ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İnci Kefali
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
765
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 6 Dakika önce
Toplam Mesaj:
627 [2.41 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
446 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burcu Yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Makine Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Betta splendens, betta siamorientalis, trichopsis vittata, trichopsis pumila, parosphromenus sentang, pygmy corydoras, karides ve salyangozlar

SON 10 MESAJI

Cory Üretim Hakkında Sorular
[QUOTE=Erenguven]Arkadaşlar cory üretebilmek için aynı ırk coryden kaç adet erkek ve dişi gerekiyor. 4 adet trilineatus var 1 erkek 1 dişi, diğer ikisi henüz boylanmadı Lepisteslerimi beslediği ana tankta besliyorum. Ayrıca 3 adet panda ve 2 adet de komando var. Bunların ana tankta yavru verme şansı var mı[/QUOTE]

Ben almıştım karma tankta yavru. Tabi ayırmanız lazım. Bir çift bile olsa ürerler ama erkek sayısı biraz fazla olursa iyi oluyor.
Cory Üretim Hakkında Sorular
Merhaba. Bence şu an kolay bir türden bir grup genç canlı alın. Bol su değişimi ve bol proteinli yemle ekime kadar boylayın. Cinsiyetler belli olsun, ayrımı yapın. Kalan canlılarla daha serin suda üretim denemesi yapın. Formunu da tutturmuş olursunuz balıkların.
Düşük Lt Ye Uygun Kolay Balık Türleri
Buradan inceleyin: https://www.akvaryum.com/Forum/kucuk_akvaryumlara_balik_onerileri_k893815.asp
Trichopsis Vittata - Yavrular 2. Sfda
[QUOTE=ArifhbsAquatics]

Sert bir tür, guramiler ve diğer canlılar için tehdit. Sadece bir çift bakılacaksa tankta, olur.[/QUOTE]

Şu an sadece salyangozlar ve bitkiler var. Sivrisinek rasbora gibi bir dither tür de mi uygun olmaz acaba?
Bodur Bitki Önerisi
[QUOTE=Aguamentist]

Başlığı açan arkadaş yavaş büyüyen bitki tavsiyesi istediği için bunları önerdim zaten [:)][/QUOTE

Pardon ben pek o kısma dikkat etmemişim [:)]
Akvaryum Mobilyası
Merhaba https://ty.gl/skio1o47r0ay0 ben bunu kullanıyorum. Memnunum. Islanmadan korumak lazım rafları, ben streçle sarıp yerleştirdim. Bunun 3 raflısı da var. Çok estetik değil ama isterseniz inceleyin.
Bodur Bitki Önerisi
[QUOTE=NightWist]
Co2 ihtiyacı yüzünden parvula düşünmedim. Yeni tank kuracak olursam düşünebilirim.
Anubias hoşuma gitti kullanabilirim. Ben barteri olanına bakmıştım bu güzelmiş. Başka öneriniz var mı. Daha çok arkaplana uygun.[/QUOTE]

Anubias ve buceleri bir yere sabitleyip kullanmanız lazım. Daha yavaş büyürler, pek ortalığı kaplamazlar. Bilginiz olsun.
Trichopsis Vittata - Yavrular 2. Sfda
Betta mandor ithalatı gördüm, getirtsem mi diye düşünüyorum, bu akvaryuma nasıl gider, önerisi olan var mı?
Bodur Bitki Önerisi
[QUOTE=NightWist]
Subulata aklıma yattı. Normalde sağ tarafta crypto olmasa anubias koyardım. Başka öneriniz var mı ?[/QUOTE]

Parvula ve monte var istediğiniz gibi ama onlar biraz meşakkatli. Belki blyxa japonica olabilir. Subulata çok çok daha basit bir bitki.[EDIT]İnci Kefali,2025-08-22 04:58:19[/EDIT]
Bodur Bitki Önerisi
Subulata ve bazı bodur cryptolar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.