ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bendeniztayfun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1370
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 30 dakika önce
Toplam Mesaj:
1292 [4.22 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
896 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tayfun Turan
Doğum Tarihi:
19 Şubat 1988
İl:
Tekirdag
Meslek:
Üst düzey yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

https://youtube.com/@bendeniztayfun?si=j6lYMUAa2uRwewFh

SON 10 MESAJI

Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar
[QUOTE=KaanE]

Isıtıcı yok. 24-25 derece hep. O köşede ısı kaynağı olabilecek bir şeyde yok.[/QUOTE]

Filtrenin orda bekliyor olmaları ilginç yemide sürekli ordan vermiyorsunuz. Gerçi pek istatistik tutan balıklar değildir. sıcaklıkta sabit ısı farkıda yok. bitkide bol oksijensizde kalmış olamazlar. orta ve taban balığı avcı bir tür yada saldırgan bir balık var mı? oda yoksa hiç bir fikrim yok [:D]
Melek Baligimin Solungac Yarasi Sos
[QUOTE=taskinramazan][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251789/241120242210101.jpg[/IMG]

Arkadaslar bu sabah akvaryumda hasar meydana geldi melek baligimin sol solungacinda bu yara olusmus sag tarafi tamamen iyi ve surekli cama vuruyor gibi yuzuyor ne yapmam lazim ??[/QUOTE]

Karantina tankı oluşturun mantar olmaması için baktofish ve türevi ilaçlar kullanabilirsiniz.
Bettam Hep Su Yüzeyinde Ve Yem Yemiyor
balık adaptasyon sürecinde şuan için tanı koymak anlamsız olur bir hafta böyle sürebilir. şuan endişelencek bir durum görünmüyor
Ramirezi
Sizin yapabilceğiniz birşey kalmamış onu en başta eş tutmuş bir balık alarak yada kendiniz fazla sayıda alıp rş tutanlardan ayırmalıydınız. Aldığınız balıkların ikiside erkekse zaten bu en kötü ihtimal olur :))
Ramirezi
Merhaba Erkek dişiyi strese sokmuş gibi gözüküyor. Belliki eş tutmamışlar zaten eş tutsalar bile aralarında sürtüşmeler yaşanır ama çok fazla olmaz. Eş tutmuş balıklar daha pahalıdır. Siz sayıyı artırıp eş tutanlardan bir çift bırakcaksınız. yada böyle devam eder düzelmezse balıklardan biri ölür. bu şartlarda yavruda alamazsınız.
2.el Şelale Filtre Alınırmı?
Alınır ama ben olsam almazdım ne çıkaracağı nekadar çalışacağı belli değil. neticede sürekli çalışan ekipmanlar burda nekadar süre çalıştığı da önemli ama 2. el temiz yada az çalışmış bulmak çok çok zordur. Kesinlikle sıfır ürün almanızı tavsiye ediyorum
Molly Yavrularının Karnindaki Şişkinlik
Merhaba bana kabızlıklık gibi gelmedi. Ne zamandır böyleler ?
Bettam Hep Su Yüzeyinde Ve Yem Yemiyor
Merhaba balık nezamandır sizin kurduğunuz tankda
Akvaryum Sisi
Merhaba bu tankda bakteri patlaması oluşmuş. Su değişimi yapın nitrivec temin edebilirseniz kullanın. hergün su değişimi yapsan yeridir şuan bu tankda zehir tavan yapmış durumda
Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar
tankın ısısı nedir? filtreye yakın mı ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.