ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
FarukGorgun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
111
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 42 Dakika önce
Toplam Mesaj:
287 [0.26 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2
BİLGİLER
Ad Soyad:
Faruk Görgün
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Faruk Görgün
SON 10 MESAJI
Suyum Sürekli Bulanıyor
Selam,
Filtreniz nasıl? onunda fotoğrafını koyarmısınız. Bence ondan sorun var. Yeterli bakteri oluşamıyor yada yeterinden fazla bakteri oluşuyor. Sitede 2 sorun içinde çözümler var.
[QUOTE=Yücel1962]Merhabalar herkese ilk defa bir konuyu çözemedim ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
44 litre ve 10 litre olmak üzere iki akvaryumum var.
44 litrelik akvaryumum hiç bir zaman berraklaşmıyor. Sürekli bir toz bulutu var ve en son tekrar kendi kendine bulanınca buradan yardım alma gereği duydum.Filtrem yeterli su değişimimi düzgün bir şekilde yapıyorum içerisinde 3 adet yavru balığım bulunmakta zaten.Yorumlarınızı buna göre yapınız lütfen.
Akvaryumu ilk kurduğumda netleşmesi 4 gün falan sürdü.
İçerisinde silis ve beyaz kum karışık aynı zamanda volkan kayaları mevcut 1cm çaplarında.
Netleşiyor tekrar bulanıyor netleşiyor tekrar bulanıyor mesela bir hafta netleşme süreci oldu ama daha sonra tekrar bir anda bulanma başladı ve dipte de değil suyun tamamında çözüm önerileriniz nelerdir?[:?][/QUOTE]
Selam,
Filtreniz nasıl? onunda fotoğrafını koyarmısınız. Bence ondan sorun var. Yeterli bakteri oluşamıyor yada yeterinden fazla bakteri oluşuyor. Sitede 2 sorun içinde çözümler var.
[QUOTE=Yücel1962]Merhabalar herkese ilk defa bir konuyu çözemedim ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
44 litre ve 10 litre olmak üzere iki akvaryumum var.
44 litrelik akvaryumum hiç bir zaman berraklaşmıyor. Sürekli bir toz bulutu var ve en son tekrar kendi kendine bulanınca buradan yardım alma gereği duydum.Filtrem yeterli su değişimimi düzgün bir şekilde yapıyorum içerisinde 3 adet yavru balığım bulunmakta zaten.Yorumlarınızı buna göre yapınız lütfen.
Akvaryumu ilk kurduğumda netleşmesi 4 gün falan sürdü.
İçerisinde silis ve beyaz kum karışık aynı zamanda volkan kayaları mevcut 1cm çaplarında.
Netleşiyor tekrar bulanıyor netleşiyor tekrar bulanıyor mesela bir hafta netleşme süreci oldu ama daha sonra tekrar bir anda bulanma başladı ve dipte de değil suyun tamamında çözüm önerileriniz nelerdir?[:?][/QUOTE]
Dere Yatağından Ağaç Parçası
[QUOTE=refikonuroral]Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 7-8 sene önce Balıkesir tarafında bir dere yatağından, aşağıda fotoğraflarını eklediğim ağaç parçasını buldum. Sadece ben bulalı 7-8 sene oldu. Ne ağacı olduğunu bilmiyorum ama görüntüsü çok hoş. Sizce akvaryuma koyarsam salınım yapar mı?
Ben benzerini yaptım. Şöyle anlatayım. Öncelikle tencerede10 küsür kere kaynattım renk atsın diye ve her seferinde sarımsı su bıraktı. Baktım sonu gelmeyecek yeter artık diyerek vatozlarımın olduğu akvaryuma koydum. Mikrop anlamında bir sorun olmadı arada lepistes yavrusu bile koyuyorum ama renk hep açık sarı. Salınımı sonsuz olacak sanırım. Lakin beni rahatsız etmiyor. Catappa yaprağı atıncada sararır ya öyle. Ben olsam dezenfekte eder koyardım.
[QUOTE=refikonuroral]Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 7-8 sene önce Balıkesir tarafında bir dere yatağından, aşağıda fotoğraflarını eklediğim ağaç parçasını buldum. Sadece ben bulalı 7-8 sene oldu. Ne ağacı olduğunu bilmiyorum ama görüntüsü çok hoş. Sizce akvaryuma koyarsam salınım yapar mı?
Ben benzerini yaptım. Şöyle anlatayım. Öncelikle tencerede10 küsür kere kaynattım renk atsın diye ve her seferinde sarımsı su bıraktı. Baktım sonu gelmeyecek yeter artık diyerek vatozlarımın olduğu akvaryuma koydum. Mikrop anlamında bir sorun olmadı arada lepistes yavrusu bile koyuyorum ama renk hep açık sarı. Salınımı sonsuz olacak sanırım. Lakin beni rahatsız etmiyor. Catappa yaprağı atıncada sararır ya öyle. Ben olsam dezenfekte eder koyardım.
İç Filtre Çok Güçlü
Merhaba, cam üstü kabarcıkları filtremi yaptı?
Filtrenin çıkış öncesine varsa elyaf koyun. Hacmine siz karar verin. Çok koyarsanızda çok kesilir çünkü.
[QUOTE=Mika]Arkadaşlar merhaba, ithal bir akvaryum aldım birkaç tane küçük balık beslemek istiyorum 2 tane renkli tetra var, iç filtre çok mu güçlü 10 w, 500 lı yazıyor akvaryum 18 litre falan, bu filtre kendi üzerinde vardı
Merhaba, cam üstü kabarcıkları filtremi yaptı?
Filtrenin çıkış öncesine varsa elyaf koyun. Hacmine siz karar verin. Çok koyarsanızda çok kesilir çünkü.
[QUOTE=Mika]Arkadaşlar merhaba, ithal bir akvaryum aldım birkaç tane küçük balık beslemek istiyorum 2 tane renkli tetra var, iç filtre çok mu güçlü 10 w, 500 lı yazıyor akvaryum 18 litre falan, bu filtre kendi üzerinde vardı
Kılıç Kuyruk Yavrum Çok Yavaş Büyüyor
Merhaba,
5 litre balığın büyümesi için çok küçük. Benim 2 tür lepistesim var farklı akvaryumlarda. Büyük olanda yaşayan daha çabuk büyürken küçükte yaşayanlar daha küçük kalıyorlar. Mesela bazı hobiciler yada akvaryumcular boylandırma tankı bulundurur. Yavruyu oraya alır, büyüdüğü zaman satış yapacağı akvaryuma koyar vs.
Bu arada büyümesinin önemi varmı?
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]
Merhaba yaklaşık 5 litre de küçük bir albino çöpçü ile besliyorum. Akvaryuma maddi yönden dolayı filtre alamadım. Çünkü akvaryuma yüklü bir miktar para yatırdım. Biraz zarardayım. Haftada bir kere değiştiriyorum suyu. Elimdeki yemiaçalı 20 gün olmuştur. Şeffaf poşette aldım. Artemia en yakın ile gitmiştim bir iş için sorduğumda sadece arte mi A'ya petshop sahipi 160 tl istedi ben de boynum bükülür geri geldim. Fiyatlar çok pahalı. [/QUOTE]
Merhaba,
5 litre balığın büyümesi için çok küçük. Benim 2 tür lepistesim var farklı akvaryumlarda. Büyük olanda yaşayan daha çabuk büyürken küçükte yaşayanlar daha küçük kalıyorlar. Mesela bazı hobiciler yada akvaryumcular boylandırma tankı bulundurur. Yavruyu oraya alır, büyüdüğü zaman satış yapacağı akvaryuma koyar vs.
Bu arada büyümesinin önemi varmı?
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]
Merhaba yaklaşık 5 litre de küçük bir albino çöpçü ile besliyorum. Akvaryuma maddi yönden dolayı filtre alamadım. Çünkü akvaryuma yüklü bir miktar para yatırdım. Biraz zarardayım. Haftada bir kere değiştiriyorum suyu. Elimdeki yemiaçalı 20 gün olmuştur. Şeffaf poşette aldım. Artemia en yakın ile gitmiştim bir iş için sorduğumda sadece arte mi A'ya petshop sahipi 160 tl istedi ben de boynum bükülür geri geldim. Fiyatlar çok pahalı. [/QUOTE]
Zor Durumdayım Suda Yanlışlık
Geçmiş olsun. Fotoğraf atarmısın. Şampuan'ın bulanıklaştıracağını sanmıyorum. Köpük yapar herhalde. Bulanıklık bakteriler yüzünden olabilir. Ne kadardır akvaryum sizde ve ne kadar zamanda su değişimi yapıyorsunuz?
[QUOTE=Ali Selim Kadan]Herkese merhabalar. Bugün dip çekimini yaptım ve 1/3 dinlemiş su olarak banyo kovasındaki suyu koydum ama banyo kovasının kapağı çatlakmış ve suyu akvaryuma koyduktan sonra akvaryum epey bulanıklaştı sanırım şampuan kaçmış. Acil yardımınıza ihtiyacım var 5 balık şuan küçük bir kapta yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
Geçmiş olsun. Fotoğraf atarmısın. Şampuan'ın bulanıklaştıracağını sanmıyorum. Köpük yapar herhalde. Bulanıklık bakteriler yüzünden olabilir. Ne kadardır akvaryum sizde ve ne kadar zamanda su değişimi yapıyorsunuz?
[QUOTE=Ali Selim Kadan]Herkese merhabalar. Bugün dip çekimini yaptım ve 1/3 dinlemiş su olarak banyo kovasındaki suyu koydum ama banyo kovasının kapağı çatlakmış ve suyu akvaryuma koyduktan sonra akvaryum epey bulanıklaştı sanırım şampuan kaçmış. Acil yardımınıza ihtiyacım var 5 balık şuan küçük bir kapta yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
Akvaryum Berraklığı
Merhaba,
Sisli su demek bakteri kültürü kültürü zarar görmüş diyabiliriz. Akvaryum yeni kurulummu yoksa filtre vs temizlikmi yaptınız? 3-4 güne kendine gelir normal şartlarda. bahsettiğiniz ürün bu işe yaramaz. Bildiğim kadarıyla filtreye takılmayacak kadar küçük maddeleri birbirine bağlayarak filtreye takılmasını sağlıyor o kadar.
[QUOTE=Emre5225]Merhabalar, marka kötülemek gibi niyetim yok fakat bilgi almak istiyorum, geçenlerde CRYSTALPRO AQUACLEAR su berraklaştırıcı aldım kullanma talimatına göre kullanıyorum ama ürünün üzerindede yazdığı gibi sisli su düzelmiyor yanlışmı kullanıyorum? Bilgisi olan?[/QUOTE]
Merhaba,
Sisli su demek bakteri kültürü kültürü zarar görmüş diyabiliriz. Akvaryum yeni kurulummu yoksa filtre vs temizlikmi yaptınız? 3-4 güne kendine gelir normal şartlarda. bahsettiğiniz ürün bu işe yaramaz. Bildiğim kadarıyla filtreye takılmayacak kadar küçük maddeleri birbirine bağlayarak filtreye takılmasını sağlıyor o kadar.
[QUOTE=Emre5225]Merhabalar, marka kötülemek gibi niyetim yok fakat bilgi almak istiyorum, geçenlerde CRYSTALPRO AQUACLEAR su berraklaştırıcı aldım kullanma talimatına göre kullanıyorum ama ürünün üzerindede yazdığı gibi sisli su düzelmiyor yanlışmı kullanıyorum? Bilgisi olan?[/QUOTE]
Demir Gübre Yapımı Destek
Merhaba,
Sitede yazınızı okumuştum ama elimde tüm malzemeler yok. Yapmak için harcayacak zamanda bulamıyorum. O yüzden dedim anlayan bi arkadaş varsa hem bana hem kendisine yapsın.
[QUOTE=fatihsahin]
Aşağıdaki linkte ayrıntılı tarifini yıllar evvel yapmıştım, deneyebilirsin.
https://www.akvaryum.com/Forum/diy_demir_gubresi_hazirlama__selatlama_k761324.asp[/QUOTE]
Merhaba,
Sitede yazınızı okumuştum ama elimde tüm malzemeler yok. Yapmak için harcayacak zamanda bulamıyorum. O yüzden dedim anlayan bi arkadaş varsa hem bana hem kendisine yapsın.
[QUOTE=fatihsahin]
Aşağıdaki linkte ayrıntılı tarifini yıllar evvel yapmıştım, deneyebilirsin.
https://www.akvaryum.com/Forum/diy_demir_gubresi_hazirlama__selatlama_k761324.asp[/QUOTE]
Demir Gübre Yapımı Destek
Merhaba,
İstanbul Maltepe bölgesinde oturan ve demir gübresi yapmayı bilen arkadaşlardan destek istiyorum.
Elimde toz Edta ve toz demir var ama yapmasını bilmiyorum. Yapan kişi bana ve kendisine yapabilir. [EDIT]FarukGorgun,2024-03-11 16:35:58[/EDIT]
Merhaba,
İstanbul Maltepe bölgesinde oturan ve demir gübresi yapmayı bilen arkadaşlardan destek istiyorum.
Elimde toz Edta ve toz demir var ama yapmasını bilmiyorum. Yapan kişi bana ve kendisine yapabilir. [EDIT]FarukGorgun,2024-03-11 16:35:58[/EDIT]
Orion Led Tamir
Merhaba,
2.el aldığım Orion aydınlatma hava taşı suyu sıçraması sonucu koruma kapağı olmasına rağmen söndü ve artık yanmıyor. Trafo veya adaptör arızası değil. Anadolu yakasında özellikle maltepe civarı tamir ettirebilieceğim bir yer varmı?
Merhaba,
2.el aldığım Orion aydınlatma hava taşı suyu sıçraması sonucu koruma kapağı olmasına rağmen söndü ve artık yanmıyor. Trafo veya adaptör arızası değil. Anadolu yakasında özellikle maltepe civarı tamir ettirebilieceğim bir yer varmı?
Tetra Ağzında Beyaz İltihap Veya?
Merhaba,
Kaya tuzu ve bactofish ekledim. Başka yapılacak bir şey var mı bilmiyorum.
[QUOTE=Hidro Dinamik]Neon tetra uçuğu gibi görünüyor bildiğim kadarıyla diğer tetra türlerinde olmuyor deniyordu.
En azından karantina sırasında çok az kaya tuzu ilave edebilirsiniz net bir çözüm önerisi gelene kadar. Beyaz benekte 10 lt için 1 silme tatlı kaşığı kullanmıştım.
Kaya tuzu için bakteri öldürür veya gelişmesini durdurur gibi görüşler mevcut. [/QUOTE]
Merhaba,
Kaya tuzu ve bactofish ekledim. Başka yapılacak bir şey var mı bilmiyorum.
[QUOTE=Hidro Dinamik]Neon tetra uçuğu gibi görünüyor bildiğim kadarıyla diğer tetra türlerinde olmuyor deniyordu.
En azından karantina sırasında çok az kaya tuzu ilave edebilirsiniz net bir çözüm önerisi gelene kadar. Beyaz benekte 10 lt için 1 silme tatlı kaşığı kullanmıştım.
Kaya tuzu için bakteri öldürür veya gelişmesini durdurur gibi görüşler mevcut. [/QUOTE]
SON MESAJLAR
- Bitkilerim Gelişmiyor bora881, 14:35
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Hareketsiz Kuyruğunda Yırtılma Var ArjenB, 13:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Sessiz Çalışan İç Filtre Tavsiyesine İhtiyacım Var ThanatoZek, 13:13
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Masasından Geniş Olursa darkaura, 13:09
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Dişi Lepistesim Dipte Duruyor Kuyruğu Yılık koraykbl, 12:55
Canlı Doğuranlar - Bitkinin Türü Ne Ve Sağlıklımı Atakanynl, 12:43
Bitki Akvaryumları Genel - Filtre Borusundaki Dereceyi Nasıl Çıkartabilirim? neomeo, 12:00
Malzemeler ve Yemler Forumu - Green Terrror İçin Yem Tavsiyesi Orhan76, 11:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Kuma Sürtünme,kaşınma Karakus7, 10:55
Hastalıklar ve İlaçlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MasterChief, 10:05
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Mini Akvaryum İnci Kefali, 09:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Kurulum İnci Kefali, 09:52
Yeni Üye Forumu - 40x30x20h Betta Akvaryumu MamiAdana01, 09:44
Akvaryum Tanıtımı - Cam Ve Kayalarda Beyaz Nokta Ve Yosun Berkay45, 09:44
Bitkili Akvaryum Canlıları - Lepistes Yavrularim Buyumuyor MasterChief, 09:44
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında! MiSoSiKiaN, 09:41
Forum ve Site Hakkında - Dış Filtre Malzeme Sıralaması Quersian, 09:23
Bitki Akvaryumları Genel - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred ogurcay, 08:41
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Beta Balığı Aldım Bilgi Alabilir Miyim Flashh, 08:16
Yeni Üye Forumu - Lepistes Üretimi Aguamentist, 07:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Düzeni Ve Yemleme Hakkında aquanaps, 06:12
Yeni Üye Forumu - 30c New Betta Scape joko29, 23:29
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığım Sağlıklımı Taha Yanık, 22:56
Yeni Üye Forumu - Karbonatli Beyaz Silis Kum UEK, 22:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 3 Sepetli Dış Filtre Malzeme Dizilimi prostyle, 22:08
Filtreleme Seçenekleri - High Tech Bitkili Akvaryum İlk Deneyim ShrimpMaster, 22:06
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Vatoz Hidro Dinamik, 21:42
Yeni Üye Forumu - 64 Litre Lowtech Akvaryumda Hangi Co2 Yöntemi Ehtiyar, 21:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tetraodon Lineatus(fahaka) Hakkında Tortuga4, 21:08
Acı Su Balıkları Tanıtımı - Japonla Bakılabilecek Bitki Türleri Ehtiyar, 20:59
Sazansıgiller - Akvaryum Ve Dış Filtre Yeterliligi Memo45, 20:17
Yeni Üye Forumu - Bitkilerim Neden Ölüyor? Goldfish2000, 20:07
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Balığımın Nesi Var Alalı 2 Gün Oldu AmatorBetaci, 20:02
Yeni Üye Forumu - Cüce Amerikan Dünyası AliHan, 18:28
Güney Amerikan Cichlidleri - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Yusef, 18:00
Yeni Üye Forumu - Tatlı Su Artemiası - Fairy Shrimp Kranyum, 17:41
Akvaryum Tanıtımı - Teleskop Japon Balığımın Gözü Şişti Tataaa4325, 17:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistesler Çok Durgun balıkreis25, 17:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Küp Akvaryum İçin Tür Önerisi Orhan76, 17:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cinsiyet Ayrımı balıkreis25, 16:44
Yeni Üye Forumu - Turuncu Sakura Mı Kiraz Karides Mi Ehtiyar, 16:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Duvara Gömme Akvaryum Nasıl Yapılır? Muhammedcay, 15:45
Akvaryum ve Kapak Yapımı - İlk Akvaryum-salya Sorunu hoddog, 15:39
Yeni Üye Forumu - Kurtcuklar UEK, 15:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vampir Yengeçler Ömer t, 15:19
Omurgasızlar - Vatoz ve Çöpçü akvaryumuna Tuz atılır mı ? Ömer t, 15:09
Kedi Balıkları Forumu - Balıklarım Da Parazit Var Ölüyorlar neomeo, 13:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Vatozun Türü Ne 125 Litre İçin Uygun Mu tunahannn28, 13:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 750 Litrelik Akvaryumda Yeşil Su Sorunu Firat35, 13:25
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Bulanık Gibi Bettacifaho, 11:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 14:28
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 14:28
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 14:28
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 14:28
- Tilki Kuyruğu Mertlantis 13:45
- Hbwhite Lepistes Mertlantis 13:45
- 2.67 Tüp Furcifer 12:53
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 12:53
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 12:48
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:46
- Atman F201 İç Filtre Gursoyhasan 12:40
- Ankara Yukseltepe Ramshorn Salyangoz Ucretsiz. nurettindincer 12:38
- Sessiflora, Micra, Gül, Rotala, Esakvarist 12:21
- Eheim Compact On 5000 & Eheim Stream On 3500 Esakvarist 12:21
- 1e2d L15, L66, L76 Pleco Takımlar. L401 F0 Yavrusu voltran 12:11
- L66 Tam Boy Damızlık Baskın Yavru Bakmış Erkek. voltran 12:11
- Epey Miktarda Moss brkenginol 12:07
- Eheim 2217 Dış Filtre Ve Media Set kovarinko 11:04
- Akvaryumlar , Ekipman , Bitkiler... kovarinko 11:04
- Genc Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 10:53
- Albino Peru Altum Başak u 10:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:23
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:23
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 10:15
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:15
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 10:15
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 10:15
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 10:15
- Boyu Me 350 Ve Şelale Filtre Yemleme Makinesi kazbek1 10:10
- Oscar - Astronot Cichlid demg 09:58
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 09:47
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 09:47
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:45
- Jbl Manado Ve Mangrow Kök aupqua 09:39
- Halfmoon Ve Plakat Erkek Bettalar aupqua 09:39
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 09:34
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 09:34
- Eheim Universal 1262 - Eheim Reeflex 350 Hiko 09:19
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 09:19
- Oranda Japon - Rasbora Espei Hiko 09:19
- Anubias Stardustmini / Pinto /dark Angel /buce Red Hiko 09:19
- Nano Deniz Akvaryumu... onuribrahim 09:10
- Balon Mücevher Ve Cutteri Dişiler onuribrahim 09:10
- Tam Damızlık Cüce Vatoz Takımlar Emirk 08:50
- 4 Erkek Saulosi Emirk 08:50
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 08:49
- Takaslık Anubias ogurcay 08:43
- Anubias Barteri Var ogurcay 08:43
- L046 Genc Baliklar mkale 08:37
- Siyah Cüce Vatoz Cucevatozcu 07:24
KULLANICILAR
- 143 Online Kullanıcı, 78 Üye
Online Kullanıcılar
Smokie,
neomeo,
Quersian,
Ege2804,
egedin,
cyilmaz10,
Ömer t,
mar76,
reco77,
mmemati,
ardaagnaday,
mavimsi40,
mrah,
mutlubaba,
Koksal Gurkan,
urzais,
sengulturker,
ciways,
Ehtiyar,
biacar,
Soriski,
Gül,
Hoper,
okanoksak,
vel1d,
ertuğrull,
osmandbnl,
Tuby,
scorpion26,
Orhan76,
Sogan,
bora881,
Umt61,
tanganyika_fish,
tropheus4306,
MiSoSiKiaN,
Hidro Dinamik,
reprise,
Mikail Erdoğan,
-RBG-,
fahri-,
OmerINCE,
Canahsha,
devko,
13 Ağustos,
Acemi balıkcı28,
ozanguppy,
mrhllunl,
hasan_tr_01,
onur_0606,
karidesrehberi,
BettalyaStudio,
HaydarGul,
FrkMbuna,
Liga,
ShrimpMaster,
Rafayel,
Miller,
nikon_,
Kaanmntc,
DenizUlucutsoy,
Brdk64,
OsSee,
Metinmert Yiğit,
AtlasPoyraz,
wallece,
1453eren,
ThanatoZek,
erdalakçay,
Bettacifaho,
Gurit,
ozan_1903,
TugayÇınar,
Conix,
tsp7,
Anselmo458,
tunahannn28,
sefailgaz,
MCY4,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.