10:25
Akvaryum Tanıtımı - Elektirik Blue Acara İle Japon odinein, 10:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30 Küp Low Tech Sirri42, 10:02
Akvaryum Tanıtımı - Bu Balık Nasıl Doğurtturulur Ve Tam Cinsi Ne ? Cyber_Scout, 02:26
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Cüce Vatoz Parazit Mi Var Cyber_Scout, 02:22
Yeni Üye Forumu - Yunus Cikletim Yumurta Kesesi Patlamadı koraykbl, 02:22
Yeni Üye Forumu - Ro Filtre Alg Sporlarını Filtreler Mi UEK, 00:56
Akvaryum Bilimi - Seachem Prime Kloru Bağlama Süresi? ali özer, 00:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Creaqua Mobilya Hüsranı. ozgurozturk00, 00:10
Şikayet Var! - Yosundan Kurtulamıyorum Cyber_Scout, 00:02
Yosun - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Hidro Dinamik, 22:27
Güney Amerikan Cichlidleri - Ramirezi Turu AmatorCichlidci, 22:01
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Sukhoi, 21:29
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Sahte Resif Akvaryumu DarkOcean, 20:43
Deniz Akvaryumlarında Su Kimyası ve Ekipmanlar - 08-11 Ekim 2025 11. Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı Cyber_Scout, 19:56
Akvaryum Dünyasından Haberler - Bitkili Akvaryumu Tanıtımı merutay, 19:48
Akvaryum Tanıtımı - 3x30x30x30 Yeni Betta Akvaryumlarım merutay, 19:46
Akvaryum Tanıtımı - Çayırova Akvaryum CihanerC, 19:02
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Channa Limbata UEK, 17:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Alttan Sump Ses Sorunu Austine, 17:27
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? mesuteroglu, 17:15
Canlı Doğuranlar - Hava Motoru baron70, 16:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kurmayı Planladığım Akvaryum Hakkında Destek omererbas, 16:23
Yeni Üye Forumu - Cinsiyeti Ne ? scorpion26, 15:47
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Petrochomis Red Blue Point scorpion26, 15:42
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - 100 Litrelik Akvaryumda Japon Bakımı Helenas, 14:52
Yeni Üye Forumu - Vatoz İçin Küp MasterChief, 14:27
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Su Test Kiti Tanıtım MasterChief, 13:41
Akvaryum Dünyasından Haberler - Debisi Yüksek Motora Çözüm Tugay Şahin, 03:29
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Mantar Mi Cyber_Scout, 02:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Kuyruk Erimesi Yardım Ehtiyar, 23:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Kuyruk Erimesi Mi Var Samnastrp, 23:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Indikator Sivisi Rengi Cyber_Scout, 19:46
Işık CO2 ve Ekipmanlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Dev Saz Tank ozanercan34 19:11
- Anubias Barteri Anubias Nana ozanercan34 19:11
- 3 Katlı Akvaryum Standı Aquasch 19:08
- Microfex Kültürü sefailgaz 18:22
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 18:22
- 3-4-5 Cm Malavi Ciklet aycaketenci 17:55
- Sarı Ateş Neon Ve Mavi Melek Karides aycaketenci 17:55
- Frodo Stone 8 Kiloya Yakın osmang 17:24
- Kaçmaz Fiyata 3 Adet Oranda Büyük Boy osmang 17:24
- Co2 Dıy Sistemi, İsta Difüzör, İndikatör Ve Birçok osmang 17:24
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:15
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 17:15
- Tül Kuyruk L144 DenizOlsam 16:23
- Garra Rufa,limnophila Sessiliflora,frogbit livadi 15:18
- Cristmass Moss JDEAN 15:07
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 14:47
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 14:47
- Nerite Salyangoz Arıyorum thecrow 14:35
- Çift Red Severum Damızlık AquaMan 14:11
- 120×50×50 Yan Sumplı Süper Görsel AquaMan 14:11
- Black Cameron (siyah Kalvus) mercedesclk 13:41
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 13:26
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 13:26
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 13:26
- Tuxedo Koi Lepistes,aymoly,plati,vatoz EKAR 13:17
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 13:17
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 12:55
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 12:55
- Discus, Oranda, Melek, Cüce Vatoz F13K 12:55
- Bitki Çeşitleri emreemin 12:47
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 12:47
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 12:47
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 12:47
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 12:47
- Sıfır İç Filtre Ler Gursoyhasan 12:20
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 11:58
- Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Sarı & Ramshorn scorpion26 11:58
- Leleupi & Brichardi scorpion26 11:58
- Aquaclear 30 Şelale Filtre blenny 11:52
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 11:52
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 11:51
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 11:51
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 11:51
- Apisto. Macmasteri Son Çift rhn35 11:40
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 11:35
- 100x45x45 Akvaryum,dolap,kum Ve Tüm Malzemeler BywenzeL 11:35
- Jbl Protemp S-300 Isıtıcı Bora Bey 11:08
- Peruvian Çiftler Ve Yavruları karadadas 11:06
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 10:52
- Akvaryum 30*30 metsi 10:52
KULLANICILAR
- 87 Online Kullanıcı, 47 Üye
Online Kullanıcılar
Kurama,
Gursoyhasan,
buraktanatar,
MiSoSiKiaN,
mar76,
umutak,
metalhead,
ZET,
koraykbl,
HaydarGul,
aranjman,
Hidro Dinamik,
Tata,
BaverKaratay,
BaldGuy,
Dumbbell,
suleymanonsay,
HarunYILDIRIM,
Agatha,
Sirri42,
Maiestas,
urzais,
NotEvenBeginner,
MurathanM,
Brdk64,
rait_ybpl,
eackgzz,
Tranb,
Batuhank06,
Laetacara,
exfish,
Cyper1989,
DenizOlsam,
merutay,
kor65,
Emre karabas,
sefailgaz,
DenizUlucutsoy,
BoraER,
Hüdai,
User0607,
yavuzerpinar,
Samnastrp,
Ozden,
Bettagram,
CevdetSERBEST,
Busra1753,
Fatihkaya55,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.