ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muhammed1903
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
9 dakika önce
Toplam Mesaj:
7 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
muhammed ali kültür
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kültür

SON 7 MESAJI

Rio Abacaxis Biyotopu
Merhabalar Allah nasip ederse 64 litre Rio Abacaxis biyotopu kurmayı düşünüyorum bu biyotopla ilgili pek fazla kaynak bulamadığım için canlı türlerine pek hakim değilim 1 çift Apistogramma abacaxis koymayı planlıyorum yanına ne tür dither koymalıyım veya hiç koymasam olurmu biyotoplara hakim olan abilerim yanıt atarsa sevinirim
Eheim Jager Isıtıcı Kafamı Karıştırdı
[QUOTE=Hoppala]Jager üretilmiyor, yerini belirttiğim model almaktadır. Bu yüzden güncel olan modeli almanızı öneririm.[/QUOTE] Tavsiyenize dikkat edeceğim
[QUOTE=Hoppala]Merhabalar,

Kapalı paket duruyorsa iade edip yerine thermo control modelini almanızı öneririm .[/QUOTE] Daha ürün elime ulaşmadı paketi yırtmadan bir deneyeceğim internette bazı sitelerde gördüğüm sorunlar ( ısıtmıyor veya 30 derece ısıttı balıklarım cayır cayır yandı) gibi problemler görürsem ürüne zarar vermeden kutusuna koyup 14 günlük iade hakkımı kullanacağım. Bu arada tabiki bu denemeyi canlı olmayan bir akvaryumda yapıcam teşekkür ederim bu arada o yorumu yapanların kalibrasyon hatası yaptığını düşünüyorum çünkü eheim gibi bir marka öyle bir hatayı yapcağını düşünmüyorum yaparsa bile ürünü piyasadan çekerdi[EDIT]muhammed1903,2025-02-10 22:10:04[/EDIT]
[QUOTE=ahmetfiratozkaya]O işlemi bir kere yapsanız yerterli olacaktır. [/QUOTE] Teşekkür ederim
Herkese cümleten hayırlı akşamlar diliyorum geçtiğimiz günlerde eheim jager 50w ısıtıcı aldım daha kullanmak nasip olmadı ama aklımı kurcalayan bir konu var bu kalibrasyon olayında bir kere kalibre ettikten sonra su değişiminde illa düşücektir su ısısı bu kalibrasyonu tekrarmı yapıcaz yardımcı olursanız çok sevinirim tekrardan iyi akşamlar dilerim.
Apistogramma Kakadu Wild F1
[QUOTE=che41]Merhaba JBL manado bitki kumu olan akvaryumum da konu başlığındaki olan tür balığa bakabilmiyiz ve ürete bilir miyiz değerli yorumlarınıza ihtiyacım var [:$][/QUOTE] Genellikle silis öneriyorlar ama neden olmasın bakılabilir [EDIT]muhammed1903,2025-02-08 22:52:15[/EDIT]
Apistogramma Yavruları Yem Yemiyor
Merhabalar serbest yüzüşteki yavrularım kabuksuz artemianın yüzüne bakmıyorlar etraftaki hindistan cevizi kabuğu yaprakların ve dalların üstündeki yosunları yiyiyorlar protein eksikliği açısından bir sorun yaratırmı bunlar ilk yavrularım tecrübesizim yardımcı olursanız mutlu olurum iyi akşamlar diliyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.