ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
acemibiri
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 44 Dakika önce
Toplam Mesaj:
62 [0.29 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
42 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ömer
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ömer

SON 10 MESAJI

Bakteri Kültürü Donar Mı
[QUOTE=Hoppala]Buradaki problem zaten en fazla yararlı bakterilerin bir tık veya iki tık azalmasıdır. Bunu firmada onaylıyor. Kullanılabilir, zarar vermez ancak beklenilen etkinlikte olmayabilir diyorlar.

Açılmamış ürünler olduğu için çok önemli hususlar değil bence, iade edip yenisini veya farklı marka alternatifini temin etmek oldukça kolay. Kaldı ki, sorun olup olmadığını görsel olarak yani dıştan anlamak mümkün değil.[/QUOTE]
Normalde iade edecektim ancak çevremde bakteri kültürü alabileceğim bir yer yok aldıklarımı da internetten sipariş etmiştim. Yenisini sipariş etmek için de garanti olsun diye havaların ısınmasını kim bilir ne kadar bekleyecektim ancak acil ihtiyaçtı o yüzden kullanmaktan başka çare yoktu diyebilirim.[:)][EDIT]acemibiri,2025-02-26 18:21:56[/EDIT]
Bakteri Kültürü Donar Mı
[QUOTE=Bettacifaho]Dün kullandım herhangi bir sıkıntı filan olmadı. Tropical Polonya üretimi bir marka. Polonya da çok soğuk bir ülke üretilen çoğu ürün muhtemelen soğuk havaya maruz kalıyordur bir şekilde. Soğuktan etkilenecek olsa adamların ürettiği hiçbir ürün doğru etkinlik göstermez. Tabi kullandığım ürünün ne kadar etkin olduğunu ben anlamıyorum bir laboratuvar ortamım yok. Ummaktan öteye geçmiyor yazacaklarım haliyle.[/QUOTE]
Ben de bu akşam kullandım. Normal diğer bakteri kültürleri gibiydi. Şimdilik herhangi bir sorunla karşılaşmadım.[EDIT]acemibiri,2025-02-26 18:18:17[/EDIT]
Eheim Jager 50w
27 litre betta tankı için eheim jager 50w iyi midir?
Bakteri Kültürü Donar Mı
[QUOTE=Bettacifaho]Bende geçen gün oasenin shot ve tropical markasının bakteri kültüründen aldım. Geldiklerinde çok soğuklardı ama bence sıkıntı olmaz. [/QUOTE]

Siz kullandınız mı ürünleri, herhangi bir sorun oldu mu?
Bakteri Kültürü Donar Mı
[QUOTE=Hoppala]Size geldiğinde tamamen donmuş olup hazır açılmamış paket ise iade edebilirsiniz. Ben iade ederdim.

Ürün alırken Akakçe ile Cimri sitelerine ürün adını yazarak bakmanızda fayda var. İade ederseniz bu ikilinin yerine Aquario Neo Cap Complex daha mantıklı olur. Ayrı ayrı ürünlere gerek yok. Hem bakteri, hem besin hem de tipik klor/kloramin detoksifiye yapabilmektedir. Klor/kloramin gideren bir ürün hali hazırda mevcut ise Complex yerine Starter almalısınız.[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Peki bu ürünü alabileceğim güvenlilir bir site önerir misiniz?
Bir de ürün geldiğinde tamamen donuk katı değildi ancak donmaya yakın bir su gibi topak-kristal olmuştu.[EDIT]acemibiri,2025-02-24 16:03:11[/EDIT]
Bakteri Kültürü Donar Mı
[QUOTE=Hoppala]Merhabalar,

Hangi ürünler? Tamamen dondu ise zarar görmüştür ama bunun oranını bilemiyorum.

Seachem firmasına aynı soruyu sormuşlar ve firmanın verdiği yanıt şöyle: "Ne yazık ki, Stability'deki yararlı bakterilerin bir kısmı büyük ihtimalle zarar görmüştür ve %100 etkili olmayabilir."[/QUOTE]

Ürünler Tropical bacto active ve tropical nitri active ikisi de 30 ml.
Ürünleri aldığım sitenin satıcısına sordum çalkalayıp kullanabilirsiniz, canlı bakteri olduğu için donmayacaktır dedi.
Stok olsaydı seachem stability alacaktım:)

Ürünleri daha açmadım sizce iade etmeli miyim?
[EDIT]acemibiri,2025-02-24 15:31:44[/EDIT]
Bakteri Kültürü Donar Mı
Merhaba herkese,
İnternetten nitrifikasyon bakterisi ve bakteri kültürü sipariş etmiştim ama kar yağınca kargoda takıldı ve 6 gün geç geldi. Bakteri kültürleri donmuşlar gibi yani katılaşmışlar. Yine kullanılabilir mi yoksa zarar görmüşler midir?[EDIT]acemibiri,2025-02-24 12:36:40[/EDIT]
Akvaryumda Kahverengi Tabaka
Sabah balıklarımı yemlemeye akvaryumun başına gittim her taraf kahverengi bir tabakayla kaplanmış. Taşların,köklerin, bitkilerin üstü... Dün baktığmda öyle bir şey yoktu. Ne olabilir, ne yapabilirim? Zararlı mıdır? Yapısı pofuduk kahverengi
Yebi Akvaryuma Basit Bitki Önerisi
Java fern, anubias, amazon hançeri ve moss türlerini önerebilirim. Hepsinin bakımı çok kolay.[EDIT]acemibiri,2025-02-08 22:19:50[/EDIT]
Suda Nokta Kadar Canlı
Güncelleme: Kendi kendine düzeldi artık yoklar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.