ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
btepe42
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 36 Dakika önce
Toplam Mesaj:
10 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Tepe
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Erzurum
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Tepe

SON 9 MESAJI

Akvaryumu Bu Odaya Kurabilir Miyim
Özel ışıklandırma yeni olduğum için moss elodea bitkileriyle bitkilendirmesi yapıldı dediğiniz salyangozlardan aldık hazır olan küçük tankta duruyorlar klor giderici su takviyeleri alındı kökler eklendi 200 litrelik bir full red tankı olacak tavsiyelerini dikkate alacağım bakteri kültürünün oturmasını bekliyoruz sadece teşekkürler.[:3]
[QUOTE=NightWist]Aslında seven kişi için filtre sesi ninni gibi geliyor. Şahsen akvaryumum filtre sesi ve ışığıyla çok güzel uyuyabiliyorum. Hatta su sesi uykuya dalmamı bile kolaylaştırıyor. Ayrıca odadaki nemi belli bir miktar arttırması işinize gelir. Uyuduğumuz odanın zaten neminin normalden yüksek olması gerekli. Üstelik kış ayında kombi yazın klima ikiside nemi azaltıyor. Akvaryum ilaç gibi gelecektir bir nevi. Yatağınızın karşısına koyarsanız izleyerek mis gibi uyursunuz bence.

Teoride evet ama pratikte hayır. Ürettiği Co2 miktarı önemsenecek miktarda değil. Biz insan olarak daha fazla Co2 üretiyoruz odamızda. Kısacası hiç bir problem olmaz.[/QUOTE]

Akvaryum kurulumu tamamlandı teşekkür ederim adaş [:3]
[QUOTE=ali]Oda yeterince havalandırılırsa ve nem %60'ın çok üzerine çıkmazsa yatak odasında buhar camsız akvaryumda sorun yok. Aşırı nemlenme odada bakteri ve küf mantarlarının çoğalmasına ve bazı sağlık sorunlarına neden olabilir.[/QUOTE]

Buhar camı mevcut 180 litre civarında akvaryum
Tür Kum Filtre Tavsiyesi Akvaryuma Öneri
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231875/220220252228481.jpg[/IMG]

Merhabalar 200lt bir akvaryumum var sıfırdan kuracağım görseldeki gibi içerisi dolu değil boş bu akvaryuma ne önerirsiniz filtre özellikle sessiz olmalı bitki kum vs nasıl olmalı hangi tür beslemeliyim [EDIT]btepe42,2025-02-22 22:34:58[/EDIT]
Buhar camı mevcut ithal dediğimiz modellerden akvaryum.
Herkese merhabalar uzun zaman sonra tekrar akvaryum kurmaya karar verdim 160 litrelik bir bitki akvaryumu kurmak istiyorum fakat kendi yattığım odadan başka koyacak yerim yok bu acaba sağlık yönünden olumsuz etkiler mi bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi rica etsem.
Hangi Tür?
[QUOTE=tosyalı]Bir denetleme sisteminin olması lazım böyle önüne gelene petshop açma yetkisi izni olmaması lazım. Senin gidip yapacağın senin yapacağın esnaflığın ben ....... (burasını anladın) demen lazım o balık 15 cm ye kadar çıkar birde koloni balığı en kötü alsan bile 1e 3 d yada 4 d alman gerekli genelde troplar 2e 8d şeklinde koloni bakılır. Birde 300 litre üstü akvaryumlarda

Hadi bu kadar yalan söyledi yada iyi niyetli düşünüyorum o balık 10 tl en kötü hobicide sana petshop 5 liraya falan verdiyse gerçekten balığı tanımıyor art niyetli değil diyelim. [/QUOTE]

Aynen dediğinizi yaptım balığı sağ salim teslim ettim neon tetra alacağım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için [:)]
Ayrıca balığı 30₺ den verdi yani balık hakkında bilgisi var demekki [:(((][EDIT]btepe42,2021-07-09 13:39:10[/EDIT]
Hangi Tür?
Yerinde pek durmadığı için net bi fotoğraf alamıyorum akvaryumun hacmi 65 litre bana sadece küçük bir ciklet türü olduğunu söyledi max 3-4cm boylarına ulaşacağını söyledi [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231875/090720210129121.jpg[/IMG]
Sanırım daha net çıktı bu sefer [EDIT]btepe42,2021-07-09 01:29:28[/EDIT]
Hangi Tür?
[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231875/090720210049081.jpg[/IMG]

Arkadaşlar Balığımın Türü nedir kaç lt akvaryum gerekir aldığım yere sorduğumda akvaryumun yeterli dedi

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.