ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
KingOfBacons
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Nisan 2024 12:55
Toplam Mesaj:
10 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Muhammed Emir Sadıklı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Muhammed Emir Sadıklı
SON 9 MESAJI
Akvaryumum Aşırı Fazla Köpürüyor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/120420241129571.jpg[/IMG]
Japon akvaryumum var ve aşırı köpürüyor
Suyu haftalık Yüzde 50 değiştiriyoruz
Filtremele var yeterli (Sobo Filtre 950f)
Isıtıcı var
Akvaryum 45-50 litre arası ve 4 Common Japon var.
Tek sorunu bu hafta içinde babam ben yokken filtre süngerini musluk suyuyla yıkamış Napabilirim. Dün ReeFlowers Markasının Effective Conditioner adlı ürününden dozunda attım (Üstünde Stress Guard'da yazıyo) Ne yapabilirim lütfen yazın
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/120420241129571.jpg[/IMG]
Japon akvaryumum var ve aşırı köpürüyor
Suyu haftalık Yüzde 50 değiştiriyoruz
Filtremele var yeterli (Sobo Filtre 950f)
Isıtıcı var
Akvaryum 45-50 litre arası ve 4 Common Japon var.
Tek sorunu bu hafta içinde babam ben yokken filtre süngerini musluk suyuyla yıkamış Napabilirim. Dün ReeFlowers Markasının Effective Conditioner adlı ürününden dozunda attım (Üstünde Stress Guard'da yazıyo) Ne yapabilirim lütfen yazın
Teleskop Diğerlerini Kovalıyor?
Akvaryumumda 1 ay önce aldığım bir erkek teleskop var ve diğerlerş dişi 3 dişi var, teleskop geldiğinden beri dişileri kovalıyor kendisi erkek https://youtube.com/shorts/056ohgpeWDA?si=USsBtbDmOAIxe2fB[EDIT]FoolCatGD,2024-02-18 09:19:58[/EDIT]
Akvaryumumda 1 ay önce aldığım bir erkek teleskop var ve diğerlerş dişi 3 dişi var, teleskop geldiğinden beri dişileri kovalıyor kendisi erkek https://youtube.com/shorts/056ohgpeWDA?si=USsBtbDmOAIxe2fB[EDIT]FoolCatGD,2024-02-18 09:19:58[/EDIT]
Japon Balığım Göz Kırpıyor?!
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/101220230837561.jpg[/IMG] Fotoraftaki balık 3-5 gündür göz kırpıyor nasıl neden bilmiyorum olay şöyle oluyor; Balık ilk önce gözleri ile baya bi yukarıya bakıyo(o kadar yukarı bakıyoki gözlerinin yarısını göremiyorum) sonra gözünün önüne siyah göz kapağı gibi birşey geliyor ve hızlıca gidiyor bu bir sorun yaratırmı?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/101220230837561.jpg[/IMG] Fotoraftaki balık 3-5 gündür göz kırpıyor nasıl neden bilmiyorum olay şöyle oluyor; Balık ilk önce gözleri ile baya bi yukarıya bakıyo(o kadar yukarı bakıyoki gözlerinin yarısını göremiyorum) sonra gözünün önüne siyah göz kapağı gibi birşey geliyor ve hızlıca gidiyor bu bir sorun yaratırmı?
40 Litre Bir Akvaryumda Bu Balıklar Rahat Yaşarmı?
[QUOTE=AquaPuella]Hacim ve balık sayısı uygun değil. Japon balıkları suyu çabuk kirleten türler. Dış filtre yoksa sık sık su değişikliği ister. Tanktaki japonlardan biri oldukça iri duruyor. Şu anda bu hacmi tolere ediyorlarsa da bir zaman sonra sıkıntı yaşayacaklar - özellikle iri olan - ve bunalıma gireceklerdir. (Evet, balıklar da bunalıma giriyor) Böyle bir durumda bünyeleri zayıflayıp hastalanma olasılıkları yüksek. Daha büyük bir tanka geçmeniz gerek. Elinizdekini de bir hastalık olduğu takdirde karantina tankı olarak bir köşede tutabilirsiniz.
Ek olarak, yemlemelere dikkat edin. Iri olan tam bir fancy goldfish. Yani mide ve bağırsakları birbirine çok yakın. Fazla kuru yemlerden dolayı hemen hastalanabilir. Japon türlerinde beden ne kadar uzunsa o kadar sağlıklı ve uzun ömürlüdür, çünkü doğadaki türdaşlarına form olarak daha yakın olmuş oluyorlar.
Edit: Şimdi fark ettim, tetralar daha sıcak su sever. Japonlar ise soğuk su balıklarıdır. Birbiriyle uyumlu değiller.[/QUOTE][QUOTE=AquaPuella]Hacim ve balık sayısı uygun değil. Japon balıkları suyu çabuk kirleten türler. Dış filtre yoksa sık sık su değişikliği ister. Tanktaki japonlardan biri oldukça iri duruyor. Şu anda bu hacmi tolere ediyorlarsa da bir zaman sonra sıkıntı yaşayacaklar - özellikle iri olan - ve bunalıma gireceklerdir. (Evet, balıklar da bunalıma giriyor) Böyle bir durumda bünyeleri zayıflayıp hastalanma olasılıkları yüksek. Daha büyük bir tanka geçmeniz gerek. Elinizdekini de bir hastalık olduğu takdirde karantina tankı olarak bir köşede tutabilirsiniz.
Ek olarak, yemlemelere dikkat edin. Iri olan tam bir fancy goldfish. Yani mide ve bağırsakları birbirine çok yakın. Fazla kuru yemlerden dolayı hemen hastalanabilir. Japon türlerinde beden ne kadar uzunsa o kadar sağlıklı ve uzun ömürlüdür, çünkü doğadaki türdaşlarına form olarak daha yakın olmuş oluyorlar.
Edit: Şimdi fark ettim, tetralar daha sıcak su sever. Japonlar ise soğuk su balıklarıdır. Birbiriyle uyumlu değiller.[/QUOTE]
Merhaba! Bilgi için teşekkürler ama şuan geçeceğimi bilmiyorum,Kısa bir zamanda geçmem mümkün değil aslında babam buraya 10 tane daha balık yaşar diyor asla dinlemiyorum, satarsam nasıl stacağımı bilmiyorum satma konusunda bilgi verirmisiniz birde hangi boyutlarda kaç litre bir akvaryuma ihtiyacım var bu kadar balık için? balıklarımı satmak istemiyorum balıkların zor duruma girmesinide istemiyorum tetraları satabilirim onlar sıkıntı değil
[QUOTE=BeyzPl]İmkanı yok.
Neon sandığınız transgenetik tetralar kalsın, diğerlerini çıkartın. Transgenetik tetradan (dikkat edin tetrazon olmasın) beş-altı tane daha ekleyip bitkilendirdiğiniz vakit güzel bir akvaryuma dönüşür. Gerçi transgenetik tetra için önerecek olsam 60 litre öneririm. 40 litre için daha uygun canlılar var.
Isıtıcıyı kapatmayın, termostatlı zaten. [/QUOTE] Merhaba! extra bir tankım yok. Ama zaman içinde alabilirim ama yakın zamanda alamam babam veya annem asla izin vermez ama ben almaya ikna etmeyi planlıyorum. Eğer alırsam kaç lt alayım? boyutlar? Ve alırsam şimdi olanı bu iki tetra için saklamak istiyorum veya dediğiniz gibi 40 lt ye başka canlılar koyarız ve teraları satarız. lepistes almayıda düşünüyorum bu tanka tetralar yerinde(Yeni tank alırsam)
[QUOTE=AquaPuella]Hacim ve balık sayısı uygun değil. Japon balıkları suyu çabuk kirleten türler. Dış filtre yoksa sık sık su değişikliği ister. Tanktaki japonlardan biri oldukça iri duruyor. Şu anda bu hacmi tolere ediyorlarsa da bir zaman sonra sıkıntı yaşayacaklar - özellikle iri olan - ve bunalıma gireceklerdir. (Evet, balıklar da bunalıma giriyor) Böyle bir durumda bünyeleri zayıflayıp hastalanma olasılıkları yüksek. Daha büyük bir tanka geçmeniz gerek. Elinizdekini de bir hastalık olduğu takdirde karantina tankı olarak bir köşede tutabilirsiniz.
Edit: Şimdi fark ettim, tetralar daha sıcak su sever. Japonlar ise soğuk su balıklarıdır. Birbiriyle uyumlu değiller.[/QUOTE][QUOTE=AquaPuella]Hacim ve balık sayısı uygun değil. Japon balıkları suyu çabuk kirleten türler. Dış filtre yoksa sık sık su değişikliği ister. Tanktaki japonlardan biri oldukça iri duruyor. Şu anda bu hacmi tolere ediyorlarsa da bir zaman sonra sıkıntı yaşayacaklar - özellikle iri olan - ve bunalıma gireceklerdir. (Evet, balıklar da bunalıma giriyor) Böyle bir durumda bünyeleri zayıflayıp hastalanma olasılıkları yüksek. Daha büyük bir tanka geçmeniz gerek. Elinizdekini de bir hastalık olduğu takdirde karantina tankı olarak bir köşede tutabilirsiniz.
Edit: Şimdi fark ettim, tetralar daha sıcak su sever. Japonlar ise soğuk su balıklarıdır. Birbiriyle uyumlu değiller.[/QUOTE]
Merhaba! Bilgi için teşekkürler ama şuan geçeceğimi bilmiyorum,Kısa bir zamanda geçmem mümkün değil aslında babam buraya 10 tane daha balık yaşar diyor asla dinlemiyorum, satarsam nasıl stacağımı bilmiyorum satma konusunda bilgi verirmisiniz birde hangi boyutlarda kaç litre bir akvaryuma ihtiyacım var bu kadar balık için? balıklarımı satmak istemiyorum balıkların zor duruma girmesinide istemiyorum tetraları satabilirim onlar sıkıntı değil
[QUOTE=BeyzPl]İmkanı yok.
Neon sandığınız transgenetik tetralar kalsın, diğerlerini çıkartın. Transgenetik tetradan (dikkat edin tetrazon olmasın) beş-altı tane daha ekleyip bitkilendirdiğiniz vakit güzel bir akvaryuma dönüşür. Gerçi transgenetik tetra için önerecek olsam 60 litre öneririm. 40 litre için daha uygun canlılar var.
Isıtıcıyı kapatmayın, termostatlı zaten. [/QUOTE] Merhaba! extra bir tankım yok. Ama zaman içinde alabilirim ama yakın zamanda alamam babam veya annem asla izin vermez ama ben almaya ikna etmeyi planlıyorum. Eğer alırsam kaç lt alayım? boyutlar? Ve alırsam şimdi olanı bu iki tetra için saklamak istiyorum veya dediğiniz gibi 40 lt ye başka canlılar koyarız ve teraları satarız. lepistes almayıda düşünüyorum bu tanka tetralar yerinde(Yeni tank alırsam)
40 Litre Bir Akvaryumda Bu Balıklar Rahat Yaşarmı?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/251120231417291.jpg[/IMG] Bu fotodaki balıklar(8 Japon:1Teleskop 1 Fancy 6 Common 2 Neon(Galiba) Tetra) Bunlar rahatca yaşıyormu? 950f Sobo Basit İç Filtre Kullanıyorum, Bazen kapatıyorum Isıtıcı Var 25-26 derecede duruyor. Aslında ısıtıcı 22-24 derece ayarlı ama 26 da kalıyor, taşlar renkli değil belediye çalışmasından çaldım o kısmı boşverin
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/251120231417291.jpg[/IMG] Bu fotodaki balıklar(8 Japon:1Teleskop 1 Fancy 6 Common 2 Neon(Galiba) Tetra) Bunlar rahatca yaşıyormu? 950f Sobo Basit İç Filtre Kullanıyorum, Bazen kapatıyorum Isıtıcı Var 25-26 derecede duruyor. Aslında ısıtıcı 22-24 derece ayarlı ama 26 da kalıyor, taşlar renkli değil belediye çalışmasından çaldım o kısmı boşverin
Sol Yüzgeçte Çıkıntı
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/050920230948091.jpg[/IMG] Japon balığını 20 Litrelik bir akvaryuma değiştirecektik fanustan ama Sol yüzgeçte büyük bi çıkıntı gördüm haraketsiz kalıyor bir balıkcıya sorduk kanser olabilir diyor emin değilim ne yapabilirim sürekli Taşlarının altında duruyor gün geçtikçe büyüyor bide kanamış gibi duruyor kırmızı ne yapabilirim Metilen Mavimiz bitti şuan sipariş ettim onun yerine biraz kaya tuzu attım ama hala halsiz ve akvaryumdan atlamaya çalışıyor kendine zarar vermeyecek bir tel koydum akvaryumun üstüne napabilirim bu durumda? bide kuyruğu gittikçe eriyor gibi oluyor benekde var soluyor gittikçe lütfen yanıt yazın.[EDIT]KingOfBacons,2023-09-05 09:55:56[/EDIT]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/050920230948091.jpg[/IMG] Japon balığını 20 Litrelik bir akvaryuma değiştirecektik fanustan ama Sol yüzgeçte büyük bi çıkıntı gördüm haraketsiz kalıyor bir balıkcıya sorduk kanser olabilir diyor emin değilim ne yapabilirim sürekli Taşlarının altında duruyor gün geçtikçe büyüyor bide kanamış gibi duruyor kırmızı ne yapabilirim Metilen Mavimiz bitti şuan sipariş ettim onun yerine biraz kaya tuzu attım ama hala halsiz ve akvaryumdan atlamaya çalışıyor kendine zarar vermeyecek bir tel koydum akvaryumun üstüne napabilirim bu durumda? bide kuyruğu gittikçe eriyor gibi oluyor benekde var soluyor gittikçe lütfen yanıt yazın.[EDIT]KingOfBacons,2023-09-05 09:55:56[/EDIT]
Baloncuk Çıkartma
[QUOTE=Mydonose26]
https://www.akvaryum.com/carassius_auratus_japon_baligi_tatlisur_7_70.asp
https://www.akvaryum.com/Forum/yeni_tank_sendromu_ve_azot_dongusu_k877167.asp
https://www.akvaryum.com/Forum/yeni_arkadaslara_cok_faydali_bilgiler_k80502.asp
https://www.akvaryum.com/Forum/kucuk_akvaryumlara_balik_onerileri_k893815.asp
Merhaba şuan altda hareketsiz ve duruyorlar beni görünce biraz haraket edip geri yatıyorlar Asıl konu Ben Genişliği 1.5 Metre, Uzunluğu 45 cm olan bir akvaryuma taşıyacağım yakın zamanda sizce nasıl bir hava pompası,hava taşı ve filtre kullanmalıyım ve bu boyutlar yeterli olurmu?
[QUOTE=Mydonose26]
https://www.akvaryum.com/carassius_auratus_japon_baligi_tatlisur_7_70.asp
https://www.akvaryum.com/Forum/yeni_tank_sendromu_ve_azot_dongusu_k877167.asp
https://www.akvaryum.com/Forum/yeni_arkadaslara_cok_faydali_bilgiler_k80502.asp
https://www.akvaryum.com/Forum/kucuk_akvaryumlara_balik_onerileri_k893815.asp
Merhaba şuan altda hareketsiz ve duruyorlar beni görünce biraz haraket edip geri yatıyorlar Asıl konu Ben Genişliği 1.5 Metre, Uzunluğu 45 cm olan bir akvaryuma taşıyacağım yakın zamanda sizce nasıl bir hava pompası,hava taşı ve filtre kullanmalıyım ve bu boyutlar yeterli olurmu?
Salyangozum Ölmüş Mü?
Salyangozlar böyle üste çıkmaz büyük ihtimalle Allah'ın yanına gitmiş Allah rahmet eylesin kardeşim
Salyangozlar böyle üste çıkmaz büyük ihtimalle Allah'ın yanına gitmiş Allah rahmet eylesin kardeşim
Baloncuk Çıkartma
2 balığım var 1 tanesi sürekli baloncuk çıkarıyor önceki balıklarında ölmeden önce fazlaca baloncuk çıkartıyorlardı türleri japon şu anda yuvarlak en büyük boydaki akvaryumdalar 2 Side yukarı sıklıkla çıkıyor hava taşı yada hava motoru yok napabilirim?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/120620231355091.jpg[/IMG][EDIT]KingOfBacons,2023-06-12 13:56:17[/EDIT]
2 balığım var 1 tanesi sürekli baloncuk çıkarıyor önceki balıklarında ölmeden önce fazlaca baloncuk çıkartıyorlardı türleri japon şu anda yuvarlak en büyük boydaki akvaryumdalar 2 Side yukarı sıklıkla çıkıyor hava taşı yada hava motoru yok napabilirim?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239968/120620231355091.jpg[/IMG][EDIT]KingOfBacons,2023-06-12 13:56:17[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Erkek Güzeli Fenasi Göksel D, 02:56
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı - Dry Start Başlangıç onur_0606, 02:48
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryuma Yeni Başlayan İçin Tavsiyeler enesdeep, 02:21
Yeni Üye Forumu - Dry Start Parvula Denemem onur_0606, 02:15
Akvaryum Tanıtımı - Aktif Toprak Önersi che41, 01:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Challenger Kopek Balığım Yem Yemiyor Efe3507, 01:31
Yeni Üye Forumu - Betta'nın Sorunu İle Başlayan Yeni Tank Kurulumu Ehtiyar, 00:20
Yeni Üye Forumu - Su Üzerinde Yağlanma 1Balikci, 23:43
Yeni Üye Forumu - Yine Yeniden Akvaryum GOKHAN2772, 23:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Canavar Tankı vagus, 23:02
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin İlkerSHN, 22:42
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Discus Es Tutma Yumurtlama Ve Yumurta Yeme Problem aykutcotuk, 22:41
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Kuyruk Erimesi GkhaNLioN, 22:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistesler Ve Yavruları İlkerSHN, 22:26
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - LIFETECH 835 hakkında fikri olan varmı? selimc4glar, 22:02
Filtreleme Seçenekleri - 120lt İçin Dış Filtre Önerisi selimc4glar, 21:51
Yeni Üye Forumu - Filtre Değişimi Hasan öncü, 21:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Temu'dan Alışveriş İnci Kefali, 21:43
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Kurulumu Hakkında Net Bilgi selimc4glar, 21:40
Yeni Üye Forumu - Amazon Dan Co2 Sistem Kiti Aldım Kullananlar Meryemmm, 21:14
Yeni Üye Forumu - Moss’larım MrtGn, 21:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Masaüstü Mini Karides Evi İnci Kefali, 21:11
Akvaryum Tanıtımı - Düşük Destekli Ofis Akvaryumu Yeni Versiyon MrtGn, 21:03
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü MrtGn, 20:55
Makaleler ve Tercümeler - Beta Balığım Sadece Yatıyor Montesque, 20:52
Yeni Üye Forumu - Beta Kuyruk Sorunu Riveraa, 20:43
Yeni Üye Forumu - Hangi Apisto 1Balikci, 20:35
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Küp Akvaryumlar İnci Kefali, 19:51
Akvaryum Tanıtımı - Balık Kakası Ve Akvaryum Suyu 3A1E, 19:45
Yeni Üye Forumu - Planarya En Etkili Ve Güvenli Tedavi Yolunu Buldum easyac, 19:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2 Olan Akvaryuma O2 Verilir Mi İlksen Şahin, 19:09
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 10 Aylık Lepistes Doğum Yapmadı fotografcini, 18:40
Canlı Doğuranlar - Acil, Karidesim De Sorun Mu Var ? Yiğit solak, 18:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryuma Aksesuar Direkt Eklenir Mi? YOTHAN, 16:32
Yeni Üye Forumu - Sump Sesine %200 Garanti Çözüm Resim Ve Videolu Guram, 15:31
Filtre ve Sump Yapımı - Bloat Mı? bendeniztayfun, 15:24
Hastalıklar ve İlaçlar - 3500 Tl Kadar F/p Dış Filtre Önerisi 125-100 Litre Serdariekrem, 13:55
Filtreleme Seçenekleri - Dondurulmuş Canlı Yemler gelgel1900, 13:53
Malzemeler ve Yemler Forumu - Vampir Yengeç yengecerkegi, 12:54
Diğer Tatlı Su Canlıları - Tetralar Birbirini Kovalıyor Keremeker, 11:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 40*30*30 Tür Tavsiyesi Orhan76, 11:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Benek Tüm Akvaryuma İlaç Hk. - Önerileriniz? neomeo, 10:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Pacu Mu Natterimi SaRCoPhiLiuS, 10:28
Yeni Üye Forumu - Ember Tetralarda Sıralı Ölüm SaRCoPhiLiuS, 10:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Doğuramıyan Lepistes SaRCoPhiLiuS, 10:20
Canlı Doğuranlar - Glofish / Transgenetic Tetra Sogan, 10:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides İçin Bitkiler Nereden Alabilirim? Muhammedcay, 09:43
Bitki Akvaryumları Genel - Aqua Led Mi Orion Led Mi? Orhan76, 08:31
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Japon Balığım Dipte Oturuyor Hoppala, 05:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Ve Japon Balığı Metafizik, 00:33
Canlı Doğuranlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Altın Kafa Melekler Tekin35 02:10
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 02:09
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 02:09
- Epey Miktarda Moss brkenginol 01:56
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 01:25
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 00:20
- Ista Regülatör Furcifer 00:20
- 2.67 Tüp Furcifer 00:20
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 00:20
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 00:08
- Malzeme propecia 23:29
- Set Akvaryum propecia 23:29
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 23:20
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 23:04
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 23:04
- Kırmızı Kuyruk Kedi Balıkları vagus 23:03
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:34
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 22:34
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:34
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:34
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 22:28
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 22:28
- Black Flame Wood cagdas_0606 22:21
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 22:21
- Tuksedo Koi Başak u 22:02
- Red Severyum makav 21:41
- Protomelas Steveni Taiwan / Sciaenochromis Fryeri Burak PEKDEMİR 21:20
- Aquael 100 Watt Isıtıcı Bora Bey 21:14
- Canlı Yem Un Kurdu 1000-500 Arası Adet 150tl Ylcnkyaa 20:52
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 20:45
- Mikro Kurt Ve Beyaz Kurt Köroglu.88 20:26
- Apistogramma Agassizii Double Red yamansengonca 20:24
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 20:24
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 20:14
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 20:14
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 20:12
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 20:08
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 20:08
- Elektrik Blue Ramirazi Ve Gold Ramirazi Doğasa 20:01
- Red Chest Endler Koloni Doğasa 20:01
- Bitkili Akvaryum Ve Aydınlatma Acil Satılık mehmetali06 19:44
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 19:44
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 19:23
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 19:15
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 18:26
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 18:26
- Leptosoma Kitumba Firefighter 17:55
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 17:53
- 2 Adet Erkek Tam Damızlık Gökkuşağı Serdariekrem 17:53
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 17:51
KULLANICILAR
- 149 Online Kullanıcı, 81 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
selimc4glar,
Hidro Dinamik,
Fırat pınar,
Dervishm,
mowo,
karabey97,
ersin1,
muratcelebi,
fotografcini,
Ehtiyar,
osmandbnl,
puffity,
İlksen Şahin,
chapi,
scrap,
HaydarGul,
Edsny,
gork1syo,
barus,
CrownBetta,
darkaura,
MrtGn,
Umt61,
Burak çetin,
BaldGuy,
1Balikci,
cagrisw,
Abdullah929,
BAHADIR_71,
Dark65,
GOKHAN2772,
omerkykn,
Cloudbuster,
Mderhan,
Burak PEKDEMİR,
Rafayel,
rruug,
Budmo,
AzizArif,
Drmehmet,
Kaannn455,
Mustafae,
Lina Shrimps,
Batuhan Tosun,
1403balik,
Lofta,
Rhump,
Laetacara,
sfcscannow,
Çamlıca,
DuaneUsalp,
bitkici1,
aykome,
aykutcotuk,
TheCoffin,
CagriTURK,
Taha Yanık,
Başak u,
egedin,
Bora Bey,
GhostKoi,
hashüs,
lolindir,
Gursoyhasan,
OKIRATLI,
Hoppala,
Baranyldlz,
Aqua Discovery,
cstrk,
Ömer01,
vedat79,
biolog,
erkanmazici,
ömer61,
tanerberkgulec,
Vlademirol,
ugur.uzun,
SuperSport,
Hobilenyum,
MehmetSerkan,
BJK-123,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.