ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
srnozcn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
22
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Şubat 2025 22:00
Toplam Mesaj:
69 [0.16 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Serhan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Serhan
SON 10 MESAJI
Zebra Danio
[QUOTE=Kaannn455]Merhabalar. Zebra Danio beslemeye karar verdim de bu balıklar için su üstü bitkileri şart mı? Loş ışığı mı severler? [/QUOTE]
Ben de kendi deneyimimi paylasayim. Yaklasik 6 aydir karma akvaryumda 6 tanesine bakiyorum. 6 tetra, 4 tane mucevher tetra ve 2 tane biryerden zorunlu gelen lepistesler ile birlikte bitkili akvaryumda gayet saglikli ve mutlular. Akvaryumdan atlama, saldirma vs gibi seylerin stresle alakali oldugunu dusunuyorum. Ne kuyruga saldirma ne de akvaryumdan atlama gibi bir sey yasamadim. Aldigimda 1 cm bile degillerdi simdi 3 cm oldular nerdeyse. Bitkili akvaryum oldugu icin gun icinde 9 saat powerled ile aydinlatiliyor akvaryum ve su üstü bitkisi yok. Bir sorun yasamadim hala devam ediyorlar.
[QUOTE=Kaannn455]Merhabalar. Zebra Danio beslemeye karar verdim de bu balıklar için su üstü bitkileri şart mı? Loş ışığı mı severler? [/QUOTE]
Ben de kendi deneyimimi paylasayim. Yaklasik 6 aydir karma akvaryumda 6 tanesine bakiyorum. 6 tetra, 4 tane mucevher tetra ve 2 tane biryerden zorunlu gelen lepistesler ile birlikte bitkili akvaryumda gayet saglikli ve mutlular. Akvaryumdan atlama, saldirma vs gibi seylerin stresle alakali oldugunu dusunuyorum. Ne kuyruga saldirma ne de akvaryumdan atlama gibi bir sey yasamadim. Aldigimda 1 cm bile degillerdi simdi 3 cm oldular nerdeyse. Bitkili akvaryum oldugu icin gun icinde 9 saat powerled ile aydinlatiliyor akvaryum ve su üstü bitkisi yok. Bir sorun yasamadim hala devam ediyorlar.
Tank Değişimi İçin Taban Tavsiyesi
Dostlar selamlar, 60x40x40 bir tankım var. Lowtech olarak başladım fakat ışıklandırma, bitki, co2 derken iş başka yönlere gitti. Tank biraz eskiydi çizikler vs ışıklandırmayla çok göze batmaya başladı. Şimdi yeni bir tank siparişi verdim aynı ölçülerde. Fakat tabanı da değiştireceğim. Monte Carlo'da ekmek istiyorum zemine. Bunun icin en uygun zemin nasil olmali bi yardimci olabilirseniz çok sevinirim.
Birde konudan bağımsız olarak yeni tank ultraclear olarak geliyor ama benimkiyle aynı mı bilmiyorum yakından görmedim hiç ultraclear. Benim tankın camının resmini çektim bu ultraclear mı normal mi acaba ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/101120241703381.jpg[/IMG]
Dostlar selamlar, 60x40x40 bir tankım var. Lowtech olarak başladım fakat ışıklandırma, bitki, co2 derken iş başka yönlere gitti. Tank biraz eskiydi çizikler vs ışıklandırmayla çok göze batmaya başladı. Şimdi yeni bir tank siparişi verdim aynı ölçülerde. Fakat tabanı da değiştireceğim. Monte Carlo'da ekmek istiyorum zemine. Bunun icin en uygun zemin nasil olmali bi yardimci olabilirseniz çok sevinirim.
Birde konudan bağımsız olarak yeni tank ultraclear olarak geliyor ama benimkiyle aynı mı bilmiyorum yakından görmedim hiç ultraclear. Benim tankın camının resmini çektim bu ultraclear mı normal mi acaba ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/101120241703381.jpg[/IMG]
Difüzör Yerleşimi Nasıl Olmalı ?
Herkese selamlar, tankıma co2 ekledim fakat bunun bir yerleşim mantığı var mıdır? Örneğin dış filtrede emiş basış boruları karşılıklı olmalı çünkü sirkülasyon var diyoruz. Peki bu difüzörden çözülen co2 tankın içinde dağılmalı mı yoksa sabit bir noktadan çıkış yapması yeterli mi ? Yaptığım araştırmalar ve gözlemlerime göre 3 farklı kullanım şekli var. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve neden. Benimki şuan sabit bir şekilde yüzeye kadar çıkıyor. Bu şekilde olması yeterli mi bu tankın tamamına etki edecek çözünümü yapıyor mudur?
1 - Sabit bir noktadan yukarı doğru co2 akışı olması ve ek olarak oksijen için su yüzeyinde dalgalanma.
2 - Dış filtre çıkışına koyarak tank içine doğrudan püskürtülmesi.
3 - Dış filtre emiş borusuna yakın koyarak co2'nin filtreye çekilmesi ve çözünerek tekrar tanka dönmesi.
[B]Güncelleme[/B]
Yurtdışı forumlarda ve bazı üretici firmalarda da sıklıkla rastladığım alttaki yerleşimi uyguladım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/081120242329321.jpg[/IMG][EDIT]srnozcn,2024-11-08 23:29:43[/EDIT]
Herkese selamlar, tankıma co2 ekledim fakat bunun bir yerleşim mantığı var mıdır? Örneğin dış filtrede emiş basış boruları karşılıklı olmalı çünkü sirkülasyon var diyoruz. Peki bu difüzörden çözülen co2 tankın içinde dağılmalı mı yoksa sabit bir noktadan çıkış yapması yeterli mi ? Yaptığım araştırmalar ve gözlemlerime göre 3 farklı kullanım şekli var. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve neden. Benimki şuan sabit bir şekilde yüzeye kadar çıkıyor. Bu şekilde olması yeterli mi bu tankın tamamına etki edecek çözünümü yapıyor mudur?
1 - Sabit bir noktadan yukarı doğru co2 akışı olması ve ek olarak oksijen için su yüzeyinde dalgalanma.
2 - Dış filtre çıkışına koyarak tank içine doğrudan püskürtülmesi.
3 - Dış filtre emiş borusuna yakın koyarak co2'nin filtreye çekilmesi ve çözünerek tekrar tanka dönmesi.
[B]Güncelleme[/B]
Yurtdışı forumlarda ve bazı üretici firmalarda da sıklıkla rastladığım alttaki yerleşimi uyguladım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/081120242329321.jpg[/IMG][EDIT]srnozcn,2024-11-08 23:29:43[/EDIT]
Eheim Experience150 60x40x40 Akvaryuma Yeterli Mi?
[QUOTE=Emresrsln]Akvaryumda lepistes ve transgenetik tetra beslemeyi düşünüyorum Eheim experience150 60x40x40 akvaryuma yeterli olur mu? [/QUOTE]
Fazlasiyla yeter.
[QUOTE=Emresrsln]Akvaryumda lepistes ve transgenetik tetra beslemeyi düşünüyorum Eheim experience150 60x40x40 akvaryuma yeterli olur mu? [/QUOTE]
Fazlasiyla yeter.
Power Led Dizilimi Onerisi (tamamlandı)
[QUOTE=BabySoul]
Sıcak serin kumlardan, serin soğuk sulara.. [:D] Güle güle kullan, düzgün ve şık olmuş.[/QUOTE]
Cok sagol hocam yardimlarinizla birseyler cikarttik bakalim suanlik hersey yolunda. [:nazar:]
[QUOTE=BabySoul]
Sıcak serin kumlardan, serin soğuk sulara.. [:D] Güle güle kullan, düzgün ve şık olmuş.[/QUOTE]
Cok sagol hocam yardimlarinizla birseyler cikarttik bakalim suanlik hersey yolunda. [:nazar:]
60x40x40 Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi
Ben ayni olculerdeki akvaryumum icin Eheim 2215 kullaniyorum. Emis basis borularini da Neo Premium Air Flow M V2 ile degistirdim. Fazla debi akinti sorunu olmuyor aparattan oturu. Yuzey emisi de yapiyor. Tavsiye ederim. Ben de oturdugum odada kullaniyorum ses konusunda cok iyi ama gecenin sessizliginde illaki duyarsin hangisi olursa olsun.
Ben ayni olculerdeki akvaryumum icin Eheim 2215 kullaniyorum. Emis basis borularini da Neo Premium Air Flow M V2 ile degistirdim. Fazla debi akinti sorunu olmuyor aparattan oturu. Yuzey emisi de yapiyor. Tavsiye ederim. Ben de oturdugum odada kullaniyorum ses konusunda cok iyi ama gecenin sessizliginde illaki duyarsin hangisi olursa olsun.
[QUOTE=Babakızakvarist]Merhaba hayırlı olsun tekrardan çok iyi gözüküyor orjinal olmuş fandan verim almak için kasanın üst kısmı yapraklı alüminyum olmalı birde boya da izole edebiliyor ısıyı . malesef power led soğutmaya uygun kasa imkanı çok kısıtlı hazır aldıklarımız smd ledlere uygunlar eldeki imkanlar buna yetiyor
güle güle kullanın[:)][/QUOTE]
Tesekkur ederim hocam aslinda ilk planim oyleydi elimde de var yaprakli aluminyum ama o kadar kotu duruyorki :D guzel bir tasarimli yaprak aluminyum bulamadim bulduklarima sacma sapan rakamlar istediler. Bir de garip bir sekilde isin akvaryum icin oldugunu anlayinca farkli fiyat veriyorlar gibi hissediyorum. Bursada bir firmada wallwasher bos kutusu sordum var dediler. Sirf var dedikleri icin gittim 60cm olacak akvaryumda kullanicam falan diyince hesap kitap yapti tek sira kasaya 1000 Lira istedi. Internette dolusu 1 metrelik dolusu 1000 lira zaten. Neyse sonuc olarak dediklerinize tamamen katiliyorum guzel ve uygun bir yaprakli aluminyum bulursam transfer ederim oraya muhtemelen :).
[QUOTE=Babakızakvarist]Merhaba hayırlı olsun tekrardan çok iyi gözüküyor orjinal olmuş fandan verim almak için kasanın üst kısmı yapraklı alüminyum olmalı birde boya da izole edebiliyor ısıyı . malesef power led soğutmaya uygun kasa imkanı çok kısıtlı hazır aldıklarımız smd ledlere uygunlar eldeki imkanlar buna yetiyor
güle güle kullanın[:)][/QUOTE]
Tesekkur ederim hocam aslinda ilk planim oyleydi elimde de var yaprakli aluminyum ama o kadar kotu duruyorki :D guzel bir tasarimli yaprak aluminyum bulamadim bulduklarima sacma sapan rakamlar istediler. Bir de garip bir sekilde isin akvaryum icin oldugunu anlayinca farkli fiyat veriyorlar gibi hissediyorum. Bursada bir firmada wallwasher bos kutusu sordum var dediler. Sirf var dedikleri icin gittim 60cm olacak akvaryumda kullanicam falan diyince hesap kitap yapti tek sira kasaya 1000 Lira istedi. Internette dolusu 1 metrelik dolusu 1000 lira zaten. Neyse sonuc olarak dediklerinize tamamen katiliyorum guzel ve uygun bir yaprakli aluminyum bulursam transfer ederim oraya muhtemelen :).
[QUOTE=BabySoul]Driver normalse o zaman ledlerde sıkıntı var, o mA ile abartı ısınmaz. Soğutursan istersen 500mA var bir şey olmaz demek istediğim. Senin fanın diğer tarafında logo olmayınca resimden anlaşılmıyor hangi tarafı arka veya ön.. Fanlar ile o profil arasında ne koydun arada mesafe bırakmak için?[/QUOTE]
Onceki mesajda ekleyecektim unutmusum. Ledlerde de sorun olabilir dediginiz icin onlari da degistirdim eski patlayan setin tamami eski bir sistemden kalmaydi. Hepsini sifir olarak yeniledim.
Aralik birakmak icin de silikon yukseltici ayak ekledim. Hem titresimi azaltmasi icin hem de saga sola da ufleyebilmesi icin.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/041120240231111.jpg[/IMG]
[QUOTE=BabySoul]Driver normalse o zaman ledlerde sıkıntı var, o mA ile abartı ısınmaz. Soğutursan istersen 500mA var bir şey olmaz demek istediğim. Senin fanın diğer tarafında logo olmayınca resimden anlaşılmıyor hangi tarafı arka veya ön.. Fanlar ile o profil arasında ne koydun arada mesafe bırakmak için?[/QUOTE]
Onceki mesajda ekleyecektim unutmusum. Ledlerde de sorun olabilir dediginiz icin onlari da degistirdim eski patlayan setin tamami eski bir sistemden kalmaydi. Hepsini sifir olarak yeniledim.
Aralik birakmak icin de silikon yukseltici ayak ekledim. Hem titresimi azaltmasi icin hem de saga sola da ufleyebilmesi icin.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/041120240231111.jpg[/IMG]
[QUOTE=BabySoul]
Soğutma tamam da ledlerin normal olarak patlamaması lazımdı o düzenekte, eğer driver 350mA veriyorsa 351 çıkmamalı, çıkarsa o zaman o led patlar yani yanar. Şimdi soğutma yaptın ama mA çıkışı net mi?
Ha bir de o tür soğutma sitemlerine fanlar ısıyı basınçla soğutur, sen ters takmışsın fanı. Sende ki fan ısıyı alıp dışarı atıyor, profili soğutma. bilgisyar cpu ya da gpu fanı gibi düşün. Kasa içi hava ile dışarı atma gibi değil..[/QUOTE]
Evet hocam ilk soylediginizde mahalledeki bir elektronikciye goturup test ettirdim 310-335 arasinda geziyor. O yuzden sorun olmadigini garantileyip oyle bagladim yoksa yenisini alacaktim.
Fan ile alakli da dediginiz gibi profile dogru veriyor havayi suan zaten. Tersine yukari uflemiyor yani ben de fanin ustundeki yazi olan kismi yukarda olur diye dusunuyordum ama ufledigi kisim profile bakacak sekilde koydum. 4 saatin sonunda kasanin tamami en fazla 35 derece oluyor.
[QUOTE=BabySoul]
Soğutma tamam da ledlerin normal olarak patlamaması lazımdı o düzenekte, eğer driver 350mA veriyorsa 351 çıkmamalı, çıkarsa o zaman o led patlar yani yanar. Şimdi soğutma yaptın ama mA çıkışı net mi?
Ha bir de o tür soğutma sitemlerine fanlar ısıyı basınçla soğutur, sen ters takmışsın fanı. Sende ki fan ısıyı alıp dışarı atıyor, profili soğutma. bilgisyar cpu ya da gpu fanı gibi düşün. Kasa içi hava ile dışarı atma gibi değil..[/QUOTE]
Evet hocam ilk soylediginizde mahalledeki bir elektronikciye goturup test ettirdim 310-335 arasinda geziyor. O yuzden sorun olmadigini garantileyip oyle bagladim yoksa yenisini alacaktim.
Fan ile alakli da dediginiz gibi profile dogru veriyor havayi suan zaten. Tersine yukari uflemiyor yani ben de fanin ustundeki yazi olan kismi yukarda olur diye dusunuyordum ama ufledigi kisim profile bakacak sekilde koydum. 4 saatin sonunda kasanin tamami en fazla 35 derece oluyor.
[QUOTE=Babakızakvarist]
Şimdiden hayırlı olsun yanlız grow un yanına deep red ve royalblue fazla gelmezmi grow zaten ikisnin karışımı diye biliyorum ben[/QUOTE]
Tesekkur ederim hocam evet azalttim zaten 10k yi cogalttim onun yerine bitirdim cok sukur bakalim insallah bitkilere faydasini goruruz :)
Evet arkadaslar sonunda bitirdim. 36led ile 35derecelerde calisan bir armatur oldu. Oldukca sessiz ve aydinlatma kisminda da basarili. 4+4 seklinde zamanlayici da ekledim bakalim insallah umdugumu bulurum. Sirada co2 var bakalim [:)))]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/031120242314411.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/031120242314441.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/031120242314361.jpg[/IMG]
[QUOTE=Babakızakvarist]
Şimdiden hayırlı olsun yanlız grow un yanına deep red ve royalblue fazla gelmezmi grow zaten ikisnin karışımı diye biliyorum ben[/QUOTE]
Tesekkur ederim hocam evet azalttim zaten 10k yi cogalttim onun yerine bitirdim cok sukur bakalim insallah bitkilere faydasini goruruz :)
Evet arkadaslar sonunda bitirdim. 36led ile 35derecelerde calisan bir armatur oldu. Oldukca sessiz ve aydinlatma kisminda da basarili. 4+4 seklinde zamanlayici da ekledim bakalim insallah umdugumu bulurum. Sirada co2 var bakalim [:)))]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/031120242314411.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/031120242314441.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250183/031120242314361.jpg[/IMG]
SON MESAJLAR
- Pengasus Köpekbalığını Nasıl Hızlı Büyütülür ? Amatör balıkçı, 21:57
Yeni Üye Forumu - Dıscus Yaralanma Ali4765, 21:55
Discus - Dişi Moli Balığım Hep Dipte Amatör balıkçı, 21:54
Yeni Üye Forumu - Parosphromenus Deissneri Cyber_Scout, 21:45
Labirentliler Tanıtımı - Fluval Flex Marine 123 Lt Avoure, 21:44
Deniz Akvaryumları Genel - L144 Erkek Küp Tutmuyor Cyber_Scout, 21:36
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeniden Yüksek Destekli Bitkili Akvaryuma Dönüş😊 ErenBugra, 21:05
Akvaryum Tanıtımı - Betta 20 25 Lt Prssy, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Giriş Izgarası koraykbl, 20:58
Filtre ve Sump Yapımı - Akvaryum Yapımı kus6urnu, 20:54
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 45x40x35h Yeni Kurulum gulec_44, 20:44
Akvaryum Tanıtımı - Kuru Başlangıç Akvaryumum gulec_44, 20:25
Akvaryum Tanıtımı - Kum Öneri koraykbl, 19:45
Taban ve Gübreleme - Yosun Problemi omer09, 19:14
Yosun - Bu Balık Mavi Prenses Mi Sizce? DarKMooN, 18:57
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kafalı Yunus Balığında Hastalık Mı Var ? koraykbl, 18:38
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Ehtiyar, 17:38
Yeni Üye Forumu - Geri Dönüş Zaid, 16:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Alcin1907, 16:38
Canlı Doğuranlar - Safkan Velifera MertSoyumert, 16:02
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Caridina Karides Tanki Kurulum Rehberi mrtztsypn, 14:16
Omurgasızlar - Genel Olarak Lepistes Ölümleri Hakkında Cyber_Scout, 13:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Sheyda'nın Minik Karides Dünyası:) mrtztsypn, 13:19
Akvaryum Tanıtımı - İşte Amerikan Rüyası Koksal Gurkan, 12:57
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Sonunda Beta Akvaryumum fishhyy, 12:35
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 12:10
Akvaryum Tanıtımı - Etçiller Mi Otçullar Mı Özelliklerini Bilen Var Mı K0L0Ni, 12:03
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Yosun Sorunu bursa98, 11:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kahverengi Yosunlardan Kurtulma AtlasPoyraz, 09:58
Yosun - Bitkili Lepistes Bana Göre Herşey Normal Ama? lepistes5994, 07:43
Akvaryum Tanıtımı - Bks Tüp Üzerinde Hava Yazıyor Co2 Kullanılır Mı ? yyiImaz, 02:34
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Mücevher Ciklet Cyber_Scout, 02:07
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MCY4, 01:49
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Isıtıcı Öneri Jotunheim, 00:45
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - 60x30x30 Low Tech Taban Önerisi MCY4, 00:30
Taban ve Gübreleme - Akvaryum Dizaynı MCY4, 00:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Karma Ciklet Akvaryumu K0L0Ni, 23:59
Yeni Üye Forumu - Güney Amerikan Dünyası SahinTaskin, 23:40
Güney Amerikan Cichlidleri - Betta Çiftleştirme Cyber_Scout, 23:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İç Filtre Cyber_Scout, 22:41
Yeni Üye Forumu - Hangi Türü Besleyebilirim Cyber_Scout, 22:09
Yeni Üye Forumu - Sprey Borusunda (Basış) Pislik Birikiyor Goldfish2000, 21:22
Filtreleme Seçenekleri - Multi Tankım - 0dan Tanganyika İnci Kefali, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - 70x40x40 Low-tech Tankım gulec_44, 20:51
Akvaryum Tanıtımı - Oscar Akvaryumu Hazırlık Ve Önerileriniz Maiestas, 20:43
Akvaryum Tanıtımı - 70x40x45y High Tech Denemem gulec_44, 20:28
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Türü Koymalıyım Cyber_Scout, 19:22
Yeni Üye Forumu - Ciklet Balıklarında Kayaları Konumlandırma AhmetDüşünceli, 19:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hediye Apistogramma AtlasPoyraz, 19:08
Akvaryum Dünyasından Haberler - 150 Cm İçin Tür Tavsiyesi gkhn3015, 17:43
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 22:02
- Tetra Ht 100 Isıtıcı 750 Tl Özgür7 22:02
- 2.67 Tüp Furcifer 21:32
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:32
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 21:32
- Creaqua Nano Elit Furcifer 21:32
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 21:32
- Dark Moskow Yavru Lepistes 5 Tl. ALTEMUR 21:32
- Ramshorn Salyangoz yns325 21:01
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 21:01
- Low Tech Akvaryum Bitkileri FurkanTezcan 20:55
- Ramshorn Salyangoz FurkanTezcan 20:55
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 20:52
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:52
- Afrika Cichlidleri devito 20:51
- Beyaz Yunus Yavrusu Ve Cüce Vatoz mertank 19:47
- D501co2 Set SahinTaskin 19:19
- Dere Kumu Arıyorum. SahinTaskin 19:19
- Yetişkin 1e3d Melek sametyildiz 19:15
- Christmas Moss sametyildiz 19:15
- Özel Tür Lepistesler Kampanya Da FULL RED MEHMET 18:50
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar Mükemmel Kan Hattı FULL RED MEHMET 18:50
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 18:50
- 4’lü Set Akvaryumlar FULL RED MEHMET 18:50
- Fluval Dış Filtre Yedek Parçaları (bütün Seriler) erimgorgulu 17:56
- L144 - Süper Red - Siyah Tül Vatoz Takım Veya Çift erimgorgulu 17:56
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 16:59
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 16:33
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 16:33
- Ornatus Julie, Karides, Lepistes, Katil Saly Aquarist101 16:24
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 16:24
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 16:09
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 16:08
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 15:24
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 15:24
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 15:22
- Bitki Çeşitleri emreemin 15:22
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 15:22
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 15:22
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 15:22
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 14:43
- Kusursuz Anubiaslar/yeni,özel Türler ballantines 14:43
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 14:41
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:41
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:41
- Apistogramma Macmasteri Red Shoulder barsbingul 13:41
- 60x40x40 Mobilyalı Akvaryum Arıyorum zekigonlum 13:29
- Takaslık Ginepig zekigonlum 13:29
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 13:14
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:14
KULLANICILAR
- 142 Online Kullanıcı, 77 Üye
Online Kullanıcılar
Biaser,
Kizmaz,
ErenBugra,
modukon,
Malawi34,
K0L0Ni,
muzaffer_81,
emrepablo11,
guneselbir,
777bet_vnKi,
mrah,
egijfz,
reano,
erkanmazici,
Koksal Gurkan,
Emre39,
Cyber_Scout,
Emerse,
Balikcidede,
Nanoqua,
Dotkor,
Hidro Dinamik,
faysall,
osmandbnl,
mightymurat,
sina cen,
kehkesan,
urzais,
Laetacara,
darkaura,
artgy,
EKAR,
ackapiyiaraskarg,
theali,
Furcifer,
Bataron,
FerhatKaya,
Alcin1907,
BRHNSNMZ,
CeriLevis,
Bysam,
IgorVladimir,
Fırat pınar,
Kazaritachi,
Amati340,
CevdetSERBEST,
emregungor,
ufukberk,
Grkn34,
wallece,
tolubeyy,
HarunYILDIRIM,
Stablont,
Samnastrp,
GokturkEkinci,
iEmre,
xfuriousx,
Narval,
Ehtiyar,
Mocancan,
Selman4364,
MertSoyumert,
YigitKuzey,
farabix13,
Diplomert,
sametyildiz,
chapi,
Diplomi_rdEt,
Tata,
Deniz001,
mcdoglos,
Prssy,
Kuttay2525,
T3kniker,
Kaya ankara,
Aquaboy,
Ouuz,
zafer3885,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.