ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
anil1912
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 18:59
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Anıl Sevil
Doğum Tarihi:
12 Mart 2001
İl:
Izmir
Meslek:
Psikolojik Danışman
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Anıl Sevil

SON 3 MESAJI

Akvaryum Beyaz Canlılar
Nematod, planarya ya da hidra olabilir. İstersen forumda başlıklarını inceleyebilirsin. Görsel eklendiğinde biz de yorum yapabiliriz. Fazla yem vermemeye dikkat edin bu süreçte.
20x20 Küp Beta Akvaryumu
[QUOTE=Ayberk1634]Keşke biraz suyun oturmasını bekleseydiniz canlıyı çok erken girmişsiniz sanki taşların yerine de ufak kök parçaları ve bitki girerseniz eğer çok daha güzel olacağına inanıyorum. Canlının rengini çok beğendim umarım pulu kadarda ömrü olur[/QUOTE]
Evet haklısınız birazcık aceleci davranmış olabilirim. Maalesef akvaryum çorak duruyor kargoda sıkıntı yaşıyorum. Tavsiyelerinize dikkat edeceğim. Çok teşekkürler.
20x20 Küp Beta Akvaryumu
Ölçüler:20x20x20
Canlı Türleri:Betta Splendes
Bitki Türleri: Henüz yok
Tankın Yaşı: 1 gün
Tasarım ve Dekorasyon:[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/233781/281220241918011.jpg[/IMG]
Uzun süredir neocaridina karides bakmayı düşünüyordum ancak rastgele girdiğim bir petshopta bardağın içinde görünce kıyamayıp aldım. Yaklaşık bir hafta idareten bir kapta durduktan sonra nihayet kendi akvaryumuna yerleşti. Zeminde siyah hagen kum, kaya olarak da zamanında aldığım grey akvaryum kayalarını kullandım. Filtre ve ısıtıcı kullanmayı düşünmüyorum. (Doğalgazlı odada 7/24 açık, hacim küçük olduğu için filtre yerine haftada bir %25 su değişimi ve dip çekimi düşünüyorum.)
Bitki siparişimiz yaklaşık 5 gündür gelemediği için ben de eksik de olsa rahat edebileceği bu akvaryuma aldım. Ozmoz su kullanıyorum. Yem olarak da sera bettagran ve haftada iki kez artemia veriyorum.
Zeminde Pellia Moss, kayaların olduğu kısma ise Anubias Petite eklemeyi düşünüyorum. Su üstüne ise Amazon Frogbit (henüz bulamadım) ya da su mercimeği eklemeyi düşünüyorum.
Yaklaşık 4 yıldır canlı doğuran akvaryumlarıyla uğraşıyordum. Betta konusunda yeniyim diyebilirim. Önerilerinize ve görüşlerinize açığım [:)))]
Akvaryum güncellendikçe yeni fotoğrafları ekleyeceğim [:)][EDIT]anil1912,2024-12-28 19:19:12[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.