ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İnci Kefali
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
44
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 45 Dakika önce
Toplam Mesaj:
58 [1.93 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
56 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burcu Yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Eskisehir
Meslek:
Makine Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Betta, meyankökü gurami, red scarlet endler, omurgasızlar

SON 10 MESAJI

İstanbul - Eyüp/fatih/g.osmanpaşa Öneri Talebi
Merhaba.
Karadeniz tramvay durağına 3 dk yürüme mesafesinde Plakat Akvaryum var. Gop'a bağlı oluyor sanırım. Her daim sağlıklı hayvan satar, fiyatları uygundur. Dolandırmaz. Önerimdir.
Petshoplardaki Betalar Neden Küçük Ve Akvaryum
[QUOTE=MighT]5lt nin aslında küçük olduğunu bende biliyorum ama gerçekten yerim ve zamanım yok ya küçük akvaryumda yapacağım ya hiç. Betaların labirentli solunumu olduğu için 5lt idare eder arada suyun yüzeyine çıkar biraz da bitki onu mutlu eder minimal mutlu bir yaşam sürer diye düşündüm oluru yok mu hocam :) ışık konusunda akvaryumun altında bir ışık var akvaryumla birlikte geldi bitkiler için sorun olur mu bitki moss ve yosun topu.[/QUOTE]

Hacimle nefes alıp vermenin bir alakası yok. Hayvanın yüzecek alanı yok, pisliği anında kirletecek suyu, döngü oluşturmak zor olacak vs vs. Uygun değil brüt 5 litre akvaryum. Daha büyüğü ile ilgilenecek vaktiniz yoksa bu hobiyi yapmayın. Boş yere vebale girmeyin. Oyuncak değil canlı alıyorsunuz.[EDIT]İnci Kefali,2025-01-05 17:37:26[/EDIT]
Temudan Alışveriş
[QUOTE=slnlmz]

Tank ölçüleriniz nedir acaba?[/QUOTE]

25×17×15h. Biraz yosunlanma bile oluyor camlarda. Aynı modelin beyazını kullanıyorum.

[QUOTE=vedat79]Temu da 750tl sınırı kalktı mı? Bildiğim kadarıyla 750tl altında bişe satmıyor. Yani sepette 750tl lik kotayı doldurmadan sipariş veremiyorsun. [/QUOTE]

670e düştü ama halen sınır devam.
Temudan Alışveriş
[QUOTE=slnlmz]Merhaba su üstü bitkilerine geçmeyi düşündüğüm için aydınlatmayı değiştirmeye karar verdim armatür önerilmiş ancak epey pahalılar görseldeki yeterli olur mu yoksa başka mı bakmalıyım bir önerisi olan var mı, şimdiden teşekkürler.[IMG][/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239809/040120251531171.jpg[/IMG][/QUOTE]

Ben bu görseldekinin aynıyla çok ufak bir tankta subulata, moss ve crypto yetiştiriyorum ancak tank sığ. Biraz da yüzey alanına bağlı aslında yapmak istediğiniz şey. Geniş bir tank varsa yeterli gelmez ancak ben memnunum.

[QUOTE=Taha10]Temu ucuz gibi gözüküyor ki ucuz ama gümrükten geçerken alınan vergilerle Türkiye deki fiyatlarle denklesiyor[/QUOTE]

200 lira falan olacak görseldeki ürün. 200e böyle ışık bulamazsınız Trde.
Cinsi Galaxy Nemo Mu Acaba.
[QUOTE=abunil]Diğer balıklar julidochromis ornatus idi. Onları verdim. 60 cm.lik akvaryumda tek şu anda. Acaba düz renk bir dişi alsam yavrular ne renk çıkar. Ona uygun karışık bir renkli dişi bulabilirsem üretmeyi düşünüyorum. Bu renklerde beta üretimi yapan varsa düz renk dişiden çıkacak yavruların rengi konusunda bilgi verebilir lermi arkadaşlar.[/QUOTE]

Beyaz halfmoon dişiyle kırmızı halfmoon erkekten plakata benzer kısa kuyruklu mor-laci yavru almıştık. Ayrıca tricolour yavrular da vardı aynı batın. Birkaç nesil üst atalarını bilmediğiniz balıklarda tamamen şans bu iş
Cinsi Galaxy Nemo Mu Acaba.
Betanın yanında baktığınız diğer balıklar nedir acaba?
Bu arada, candy nemo değil bence balığınız. O varyetede daha çok kırmızı tonları bulunuyor genelde.
Akvaryum Beyaz Canlılar
Copepod olabilir mi? Şırıngayla çekip lepistes akvaryumuna aktarabilirsiniz öyle ise. Yerler. Ben bilinçli yetiştirip betalarım ve guramilerime yediriyorum.
Akvaryuma Sonradan Kum Eklenir Mi?
Cumburlop dökmez düzgünce koyarsanız bir şey olmaz.
Karides Türü
Neocaridinaların hepsi esasen aynı türdür: Neocaridina davidii. Sarı ateş de, mavi Melek de, sakuralar da, rililer de, kiraz da. Hepsi kirazdan seçici üretimle ortaya çıkmıştır. Yani bu hayvan da neocaridina davidii aslında ama rengi farklı. Çikolata sakura demek için çok açık renkli, böyle arada kalmış bir renk işte.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.